- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Mindegy, elég mondjuk shx-re a végét. Ha a gyári 2.3.6-ot visszatetted, ott kellene lenni a gyári recoverynek a felkiáltójelnél a power benyomva tartás+volume up megnyomásakor (vagy fordítva, rég láttam gyári recoveryt). Állítólag a root és cwm nem zavarja az ota-t, de erről nincs személyes tapasztalatom.
-
premete
veterán
Nincs mit, OTA jelenleg nincs, megnéztem, és visszatettem nandroid mentésből a 4.0.3-at.
Mivel a stock recovery nem érdekel, nekem jó így, ahogy van; egyébként is 5 perc alatt vissza lehet tenni bármelyiket cwm-ből.
Egyébként sem bízok frissítésekben, lehet az bármilyen op. rendszer; inkább a teljes legyalulás, majd az újra felpakolás, ha pár órával tovább tart is. -
premete
veterán
[link]
1, kikapcsolás
2, bekapcsolás hangerő fel gomb benyomva tartása mellett
3, [fastboot könyvtárából, ha a környezeti változók nincsenek megadva] fastboot oem unlock
4, [ugyanonnan] fastboot flash recovery.img [ehhez a fastboot könyvtárában kell lennie a cwm recovery.img-nek, az egyszerűség kedvéért recovery.img néven
5, belépés a recoverybe [hangerő gombokkal kijelölés, majd "power" gomb]
6, 2.36 zip kiválasztása és flesselése
7, újraindítás és lehet kezdeni elölről.@Panvene: semmi az égvilágon, a gyári recoveryben csak annyi van, hogy wipe data, wipe cache, reboot és install zip from sd (de csak gyári zip fájlt fogad el).
-
premete
veterán
Mi akadályoz meg abban, hogy a 2.3.6-ost visszategyed?
Egy, maximum 2 fastboot parancs az egész, nem bonyolultabb, mint a power és hangerő gombok összehangolt megnyomása, ami szintén nem ment 2.3.6-on a fórumlakók 90 százalékának..
Minden le van írva itt a fórumban ezerszer, csak el kellene olvasni esetleg. Ami nincs, arra ott a Google, vagy nem is létezik.
Talán az sem ártana, ha a regisztrációt egy kis teszthez kötnék, mondjuk 50-es IQ alatt le lenne tiltva a hozzászólás. Ez nem kimondottan rád, és nem is erre a fórumra vonatkozik, ugyanez van másik okostelefon (zete bléjd a kiráj) és notebook, vagy pc topikokban is. -
KillBorn
senior tag
+1, kíváncsi vagyok ezt hogy fogják kijavítani...jah stock 2.3.6 már ugyan az volt az AMOLED/SCLCD modelleknél, onnantól írja ki i23-nál is h i20.
Az kavart be hogy:
A ROM amit feltettünk tényleg az amcsi i9020-ra van, de mivel a két változat bootloader checksumja IS megeggyezett már 2.3.6-on, így átment a rendszer ellenőrzésen és szépen felpakolta...öröm az üreömben, hogy ezt kivéve a két változat telejsen megeggyezik szoftveresen.Remélem a goggle ezt figyelme veszi és segít a sok 1000 használónak aki így járt.
-
KillBorn
senior tag
-
Dzsuri89
őstag
Nálam az android figura kidől, aztán se kép (csak a gomb világít), se hang, ha a gyári recovery-re megyek.
Újraindítottam a telefont, aztán fel kell ugye oldani a képernyőzárat, de a kis kört nem lehetett elhúzni a lakathoz...
Vártam vártam ezt az ICS-t, de utólag még azon az állásponton vagyok, hogy ezen még igen lett volna mit gyorsítani...
Futtattam Quadrant tesztet ma és 147 pontot kapott a telefon, ráadásul 3x-or lefuttattam... Pontban is kevesebbet kapott a gyári 2.3.6-hoz képest, de sebességben is érezhető sajnos. Kár, hogy laggol az ablakváltásoknál, pedig nagyon király ez a launcher. -
Dzsuri89
őstag
Jó dolog ez az Auto fényerő.
Annyiban bug-os, hogy ha mondjuk felrakja tűző napon maxra a fényerőt, akkor nem tuti, hogy vissza is teszi normálra egy sötét helyen, de a megoldás nagyon egyszerű: lezárod a képernyőt, majd kinyitod és a jelenlegi fényviszonyokhoz igazítja magát.Galaxy Ace-n nem volt auto fényerő, hát szidtam is érte.
Szerintem nagyon hasznos.
-
-
montyx
aktív tag
Legjobb tudomásom szerint nem, de mi a baj a bootloader kinyitással? Az a legegyszerűbb lépés a root alatt, és még hivatalos is.
Csak kell egy SDK, majd egy parancs lefuttatása, oszt meg is vagy. A teló töröl mindent magáról, (az USBről is...én ezt nagyon megcumiztam először) majd újraindul, és a kezdőképernyőn megjelenik egy nyitott lakat. Ennyi. Kell még egy recovery rá, meg egy SuperUser app.
Ha kell tudok segíteni részletesebben.
-
montyx
aktív tag
Nekem is u.a. van beállítva, de eddig nekem 2.3.4 alatt nem az volt az APN type alatt, hogy default, supl, hanem választható volt, hogy MMS, Internet, MMS+Internet...
Na most meg se az internet.vodafone.net-tel, sem pedig a standardnet.vodafone.net-tel nem megy.
Nektek mi az APN type beállításotok? -
kolosanyi
veterán
Én egy hétig se bírtam gyári rommal. Na nem mintha rossz lenne, de hiányzott egy-két funkció. Egyébként megfogadtam, hogy nem fogok semmit se kókányolni, de felraktam a MIUI-t és beleszerettem. Azóta szinte az összeset kipróbáltam, de mindig visszatértem rá.
Mondjuk hozzá is tenném, hogy legelőször instabil volt, azért váltogattam mindenfelé, de most Slukkica romjai nagyon jók.
-
Dzsuri89
őstag
Valóban ott is megtalálható. Még nem mentem bele elég mélyen a Gmail alkalmazásba akkor úgy tűnik.
----------------------
A telefonnál egyedüli lagot csak a főképernyők közötti váltásnál érzékelek, de ez szerintem minden telefonnál fent áll. Ha sok widget, ikon van kirakva és sok a lap, akkor ez a vele járója tudtommal. Kevés widgetnél nem nagyon laggol.
-
csabibmx
tag
Én root nélkül használom,nagy megelégedéssel.
Pont amiatt (is) döntöttem emellett mert nem kell annyit mókolni mint pl. az SGS-t (legalábbis a fórum bejegyzések alapján).
Persze itt is sokan rootolták de nekem gyári állapotban is megfelel.
Persze launcher pro,dolphin hd...stb nem árt de ezekhez nem kell root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest