- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
válasz
nexusking #4546 üzenetére
Nyugodtam írd csak, ha valakinek nem teszik akkor továbbgörgeti.
Engem sem érdekel a ROM-ok felrakása de nincs jogom korlátozni, nem is akarom, hátha egyszer engem is elkap a hév...
Én ezt vettem, az aljára és a tetejére nem tökéletesen illeszkedik de alig láthatóan.
Így nem is zavaró, igazából már észre sem veszem.
Szerintem a display kialakítása miatt lehet.látom már mások is válaszoltak, azonos a nézőpont.
-
feka007
veterán
válasz
nexusking #4383 üzenetére
Nekem ilyen 2 USD-s szilikontok van rajta:
Szerintem jó, bár alapból nem lehetett normálisan benyomni az oldalán a gombokat, úgyhogy kivágtam, ami nem lett a legszebb a hangerőszabályozónál, de mindegy.
Amúgy N85-öm vs. Nexus S wifi:
Kb. 12 m-re a routertől, 1 emelet szintkülönbség. 5 m-rel távolabb már csak az N85 fogja.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #4380 üzenetére
Alapvetően csak olyan oldalakra megyek, amik biztonságosak.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy merre barangolsz. Én ESET Smart Securityt használok és nem igen tévedek olyan oldalakra, ahol risztást észlelnék. Nekem egyes Crackeknél van riasztás, amúgy nem igen.
Ha beleszoktál futni olyan oldalakba gépen, amik a nod-ból risztást váltanak ki, akkor rakjál fel szerintem.Én nekem azért értelmetlen telefonra felrakni vírusirtót, mert csak facebook, hírek, mail és társait nézegetem.
Vírusok inkább az ilyen kétes eredetű alkalmazásokban vannak. Alapvető szabály, hogy olyan alkalmazásokat ne telepíts a Marketről se, aminek gyenge az értékelése, (kevesen töltötték le) és a kommentekből is látszik. Teszem hozzá, hogy én még ilyenbe egyszer sem futottam bele.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #4378 üzenetére
Régebben a Lookout-ot használtam.
Ha jól emlékszem, akkor 30 napig használhatod a Premium opciókat is, majd utána értelemszerűen az extra funkciók nem lesznek elérhetőek.
A képen láthatod, hogy ha lejár a próbaidő, mik nem lesznek elérhetőek.Én már nem használok vírusirtót, telefonra feleslegesnek tartom és még lassítja is az eszközt. 3 hónapig biztos használtam, de egyszer sem riasztott még a warezos .apk-akra sem.
A piacon lévők közül szerintem ez a legjobb!
-
palesz53
senior tag
válasz
nexusking #4277 üzenetére
elvileg amikor megnyitsz (mondjuk a moboplayer kapcsán) egy fájlt (nem a progit!), akkor fel fogja tenni a kérdést, hogy mivel nyissa meg, és a felugró ablak (vagy neveztessék az androidban akárminek is) alján lesz egy kipipálandó rész, hogy alapértelmezetté tesz (de előbb pipálj, és utána válassz progit!)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
nexusking #3984 üzenetére
én ezt úgy oldottam meg, hogy:
beállítások/vezeték nélküli és hál. beáll/mobilhálózatok/hozzáférési pontok nevei (de qva hosszú) ott ráböksz a arra, amelyiket le akarod tiltani, és az APN sorba beraksz a legelejére mondjuk egy 0-át.így nem találja, nem tud hozzá kapcsolódni.ha valamiért meg mégis kell, csak kitörlöd.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Fujifilm X
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest