- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
knyitogato #11811 üzenetére
az biztos, én fél éve vettem és árában tudnám még mindig eladni
-
hallerlaller
addikt
próbálgattam most egy pár romot a hétvégén és ez vált be a leginkább: Neapolitan ICS V 2.2
ezzel a kernellel: 3.1.6-ICUP Speedy-3
eddig bevált, gondoltam megosztom
-
hallerlaller
addikt
ez hihetetlen, kijött ma egy rom amiben egy aosp+ launcher van cm9.kód alapján, teljesen gyári kinézet, csak az appdrawerbe belépve nem görget keresztül a modulokhoz, hanem felül kell átváltani közöttük és így kevésbé laggol, kérdem én: miért nem tudták ezt gyárilag ilyenre csinálni??
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #11532 üzenetére
vagyis 3.3.12-es verziójú marketnél még az volt kiírva hogy parancsikonok automatikus hozzáadása, 3.4.4-nél meg már ez a butaság
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #11506 üzenetére
visszaszívom, van set on boot, csak alapból be volt kapcsolva
kijött közben egy glados2.7 kernel is..
xda kezd bazári lenni, rengeteg az új rom, persze mindegyik *F*A*S*T*, rock stable, butter smooth...
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
na, megtaláltam hogyan kell kikapcsolni ha új programot telepítek ne adja hozzá a kezdőképernyőhöz is az ikonját, öröm boldogság
-
hallerlaller
addikt
dehogy teszem tönkre, pörgettem már 1540-en csináltam is egy 5600-as quadrantot aminek persze semmi értelme, csak most kíváncsivá tett hogy olyan lelkes voltál
most is bír 115%-ot volt emelés nélkül, de nemnagyon látom értelmét ugyh mennek is vissza a gyári értékek. linkeltél kernelt ott írják h 1250 az meg gondolom sgs-re vonatkozik -
hallerlaller
addikt
na NSTool-t felraktam, viszont óvatosan ezzel mert felraktam 125%-ra rögtön reboot, szal nem bírja
viszont itt nincs set on boot mint setcpu-ban ugyh kényszerű romcsere, ki is jött ma ez megpróbálom [link] volt régebben egy trinity kernel 240mhz-es gpu/bus-al az kifagyott ha húztam, de egy még régebbi 1540-en meg ment simán 220mhz-es bus/gpu-val, lehet nálam csak ennyit bír, feszültséget te szoktad állítgatni, ha igen mennyire?
-
hallerlaller
addikt
na majd akkor kernelezek, ugyis kijött a GLaDOS V2.6.
tudja a hardveres gyorsítást
vegyesek az érzelmeim ezzel a hardveres gyorsítással, ahol gyorsabbnak érezni a telefont az a gyári böngésző és a gyári navigáció, most lehet hogy csak magát az appokat írták át hogy használják a gpu-t ha eddig nem tették, de launcherban nem vettem észre semmilyen gyorsulást, ugye az is van odaírva hogy gpu gyorsítás az alkalmazásokban, fene tudja hogy ebbe beleértik az alkalmazásfelületet is (launchert)
na meg ha kikapcsolom hogy ne használják akkor sehol semmi nem lesz lassabb, gyári böngésző, 3D-s játékok se..
ha meg olyan jó ez a gpu gyorsítás akkor miért tették kikapcsolhatóva?
felvilágosíthatna valaki ezzel kapcsolatban mert sok kérdés merült fel így bennem pár hét használat után. -
hallerlaller
addikt
régebben raktam fel olyan kernelt amiben meg volt emelve 240-re a gpu órajel, na az kifagyott rögtön, lehet valahol manuálisan is állítgatni?
a gyári launcher is jobb lett
nálunk meg pont hogy rosszabb, a stock alkalmazáslista 2.3.6-alatt teljesen folyékonyan gördült fel-le, most meg hogy egybe van a modulokkal néha belaggol :S ebből én arra következtetek hogy launcher továbbra sem gpu gyorsított.
-
-
hallerlaller
addikt
nekem egy olyan hiba jött elő, hogy ha az értesítéseket nem az x-el törlöm hanem oldalra húzom akkor ottmarad nagyritkán az x.
-
hallerlaller
addikt
kösz srácok, akkor ez egy feature megint
bár ma még nem csinálta, csak tegnap elég sűrűn, valami beállítással összefüggésben barmoltak el valamit? képernyőzár hangja esetleg ablakanimáció vagy áttnési animáció?
-
hallerlaller
addikt
válasz
jackbacsi87 #10938 üzenetére
jackbácsi, SP!T és dobost, ti milyen romot használtok? erre gyanakszom még h vmi app beragadt. ja jack megy pü.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
lord.lakli #10695 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
Azt vettem észre 4.0.3 alatt hogy a homescreen scrollozásnál a képernyő alsó fele mintha megugrana kicsit, ez másnál is jelentkezik? miatökömtől, tul sok mappát csináltam vagy miért?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mrfire08 #10417 üzenetére
rakd vissza gyári 2.3.3-at, vagy rakd fel a 4.0.3-at manuálisan mert ugyanaz mint az ota, sokan (köztük én is) csak kíváncsiak vagyunk hogy mikor jön meg a menzesz és azért vártunk.
(#10419) DonMedve
én azt raktam fel amit linkeltem, és nem 2.3.6-ra hanem rögtön a 4.0.3-ra frissített.
-
hallerlaller
addikt
válasz
hallerlaller #10387 üzenetére
ja, visszaszívva, rossz helyen néztem, már megy is fel
(#10388) DonMedve
xda szintén, de most vmiért nemjön be nálam az oldal..
-
hallerlaller
addikt
na érdekes dolog történt, visszaraktam a gyári 2.3.3-at és egyből nagylány lettem(megjött).. fura dolog eza menzesz.. pedig xda-s gyári 2.3.6-al védekeztem már egy ideje.
(#10376) HaZse
twrp-ből van 2.0? nexus s-re a hivatalos oldaluk csak az 1.1.1-et írja ki, jó ez a miénkre tuti?
-
hallerlaller
addikt
nekem se jött még meg a menszeszem (mármint az otám) pedig intimbetét tampon bekészítve, aludni sem tudok.
át kéne írni az 1.hszt megint sok a komment, el se olvasom.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #9454 üzenetére
olyankor a launcher indul ujra.
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #9042 üzenetére
gyári navigáció helyett egy igo, vagy android market helyett egy mobilism-market jó lett volna
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8998 üzenetére
biztos nem csomagoltál bele is pár jóságot?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8993 üzenetére
warezt az 1.hszbe, persze..
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8872 üzenetére
szerintem azt csak bladenél lehet a gyári frissítőcsomag módosításával, ami ugye mélyebben nyúl bele a rendszerbe. itt over the air (OTA) kapjuk a frissítéseket.
Land: elment az xtab?
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #8798 üzenetére
ebből a system particionálgatásokból lettek aztán odaát a téglák, hálisten itt ilyet nem lehet, jó ez így ahogy van.
-
hallerlaller
addikt
válasz
kolosanyi #8790 üzenetére
azt kéne beleírni hogy: gyári rom visszarakja a reco-t, alapból csak 95%ig tölt kivéve cm kernel és egy link is hozzá, ja meghogy i9023 hány mm-el nagyobb mint a i9020 és ezért nemjó rá az olyan tok, ezek ismétlődnek leginkább.
nameg pár link xda-ra, stock romokhoz, oneclickrecoveryhez, és a step-to-step-rootinghoz. más nemjut eszembe, megírnám én csak most telóról vagyok
-
hallerlaller
addikt
válasz
kolosanyi #8772 üzenetére
én se mert nem rebootoltam miután felraktam a recovery-t, hanem rögtön beléptem és már tettem is fel egy romot, akkor ez nem jelentkezik.
Gyári ROM-ot használsz? Ha igen, akkor az a bűnös. Minden reset után vissza állítja a gyári recovery-t. Módosítani kell, hogy ne tegye többször: /system/etc/install-recovery.sh fájlt nevezd át. Majd utána ismét mehet recovery és nem lesz többet gond.
csak hogy később is megtaláljuk, kereső kulcsszavak: gyári, rom, recovery
-
hallerlaller
addikt
vazzeg, i9020t verzió jobb lett volna usából, az legalább ugyanazokat használja mint az európai.
mert itt a 3G 1700/2100 frekin megy, tied meg 1900/2100, akkor vált alacsonyabbra ha a nagyobbon már nem tud kiszolgálni (ha jól tudom) XDA forrás
-
hallerlaller
addikt
az új root explorerben javították a megjelenési problémát!
-
-
hallerlaller
addikt
válasz
rcsaszi #8263 üzenetére
drágább? gsm boltokban 75e a nexus s, galaxy w meg kártyásan 76e, előfizetéssel még olcsóbban is hozzá lehet jutni, de itt aprón már hirdetnek.
(#8267) Viper26
syncmypix nem működik?
(#8269) Toobee
de aláírtál gondolom 2évet, én meg kártyásan vettem 61,7-ért és még egy 1000 ft-os sim kártyát is kaptam, azóta a polcon hever
-
hallerlaller
addikt
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7914 üzenetére
jajó, így már értem
ha gond van írj ide azt aki tud segít, ha nem megy akkor szerviz, de szerintem ha vigyázol rá nem lesz baja, nem az a fajta
én is fólia nélkül használom(nem szeretem), bebújtatós bőrtokban van.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #7912 üzenetére
de ha nem nyúlsz hozzá akkor ha bekakál gariba megcsinálják, vagy nem gyári rommal vetted? attól szoktak félni ha custom rommal tönkremegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest