- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
válasz
molnarpeter #9208 üzenetére
-
válasz
molnarpeter #9037 üzenetére
Kösz. Néztem róla videót és jónak tűnik. Ehhez is root kell?
-
z83gnj
csendes tag
válasz
molnarpeter #9023 üzenetére
Azt megköszönném!
-
kolosanyi
veterán
válasz
molnarpeter #9001 üzenetére
A tízezrediknél kéne csinálni egy Nexus találkozót.
-
DonMedve
addikt
válasz
molnarpeter #9001 üzenetére
Kinek nem inge...!
Most,hogy mondod.észre sem vettem!
-
nexusking
aktív tag
válasz
molnarpeter #8865 üzenetére
Hát azért kérdeztem. Mázli lenne, ha valami fullfunkciós gyái 4.0 lenne rajta alapból
-
Land
veterán
válasz
molnarpeter #8861 üzenetére
Köszi!
No nézzük csak az ICS-t
-
Asbee
veterán
válasz
molnarpeter #8688 üzenetére
Igen az, de végül sikerült feltenni SDK-ban az USB Driver Package-et, úgyhogy nincs gond
.
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
molnarpeter #8431 üzenetére
Köszi a választ, de én valami kézzelfoghatóra gondoltam...mondjuk olyan hogy bemegyek a boltba és megfogdosom megnézem és ha tetszik megveszem
Én ezekben bízom!
-
vamosip
tag
válasz
molnarpeter #8121 üzenetére
Van ilyenem, de nem az igazi.
Hámlik róla a bevonat, mint amikor leégsz a napon, alámegy a por(nagyon) Levételnél vigyázni kell, ha utána megtörlöd, hogy ne karcolja össze... meg egy idő után mocorog és gondolom karistolja is az éleket.
Az enyémen kétoldalt az oldalsó gombok felett kb 1 cm-rel van pár karc, mintha megreszelték volna, nem tudom, hogy ettől-e de nem hiszem.
-
Toobee
veterán
válasz
molnarpeter #8142 üzenetére
Nagyon jónak tűnik. Ugyan még csak 1 hete van a telefonon, de semmi panasz. Vastagítani nem nagyon vastagít rajta, szélesebb se lett sokkal, talán a gomb síkjáig jött ki, de lehet még addig se. Szerintem nagyon jó kis tok. 1 feketét meg 1 fehéret megtartottam, a többi meg megy eladásra.
-
Toobee
veterán
válasz
Én. Rendeltem 10db-ot belőle. Rajta ez a pattintós, de még ezzel együtt is belefér a bújtatósba. Remélem így védve van mindentől.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ilyet vettem rá, elégedett vagyok vele, és még jól is mutat a telón szerintem.
-
Slukkica
őstag
válasz
Én a Desire-men használtam ilyet. Első osztályú
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #7442 üzenetére
Hagyd mér a HTC-ket
Akkor már Note.
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #6541 üzenetére
Nincs ICS
Mas
1.10.21-es MiUI-ra mikor varhato Tweak Pack?
-
válasz
molnarpeter #5973 üzenetére
Ez engem is érdekel. Ez a Voodoo Sound dolog jelentősen javít a hangminőségen? Vagy mi is pontosan?
Eddig külön egy iPodot használtam, de azt hanyagolnám, ha hasonló minőséget kicsikarok belőle egy elég fasza fülessel...
-
Slukkica
őstag
válasz
molnarpeter #5473 üzenetére
Jóságokról:
- iNAND flash barát, ext4 tuning (/system /data)
- 3D patch
- dalvik-cache áthelyezve a /cache alá
- iNAND barát kezelés a dalvik-cache számára (yaffs2) Thx: BrainMaster
- WIFI module (erősebb vétel)
- tárcsázóban ékezetes T9-es keresés- ext4 partición a naplózás kikapcsolva mint SSD-nél tanácsos.
- 3D teljesitményen átlag 300-400 pontal nő a quadrantban. XDA-n meeg található.
bocsi nem tudom most hirtelen linkelni.- yaffs2 file rendszert kimondottan iNAND-ra fejlesztették ki. Kicsit lassabb az ext4-nél ugyan. Ha megnézed akkor a telón a /cache a gyári rendszeren is ezt használja. Ebbe lett áthelyezve a felhasználó cache adatai. Nem utólsó sorban nyerve evvel +40 MB-ot.
- WIFI modilt a Trinity kernel készítóje mellékelte a saját kerneléhez.
- T9: sok romban nem mőködik a magyar ékezetek felismerése, a tárcsázóban. Ezt tettem bele
Remélem minden kérdésedre válaszoltam.
Eddig 17 letöltése van a ROM-nak. Valakinek valami jó vagy rossz tapasztalat?
(#5461) slice14 : Persze hogy azt írja ki, arra nincs hatással. Egyépként az új verzióba is ez került bele
-
knyitogato
őstag
válasz
molnarpeter #5476 üzenetére
Case-Mate-hez kaptam. hozzáigazítottam a hangszóróhoz és az előlapi kamerához.
-
mgTerminator
veterán
válasz
molnarpeter #5135 üzenetére
Egyébként nincs szükség se kernelre, se BLN-re, mert a cm7 alapból tartalmazza ezt a funkciót, csak be kell kapcsolni. És hát mivel a miui cm7-re épül....
-
doddencs
senior tag
válasz
molnarpeter #5135 üzenetére
és ezt a gyári rendszerrel tudom használni?
-
slice14
veterán
válasz
molnarpeter #5132 üzenetére
Anyira nem izgat , csak azt hittem hogy a miuiba van ilyen alapból. Megszoktam Desire-nél a ledes visszajelzést.
-
szucsi
őstag
válasz
molnarpeter #5058 üzenetére
szia, biztosan nem a táp a bibi, sok-sok felhasználóval történik meg ugyanez a dolog, keress rá a nexus s pictures disappear szavakra, és látod, hogy nem egyedi a baj.
egyébként a telefonomon 2.3.5 android van.
-
slice14
veterán
válasz
molnarpeter #4916 üzenetére
Na valami eredmény, de ez nem az. Mert ez nem az én általam rakot cwg. Ez kék színű gyári.
CWG és újra root?
-
kali8n
aktív tag
válasz
molnarpeter #4766 üzenetére
Szerintem ilyet vett.
-
mgTerminator
veterán
válasz
molnarpeter #4000 üzenetére
Én most egy Matr1x cfs kernelt használok, a 6.5-ös verziót, szerintem nemrossz...
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #3441 üzenetére
Lefedettség függvényében kell dönteni. A 3G lehet, hogy gyorsabb, mint a kábel net, de lehet, hogy csak EDGE van.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #3439 üzenetére
Na most az lesz, hogy elviszem a routerem, aztán úgy használojm a netet, vagy nekem is 4GB-os csomagom lesz...
mp
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #3433 üzenetére
Dettó, csak nekem 1GB volt
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #3430 üzenetére
180 pörc 500 MB...
De no offense
-
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #3426 üzenetére
Az még odébb elsz
-
Viper26
nagyúr
válasz
molnarpeter #3171 üzenetére
Az úgy január vége akkor kb.
-
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #3171 üzenetére
Én már várom, amúgy arról is adhatnának infót, hogy várhatóan hardveresen mennyi ideig lesz támogatott nexus s.
-
Viper26
nagyúr
válasz
molnarpeter #3119 üzenetére
ADW-t megvettem anno, csak már elég régen használtam, és nem emlékeztem rá.
Ezek szerint te is visszatértél a gyári megoldáshoz? -
Borg76
tag
válasz
molnarpeter #3104 üzenetére
Bár elég lapát kezem van, de hidd el, nem ér bele
Van ez a 1s nevü játék, ilyen gyorsasága kihegyezett idegtépö alkalmazás. Ott jön ki a legjobban, bár csak egy bizonyos pályán. Lehet már paranoiás vagyok, úgy felcseszte az agyam -
próbakocka
senior tag
válasz
molnarpeter #3072 üzenetére
LG ST600 vagy a htc medialink megoldásain kívül egyéb ötletek a fenti kérdés megvalósítására?
-
palesz53
senior tag
válasz
molnarpeter #3001 üzenetére
igen
-
Borg76
tag
válasz
molnarpeter #2966 üzenetére
Köszönöm ezt már néztem én is.Inkább itthon szeretném beszerezni. Külföldi rendeléssel nem vagyok kibékülve.
-
Viper26
nagyúr
válasz
molnarpeter #2966 üzenetére
Most néztem olyan 6K körül van egy teljes shield itt.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
molnarpeter #2812 üzenetére
Hülye kérdés, de mi az az AB?
Tudom, hogy vannak root nélkül működő backup programok, egy szóval se mondtam, hogy nincsenek. Én azt mondtam, hogy nem lehet kimenteni root nélkül egyik backup progival se az alkalmazások beállításait.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
molnarpeter #2795 üzenetére
Igen én úgy akarom lementeni, hogy teljesen be van lakva(épp ezt csinálom) és aztán lementen, hogy meglegyen ha esetleg kell a gari miatt vagy akármi.
-
bbalika81
aktív tag
válasz
molnarpeter #2770 üzenetére
köszönöm
-
bbalika81
aktív tag
válasz
molnarpeter #2749 üzenetére
igen rootolva van, most miui rom van fent, az 1.8.12!
köszööm előre is)
-
bbalika81
aktív tag
válasz
molnarpeter #2740 üzenetére
ezt bonyolult beállítani? tudsz esetleg ez ügyben segíteni nekem?
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2707 üzenetére
480p még épen el el megy, de 720p esélytelen, random HD videoval teszteltem Opera Mobile és Desktop azonosítással.
-
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #2721 üzenetére
Mobil
kali8n
Az mitől lehet, hogy nem csatlakozott a google szerveréhez?
-
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #2718 üzenetére
Böngészőn belül.
A második kérdésedet nem értem, igy nem tudok rá válaszolni.
Amúgy csúnya lenne azért ha nem hozzná egy 60e Ft-os netbook grafikus teljesítményét és ahogy olvasom amit írsz nálad nem hozza.. -
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #2712 üzenetére
Gyári böngészővel tökéletesen megy: [link]
Van összehasonlítási alapom, mivel az intel atom N455 netbookomon ugyanez a videó szagat..knyitogato
Reméljük icecreamben lesz már hosszú ű és ő is.
Én is használtam olyan szövegbevivőt amiben volt hosszú ű ő, de aztán leszedtem, nem olyan fontos az..
Sajnos a neve nem ugrik be.. -
Pistabaaa
aktív tag
válasz
molnarpeter #2712 üzenetére
Amúgy mióta az új YouTube alkalmazás van fent, nekem az a default, és nem is engedi máshol megnyitni (gyáriból és Operából is átdobál rögtön a YouTube appba). Pedig előtte én is a "mobilra nem elérhető" videókat a böngészőn keresztül néztem, bár HD-t annyira nem feszegettem.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
Attól függ. Úgy vettem észre, WiFi-n nincs baj. 3G-n YouTubeozás közben nekem is nyekeg néha, bár a YouTube appnál csak 1 "HQ" gomb van, az gondolom a 480p-t jelenti.
De ha már videózás: nálam olyan probléma jelent meg, hogy néha, eddig a sok-sokból 2-3 videónál (volt rövidebb is, hosszabb is) egyszer csak akadt egyet, és onnantól csúszott a hang. Valakinek hasonló?
robertel: fullHD-t hogy nézted, kérdem én.
-
robertel
senior tag
válasz
Ez komoly??
Nekem full hd simán megy.. -
hallerlaller
addikt
válasz
molnarpeter #2662 üzenetére
ezt még írd hozzá valahova még a második pont elé és ez a válasz ricsi kérdésére is: "copy AdbWinApi.dll and
AdbWinUsbApi.dll from platform -tools directory to tools
directory, then it worked." szal a platform/tools könyvtárból a tools mappába kel másolni ezta kettőt és csak azután működött a fastboot parancs, nálad nem kellett ezt meglépni? -
válasz
molnarpeter #2662 üzenetére
Jó leírás.
Ha valakit érdekel, akkor itt egy recovery nélküli rootolás. Én éz alapján csináltam, egy kicsit rövidebb is. Persze a bootloader unlock itt is kell előtte. -
RexpecT
addikt
válasz
molnarpeter #2673 üzenetére
Amcsi eladó egész jó értékeléssel, egy próbát megér szvsz.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
molnarpeter #2659 üzenetére
Azt megköszönöm.Azért is vettem meg, mert ez egy "fejlesztői" teló és hú de könnyű belepiszkálni(legalább is ezt olvastam), erre kiderül, hogy egy szolgáltatós x8-at könnyebb rootolni
.Valszeg szerepet játszik benne a hozzá nem értésem is de a SE 10 perc alatt rootolva volt.
-
csabibmx
tag
válasz
molnarpeter #2644 üzenetére
Csinálj...
De valami nagyon szájba rágósat mert amit eddig találtam abba nem volt minden tiszta.
Persze biztos velem van a baj de talán nem vagyok egyedül ezzel a képességgel.
Mondjuk pont azért vettem ilyen telót mert ez mahinálás (root,rom csere) nélkül is jól működik.
De mivel lassan itt az ICS és,ha jól tudom a cserénél minden törlődikezért kéne egy backup előtte,amihez a Titanium tűnik a legjobbnak de ahhoz meg root kell.
-
Borg76
tag
válasz
molnarpeter #2588 üzenetére
Köszönöm a segítséget.A rootolás és rom telepítés menetéröl XDA-n érdemes körülnézni, vagy van esetleg egy jó magyar oldal, ahol rész részletesen le van írva?
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #2366 üzenetére
Bovebb tapasztalatokat szivesen fogadnek
akar pu-ben is. Nekem 1-2 nap mulva jon meg. Mar itt is van az ideje, napfenyben latszik vagy 10 mikrokarc...
-
bosa
tag
válasz
molnarpeter #2350 üzenetére
Ennyire nem akarom piszkálni... remélem lesz könnyebb módja
-
bosa
tag
válasz
molnarpeter #2341 üzenetére
Én is gondolkoztam cm7-ben igaz nekem i9020 van, de nem találtam olyan root leírást 2.3.4-hez ami működött is volna nálam....
Más: fólia nekem zagg van rajta még a telefonnal egyútt vettem januárban és tökéletesen passzolt életemben elősször tettem fel telefonra fóliát... Én mindenkinek ajánlom, ugyanis nem koszolodik olyan gyorsan a kijelző illetve nem csúszik annyira, a kijelző minőségét sem rontotta. Tok nekem van egy gumi illetve egy bőr ami kihajtós, zömében a gumit használom így nem is csúszik a készülék sem, illetőleg esett már le többször is de hál istennek semmi baja!
-
DemonDani
addikt
válasz
Miben jobb?
Van valahol pontos leírás? -
Cs@bo
csendes tag
válasz
Ez elég meggyőző volt.
-
maki12
senior tag
válasz
molnarpeter #2317 üzenetére
kösz a kiegészitést
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2317 üzenetére
ez minden készülékre igaz? én 1 hónapja vettem az enyémet (remélem ennyi késést engedne
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #2293 üzenetére
Hogy erted, hogy ne korommel?
Am szerintem berendelem en is.
-
RexpecT
addikt
válasz
molnarpeter #2293 üzenetére
Ehez adtak egy plasztikkártyát meg egy törlőkendőt, én is a kártyára raktam rá a kendőt és úgy próbáltam meg
.
-
RexpecT
addikt
válasz
molnarpeter #2290 üzenetére
Ezt is könnyű lenne felrakni, már megbántam hogy az elsőt leszedtem, mert az egész elfogadható volt.Vizesen is próbáltam felrakni
.
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #2290 üzenetére
Te raktal mar fel IS-t?
-
RexpecT
addikt
válasz
molnarpeter #2288 üzenetére
Nem
.Mondjuk az alján a készüléknek ahol a "gombsor" van ott már az elején sem tapadt hozzá.Úgy még nem is volt rossz, de így tiszta hányinger ahogy kinéz
.
-
tybsen
addikt
válasz
molnarpeter #2249 üzenetére
Nekem is gyari 2.3.4, nemm rootolt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
molnarpeter #2249 üzenetére
És mivel jobb a 2.3.5?
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2239 üzenetére
milyen a 2.3.5?
na most nem takarítottam előtte, 16,1 lett de dobott egy 17,3at is de azt nem tudom hogy
(#2240) fi:zi'k
milyen rom?
killer volt előtt? -
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2233 üzenetére
14,93 lett a linpack
és ez jó tőle?
Nektek mennyi alapon ez meg a quadrant?jó persze biztos csökken ha nem takaritok, de pl naponta 20szor takaritok, hasznalat utan mindig ugy teszem le, meg mikor felveszem akkor is azzal kezdem
néha lehet nem éne de van pár dolog amit nem tudok minek fut pl a maps... helymeghatározáshoz kell neki az is? Időjárás miatt ugye kell hogy tudja merre van (ezt am statikusan nem lehet megadni?)
-
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #2176 üzenetére
HD video?
gondolom nem lehet még azzal sem
-
próbakocka
senior tag
válasz
molnarpeter #2053 üzenetére
A 2.3.5-ben valóban ki lett véve wifitethering ? az elég gáz lenne!
vagy ez csak a verzion hálózatába kerülő készülékekre igaz, és európában nem is lesz 2.3.5 ? (eleve a 4G miatt volt rá szükség, nem?) -
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #2160 üzenetére
Nem rossz, csak drága kicsit, az összes kiegészítőm került csak kcisit többe
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #2109 üzenetére
Hat, en az elozzo telomhoz vagy az iPadhez, es mindkettohoz kepest gyengebb. Peldaul, ahol a deszkanak meg a 3 -bol ket csik van, ott a Nexus-on mar szurke a wifi jel.
-
komloskaroly
tag
válasz
molnarpeter #2088 üzenetére
Ez nekem is segített
Köszönöm -
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #2088 üzenetére
Az orok halam fog uldozni
. Sikerult mgcsinalni a dolgot a Tecso huspult mellett
-
xnace
őstag
válasz
molnarpeter #2085 üzenetére
Azt hogy kell??
Bocsi, csak ezt a telót még nem vágom annyira, mint az előző Androidomat... -
DemonDani
addikt
válasz
molnarpeter #1862 üzenetére
-
Hatvan9
senior tag
válasz
molnarpeter #1804 üzenetére
Mennyire merülős?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
molnarpeter #1704 üzenetére
Még ma este rakok fel.
-
tjb007
nagyúr
válasz
molnarpeter #1572 üzenetére
A partíciók valószínűleg itt is nagyobbak mint kéne, mint amekkorára szükség lenne.
-
DonMedve
addikt
válasz
molnarpeter #1572 üzenetére
Lehet.Nem tudom Én se.
-
robertel
senior tag
válasz
molnarpeter #1533 üzenetére
Tekerős, az milyen?
Rendeld amit én, plussz 3 aku, feltöltöd és viszed magaddal.13$ -
válasz
molnarpeter #1470 üzenetére
-
DonMedve
addikt
válasz
molnarpeter #1360 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #1333 üzenetére
Jól fut az AB.
hallerlaller: Nexi One
mp
-
petiked
tag
válasz
molnarpeter #1312 üzenetére
oké, értem, köszönöm mindkettőtöknek !
(szinte már csak két telefon között vacillálok Iphone 4, Nexus S és volt/van a Defy)
amiért jobban tettszik a Nexus, az Android és a hivatalos dolgok, és a "szabadság" meg hogy ott nem kell a programokért fizetni és hogy nem zárolják majd össze vissza pár eurós tételekkel a bankszámlámat.. - mi közük van hozzá, ha már vmit egyszer kifizettem.. szóval ez az apple politika még homályos nekem, bár a készülék maga jobban tettszik, de az android és a hivatalos része és a programok szabadsága miatt, lehet a nexus.... az Iphone is mehetne hivatalosan, de ahogy hallom, olvasom, az úgy pár programmal is sokba kerülne és akár minden hónapban jó pár euró elmehetne a programokra, ami lehet pénzkidobás lenne. -
nagyúr
válasz
molnarpeter #1309 üzenetére
Nincs SD foglalat.
De ezen már túl vagyok régen. Megcsináltam a szükséges mappákat, kollektíve működik is, csak az egyéni nem. Ki tudom választani a csengőhangot. Mint említettem mindegy, hogy gyári vagy sem, "leokézom" és ugyanúgy azt írja, hogy alapértelmezett van beállítva.Egyébként hihetetlen, hogy az ilyen "apróságokra" nem figyelnek a mai "csúcstelefonok" esetén. Sokkal fontosabb a gyártónak, hogy 9.85mm legyen és ne 9.9mm. Röhej.
-
nagyúr
válasz
molnarpeter #1306 üzenetére
Már volt 2x is. Semmi.
-
daniel909
addikt
válasz
molnarpeter #1300 üzenetére
De akkor már boltban sem lehet kapni gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest