- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
slice14 #10106 üzenetére
Frissült az xda [REF] ALL Nexus S OTA Updates for ALL Variants, Plus Full ROM Packages topicja, ami szerint a 9020-as és a 9023-as frissítése megegyezik.
-
kisg
tag
válasz
slice14 #9886 üzenetére
"A telefonról" menüőpontban nekem is ugyanezeket az adatokat mutatja, de a Power+VolUp megnyomása után a Fastboot Mode-ban ezeket írja:
Product name - Herring
HW version - REV 52
Bootloader version - I9020XXKL1
Baseband version - I9020XXKI1
Carrier Info - EUR
Serial number - 333xxxxxxxxxxxxxxxx
Lock state - LockedEzek után ha Recovery-t választom akkor felvillan a fekvő robot nyitott hassal és egy piros felkiáltójel, majd sötét képernyő és csak a kezelő gombok világítanak. Aztán újraindul.
Hogy lesz ebből helyes Bootloader és Baseband?
Update: közben megírtátok a lehetséges okokat...annyi szerencsém van, hogy működésbeli hibát nemigen találok benne.
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #9779 üzenetére
Rom managerből próbáltam a recoveryt felrakni, de mivel nincs rootolva ezexerint a telefon (pedig megvolt, hisz tegnap még miui tsm volt fent, és tudom, csomó programnak én engedélyeztem a root-ot), nem ment fel. kikapcs, hanegrő fel+on, recovery kiválaszt, telefon újraindul, egy pillanatra felugrik a muksó, előszor piros X volt, most már felkiáltójel, de egyből el is tűnik..
Most sztem valahogy rootolnom kellene, hogy rom managerből felmenjen a recovery, onnan meg vissza a backup.
Csak félek, törlöm az sd tartalmát is, és ugrik mindenem.
De ez zsákutca, hiszen rootoláshoz a jelenleg olvasott leírás szerint, recovery kell, hisz onnan kell telepítenem egy zipet -
-
havri1
félisten
válasz
slice14 #9772 üzenetére
Én is zipből tettem fel, de visszaállt.
Most ezt találtam 1 hszban :
Fontos megjegyezni, hogy ha gyári ROM-ot használsz, akkor az minden reset után visszaállítja a gyári recovery-t. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy recovery indításakor egy háromszöget kapsz, benne egy felkiáltójellel. Egy módosítással ez kiküszöbölhető, a /system/etc/install-recovery.sh fájlt nevezd át. Majd utána ismét mehet recovery és nem lesz többet gond. (Főzött ROM-oknál ez a jelenség nem áll fenn.)Megvan a root explorer, megvan a mappa, megvan a file, de nem módosítható. Hogyan tudom rw-be tenni ezt a filet, hogy módosítani tudjam?
Jajj csak szabaduljak meg egyszer ettől a stock ICS-től ! -
premete
veterán
válasz
slice14 #9649 üzenetére
Ezért van már ott a Google alkalmazottjainál az ICS Nexus S-re, hogy teszteljék, és a bugokat javítsák, mielőtt kijön. Annyira nem érdekel mondjuk, én a 2.3.6-ossal is elvagyok, mint a befőtt, hirtelen nem tudnék olyan ficsört mondani, ami miatt érdemes lenne lecserélni, főleg, amíg a fejlesztők az alkalmazásokat a Marketen nem igazítják hozzá.
Pálcikák: Nekem mindig kék, csak addig fehér, amíg wifiről 2G/3G-re váltok, illetve, ha kikapcsolom az adatforgalmat. Csak az akku % szürke, de az mindig.
Ilyen -
premete
veterán
válasz
slice14 #9557 üzenetére
A "hetek" kifejezés az én olvasatomban minimum 2, maximum 9 hét lehet, azaz december 01 - január 19 bármikor lehet, bár valószínűbb, hogy karácsonyra meglesz.
Egyébként ezt a "csodavárást" új verzióktól sem nagyon értem....aki a 2.3.6-ost nem tudja kezelni, az a 4-est sem fogja tudni... -
FőDudu
veterán
válasz
slice14 #9424 üzenetére
Nekem mar megy az NFC:
Forras:
http://www.google.com/support/forum/p/Google+Mobile/thread?tid=6b9bc174d2ce5651&hl=en1. Go to http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1284517
2. Download Nfc_fix.zip (this is taken from the 2.3.7 update for the Nexus S 4G)
3. Flash it using ClockWork Recovery.Nalam segitett. A google szurt el valamit a 2.3.6 frissitesben. Amit kesobb javitott a 4.0-ban es azt backportoltak.
-
mgTerminator
veterán
válasz
slice14 #9155 üzenetére
Azért mert az alma az élő fába is beleköt
(lassan már beperli az almafát hogy ne hozzon alma termést, csak körtét xD )
bandigyerek: így van
Esküszöm csinálni kéne egy körte (Pears) céget xD
Aki jól ért a photoshophoz az csinálhatna egy ilyen képet nekemlaptop, amelyen egy körte van xD
-
mgTerminator
veterán
válasz
slice14 #9147 üzenetére
Jah, tehát ezekkel indult az akció?
Az alma vajon csinál ilyen akciókat?
Mert biztos vagyok benne hogy a fejlesztők szemét nem 10 centel szúrják ki, a többletet a gugli fizeti nekik szerintem
Az alma biztos ezért is perelni fog hogy a gugli rontja a piacát
bandigyerek: nem a memóriakártyán a data mappa... hanem a telefonmemóriában az app mappa. Ezek örök licenszek most akciósan
-
RAID 2
aktív tag
-
csabibmx
tag
válasz
slice14 #7866 üzenetére
Nekem tetszett.
Egyébként a barátnőmé is MM-ből van.De szerencsére nem volt vele gond.
Viszont volt már aki írta,hogy valahogy használt teló volt a dobozba és azóta is pereskedik az MM-el.(#7870) AXisBOLD:Az Android eleve a wifi-re csatlakozik,ha van rá mód így nem kell semmit kapcsolgatod,persze a wifit azért hagyd bekapcsolva.
A 3G dogwatch méri a forgalmat én is azt használom és a többség ezt ajánlja. -
Pitiless_
tag
válasz
slice14 #7713 üzenetére
Én MultiLing keyboardot használok. A HTC-n is, bár azon Oxygen ROM volt az utolsó 8 hónapjában. Valahogy AdamG jobb munkát végzett egyedül, mint a HTC "mérnökei". Egyébként egy egyedi felület tényleg nem más, mint a launcher, bár a htc elég csúnyán belenyúlt a framework-be is. Nem egy fejlesztőt hallottam már panaszkodni, hogy mennyi workaround kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest