Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
Slukkica
őstag
válasz
kolosanyi #14622 üzenetére
Többek között abban is kell. Mármint a framework-res-ben. Meg még másban is. Előnyben a JAVA nyelvet ismerők
(#14621) suti_88:Legegyszerőbb megoldás a Play-es programok amik persze nem tökéletesek. Vagy maradnak a már kész ROM-ok felrakása amik olyan tartalmazzák a módosítást.
(#14624) oszyboy:Új dolgok mindig vannak
-
válasz
kolosanyi #14597 üzenetére
Hát igen, ezek a telefonok sajnos túl drágák és kényesek ahhoz, hogy kölcsönözni, vagy csereberélni lehetne őket egymás közt. Pedig sok pénzt megspóroltam volna ha pár napig próbálgathattam volna 1-2 telefonomat (pl. se a Samsung Wave-et, se a Galaxy Ace-t nem vettem volna meg)...
-
csabibmx
tag
válasz
kolosanyi #14565 üzenetére
Ezen felbuzdulva kipróbáltam a stock böngészőt,abból írok.Alapon gyors de amint ebbe a topicba lépek (nem mobil változat) kb. 25mp mire bármi megjelenik beleközelitek és onnan még 5mp mire kitisztul.Ha görgetek akkor újabb 3-4mp és akkor is ha vissza görgetek a korábban már kitisztult részre.
A wifivel semmi baj.Jelerőbe keveset mutat de amíg jól működik nem érdekel. GB-n is jó volt ICS-en inkább csak többet mutat de ténylegesen nem érzem erősebbnek.
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
kolosanyi #14562 üzenetére
akkor lehet hogy szériahiba...mert ez nem átlagos, hanem gyenge. És ez nem csak az én tapasztalatom, csak rá kell googlizni... de mindegy, ez a téma már tavaly is előjött a fórumon ősszel...
de te most a galaxy nexus-ról, vagy pedig a sima nexus s-ről beszélsz?
filózok hogy venném az új nexus-t, de ennyi pénzt csak akkor adok ki, ha rendes a wifi-je, nem mint ennek a sima nexus-nak -
Quqesz
nagyúr
válasz
kolosanyi #14418 üzenetére
nekem meg néha úgy tűnik mintha kézben is lassabb lenne a jeltalálás mint lerakva...
ki tudja....meg újraindítás után az első pozicionálás is lassú,aztán meg pörög....
viszont abban teljesen igazad van ,hogy helymegkeresés után lehet csak elindulni vele könnyen és stabil jellel,ezt én is tapasztaltam.nekem ics alatt a gps is jobb lett sztem....
-
KrissszG
tag
válasz
kolosanyi #14399 üzenetére
Hali!
Na, feltettem én is ezt a Multiling Keyboard-ot..
Tök jó, meg minden, de van egy dolog, ami nagyon furcsa. Fent van a magyar nyelv, a szótár, stb... be is állítottam a QWERTZ+ kiosztást... szépen dobálja is fel a javaslatokat, magyarul... azonban, ha kiválasztok egy szót, amiben van(nak) ékezetes betű(k), azonnal eldobja az ékezete(ke)t és immár ékezet nélkül szerepel ott a szó...Te nem tapasztaltál ilyet? Vagy esetleg én állítottam el valamit nagyon?
Ötlet? -
saviola55
tag
válasz
kolosanyi #14407 üzenetére
Nekem is gyári ics van fent, nincs gondom az üzemidővel, masszív használat mellet tis elmegy egy napot, lazábban 2öt, ha nem vagy alig piszkálom akkor hármat.
Én már nagyon várom az új nem litium ion aksikat, hanem valami új fejlesztést, de ha jól tudom még jópár év mire elsz belöle valami.
Kár,.. -
saviola55
tag
válasz
kolosanyi #14380 üzenetére
Leírtam már egyszer, hogy csak wp8 után váltok, de akkor is csak akkor ha lesz olcsó lehetőleg 50000 Ft alatti készülék.
Akkor remélhetőleg lesz már sd bővíthatőség is és Zune-al se kell szórakozni ha win8-ról akarunk wp8ra másolni.
Jó lesz az, addig meg elvagyok nexus s-sel, meg utána is megtartom, mivel zenelejátszónak jó lesz, és olcsón se akarom eladni. -
F_Gergely
őstag
válasz
kolosanyi #14332 üzenetére
Nexus teljes mértékben egyedi, nekem az az iv ami a kijelzőben van külön tetszik, ad egy stílust a készüléknek. Viszont ez a plasztik műanyag ház, az hogy nincs gorillaglass, és ami a leginkább zavar, hogy állati halk a készülék hangszórója (ahol csörög). De ha hangos lenne talán még nem is lenne vele bajom, de a motorolához képest nagyon halk.
-
F_Gergely
őstag
válasz
kolosanyi #14328 üzenetére
A váltás nem emiatt lesz, alapvetően én nem szeretem a samsung készülékeket, számomra tucattelefon. Előző készülékem is motorola volt, és én nagyon kedvelem a márkát, és jobban preferálom a minőségi anyagokat mint a fröccsöntött műanyag házat. Samsungom azért lett mert gyorsan kellett egy telefon addig míg nem veszek egy motorolát, ami volt azt itthon eladtam ,mert a garancia kis hazánkba szólt.
Szeretem a samsungot mint márkát de nem telefonban. Egy samu telefon van amit szerettem az az N100)
-
oszyboy
csendes tag
válasz
kolosanyi #14022 üzenetére
Szia.
Vannak negatív tapasztalataid a ROM-al kapcsolatban(provisionNS-TSM-9-20120303) ? (Wifi, 3G, Aksi idő, Bluetooth, hívások). Megéri cserélni a gyári 4.03-at? Aminek örülnék, aksi idő javulás, 3D alkalmazások gyorsulása, egy kis videó teljesítmény javulás( felvétel és lejátszás is). Mondjuk gondolom mindenki ezt akarja .
Köszönöm
Szép napot -
-
FőDudu
veterán
válasz
kolosanyi #13716 üzenetére
Nem vagyok vajtfulu, csak szeretem a zenet. Sok hozzaerto szerint a regebbi (vinyos) Ipodokban levo hangchip jobb minoseget eredmenyez mint az iPod touch/iPhone szeriak. Az iPad-et nem tudom, nem ma volt errol szo (1-2 eve olvastam, hogy a vajtfuluek inkabb veszik a regbbi ipodokat (akar hasznaltan is) az uj keszulekek helyett. Nekem a kovetkezo fej/fulhallgatoim vannak: Sennheiser HD414SL, Beyerdynamic DT990Pro, Akg k141, Klipsch Image X10
Majd kiprobalom - feltoltom ugyanazokat a zeneket mindegyik lejatszora es meghallgatom a kulonbozo eszkozokon. Rakotom majd a lejatszokat par Genelec studio monitorra - azok is kihozzak a kulonbseget. Van meg par Bose L1 is a kornyezetemben - azok is durvan tudnak szolni.
Mind szigoruan linearban lesz - en nem turkalok bele a hangkepbe.
Laikuskent eleg erdekesen hangzik hogy a gyarto nem irt normalis drivert a DAC-hoz es ezt jokepu programozok megtettek helyettuk... Kicsit hihetetlenul hangzik.
Majd postolom az eredmenyeket.
Most meg egy hetig szabadsagon vagyok - szoval a tesztek kb marcius 7 utan varhatok. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kolosanyi #13722 üzenetére
na annak örülök,mert a wolfson tudtommal jó minőség.hurrá!nekem egy sennheiser hd407 fejhallgatóm van és 6k volt a madarasban.nagyon jó és remek a bass.amíg audio fx widgettem volt pl a bass off volt és a 60hz-es gomb szebb basszust csinált ezen a fejhallgatón.az aneq-ban nincsen bass gomb.nem ismerem a voodot,de alapon sem gáz a hang sztem(pedig cseszegetnek a white fül hülyeségem miatt).kicsit a zenelejátszó hangereje kevés nekem.viszont a tunein hangja jó.sztem...
új ics? hmmmm hát ez jó kérdés.....azt vettem észre mindenki aki most kiad ics frissítést a 4.0.3-at adja ki(asus,motorola) -
Quqesz
nagyúr
válasz
nem kötekedésből,de mintha vki írta volna itt,hogy nem wolfson dac van a teloban.bár én is jobban örülnék neki(wolfson),mert az erölködömben is az van és jó darab....én nem voodozok,bár zenét is csak neten hallgatok.én sztem is sokat dob a hangminőségen egy eq(AnEq) ,de ha jó minőségű a fül v fejhallgatód akkor alapban sokat nem kell mókolni vele.
-
saviola55
tag
válasz
Szerintem addig kár modnani bárkinek is, hogy milyen a voodoo amig nem próbálta ki.
Nagyon megéri!
Ráadásul a fülem se megy tönkre, sokkal kisebb hangerőn, elkülönülnek a hangok szépen, mélly magas. Élvezhető na
Ja és itthon is inkább erről hallgatok zenét, nem az 5.1-es hangfalamról -
Dzsuri89
őstag
válasz
kolosanyi #13263 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy más Romok az új Quadrantban hogy teljesítenek, de amúgy sok értelme valóban nincs.
Azt nem vágom, hogy mit alakítottak a progin, hogy eddig volt 1860pontom, most meg az 1200at se éri el. Ráadásul maga a teszt kb 3xor hosszabb idõt vesz igénybe. -
MoRock
csendes tag
-
-
tibz03
őstag
válasz
kolosanyi #13114 üzenetére
Úgy beszélsz róla, mintha biztos lenne, hogy az S2 hamarabb kap ICS-t, mint a Nexus S, holott egyáltalán nem az.
Másfelől egyáltalán nem biztos, hogy a Samsung hibája, hogy még mindig nincs normális ICS-ünk. A Google (pontosabban az Open Handset Alliance) fejlesztőinek kellene a ROM-ot készítenie a Nexus S-re, nem a Samsungnak, legalábbis én így gondolom.Egyébként várható is, hogy a következő referenciamodell nem Samsung gyártmány lesz, ha már a Google a Motorola felvásárlásán ügyködik...
"...pláne azok után, hogy direkt középszerű vasat pakoltak az új Nexusba, meg átnevezték "Galaxy"-ra" - Ez meg úgy hangzott, mintha szerinted a Samsung a Google tudta nélkül, a hátuk mögött rakta volna össze a Galaxy Nexus-t, aztán mikor kész lettek, akkor meglepetésszerűen előrukkoltak vele, hogy "tessék, itt az új Google-mobil".
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
kolosanyi #13043 üzenetére
jaja, nálam is ezeket produkálta. kb fél óra múlva meg minden tökéles volt, nem értem...
az elmúlt pár napban még 2 érdekesség előjött.
1. gyári launchernél eltűnt a dropbox...go launchernél látszódott
2. Z-DeviceTest app 32% akkuhasználatot produkált!!nyomtam egy kényszerített leállítást az app-ra, de pár nap múlva megint elindult, és 32%-on állt(#13042) Recon: ez reggel történt, kb 8órája nem volt kinn. igaz, hogy lakásban 18C van, de nem kéne fáznia....
Tegnap találtam:
teló kontra hideg -
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
kolosanyi #13031 üzenetére
még félig aludtam
Nos, szerintem ha magyar nyelvre van állítva a telefonod, akkor eleve magyar a gyári billentyűzet is.
A slideIT-et használom én a gyári billentyűzet helyett, 5 perc alatt meg lehet szokni, és rendesen élvezet használni. Ehhez van mindenféle letölthető nyelv, nagyon jó a prediktív algoritmusa, és csak húzgálni kell a betűkön az ujjadat, a progi "kitalálja" hogy mit akartál bevinni. Sokkal jobb mint pötyögni. Meg gyorsabb is.
Nekem gyakran kell váltanom angol/magyar/német bevitel között, és egyetlen bökés csak a váltás, nagyon szuper. -
csabibmx
tag
válasz
kolosanyi #12975 üzenetére
A gyári ICS 4.03 van fenn semmi mókolás.A FB appot használom folyamatosan fut a háttérbe és nem érzem,hogy zabálna,este kb 1%/óra de néha még ennyi se.
A kettővel korábbi verziónál éreztem erős merülést de pár napja újra frissült azóta smooth-abb is lett.Az értesítések voltak kissé kuszák ezért ki is kapcsoltam de most,hogy szóba került vissza kapcsolom.Ha legyszer lesz megosztás gomb is akkor nekem tökéletes.
Az Android OS nálam is magas de így is elmegy 1,5 napot.
Már már "zavaró" is az átlagos 1,5 napos aksi idő mert így nem estére jön ki a töltési ciklus vagy direkt merítenem kell.Talán majd a javítással 2 nap lesz.?
Az egyedüli probléma nálam a gyári böngésző de arra meg ott az Opera.suti_88:Nem tudom milyen appokat használsz de a Vibert leszámítva nálam is minden fut ICS alatt.
Bár valaki írta,hogy SGS2-n meg fut ICS alatt is.
Szerintem ha ennyi bajod van vele tedd vissza a GB-t. -
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #12970 üzenetére
Jah hogy ez a bug?
Ezt már valaki kérdezte itt, és neki is mondtam, hogy nincs ilyen gond. Nem renderel lassan a V5 legalábbis. Youtube is és ez a fórum is fasza, persze Desktop nézetben, nem a mobilosban. Szóval ezért nem váltottam 2.3.6-ra vissza, pedig eleinte (még most is) nagyon kritikusan álltam az ICS-hez, mert kb olyan most mint a Windows Vista
Csilli-villi új, szép és jó, viszont ha használni akarod, akkor vagy főzött, vagy 2.3.6.
Én értem a Google hozzáállását, csak nem támogatom, pont ezért vettem Nexus-t, h ne kelljen baszakodni a főzött Rom-okkal (habár semmi kifogásom ellenük, de azért amit a fejlesztő hivatalos forrásból kiad általában nem szokott gáz lenni, lásd GB.), hanem ahogy megjelenik, felrakom a gyárit és mindenki örül. Ehhez képest a Galaxy Nexus-ra meg talán RzR XT-re is kijött már ICS, vígan működik, semmi gebasz. Bár szerintem nemsokára megkapjuk, hiszen 4G-re ugye már megérkezett, remélhetőleg ebben a hónapban még idehaza is megkapjuk.
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #12961 üzenetére
Hogy értve szar? Én gyári böngészőt használom mikor muszáj és tökéletes. Bár én V5-ös Cyber-t használom, belaktam, jól elvagyunk..... Kezd olyan érzésem lenni ezzel az ICS-el,mint anno Blade-en a GB-vel... Várjuk várjuk, de nem érkezik, közben mindenféle portolt Rom-okat próbálunk, de mikor már majdnem tökéletes, a következő release-ben valamit csak elk*rnak. Türelem rózsát terem, tudom én, de úgy látom Google-nél is kezd elterjedni az a felfogás, ha új rendszert akarsz, új telefont vegyél, a régebbiek meg le vannak tojva.... SE azt hiszem ennyiből jobban végzi a dolgát, ha jól tudom itt újra-régire egyformán kapják a frissítést, nincs csúsztatás...
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #12959 üzenetére
4.2.3 alatt update-elték ha jól tudom, legutóbb január elején próbáltam, akkor tapasztaltam ezeket. Lehet azóta volt fejlesztés
De akkor visszatettem 2.3.6-ot, aztán Cyber-t nagyon dícsérték, és tényleg én is megtaláltam önmagam benne
Már szinte tökéletes, nem is vágyom többre ICS-től, talán még a hívóképes pixeles dolgot megoldják,akkor örülni fogok.
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #12954 üzenetére
Továbbá nem döcög a launcher sem, míg NB alatt nálam mindenféle trükkel is akadt, addig Cyber alatt gyönyörűen fut mindenféle beállítás nélkül. A rendszer egészében jobb a NB-től. NB nálam produkált újraindulásokat is, nem 1 verziót próbáltam ki. Ahogy molnarpeter is mondta, használ 1-2 hétig és meglátod miben lesz jobb, persze nem vagyunk egyformák.
Akksi idő is jobb, nálam 1.5 napot simán kihúz, ha nem használom a telefont, akkor volt már 3 nap is
-
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz
kolosanyi #12771 üzenetére
Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich)
Szabad RAM-ra optimizált rendszer
A rom magyar idõzónával, és magyar nyelvel indul, SetCPU-val állítható CPU
+hasznos appok
-Kernel:
- Boots @ 1.1Ghz Overclock (Bus 220MHZ)
- Undervolted to maximize battery life
- BFQ v3r1 IO Scheduler
- Voodoo Sound V10
- BIGMEM for more available memory
- Kernel updated to 3.0.17
- Increased refresh rate 65fps (alternate version 56fps/improved colour available)
- Backlight Notification
- Backlight Dimmer
- Battery Life Extender
- TouchWake
- Custom voltage
- CIFS Module built-in
- Simple IO
- Cold colors
- Cpuidle backport from 3.2 Kernel
- up to 1320 Mhz overclock
- init.d support
-Magyar(majd 100 %), English, Chinese
-Fully optimized and tweaked
-ROOT
-Speed optimizations
-All system applications updated to latest available és minden + program eltávolítható
-Excellent battery life!
-UI Rendered by GPU
-JPG quality Raised to 100%
-Photo & Video recording quality raised
-Build Prop tweaks
- stb...Amit nem tartalmaz: ICS-el érkezett bootloader és radio. (I9020XXKI1, I9020XXKL1)
-
agabe
addikt
válasz
kolosanyi #12567 üzenetére
van
ez nem netes bolt, es ami nincs annak az ara sincs kiteve. konkretan auchan, es tegnap is volt nekik keszleten amikkor ott jartam...csak annyiert nem akartam venni.. engem nem erdekel, hogy par honapos hasznalt ha szep allapotu. par honap es ugyis masik lesz helyette, igy csak kevesebbet buknek, ha lehetne epeszu arban kapni hasznaltat.
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #12553 üzenetére
Max egy micro-usb-hdmi átalakítóval
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
kolosanyi #12431 üzenetére
Tudom, hogy te is sokáig nyúztad a gyári ICS-t, ezért merészkedem megkérdezni tőled a következőt, ha már az újra indulásnál tartunk.
Tapasztaltál gyári kernellel újraindulást? Tegnap a pin beírása képernyő fogadott napközben és ha jól emlékszem ez már a 2. vagy 3. eset lehetett az elmúlt 2-3 hétben.(#12433) MMA87
Akkor úgy látom, hogy nem csak én vagyok ebben a cipőben...
Lehet hétvégén felrakom én is a 2.3.6-ot, úgy is kiakartam próbálni ezt a sokat emlegetett Viber-t. -
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #12387 üzenetére
Az a furcsa, hogy semmi sem megy. Nem tudok semmilyen .zip-et flashelni recoveryből, nem tudom, hogy mi történhetett. Próbáltam ROM Managerből recoveryt flashelni, majd utána próbálkozni a dologgal, hátha, de nem. Meghülyült a recovery... Kicsit idegesítő tud lenni...
-
tibz03
őstag
válasz
kolosanyi #12351 üzenetére
Nekem is ez az érzésem. Persze a multitasking működik, de nem lehet úgy váltogatni a futó appok között, mint sok más op.rendszernél.
Más: Feltettem egy MIUI ROM-ot, mivel sajnos az ICS-en egyre több hibába ütköztem, pl. ma vettem észre, hogy a Google Térkép Navigáció egyszerűen FC-zik ICS alatt, ami azért valljuk be, elég durva...
Ez a MIUI nagyon is tetszetős (a miui.hu-ról a legutóbbi ROM-ot szedtem le), viszont két apróság van, ami itt is zavar (bár bőven a megbocsájtható kategórián belül vannak ezek is): a beállítások menü eléggé akadozik, nem folyamatos a görgetés a menüben, másfelől pedig ha hívnak, akkor elég későn kezd el szólni a csengőhang, már kb. 2 mp-e bekapcsolt a kijelző, és mutatja, hogy "kapás van", mire elkezd szólni a csengőhang. Erre esetleg van valakinek valami tippje, miért van ez, kiküszöbölhető-e?
-
janika1988
tag
válasz
kolosanyi #12310 üzenetére
nekem is fog menni vissza unroottal egyben, mert a kamerának az optikájában van vmi kosz.. 1 hetes a teló, de legalább garis. Kérdésem: ha van eredeti garija, de számlája abból a boltból nincs, ahonnan származik (a gari is), akkor is vihetem a központi samsung szervizbe? Mert a mobilbolt is adott egy hónap garit, de nem bíznám rájuk, ne gányolják el (ez nem vmi szoftver update lenne, az optika belül lehet koszos, mert egyik nap kicsit arrébb volt a folt)..
Itt egy kép: olyan, mintha golyóstoll tintával firkáltak volna belülről rá..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kolosanyi #12267 üzenetére
egyelőre csak örülni tudok neki,direkt kipróbàltam több oldallal is és jó,de ne kérdezd miért......pedig be voltam tojva telepítésnél nehogy baltafej legyen a telóból.én még videoton gépen tanultam programozni és az má rég volt.na az aksi 55%-ról most ment le 14%-ra 17h üzemidővel.eddig jó.aztán meglátjuk...
-
BoB
veterán
válasz
kolosanyi #12251 üzenetére
"Az akksizabálásról meg annyit, hogy kell csinálni egy wipe battery stats-ot ROM telepítés után, akkor nem lesz gond."
Ezt a mítoszt már megcáfolta az egyik android fejlesztő mérnök.
Idézem:
Today's myth debunking:
"The battery indicator in the status/notification bar is a reflection of the batterystats.bin file in the data/system/ directory."
No, it does not.
This file is used to maintain, across reboots, low-level data about the kinds of operations the device and your apps are doing between battery changes. That is, it is solely used to compute the blame for battery usage shown in the "Battery Use" UI in settings.
That is, it has deeply significant things like "app X held a wake lock for 2 minutes" and "the screen was on at 60% brightness for 10 minutes."
It has no impact on the current battery level shown to you.
It has no impact on your battery life.
Deleting it is not going to do anything to make your more device more fantastic and wonderful... well, unless you have some deep hatred for seeing anything shown in the battery usage UI. And anyway, it is reset every time you unplug from power with a relatively full charge (thus why the battery usage UI data resets at that point), so this would be a much easier way to make it go away.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest