- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #6948 üzenetére
Nem, a videás gondolom azért laggol iszonyatosan, mert nagy a felbontása, az már nem tetszik a telefonnak. Viszont a YT videókkal nem tud mit kezdeni nálam. Csak fekete képernyőt látni és ennyi. Ok, van app, de a legtöbbször a beágyazott videók jönnek elő, akkor meg át kell váltanom másik böngészőre közben, ami nagyon zavar. Érdekes. Na mindegy, asszem kénytelen leszek váltani, majd a következő frissítés után meglátom, hogy mi lesz a dologból.
-
Toobee
veterán
válasz
nexusking #6581 üzenetére
Szerintem ne várjatok csodát az ilyen 1-300 ft-os fóliáktól. Mint írtam is, irány egy dekoros, ahol kapni fogtok nagyon jó minőségű, szinte karcolhatatlan fóliát. Én már több éve ott fóliáztatok, és mindig hibátlan minőséget kaptam. Próbálkoztam még Omnia7-nél Invisible Shild-del, de annyira nem jött be, körülményes a felrakás, mert nagyon kevés, az a folyékony valami, amit csomagolnak hozzá. 1500-2000-ért olyan fóliát raknák rá, ami biztosan kibírja azt a 1,5-2 évet, ameddig garanciális a telefon. Garantáltan buborékmentes lesz.
-
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #6554 üzenetére
Naja, átlag felhasználók között én se találkoztam ezzel, sokan azt se tudják, hogy androidos-e a telefonjuk, vagy nem.
(#6555) lord.lakli
Igen, bár azért hozzá is tenném, hogy pl az iOS 5 már eléggé használhatónak néz ki, az már más kérdés, hogy még mindig nem ruháznék be egy szifonra. Egyrészt marhára zavar a testreszabhatóság hiánya, meg ott a Flash mellőzése is. Szóval van ott fejlesztés, csak nem az az irány ami nekem (nekünk, elvégre mind droid userek vagyunk) a legjobban tetszik. Bár azért a 4S-ben levő GPU megeszik reggelire mindent...
(#6556) jackbacsi87
Na ja, ki akarják nyírni, csak azt nem értem, hogy a fórumokon miért lesz divat a haterkedés... Szerintem ez is olyan dolog, mint a politika. Vannak a meggyőződéses "hívők" (pl én úgy tartom, hogy jelenleg nincs számomra jobb megoldás a droidnál, meg a Nexusnál, bár ennek ellenére minden rendszert szeretek, és elismerem, hogy a többi is baromi jó), illetve azok akik mennek a tömeg után. Ezért is érzem úgy, hogy a hater divathullámban most a gugli a soros. Kíváncsi leszek ki lesz utána. -
KillBorn
senior tag
válasz
nexusking #6538 üzenetére
Lényegében megvették tőlem az E55-öt, rendes adásvételivel. Kifizettek a pénztárnál, majd ötvennel kiegészítve vissza is kapták egyből. Így volt a "beszámítás".
Árulnak használt készülékeket is, azohoz meg hozzájutnak, gondolom így. Teljesen elégedett vagyok a bolttal. Remélem a G-Nexus is ilyen áron lesz náluk '13 elején.Ha a hardveres gombosokon nem lesz szofveres, akkor minden félelmem elszállt!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #6490 üzenetére
Azért rakják külön, hogy nyugodtan összekarcolhassa a kivett aksi a telefont a szállítás során...
Jobbat nem tudok elképzelni vagy, hogy amíg nincs nálad a telefon, legyen belőle emléked.Fogalmam sincs, hogy miért nem lehet hátlappal együtt elküldeni, legalább nem karcolják össze a nagy dobálásban.
-
brendoncsopi
tag
válasz
nexusking #6448 üzenetére
Akkor nálam remélhetőleg kihúz 1 teljes napot. A mostani 2.1es SE-m annyira vacakul kezeli az energiát h.napi 2x töltő,jó skypolok is,az meg energy vámpir :-D
Ez az amoled nekem kicsit olyan "művi",az slcd élessége jobban tetszik,szoval szerintem se költök rá feleslegesen többet.bob.zxr: a frissités gyakorisága fontos érv,ha nekem nem is a legfontosabb,de jó ha hamar jön. Ez is nagyon tetszik ebben a telóban.
Köszi mindkettőtöknek. Mostmár 90% hogy ez lesz.De még olvasgatok róla meg megfogdosom:-D
-
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #6372 üzenetére
Majd az SLCD-s változata.
Csak az a baj, hogy ha ez 80 lesz, akkor az S az meg jó ha ér 30-at. Annyiért meg el nem adom ezt a telefont, inkább nyúzom amíg szét nem esik. (Remélem azért két évet kibír, mert egy hónapos a kicsike.)
Bár jövő novemberben lejár a hűségidő, ha majd lesz egy nagyon jó ajánlat, kevés ráfizetéssel, akkor meggondolom a cserét. -
toto0569
addikt
válasz
nexusking #6357 üzenetére
nekem szépen le jött mint egy matrica,egyben,aztán mikor láttam,hogy nincs változás vissza ragasztottam úgy ahogy volt.
igen a két rom-ban két külömböző modul. az utóbbiban jött ki a javítás. az XDA-n a 2.3. 4-re panaszkodtak és nekem is itt sz@rakodott,nem is volt hajlandó vissza csatolni a wep-s titkosításra. nekem itthon wpa/wpa2 psk van a routeren/és közel vagyok hozzá/. itt egyik rom-mal sem volt baj./csak ha wep/. az lg p500 wifije az jobb volt.olvastam,hogy mindegyik samunak sz@r...gyenge -
toto0569
addikt
válasz
nexusking #6354 üzenetére
nekem semmit nem változott hátlap nélkül,ki szedtem aztán vissza raktam az nfc-t. a wifi modul az ami sokat változtat mert a 2.3.4 rom-ban nem volt jó, a wep-es titkosítást nem szerette kb:1 percig bírta aztán le csatlakozott és utána semmi, a 2.3.6 az már jó volt. ha le vált ,akkor is csak 1 másodpercre,és már ment is tovább.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #6159 üzenetére
Itt van egy diagram, hogy miként alakultak az árak hónapról hónapra.
Én április vége felé vettem kerek 65.000 Ft-ért a T-Mobile-ban Domino csomagban, de mai napig ott is kemény 5000Ft-ot esett az ára.(#6165) kolosanyi
"De akkor valami plusz szolgáltatlást, vagy kiegészítőt igazán csomagolhatnának mellé, mert szerintem úgy elég snassz."
Zsákbamacska szerűen adnak fehér hátlapot (volt aki kapott, volt aki nem) és persze egy teljes mértékben elbas*ott 2.3.3.-as Gingerbread frissítést. xD -
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #6159 üzenetére
Hát én még az ötvenet is úgy fizetném, hogy húzom a szám erősen. Ugyanaz a hardver van a legtöbb alsó-közép droidban. Pl az Alcatel OT990 kb ugyanezt tudja és olcsóbb, ha jól tudom nem is kevéssel. De jó, ez Samsung, azért nekik van nevük a droid világában, nem is kicsi. Legyen 45 a max. De akkor valami plusz szolgáltatlást, vagy kiegészítőt igazán csomagolhatnának mellé, mert szerintem úgy elég snassz. 65 meg nevetséges ár érte. Na mindegy is, nem vagyok én marketinges, nem értek hozzá. Az ő szempontjukból persze az a jobb, ha minél drágábban el tudják adni.
-
-
-
mgTerminator
veterán
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
nexusking #5636 üzenetére
billentyűzár felold,wifi bekapcsol(vagy mobilnet).Utána menü,market.(itt vársz picit, ha az új marketod van, mer az lassabb.).Ott lesz egy nagyító(keresés)arra ráböksz.Megjelenik egy billentyűzet, ott beírod hogy go launcher ex, majd ugrás.(közbe bekapcsolom a wifit, mer jól nem tettem meg
), és az első lehetőség az lesz.telepítés, meg elfogadod a szabályokat...utána kilépsz(teló alján visszakanyarodó gomb.)ezután a jobb oldalon kis házikó röviden, és megjelenik a go launcher ex
-
-axxon-
tag
válasz
nexusking #5304 üzenetére
hátha így eljutsz hozzá.
jackbacsi87 -
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #5229 üzenetére
Azt csak hiszed, hogy nem tudják... xD
Amikor mentem legelső szervizelést követően a telefonért, akkor a szervizben rákérdeztem, hogy mit csináltak vele. Azt mondta, hogy szoftvertfrissiítettek. Mondom az kemény, hogy 2.3.4.-ről 2.3.4-re! xD
Amúgy meg annyit nem képesek ezek a szervizesek, hogy maguktól közöljék velem, hogy ugyan mi a lószart csináltak a telefonnal. Visszakapom a garanciapapírt lepecsételve és annyi, szervizlap nuku... Másodjára se kaptam.
Már több a pecsét a garancia lapomon, minta a Fila pontgyűjtő lapomon... xDHa wifi miatt vinnéd be, akkor ne vidd be, mert úgy is csak szoftvert buzerálnak.
Remélem olvassa a fórumot valami szervizes fószer, hogy tudja hogyan is állunk!
-
-
lord.lakli
őstag
válasz
nexusking #5017 üzenetére
Wifi mellett nekem 30, egy fallal odébb és 2 m-el 60 körül, még egy fal és újabb 2 m 80 körüli értéket mutat. Spica-hoz képest gyengébbnek tűnik, de még használható. Sebességben viszi a netem maximumát (5Mbit).
Gps 2 emeletesház felső teraszán 9-10 műholdat lát és átlag 7-8-at fog is folyamatosan. Pontosságnak általában 10 m-et ír ki.
3G mellett fél perc alatt simán jött mindig jel. Minden reggel és este tesztelem, de még jónak tűnik. Szerintem lakás első emelet 5 műhold elfogadható. -
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #4957 üzenetére
Nem kell ennyire túl dramatizálni a dolgokat.
Egyértelműen a SAMSUNG szervizbe kell elvinned. (Pólus Center, Westend, vagy Oktogonon a gyors szerviz, stb...)
Bemész a boltba, megmondod az ott dolgozónak, hogy mióta meg van a telefonod egyszer sem tudtad a GPS-t használni, mert nem fogott jelet. Ha jól emlékszek van még pixelhibád is meg társai azt is mondjad... Nem fogják leharapni a fejed ne fossál. -
csabibmx
tag
válasz
nexusking #4755 üzenetére
Tegnap pont használtam a wifi megosztást.
Ma reggel frissített...ma is akartam használni a megosztást de nem sikerült nem találta meg a már beállított megosztást.
Megnéztem és annyi történt,hogy újra be kellett állítani...utána már minden működik,most is arról írok.Szóval no para,usb-ről nem tudok nyilatkozni de gondolom ott is hasonló lehet a helyzet. -
ciceroo
tag
válasz
nexusking #4644 üzenetére
nekem is ilyen szilikon tokom van speeds.-ból. tökéletesen illik rá, és nekem be is jön ez az átlátszó barnás szín. próbáltam sufni gsmnél ugyanilyen szilikont, ami 9020-ra való. elég szarul állt rajta. kamera, hangszóró takarva, eladó szerint tökéletes...pff erre nem tudtam mit mondani
-
szponzor
senior tag
válasz
nexusking #4641 üzenetére
Én ezt furcsállom: "A Wifi jel minden Nexus S modellnél gyengébb, viszont mivel nem prémium kategóriás készülékről ez nem tekinthető hibának. A jelerősség megegyezik a hasonló kategóriás HTC, Nokia, Samsung készülékek által érzékelt jellel."
Vagyis e szerint, ha nem prémium telefonod van, akkor a router mellett kell ülnöd, hogy Wi-Fi-zni tudj? Meg ok, hogy most csak 70k, de ha jól tudom 170-ről indult. Egy 170k-s telefontól sem lehet elvárni, hogy nagyon jól érzékelje a vezeték nélküli kapcsolatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest