- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackbacsi87
senior tag
Sztem qva jó teló!
Van aki főzött rommal használja, van aki gyárival(én is), mert nagyon el van találva.Szépen gördülékenyen megy.Mivel referencia teló, nincs telepakolva hülyeségekkel az android, meg sokáig kapunk frissítést. Nálam wifi is, meg gps is oké.A legegyszerűbb sztem, ha bemész egy boltba, és kipróbálod....majd meg is veszed
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6975 üzenetére
Egyrészt első hozzászólás a mai napon.(Vagy utolsó a tegnapin??
)
Másrészt olyan helyen voltam, mert hajtott a kíváncsiság....Győr, Árkád.
Szifon bemutató. A bevásárlóközpont gyakorlatilag zárva, az egyik főbejáratnál van a t-mobil, az volt csak nyitva. A t-mobil körbetekerve vmi fehér lepellel, ha jól láttam 8ember bent várt, meg másik 4 kint.
Most viszont má télleg elég, egy hétig nem fogok róla beszélni!Rá se fogok gondolni!
Nem úgy, mint József Attila: Mindig csak az almára gondolok! -
jackbacsi87
senior tag
És tessék!Mi történt most????
-
jackbacsi87
senior tag
Nana, az előbb még 70k alatt kerestél, és ez benne van
BESZARÁS!!!!! I9020 AKCIÓSAN 63.360HUF Bp!!! -
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #6895 üzenetére
ezt védd le! póló
Teamviwer egyszerűen zseniális!!!!!
(remote desktop progi)
A telómról irányítottam hugom laptopját, amiről irányítottam a saját netbookom!!! -
jackbacsi87
senior tag
Inkább töröltettem, nehogy erre tévedjen egy alma fan, oszt a végén még téli szünetet kapjak...
De a link maradjon meg örökre, és hirdesse az utókor számára, mik történtek mostanság!
(Aki nem tudná, Apple levédette a bill zár feloldást, vagyis annak mozdulatát.Még leírni is vicces...)
-
jackbacsi87
senior tag
És tessék!Szó volt itt a "lenemíromanevét"cég legújabb telójáról, meg a Siri-ről, amelyik válaszol a kérdésekre. Egyenlőre béta állapotban elérhető ingyen a marketről androidra is.Cikk, videó, market link.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
kolosanyi #6770 üzenetére
Hehe, ezzel kapcsolatban volt egy biztonsági hibáról szó.
Ajánlom a "Voice search" menüt a nexuson, nagyon sok funkciója hasonlít az almáéhoz.(Bakker, az alma ellopta az ötletet!PERELJÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!)
-
jackbacsi87
senior tag
ezzel azért vitatkoznék.
idegenkezűség?azt írod nem lehet elérni a sim érintkezőt?
ennyi erővel ha felrakok egy főzött romot, procit felhúzom 1.5ghz-re, és ha megsül, azt nem én tettem, mert hát a procit nem érem el.
szerintem innentől rajtuk múlik, hogy döntenek. ha jó fejek, megcsinálják gariba, ha nem akkor lóvés. minden esetre sztem azt ne említsd meg, hogy micro sim, meg adapter, mert úgy az esélyeid szerintem majd egyenlőek lesznek a nullával. -
jackbacsi87
senior tag
Én is gyárival használom. Kipróbáltam 1-2 custom romot, de csak rövid ideig voltak fenn.Visszatértem az alaphoz. Általában a főzött romokban mindig van valami kis porszem, ami miatt nem tökéletesek.
Az alap rom meg sztem egyszerűen jóóóó!!!Lenne egy kérdésem a customokkal kapcsolatban.Mindenki írja, hogy teljesítményben mennyivel jobbak,quadrantban mennyi pontot kap. A mindennapi használat során van jelentősége ennek a megnövekedett teljesítménynek?Érezhető ez valahol?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
kolosanyi #6552 üzenetére
Mert mindenki ki akarja csinálni az androidot. Free oprendszer, ezért az ezt futtató telók olcsóbbak(kivétel erősíti persze a szabályt, pl megjelenésekor a Nexus S, vagy majd a Prime
), és ez nem tetszik nekik.
Az Apple elkezdte perelgetni az olyan telógyártókat, melyek androidot futtató készülékeket gyártanak.Ezek a dizájn miatt vannak, de sokan úgy vélik, hogy ezzel próbálják szép lassan felőrölni az androidot. (élő közvetítés, a bíróságról kiszivárgó twitter (beszarás, modern technika, éjjjjjjjen!!!!!)üzeneteket fordítgatják magyarra[link] )(Szerintem meg biztos.)Steve Jobs-ról olvastam, hogy állítólag kijelentette, az androidot teljesen tönkre szeretné tenni, mert egy rakat apple szabadalmat ellopott. Ezért mindent megtesz, akár a cégét is kockára teszi.
Másik érdekesség, hogy Steve Ballmer-t meghívták egy találkozóra,és erősen bírálta az androidot, míg az apple termékeit majdhogynem dícsérte.[link] -
jackbacsi87
senior tag
válasz
IkszIpszilon #6542 üzenetére
Méretbeli különbsêg is van.A szilikon tok jó mindkettôre, azzal nincs baj. A kemény tok viszont nem illeszkedik rendesen.Ha jól emlêxem,a 9023 a nagyobb.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6462 üzenetére
na, még 2 link, oszt befejeztem)
no comment
semmi baj, de azért
szerintem ez elég meggyőző érv -
jackbacsi87
senior tag
Fent van a Nexus prime+ICS bemutató. Nagyon bejövős az ICS!!
-
jackbacsi87
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #6194 üzenetére
Jó, persze,szerintem is 99%, csak vicces, ahogy folyamatosan jelentek meg a speckók/képek/videók, és majdnem mind1ik más.
knyitogato: ár?na az jó kérdés. az a "leseíromanevét" 4s biztos húzós áron jön ki, gondolom emiatt a prime is marha drága lesz. mire ideér, 200felett lesz.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
ramizbátyám #6197 üzenetére
1. marketen van sok magyar alkalmazás, de az angol nyelvűekkel se nehéz boldogulni.
1.5.igen, a rendszer magyar
2. van gps
3. sztem nincs vele baj
4. pc-vel kábelen keresztül(simán felismeri), de egyszerűbb wifin keresztül mondjuk swiftp-vel -
jackbacsi87
senior tag
Plíz heeelp!!
Ez ilyen féloff
Újra raktam windózt, linuxot, minden szart, a chrome-ba bejelentkezés után kér még egy összetett jelszót, amit nem toknexuson rajta van a chromemarks, ahonnan még el tudom érni.Onnan nem tudom valahogy lementeni?
Valakinek van ötlete? -
-
jackbacsi87
senior tag
Ês tessék! Terjed lassan,de de biztosan az paypass.
-
jackbacsi87
senior tag
Beállìtások/Alkalmazásoknál megjelenik a wallet?
-
jackbacsi87
senior tag
jöttek tokok 9023-ra!!!teszek fel fényképeket is, meg küldök privit, annak, aki szólt(és nem felejtettem el)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
nexusking #5636 üzenetére
billentyűzár felold,wifi bekapcsol(vagy mobilnet).Utána menü,market.(itt vársz picit, ha az új marketod van, mer az lassabb.).Ott lesz egy nagyító(keresés)arra ráböksz.Megjelenik egy billentyűzet, ott beírod hogy go launcher ex, majd ugrás.(közbe bekapcsolom a wifit, mer jól nem tettem meg
), és az első lehetőség az lesz.telepítés, meg elfogadod a szabályokat...utána kilépsz(teló alján visszakanyarodó gomb.)ezután a jobb oldalon kis házikó röviden, és megjelenik a go launcher ex
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #5621 üzenetére
Használni még nem használtam, de a héten remélem lesz időm kipróbálni.
Itt tudod megnézni, mely üzletekben fogadják el. -
jackbacsi87
senior tag
Aki rendelt tokot, fóliát:
Megpróbáltam mindenkinek privátban írni, ha valaki kimaradt, elnézést kérek, kérem jelezze!
A fólia megérkezett,viszont a tok sajnos még nincs itt. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
brendoncsopi #5146 üzenetére
1. tökéletes gyárival is.
2. nem gg. fólia szerintem azért nem árt.
3.szerintem telóhoz képest ok a fényképek. -
-
jackbacsi87
senior tag
dropboxos móka marha jóóóó!!mért nem fedeztem fel eddig....
van olyan akku figyelő app, ami nem %-ban, hanem percben írja ki,mivel hány percet töltöttem?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
slice14 #4742 üzenetére
vááááááááááááááááááá......reggel ööm é bódottág!
megjött a frissítés...letölt, újraindul...nem indul
power off/on, 2.3.4
. akkor miui kipróbál úgy is kíváncsi voltam rá. nem tetszik. alap rendszer újra rak. azonnal jön üzi, frissítés!majd később elintézem, előszőr rom manager backup! új market...mi a fene...backup megvolt, most meg se értesítés, se új market
-
jackbacsi87
senior tag
dropboxot használ valaki?a telóra letölti a fájlokat? hova menti őket alapból?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #4694 üzenetére
Letöltöttem csomó appot, és nagy részüket töröltem is gyorsan.
Launcherekből kipróbáltam: zeam,adw,crazy home lite, homescreen 3d, launcher 3d,regina 3d, slidescreen...meg még 1-2. van valami, amit kihagytam?
(ja, jelenleg a go launcher van fenn)calendarból letöltöttem a go launcher calendar-ját, ami nagyon jó, csak nem emeli ki azokat a napokat, amikhez vmi programot adtam hozzá.valakinek van ötlete?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
zozo2001hu #4673 üzenetére
Egy fillért nem adtam volna, hogy még lesz 2.3.6.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Dzsuri89 #4310 üzenetére
Fürdés után a fürdőben próbáltad?Ha jó nagy gőzt csinálsz, kevesebb lesz a por a levegőben.Nekem 2.ra sikerült, de csak azért, mert elsőre kicsit ferde lett.
Ha érdekel vkit fólia:
http://jackbazar.atw.hu/ -
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #4266 üzenetére
Ezt majd kipróbálom!
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #4262 üzenetére
az oké
de nekem úgy rémlik, mintha folyamatosan csökkenne a hangerő....nem egyből mute...
filmezés közben, a film hangerejét.ezt csak azért írtam le, mert ebből következik, hogy a gomb műxik.
bár akkor meg biztos ez a normális működés, csak nem tűnt fel...
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
hallerlaller #4260 üzenetére
Ja, gyorsan fogalmaztam, lehet kicsit érthetetlen.
Szóval:
1. Ha hívnak, és hozzáérek a hangerő gombhoz, lenémítja a telót.
2. Ha monnyuk filmet nézek, vagy egyéb hanghatásokkal járó folyamatokat indítok el, és megnyomkodom a hangerő gombot, akkor szépen csökkenti a hangerőt.Azt nem értem, hogy bejövő hívásnál mért némít le azonnal.
-
jackbacsi87
senior tag
kipróbáltam pár romot, de visszaraktam az alapot.A CyanogenMod volt fenn, amikor hívtak.Hozzáértem a hangerő gombhoz, és azonnal lenémította a telót.Visszapakoltam az alap romot, és annál is ez van. Zene hallgatásnál, filmezésnél van átmenet, de ha csörög a teló, és hozzáérek, azonnal mute.Valakinek van ötlete?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
DonMedve #4216 üzenetére
értem a problémát.
Újra raktam az eredeti rom-ot, és a superuser eltűnt. Ezt akarom most valahogy visszarakni, de idáig nem jött össze.ez alapján próbáltam, de windowsnál azt írja, hogy "waiting the device", oszt megáll.Linuxnál meg a "parancs ne található".
Ezen kívül az újrarakás óta ha hívnak, és hozzáérek a hangerőszabályzóhoz, elnémul a hangszóró. erre vmi ötlet? -
jackbacsi87
senior tag
válasz
Blokkolnam0 #4019 üzenetére
Most mi a baj a ”kicsikêmmel”?Te meg egyôl blokkolnád,semmi elôjátêk??
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
nexusking #3984 üzenetére
én ezt úgy oldottam meg, hogy:
beállítások/vezeték nélküli és hál. beáll/mobilhálózatok/hozzáférési pontok nevei (de qva hosszú) ott ráböksz a arra, amelyiket le akarod tiltani, és az APN sorba beraksz a legelejére mondjuk egy 0-át.így nem találja, nem tud hozzá kapcsolódni.ha valamiért meg mégis kell, csak kitörlöd.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #3920 üzenetére
Chromemarks lite!de jò!
-
jackbacsi87
senior tag
Tessék!Szidtuk múltkor a 2magos tegrákat...itt a 4magos tegra 3, és már játék is van rá!!asszem megy a kukába a nexus!(kíváncsi leszek: 1milyen marketing lesz, miért jó ez az usernek 2.hány trillió forintért szórják a sok baromnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest