- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Nekem a Nexus S után már csak Nexus telefon kellene, de a mostani Galaxy Nexus-t nem tartom akkora előrelépésnek, mint mondjuk egy One X-et.
szerk.: továbbá örülnék, ha gorilla glass már alap lenne az ilyen kategóriájú telefonoknál.
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #17827 üzenetére
Egyelőre nem akarok megválni a CM-től, viszont anno mintha lett volna trükközés erre.
-
szponzor
senior tag
Google Wallet telepítése hogy lehetséges itthonról?
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17807 üzenetére
Én az új kernelt használom, 22.0 a verziószáma. Az előzőkkel volt néha gond, de ez tényleg jó, ajánlom neked is. CM 9 RC1 ROM-mal használom, nem volt még gond vele.
A helyedben először csak a kernel-t cserélném le az újra, mert az Apex szerintem még stabilabb, mint a CM.szerk.: Én is váltanék, de jelenleg nem találok olyan telefont a 60-80 E ársávban, amire megérné váltani. Lehet, hogy gyűjtök az 5-ös Android-dal érkező referenciamodellre, az már biztos erősebb vasat kap, mint a mostani.
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17782 üzenetére
Az szerintem lehetséges, csak bankkártya vagy Google Wallet kell hozzá. Én is ezt tervezem. Google Wallet-re amúgy hogy lehet pénzt juttatni?
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #17780 üzenetére
Proxy-n keresztül lehet csak megnézni.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #17778 üzenetére
-
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17746 üzenetére
Ezt akartam kérdezni, hogy Angliába lehet-e előrendelni. Most rá tudtam nézni a device menüpontra a Play-en, de a rendeléshez be kellene jelentkezni. A pletykák meg igazak voltak, a 8GB-os 199$, a 16-os 249$.
szerk.: be tudtam jelentkezni, itt pedig Google Wallet infókat kér. Van Magyarország is, viszont mivel nincs sem Wallet-em, sem netes bankkártyám, itt véget is ért a cucc. Akinek van Wallet-je az megnézné a továbbiakat? Ha kell, segítek privátban.
-
szponzor
senior tag
Mindenekelőtt a feszültségállítás nem tesz jót a telefonnak, akkumulátornak és csak saját felelősségre csináld! A reset-elés lehetősége mellett azért tuningoláskor állítsd be, hogy ne jegyezze meg a beállításokat.
Nekem csak 1460-on fagyott, így csak ahhoz adtam 25 mV-ot. Nekem ez performance governor mellett volt, szóval végig ekkora frekvencián ment, viszont nem olyan sok ideig.
Én nem javaslom a feszültség állítását. Szerintem értett hozzá az a fejlesztő, aki beállította az alapértékeket az adott kernel-ben.
A fagyást pedig több dolog is előidézheti, pl. GTA 3 MIUI-n pár perc után fagyott nekem is...nem Play-ről szereztem be -
szponzor
senior tag
válasz
hallerlaller #17730 üzenetére
Amerikai proxy-n keresztül sem tudtam ránézni. Holnap még próbálkozok.
-
szponzor
senior tag
válasz
Slukkica #17728 üzenetére
Nekem a MIUI feladatkezelője jön be és az, hogy egy gombbal ki lehet lőni az összes futó app-ot. Launcher-ből nekem a gyári ICS kinézetűek tetszenek, szóval leginkább az Apex, esetleg Nova. AOKP ROM-nak tetszenek a beállítási lehetőségei. Boot animáció és csengőhang CM-ből. Nagyjából ennyi
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17717 üzenetére
Júliustól OTA-n jön Nexus S-re is a Jelly Bean!
-
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17713 üzenetére
Ha a batterystat.bin-re gondolsz, akkor annak nincs sok értelme törölni. Én úgy tudom, hogy ott azokat a programokat tárolja, amiket az akkumulátorhasználatnál kiír, ezért a teljesen feltöltött telefonnál automatikusan törlődik is ez a fájl.
Nekem USB-n keresztül is gyorsan tölt a fastcharge miatt. Lehet, hogy az akksi nem szereti, de sokszor kevés időm van rátölteni. -
szponzor
senior tag
Megkerestem ezt a hsz-t!
Ránéztem az általam használt beállításokkal (@1200 MHz, smartassV2) AnTuTu-val a CM 9 RC 1 + Matr1x 22.0 kombóra, és dobott rá közel 3400 pontot, ami ezen a beállításon kevés ROM+kernel-nél közelíti meg.
Gondoltam, hogy egy teszt erejéig "megrángatom" kicsit, felraktam 1460 MHz-re. A 3D tesztnél le is fagyott, restart után kapott egy kis feszültséget és úgy már lefutott a teszt, aminél 3835 pontot kaptam
Bár a te eredményedet nem veri, nekem eddig ez a legjobb ICS alatt.Melyik i/o scheduler ajánlott a smartassV2 mellé Nexus S-en?
Domy: Köszi, én meg a matr1xkernels.com-on vártam a changelog-ot...be is raktam könyvjelzők közé ezt a thread-et. Remélem, hogy a changelog szerinti stabilitás növelés meg fog mutatkozni majd a telefonon is.
-
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17707 üzenetére
Melyik Matr1x? Most néztem csak, hogy már a 22.0-s is elérhető kb. 3 napja. Most azt raktam fel a CM RC-vel. Persze changelog sehol nincs a Matr1x-ról...
-
szponzor
senior tag
Elérhető CyanogenMod 9-ből az első RC...amint hazaérek rakom is fel!
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17690 üzenetére
Bocs, elfelejtettem választ írni. Mivel új ROM, ezért szerintem kellene egy data,cache, dalvik cache wipe. Ha ez megvan, felraktad a ROM-ot, akkor rögtön mehet is utána fel a kernel és csak utána indítod újra a telefont.
bajnokpityu: Majd írd le a véleményed a ROM-ról!
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17690 üzenetére
Ha új ROM-ot raksz fel, akkor az hozza magával a saját kernelét, szóval utána újra fel kell raknod az eddigi kernelt.
bajnokpityu: próbáld ezzel a gapps-szel gapps-ics-2012-0429
-
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17680 üzenetére
Ez melyik ROM és milyen gapps-ot tettél fel hozzá?
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17666 üzenetére
CM tuti tud magyarul, mert azzal fogadott...át is állítottam
MIUI-s kérdésekben Slukkica tud válaszolni.
CM-nél az experimental az elvileg egyet jelent az RC-kkel, vagyis a kiadásra jelölt verziókkal. Ez és a stabil ROM is csak CM 7-es, vagyis GingerBread alapú.
A nightly-k nem a legstabilabb ROM-ok, bár nem nagyon panaszkodok rájuk. Minden reggel töltenek fel egyet ilyet, mindig kis hibajavítást csinálnak rajta. CM9-ből még csak nightly elérhető, de szerintem egy próbát megér, csak cseréld le az alap kernelt. -
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17664 üzenetére
Ha a ROM telepítésre gondolsz, akkor előtte egy factory reset/data wipe-ot még javasolnék, kernelcserénél elég cache és dalvik cache.
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17662 üzenetére
Apex-et tudod tölteni itt. Matr1x kernel pedig a matr1xkernels.com -ról tudsz szedni. Én a legújabbat használom, de a 19.5-öst ajánlom még.
Magyar nyelvet nem nagyon tudom (angolul használom), CM-ben tuti van, Slukk fordítja a MIUI-t, de ha jól tudom, akkor a magyar verzió nem frissül OTA-n keresztül.
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17660 üzenetére
- ROM-okról itt tudsz kérdezni, de érdemes nézni a Nexus S Hacks-et is.
- Különleges kapcsolat szerintem nincs.
- Az új verziók hibajavításról, új funkciókról szólnak. CM naponta ad ki nightly verziót, MIUI-nál hetente jönnek az új ROM-ok, a többi ROM relatív lassan frissül.
- MIUI-nál elvileg működik az OTA, többinél nem nagyon.
- Ha visszaállítasz mindent (gyári ROM, zárt bootloader, gyári recovery), akkor nem lesz gond, nem tudják megnézni, hogy mi volt előtte rajta.A legjobb választás még mindig az Apex ROM egy Matr1x kernel-lel szerintem.
-
szponzor
senior tag
válasz
Dzsuri89 #17645 üzenetére
Lassabbnak nem érzem, 21.0-s Matr1x kernellel hajtom. A futó feladatoknál a Settings vesz el 39 MB-ot az AnySoftKeyboard pedig 19-et, így van 141 MB szabadon, de nagyon sok a cache-elt process.
Kb. 4 napja van fent, azóta nem is frissítettem újabb verzióra, de azóta bug-gal sem találkoztam.
Apex-nál az volt a gondom, hogy néha az óra megállt. Amúgy jó ROM, de újabb verzió régóta nem jelent meg belőle.
Még az AOKP-t próbáld ki szerintem. Ugyanúgy lehet témázni, mint a CM-et, de elég gyors ROM tele extrákkal.
-
szponzor
senior tag
válasz
Slukkica #17563 üzenetére
Felírtam régebben egy kis papírra 3 eredményt, beírom azt, hátha tud valami támpontot adni:
@1400 MHz + AirKernel + performance : 3778
@1300 MHz + Matr1x 19.5 + performance : 3525
@1200 MHz + AirKernel + performance : 3360
Mindegyik Apex ROM-mal. Az érdekes az, hogy 1460 MHz-en Matr1x kernel-lel sokkal kevesebb pontot kaptam és a benchmark is hosszabb idő alatt futott le, mint mondjuk 1300-on.
Szerintem MIUI alatt a te pontod/kerneled elég jó, a gyári talán nem éri el a 3000 pontot.Plusz infó, hogy faterom ZTE Skate-je az alap beállításokkal, ROM-mal kb. 1600-1700 pontot kapott, de ROM-csere meg kis tuning, beállítás után 2100 körül teljesített.
Szerintem sokkal többet nem lehet kihozni belőle, mint amit maga a hardver tud, de ez a párszáz pont is már megmutatkozik a gördülékenységnél.
-
szponzor
senior tag
válasz
Slukkica #17561 üzenetére
Ugyanazokkal a beállításokkal és ROM-mal jó az ekkora plusz, de természetesen kétszer nem fogod ugyanazt az eredményt kapni (lehet több is, kevesebb is, de csak 10-30 ponttal tapasztalataim szerint.) Ez a plusz 290 milyen governor-ral jött össze? Nekem eddig a max az kicsivel több, mint 3700 pont AnTuTu-ban, 1400MHz-es órajelen, Air Kernel-lel és performance governor-ral (természetesen csak a teszt erejéig ment így a telefon).
-
szponzor
senior tag
válasz
petyametyo #17552 üzenetére
Újat már tuti nem kapsz, használtban kb. 50-60.
-
szponzor
senior tag
Közben kijött már a 20.5 és a 21.0 is a Matr1x kernelből itt.
-
szponzor
senior tag
válasz
slice14 #17473 üzenetére
Az én figyelmemet is kezdi felkelteni...nekem nincsenek nagy igényeim kernel téren: legyen gyors, stabil és ne kezelje túl rosszul az akksit, smartassV2, deep idle, fast charge, meg talán még annyi, hogy menjen 1200 MHz-en. Már jó ideje Matr1x-ot használok, de túl sok dolog van benne, amit nem használok ki, Voodoo sem túl fontos nekem.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17332 üzenetére
Ennyi Dungeon Hunter mellett az a feloldó nem oszt, nem szoroz.
Az AOKP-ban van egy olyan lehetőség, hogy a futó app-okat hogy jelenítse meg (alap ICS, WebOS, Sense). Ez AOKP feature vagy a Nova Launcher-t lehet így beállítani?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17330 üzenetére
Igen, de az animáció tetszik.
-
szponzor
senior tag
válasz
bajnokpityu #17321 üzenetére
Hasonló óra van a Beautiful Widgets pakkban is. Köszi a segítséget, de nekem konkrétan ez a képernyőfeloldó animáció kellene.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17304 üzenetére
Jaaa, most már eszembe jutott, hogy mire gondolsz. AOKP-ban is volt olyan, hogy kiírta, hogy hány fok. Ami nekem kellene, az viszont ebben a videóban van, 4. percnél indul--> [link]
szerk.: bár ez 3-as Sense, az újban is kb. ugyanígy néz ki ez a weather lockscreen.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17290 üzenetére
Abban benne van ez a feloldó?
Lehet, hogy kipróbálom majd, anno a rövid aksiidővel volt bajom, de akkor a saját kernelével használtam. -
szponzor
senior tag
Most a vizsgaidőszakban annyira van kedvem tanulni, hogy ma kipróbáltam a 2.6.8.-as MIUI-t és a 38-as build-et AOKP-ból, meg a 20.0-s Matr1x kernel-t.
MIUI-t sokat használtam anno, Apex után már kicsit lassúnak tűnik, a témákat még mindig nem támogatja teljesen, pedig MIUI v4 témákat szedtem le.
Az AOKP már gyorsabb, nagyon jól lehet konfigolni benne a Nova Launcher-t és a ROM is eléggé testre szabható. Fel is raktam hozzá a HTC Sense témát, de végül inkább visszaraktam az Apex ROM-ot, amihez már a 20.0-s Matr1x-ot raktam fel. Egyelőre sok változást nem érzek a kernel-ben, pár nap alatt talán kitűnik valami. -
szponzor
senior tag
Paranoid Android-ot vagy a Slim ICS-et próbálta már valaki?
-
szponzor
senior tag
válasz
havri1 #17112 üzenetére
Az Air nekem is tetszett, pontokban is 3700 felett kaptam AnTuTu-ban. Te nem tapasztaltál reboot-ot azzal a kernel-lel? A mai napig nekem sem volt vele gondom, de a mai restart-ok után inkább visszament a Matr1x.
(amúgy köszönöm, hogy feltöltötted és megosztottad velem/velünk a kerneleket!)
-
szponzor
senior tag
válasz
johnny82 #17110 üzenetére
Én gyári feszültségen használom 1200 MHz maximális és 200 MHz minimális frekvencia mellett, smartassV2 governor-ral. 1460 MHz-hez már kell emelni kicsit a gyári feszültségen, de valami miatt nekem ott sokkal lassabb volt a telefon, mint 1300-on.
I/O Scheduler-rel tud valaki írni valami rövid leírást, melyiknek mi az előnye és melyik "megy" legjobban a smartassV2-höz?
szerk.: Jó ideje használtam a 19.5-ös Matr1x-ot, de most kipróbálgattam pár kernelt havri1 Google Docs-ából. Az Air 4.2 tetszett még, de ma töltés közben játszottam és kb. 3-szor újraindult. Az SG és SparKernel-t használva le sem futott az Antutu, vagy ha végzett alap órajelen, akkor 1200 MHz-en már mindkettő befagyott. Ment vissza a 19.5-ös Matr1x. 20.0-ssal van valakinek tapasztalata már?
-
szponzor
senior tag
CM-en küldött már valaki MMS-t T-Mobile-nál?
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
Találtam HTC Sense témát CM9 és AOKP ROM-hoz. Apex ROM-ra nem lehet valahogy témaválasztót rakni?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #16888 üzenetére
Nem vitatom, de ha valaki amúgy is használja az ES File Explorer-t, akkor neki jobb, mint másolgatni.
Nexusking: Az első képen az alsó kettő biztos, hogy a kijelző színét, fényerejét állítgatja, cache ürítés egyértelmű, a cron pedig Linux-on az ütemezett feladatokat jelenti, itt nem tudom, hogy mi lehet. Szvsz az sd gyorsítást próbáld meg, többit hagyd.
Asbee: Jó kernel a 19.5-ös Matr1x, már használom egy ideje, de még nem volt reboot. Van már belőle 20.0-s verzió is, azt használta már valaki?
-
szponzor
senior tag
válasz
medium84 #16885 üzenetére
ES File Explorer-t felrakod Play-ről, aztán megkeresed valamelyik zenédet, elindítod a lejátszását ES Media Player-rel és lesz a jobb-felső részen egy csengő, amire rábökve ki tudod választani, hogy minek akarod beállítani.
Más: A HTC Sense 4-ben lévő időjárás képernyőfeloldót nem lehet portolni valahogy?
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
válasz
ruskop #16812 üzenetére
Persze, ezt meg is értem, de szerintem a gyári ROM-ok túlságosan "kötöttek" ahhoz, hogy jó ROM lehessen belőlük. Ha tudod root-olni, az már egy fokkal jobb, több beállításod van, de egy jól tweak-elt custom ROM szerintem sokkal jobb, mint egy stock.
A 2.3.6-root-upgrade-nél szerintem lehet az a hiba, hogy 2.3-ra való Superuser-t rak fel és a frissítés után lehet valami gebasz, ami miatt nem működik. Mint anno az Ubuntu-nál, hogy lehetett rendszert frissíteni, de messze nem volt olyan jó, mint egy friss telepítés.
MIUI-ra is tudsz másik launcher-t tenni és akkor lesz alkalmazásindító. Én anno LauncherPro-val próbáltam, de csak egy rövid teszt erejéig.Én amúgy nem ROM-oltam sokat, 3 hétig volt gyári 2.3-mam, aztán MIUI GB, aztán MIUI V4, közben meg kis CM pár óra/nap erejéig és most az Apex-et nyúzom, de eddig ezek közül csak a CM-mel volt gondom, de azok nightly-k voltak.
Asbee: Igazad van!
Nem szeretem a sört.
molnarpeter:
-
szponzor
senior tag
válasz
ruskop #16809 üzenetére
Ha stock ROM-ot raksz fel vagy jön OTA frissítés, akkor az mindig törli CWM-et és a bootloader-t is zárja. Bár a te dolgod, de nem értem, hogy ennyit ROM-olgatsz, akkor miért gyári ROM-ot raksz fel? (Továbbá találsz XDA-n olyan ROM-okat, amik gyári ROM-ok, csak annyit módosítottak bennük, hogy meghagyják a recovery-t és a bootloader-t és így is feltelepülnek.)
-
szponzor
senior tag
válasz
ruskop #16760 üzenetére
Ezt minek a telepítésekor adja? MD5 egyezik?
Én se nagyon szoktam ellenőrizni az MD5-öket, aztán múltkor fura volt, hogy nagyon hamar lejött Chrome-mal a CM9 nightly. Ránéztem, a 120 mega helyett leszedett 6MB-ot. Azóta inkább parancssorból, wget-tel töltök le.
Slukkica: Láttam, hogy a te ROM-jaidban meg van oldva a Facebook szinkronizálás. Az is HaxSync-kel van megoldva, vagy van rá valami más workaround?
-
szponzor
senior tag
válasz
ruskop #16755 üzenetére
Le van írva a Matr1x-os oldalon, de leegyszerűsítve annyi, hogy a multitasking-hoz kell a CFS, egy komolyabb alkalmazás futtatásához (pl. játék) pedig BFS. Én eddig csak CFS-t próbáltam, nagyon ritkán játszom.
Más: Bár az Apex-ben jól szinkronizálja a Facebook kontaktokat, de egy másik készülékre keresnék olyan programot, ami hasonlóan megcsinálja ezt. HaxSync-et próbáltam, ami szinkronizálja a kontaktokat, csak pont a telefonszámot nem, ami elég fontos lenne.
-
szponzor
senior tag
válasz
ruskop #16753 üzenetére
Itt van a többi. 19.5-öst használd szerintem.
Apex-et felhúzod, ha jól emlékszem, akkor kell hozzá gapps is, és utána mehet a kernel. Én ezt a 3-at raktam fel és csak utána reboot-oltam, de sokan minden telepítés után csinálnak egy reboot-ot. A gapps és a kernel telepítése is ugyanúgy megy, mint a ROM-é (install zip from sd card).szerk.: itt meg van egy gapps csomag.
-
szponzor
senior tag
válasz
ruskop #16713 üzenetére
Vagy a MIUI-s leírás szerint csinálsz mindent, csak a végén nem MIUI-t, hanem más ROM-ot raksz fel. Ha stock ROM-ot raksz fel, akkor az visszazárja a bootloader-t és felülírja a CWM recovery-t.
Más: Apex ROM-nál olyan problémám van, hogy az óra megáll egy bizonyos időpontnál és nem lép tovább.Most (19:04) is 18:44-et mutat. Ha az órabeállításokban bármit csinálok, elég csak az óra kijelzésének formátumát 24-ről 12-re váltani, akkor betölti az aktuális időt. Így csak bosszantó, de ha emiatt nem csörög az ébresztőm, akkor az már nagyobb baj is lehet. Tapasztalt valaki hasonlót? (Apex ROM, Matr1x 19.5, smartassV2 governor)
-
szponzor
senior tag
válasz
nexusking #16639 üzenetére
Jó kis leírás, át is állítottam a governort ondemand-ról smartassV2-re, a legkisebb frekit meg 100-ról 200-ra. AnTuTu-ban kaptam 3562 pontot 1300 MHz-en performance governor-ral, 1460-on már lefagyott a telefon. Láttam a listában, hogy vannak, akik 6-7000 pontot is csinálnak Nexus S-sel, nagyrészük 2.3-as Android-on...kicsit érthetetlen, hogy hogy lehet ennyit kihozni a telefonból, ráadásul nagy részük alig volt OC-olva (bár volt egy 1800 MHz-en járatott NS is, ott értem a 7000 pontot
).
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
Kb. fél év MIUI használat után (persze közben ránéztem más ROM-okra is, de 1-2 óránál többet egyik sem volt fent) gondoltam, hogy váltok CM9 nightly-ra. Nagyon tetszik a kinézet és az is, hogy már itt is lehet a notification bar-ba pakolni kapcsolókat, használom is kb. 4-5 napja, de iszonyatosan merül. Egy napig alig bírja minimális használat mellett. MIUI-t átlagos használatnál is csak kétnaponta kellett tölteni, ez meg van, hogy egyet sem bír ki, pedig nem is hajtom annyira. Wi-Fi-t is jóval lassabban találja meg/csatlakozik, ráadásul a hatótáv is kisebb. Valakinek van hasonló tapasztalata vagy senki nem használ CM9-et?
Lehet, hogy visszapakolom a MIUI-t Matr1x-szal, meg max. rakok fel egy Apex-et, hogy hasonló legyen a Holo UI-hoz a felület. -
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #16365 üzenetére
Changelog-ot írnak kiadásonként? MIUI-nál mindig van egy heti changelog, de itt nem találom.
-
szponzor
senior tag
CM9 nightly-ban (05.11) miért nem lehet 100MHz-re állítani az alsó órajelet? 200 alapból, ha 100-at adok meg neki, kilépek és vissza, akkor megint 200-on van, viszont ha 200-nál többet adok, akkor azt megjegyzi.
Deep Idle-lel hogy áll a ROM? Felébred rendesen utána? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest