- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #9122 üzenetére
"Az Android Market meghaladta a 10 milliárdnál is több letöltést. Ennek örömére a Google 10 napon keresztül 10 prémium alkalmazást kínál igen kedvező áron.
A mai adag: Soundhound, Asphalt 6: Adrenaline HD, Minecraft – Pocket Edition, SwiftKey X Keyboard, Endomondo Sports Tracker PRO, Great Little War Game, SketchBook Mobile, Fieldrunners HD, Color & Draw for kids:phone, Paper Camera"Ezek szerint mindennap más- és más alkalmazás lesz?
Ha igen, akkor holnap megyek is a Bankba, rakok egy kis zsét a kártyára.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #9079 üzenetére
Ennyi pénzért, még a szar alkalmazás is megéri.
Vettem vagy 4 appot, de mára elég a költekezésből, mert túl lőttem a célon. -
premete
veterán
válasz
mgTerminator #9081 üzenetére
Főleg, hogy a T-Mobile ad ingyen, korlátlan mobilnetet havi 1600 forintos előfizetéshez, ami 100%-ban lebeszélhető. Jó, nem valami gyors, ha elfogyott az ingyen 40 MB, de szinkronizál, letölti a leveleket, stb. Mondjuk videotelefonálásra és youtube HD-re nem való.
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #9049 üzenetére
Én is olyat használok, szerintem bárki meg tudja magának csinálni.
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #9047 üzenetére
Tedd mellé a NT11Q2 full eu-t, oszt jóvan.
vagy a sygic-et, az letölti a térképeket magának, ha nem is olyan jókat, mint a Navteq térképek.
Mondjuk ebben az esetben is az szívott, aki megvette a sygic-et a marketen, ICS alatt nem megy. Bezzeg az igo megy, mint a parancsolat. -
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #9042 üzenetére
gyári navigáció helyett egy igo, vagy android market helyett egy mobilism-market jó lett volna
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8998 üzenetére
biztos nem csomagoltál bele is pár jóságot?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8993 üzenetére
warezt az 1.hszbe, persze..
-
Toobee
veterán
válasz
Álmomban se gondoltam volna, hogy létezik olyan ember, aki nem értette ezt a poént...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Pontosan a tört cuccokon van itt a hangsúly. Egyébként meg ez csak egy védekezésre felhozható poénos megjegyzés volt, nyilván mindenki tudja, hogy miről van szó. Mindenesetre szerintem beteszem akkor annak a mappának a linkjét, azt kész. Majd ha nem tetszik valakinek, hogy ott van, akkor kiszedi onnan.
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #8982 üzenetére
Rendben, de a már említett "nem túl hivatalos" appok miatt nem biztos, hogy jó ötlet betenni. Esetleg említésszerűen, hogy további érdekességek miatt kereshetnek téged, vagy nemtom.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
mgTerminator #8916 üzenetére
A widgetek között lehet kiválasztani. "parancsikonok-közvetlen tárcsázás"
Csak kell hely az asztalon neki.
-
hippo0315
senior tag
válasz
mgTerminator #8882 üzenetére
Hát sajnos a tárcsázóban nem hoz fel semmit a menügomb.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8872 üzenetére
szerintem azt csak bladenél lehet a gyári frissítőcsomag módosításával, ami ugye mélyebben nyúl bele a rendszerbe. itt over the air (OTA) kapjuk a frissítéseket.
Land: elment az xtab?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #8841 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak lehet, hogy átnevezi azt a bizonyos fájlt, amitől megmarad a CMW.
Ezt megbeszéltük Nexus Koma. -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #8835 üzenetére
Jogos.
Sok volt mára a root és recovery nekem.
Van köze, mivel ahogy mi csináltuk a rootolást, ott először kellett telepíteni a CMW-t, majd abból telepítettük fel Superuser-t. Ezért írtam bele, csak már elbizonytalanítottál mikor a hsz-t írtam.
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #8829 üzenetére
Hát azért nem rossz, de a funkciók nagy részét már eddig is használták a különböző főzicskézett ROM-okban. Sőt, jóval többet is.
Egyedüli dolog, amit a jelenlegiekből hiányolok, az az áttűnési effekt az elforgatáskor. Ez az elforgatod, és egyszer csak bumm fordul a menü, ez eléggé idejétmúlt. Gyakorlati haszna nincs, csak szerintem így ronda. Jópofa még az új alkalmazásváltó, meg a böngésző is frankó lett, de nagyjából ennyi.
(#8830) premete
Te gonosz, én is akartam menni sörözni, de tegnap nem értem rá, ma jó lett volna, erre behívtak holnap reggel 6-ra melózni...(Ilyen ez a diákmunka, viszont ha lemondom, akkor legközelebb majd nem hívnak...)
(#8831) brendoncsopi
Hangminőséggel telefonálás közben nincs gond, zenehallgatáshoz meg kiemelkedő (Voodoo controllal meg főleg).(#8832) hippo0315
A root semmi mást nem csinál, mint "rendszergazdai jogosultságokat ad". Gyakorlatilag csak hozzáférést biztosít a teljes fájlrendszerez, meg engedélyezetté válik egy rakás olyan program használata, ami alapesetben nem lehetséges, mert mélyebben belenyúl a rendszerbe. -
premete
veterán
válasz
mgTerminator #8829 üzenetére
Fagyitól én sem. Még az esti 7 korsó sörtől sem.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #8813 üzenetére
Szerintem a tárhelyed ne erőltessük, hiszen tele van "jogtiszta" apk-kal.
A Warezt nem nagyon csipázzák erre felé...Pedig jó dolog lenne.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #8800 üzenetére
Én még Desire-s időkből megtanultam hogy nincs az a memória amit nem lehet tele pakolni. Na de az 1 GB belső tényleg sok.Jelenleg 744 MB szabad az 1 GB-ből.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8798 üzenetére
ebből a system particionálgatásokból lettek aztán odaát a téglák, hálisten itt ilyet nem lehet, jó ez így ahogy van.
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #8785 üzenetére
Mivel rootoltad a blade-eket?
-
kisg
tag
válasz
mgTerminator #8641 üzenetére
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
mgTerminator #8638 üzenetére
Jah értem. Köszi. Jó tudni akkor. Majd ha lesz rajta vmi durvaság beviszem
de tesztelgetni nem fogom.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
mgTerminator #8630 üzenetére
Tegnap óta használom a legújabb Slukk-féle MIUI-t, és megmondom őszintén, szerintem van akkora előrelépés funkciókban és végiggondoltságban a gyári Gingerhez képest, mint az ICS - már azok a verziók, amelyeket próbáltam. Nagyon kíváncsi vagyok, optimalizáltságban, sebességben mit mutat majd a hivatalos.
És hogy lesznek-e on-screen billentyűk
!
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #8630 üzenetére
Jól látod, a mostani ICS alfák olyan messze vannak a jól működőtől, mint Matolcsy az 1 millió új munkahelytől.
-
rionpulya
tag
válasz
mgTerminator #8512 üzenetére
Tessék mégegy akkor.
ebuddy
-
vamosip
tag
válasz
mgTerminator #8507 üzenetére
Én is sokáig keresgéltem, imo instant messenger vált be. Szinte semennyire nem szívja az akksit, nagyritkán kijelentkezik, de sipol akkor. Kb. 1 hónapja használom, stabil, bevált.
-
rionpulya
tag
válasz
trillian. MSN, Facebook, Gtalk, ICQ, IRC, stb...
-
doddencs
senior tag
válasz
Én a GoChat-et használom.
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #8120 üzenetére
Csináltam képeket a 3300mah-os akksiról + hátlapról meg így a telóról. A teljes album megtekinthető itt: http://imageshack.us/g/651/hpim1470o.jpg/
Ezzel nekem tutira kibír egy napot, azért kellett. Nekem már többször volt olyan hogy a gyári akksi 13:00 környékére 30%-ra le volt merülve.
Lehet látni a képen hogy a 9020-hoz van méretezve, ezért alul nem illeszkedik rendesen, de USB kábal bemegy simán, és stabilan rajta van a hátlap. NFC természetesen nincs benne, hiszen az a képen is látszik hogy az akksi mérete miatt hozzá sem tudna érni a hátlap az érintkezőkhöz.
Akksit aki hosszú időre tárol tegye hűtőbe és előtte 50%-ra töltse fel / merítse le!
-
robert83
csendes tag
válasz
mgTerminator #8120 üzenetére
Én vettem 3 db 1500-as akist, töltővel együtt 2000 Ft-ért
Persze ez macerásabb, mert ugye ha az egyik lemerül akkor cserélni kell, de ha tényleg olyan helyre megy az ember akkro jól jön!
Kipróbáltam őket, annyit bír mint a gyári! -
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #8117 üzenetére
Amennyire pontosan meg tudtam mérni, 7-8 milliméterrel vastagabb így.
Majdnem dupla olyan vastag.Viszont most 40 százalékon vagyok úgy, hogy tegnapelőtt este töltöttem, 3G folyamatos, szinkron be push-al, netezek, játszok, emailezek, beszélgetek.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #8107 üzenetére
Nem talált linket, bár csak az első 30 hszt olvastam.
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #8020 üzenetére
"Akkor honnan tudod hogy szétgányolta?"
Idézem:
"Kedves mindenki, most jutottam el arra a pontra, hogy kukába dobom mind a két készüléket, amit a párommal vettünk uszkve két hónapja.
A telefonokon CM fut, naponta frissítem rajtuk, de úgy tűnik, a legalapvetőbb dolgokat nem képesek javítani a szoftveren. A problémák teljesen egyformán jelentkeznek a két telefonon, úgyhogy nem gondolom, hogy bármelyik a készülék hibája lenne."Tehát ő is elismeri hogy nem hardveres a gond. (persze kivéve wifi, gps, az más tészta)
"1) A telefonon nem lehet rendesen telefonálni. 10 hívásfogadásból 3-4 esetében néma a telefon, csak a felfüggesztés gomb kétszeri megnyomására adja be a hívót. Vodafone és Telenor hálózaton egyformán csinálja.
2) A telefon hívás közben eldobja a rádiójelet. Minden 5 percnél hosszabb hívás megszakad, újra kell tárcsázni. Vodafone és Telenor dettó.
4) A telefon sokat fagy, az akksi kivétel napi rutin.
5) A telefonokon ADW launcher fut, próbáltam Launcher Prót is. Laggol, akadozik, baromira szaggat alap használat közben. Launcher megbolondul, újra indítom, megint szarakodik, megint újraindítom.
6) Újraindulás nélkül dob ki pinkód ablakot mindkét telefon, Vodafone és Telenor simmel egyaránt. Mindkét sim új, direkt ezért cseréltem őket.
Egy szó mint száz, rohadtul belefáradtam, hogy gyakorlatilag teljesen használhatatlan a telefon arra, amire való, nem tudok hívásokat fogadni, állandóan megszakad a vonal, és napi szinten indítom újra a telefont, óránként a launchert."Nos mivel ezek közül én egyiket sem tapasztalom, és nem hardveres a hiba, akkor ki tudja mi tehet róla? Fogalmam sincs....
A léegrosszabb az egészben az, hogy amikor majd egyszer túl akarsz adni rajta nem kell senkinek sem mert "mindenki tudja hogy ez egy szar ami folyamatosan lefagy szakad a hívás stb".
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #8020 üzenetére
Ugyanazokat a programokat használom, és ugyanazokat szedem ki a zipből, telepítés előtt, csak újabb cm7-nightly esetén xarakodik, más romoknál semmi hiba.
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #8017 üzenetére
Ne engem kérdezz, az ő telefonja.
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #8015 üzenetére
Az előző nightmare-ek is nappal elmentek csont nélkül, csak az éjszakát nem bírták. Volt, amelyiknél csak a 3. éjszaka kezdte a kikapcsolásokat, tök mindegy volt, hogy saját, vagy másik kernel volt fenn. Mivel csak tegnap este óta elérhető sok korrekt tapasztalat nem lehet róla, bár az xda-n volt olyan, akinek a 3 napos rom 4 napig ment tökéletesen.
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #8004 üzenetére
Ez a 259-es működik rendesen? Fent volt már éjjel? Az előző kb. 20 nájtli nem igazán vált be, leggyakrabban éjjel, standby módban 1 és 2 óra között kikapcsoltak, és reggel is csak akkukivéttel sikerült működésre bírni őket. vagy jött egy mail, és reggelig világított minden gomb, és le volt fagyva.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #8009 üzenetére
Köszönöm.
-
szucsi
őstag
válasz
mgTerminator #8009 üzenetére
szuper, utánaolvasok, hogy melyik app mit csinál, nehogy valami olyan menjen le róla, ami alapfunkcióhoz kell, aztán küldök privit.
köszi!
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #8006 üzenetére
A Total Commandert honnan töltötted le, én csak ghost commandert találtam a marketen.
-
szucsi
őstag
válasz
köszi, kipróbálom, amit írsz.
-
mgTerminator
veterán
válasz
-
premete
veterán
válasz
mgTerminator #7934 üzenetére
Az utolsó 10-15 nightly esetén az enyém is minden éjjel magától kikapcsolt, és csak akkukivétellel lehetett életre kelteni másnap. Érdekes, stock romnál mindegyik kernellel f@sza.
-
BoB
veterán
válasz
mgTerminator #7826 üzenetére
"Úgy csinálsz mintha nem lehetne launchert cserélni"
Attól még fut a sok Samus processz ami lassítja és kevésbé stabillá teszi a rendszert (nem beszélve a számomra szükségtelen appokról), meg hát nem jönnek az új android verziók sem. Ha jön is max egy az is fél év múlva.
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #7833 üzenetére
Wifire.
Muszaki emberkent meg nem sikerult rajonnom mi baja az en keszulekemnek.
Az erzekenysege jo - siman latja a par hazzal arrebb levo access pointokat is.
De az enyemrol ledobal.Lehet, hogy bedugok egy masik AP-t, talan valami kompatibilitasi basz...
Pedig a tobbi telefon es iPad es noti hiba nelkul megy... -
hallerlaller
addikt
válasz
wolfson wm8994 DAC helyett vmi Yamaha van benne, mondjuk pont nem hallgattam, de azt mondják gyengébb.
-
premete
veterán
válasz
A samu nem szokott ingyen cserélni, nekem az omnia alaplapja elfüstölt, azt mondták, a gyári samsung töltővel túláramot adtam neki, és fizessek gariban 108 ezret a javításért.
havenak meg azt mondták eláztatta, pedig a telefon ki sem került a klimatizált szerverteremből.
Ice cream szendvics samura: [link] -
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7819 üzenetére
Nekem volt S2, 2x is. Szerintem annyival nem jobb telefon, hogy majd a duplájába kerüljön. Én a helyedben nem is ácsingóznék utána. Nexusról inkább a következő generáció lesz nagy ugrás. Tegra3-as gépek.
-
hallerlaller
addikt
válasz
azért nem mindenben jobb a sgs2 zeneileg visszalépés, amoled hajlamos beégni, ja és mi még idén kapunk 4.0-t remélhetöleg
-
BoB
veterán
válasz
"Én már belenyugodtam, nincs pénzem egy GS2-re, pedig szívesen cserélnék. Akárki akármit mond, érezhető az a 2 mag meg 1 giga ram!"
SGII hülye TW-vel? Soha. Galaxy Nexus? Igen, jó lesz!
-
toto0569
addikt
válasz
mgTerminator #7788 üzenetére
ha úgy érzed ,hogy az jobb...nekem ez most bevált ,de ha gond van szólok Slukknak és javítja ha gond van,de mindenképpen segít. 1.11.4 most stabil
-
toto0569
addikt
válasz
mgTerminator #7786 üzenetére
nekem semmi bajom vele,nagyon szépen megy
-
toto0569
addikt
válasz
mgTerminator #7781 üzenetére
slukk MIUI romja TÖKÉLETES!!! Nem a gyári ,hanem Slukkicáé!!!! Nem tudok többet mást használni!
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #7781 üzenetére
Üss a szádra....
-
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #7704 üzenetére
Bevallom nem olvastam a cikket, de remélem nem a félberágott almára fogták. Semmi köze sincs hozzá. Maga az adobe szünteti meg, de nem csak a mobilon hanem mindenhol. Van helyette saját, jobb technológiájuk az AIR, ami megy mobilon is és jön a HTML 5, ami alapban tudja azt amihez eddig flash kellett. Egyik mögött saját maga van, másik mögött meg a legfőbb helyen google, mozilla, stb. áll.
-
Toobee
veterán
válasz
Gondolom nem kevés pénzért állították le a fejlesztéseket.
-
DonMedve
addikt
válasz
Erősebb kutya b@szik!Ilyen egyszerű.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #7685 üzenetére
Így van. Nem kell összekötni usb-n.
Ettől függetlenül, ha nincs net a telefonon, lehet usb-vel így is működik. -
premete
veterán
válasz
mgTerminator #7616 üzenetére
Ezt mondta az alaszkai favágó is, amikor a 60 év alatt félretett 80000 dollárt Las Vegasban feltette a pirosra, és fekete jött.
-
agabe
addikt
válasz
mgTerminator #7480 üzenetére
A let's golf 3 -at nem próbáltad? Nálam nem megy (el se kezdi a töltést wifiről)... nincs mód, hogy fusson a telón vhogy ?
-
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #7480 üzenetére
Oké, köszi
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7363 üzenetére
Olyan kaját kapsz ott, hogy be*arsz
Talán IKEA Family kártyával (még szép, hogy olyanom is van), valami 150 ft 1 hot dog meg egy üccsi, amit akármennyiszer újratölthetsz. 75ft a fagyi, amit szintén annyiszor töltesz újra, ahányszor akarsz. Sima hot-dog 75-100ft körül van. Rég voltam már, nem tudom, de ilyesmi árak vannak.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #7363 üzenetére
A bükknek egész jó az íze...
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #7269 üzenetére
Helló!
Engem is érdekelne.
-
toto0569
addikt
válasz
mgTerminator #7269 üzenetére
ha meg engeded akkor érdekelne
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7213 üzenetére
Ment privi
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7208 üzenetére
Aha, hát ezt akartam elkerülni. A gyári Rommal akartam az ICS-ig mozgolódni. Azt hittem ez a kernel téma nem egyenlő a custom Rommal, hanem mondjuk csak 1 összetevő csere, mint SGS-nél PDA, meg telefon rész...ilyesmi. Köszi a segítséget!
-
Toobee
veterán
válasz
mgTerminator #7206 üzenetére
Ha nem nagy gond lehet kicsit bővebben?
Milyen kernelt ajánlotok? Ez is ilyen update.zip-es dolog, vagy máshogy megy? Kernel frissítésre rákerestem itt, de semmit se találtam.
-
xnace
őstag
válasz
mgTerminator #7171 üzenetére
Nyitva hagytam, mert nem boldogultam a kornyezeti valtozokkal, de azert koszonom.
Melyik szervizben tudtak erre valaszolni? Nekem meg azt se tudtam megmondani, hogy van-e Tab101-hez OTG kabel, mert nem tudtak, hogy mi az.
-
j.bravo
addikt
válasz
mgTerminator #5994 üzenetére
Az a samu headset szerintem se az igazi.
Furcsa hogy nagy az érzékenysége (legalábbis hangosabban szól azonos hangerőbeállításnál mint a szintén nem érzéketlen Pana HJE-300 fülesem) mélye, van magasa (talán még sok is), van közepe, mégis dobozhangja van, fárasztóan szól, az addig (más fülesen) igen jó énekeseket pedig hirtelen Feró és Geszti is kivágná az ikszfaktorból.Próbálom bejáratni rózsa-, ill. fehérzajjal - szerintetek van értelme? (mondjuk nem veszthetek vele kb semmit)
Használhatnám a régi fülest, persze, de a headset funkcióról nem szeretnék lemondani (azaz ne csak zenét lehessen hallgatni hanem telefonálni is). Tudtok esetleg szétszedhető headsetet (mint nemrég a Sony Ericssonok, csak ugye a SE FastPort helyett 3,5mm-es jackkel), amiben van mikrofon+hívásfelvevő gomb, és bele lehet dugni egy bármilyen fülest?
Akár úgy hogy nem adnak hozzá fülest eleve, akár úgy hogy adnak de akkor ne legyen túl drágaKipróbáltan mindkét funkcióra minőségi headsetbe is beruháznék szívesen, ha a fenti mód nem lehetséges. Erre van tippetek?
Gondoltam hogy SE headset jó lesz... kolléga SE Xperia X10 mini pro-jához adott headsettel kipróbáltuk (higiéniai okokból az ő fülében), azt mondja telefonáláskor nagyon halkan hallott engem (a samu headsettel a SE telón meg nem is ment a telefonálás, rémes zaj hallatszott)Még egy láma kérdés: ugye bármilyen nem gyári romot feltenni (pl. MIUI érdekelne milyen, kipróbálnám) a garancia elvesztésével jár-e? Köszi előre is!
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #6822 üzenetére
a noteban van gsm modul, kevered a galaxy s wifivel.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
mgTerminator #6317 üzenetére
Azért nem annyira jóhogy. Attól függetlenül, hogy 5 MPx és 5 MPx, lehet teljesen másik modul, stb.
A szoftveres dolog csak azért sántít, mert ha csak ennyi lenne a gond - ami a legtöbbek szerint néhány kodek hiánya -, akkor a mai ROM főzögetős időkben valaki már úgyis megoldotta volna.
Az SGS pedig megint más tészta, mivel eleve másik chip van benne (SGS vs. NS), bár sokak szerint ez nem mérvadó, mivel a Nexus-ban szimplán SoC-ról beszélünk. Egyébként konkrétan erről. Számomra itt az egyik legérdekesebb a 120 FPS @ QVGA, ilyet az LG Viewty (KU990) tudott anno, de úgy néz ki itt is mehetne a dolog.
Az meg, hogy lejátssza a 720p videót, totál más tészta - mi köze a kamera chipnek a videó dekódoláshoz, gyorsításhoz?
Na, de hogy ne csak a pánikot keltsem, a szoftveres akadály annyiból bizonyítottnak látszik, hogy amikor belépsz a kamerába, akkor az előnézeti kép amit látsz, elvileg 3 megapixeles, downscale-elt kép. 3 MPx pedig nyilván nagyobb, mint a 720x480, és láthatóan elég folyamatosan jeleníti meg.
Az emberek nagy része pedig azért sír, mert egyrészt a Nexus One is tudta a 720p-t (még ha nem is olyan hanyattvágóan részletesen), másrészt ez egy kicsit amolyan "majdveddmegakövetkezőNexus-t" marketingnek is tűnik.
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #6364 üzenetére
na... akkor jóra gondoltam énis.
bár kár érte. -
slice14
veterán
válasz
Bocs hogy élek, de én csak válaszoltam. Meg hozzáfűztem egy megjegyzést amit útólag belegondolva hülyeség volt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy ugyan az a grafikus gyorsító van a Galaxy Nexus-ban mint a Nexus S-ben....
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #6309 üzenetére
Nem fikázásnak szántam! Az egyik legjobb ROM. És mondanom sem kell sok rajongója van.
-
Viper26
nagyúr
válasz
mgTerminator #6309 üzenetére
Lehet elnéztem valamit, de xda-n nem találom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
mgTerminator #6305 üzenetére
Lehet tennem kéne vele egy próbát, ICS úgyis messze van még.
-
Slukkica
őstag
válasz
Mennyire volt stabil ha már ilyen gyorsan van új stabil
-
slice14
veterán
válasz
Ez gyors volt.
Ja bocs félreolvastam. Már nem látok a jégrémtől.
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #6201 üzenetére
Amikor legutóbb próbáltam (valamikor még a télen), akkor csak a fizetős tudott hívást és sms-t számolni, az ingyenes csak adatforgalmat. Azóta ez változhatott. De a Call Meter jobb szerintem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #6185 üzenetére
Ugye azért te is gondolkodsz rajta.
Mondom én, hogy szerethető...
----------------------------------
Más: Van aki észrevette, hogy downclock esetén is hajlamos a stabilitás elvesztésére a rendszer? Pedig 800-on powersave módban nem kéne fagyogatnia.----------------------------------
Megint más: Ez a minap emlegetett live oc, deep sleep mode hogy érhető el? Mármint nem a link, mert az itt van valahol, hanem a kernelt hogy teszem fel? Recoveryből simán telepítem?
-
MichaelSD
őstag
válasz
mgTerminator #6129 üzenetére
El lehet lenni kényelmesen az alap Androiddal is. Semmi gond nincs vele. Nekem a CM jobban tetszik, de sokáig az eredeti beállításokkal toltam.
Attól milyen funkció fontos neked.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #6101 üzenetére
Én is ajánlok azoknak a kockáknak, akik szeretik a Gameloft-os HD és golfos játékokat, mert a legújabb Let's Golf 3 HD letölthető a Marketről INGYEN!
-
ciceroo
tag
válasz
mgTerminator #6055 üzenetére
azt írtam, hogy a MAX elég ha 1 Ghz... (tehát nincs szükségem pl 800-1400as beállításokra)
kötözködni, könnyű -
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #6033 üzenetére
jaja, kissé átment vérpistibe a topik
én csináltam már 5600+ is quadrantba 1544MHzen, de tényleg semmi értelme.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #6029 üzenetére
van egy olyan kernel h Trinity Extra UnderVolted TEUV, a derkernel.com-ról tudod letölteni, én azt használom mindennap, kíméli az akksit. performance beállítás meg àllandòan maxon járatja a procit, nemjó mert leéghet.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #6022 üzenetére
akkor használd 880MHz-en.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #6022 üzenetére
-
xnace
őstag
válasz
mgTerminator #6018 üzenetére
-
AXisBOLD
addikt
válasz
mgTerminator #6011 üzenetére
kösz az infót.
De ez:
"félsz használni akkor add el..."
persze már fel is tettem apróra, meg egyébként is root, wipe nélkül használhatatlan a készülék
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #6003 üzenetére
Igaz en nem telefonhoz, hanem a hazimozihoz vettem, ha akkor nezek filmet, ha a gyerekek alszanak, de azt kell mondjam, nagyon jo termeket gyart. Mar 4 eves a fules, de hihetetlenul szepen szol. Mely, magas.. minden. Igaz 20k volt, de megerte.
-
válasz
mgTerminator #6003 üzenetére
Azért az alsóbb kategóriákban a Sennheiser egy csomó gyenge terméket kínál, és ez igaz a fülhallgatókra, és a fejhallgatókra is.
Szerintem érdemes itt kérdezősködni:
link
Én régebben vettem egy Xearst, és nagyon boldogan adtam el Sennheiseremet.
Egyébként Voodooval tényleg nagyon szépen szól a Nexus, hordozható lejátszók és telefonok között nálam nagyon jól szerepelt. Ráadásul még az AKG K500-amat is egész "elviselhetően" meghajtja.
#6006: telepítsd fel a Voodoo Control ingyenes változatát a Marketről. -
kolosanyi
veterán
válasz
Hát azért nem annyira vészes. De én is többet vártam volna. Főleg egy olyan telefon mellé, ami egyrészt a megjelenésekor piszok drága, másrészt az egyik legjobb DAC van benne a piacon. Ejnye ejnye...
(#5989) xnace
Amúgy te hogy vagy megelégedve a telefon hangminőségével? Most mit használsz hozzá?(#5996) feka007
Szerintem se rossz, csak hallottam már jobbat is nála. Ha nem találok értelmes megoldást, akkor én is megmaradok ennél, mert azért szódával elmegy kategória nálam.
---------------------------------------------------------------------------------------------Más: Van valakinek tapasztalata erről? Olyan megoldást keresek zenére, ami egyrészt jó hangminőséget nyújt, másrészt lehet vele hívásokat is kezelni. Ha már egyszer telefon... Vezetékmentes kizárva, azokat nem szeretem, ez elég szimpatikus az adatok alapján. Elvileg itthon is kapható lesz, a hónap végén jelenik meg ha minden igaz. Az ára elég borsos, olyan 24 rugó körül lesz várható. Viszont amennyiben jó, lehet beruházok egyre karácsony tájékán.
-
feka007
veterán
válasz
Lesz.rom, nekem bejön.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #5979 üzenetére
Egyre érdekesebb ez a vásárlós market...
Direkt megvettem a Block Breaker 3 Ultimate nevű játékot, de most telefonról nyomtam a vásárlásra, mert mondom 210Ft-ot biztos megér. Minden rendbe zajlott, egyből le is töltötte és játszottam is utána vele, erre az 515Ft-omból maradt 105... Nagyszerű komolyan mondom! -
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #5964 üzenetére
csak reméltem
most olvasom én is mit okoskodnak.
-
komloskaroly
tag
válasz
mgTerminator #5949 üzenetére
Köszönöm este kipróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest