- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robertel #1542 üzenetére
van benne védelem, hogy ne lehessen teljesen lemeríteni - amikor atelefon kikapcsol akkumulátor lemerülésre hivatkozva, akkor még van benne néhány százalék töltöttség -, de jobban szereti a különböző szinteken történő rátöltögetést, mint a mindig teljesen lemerítés utáni töltögetést!
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
robertel #1520 üzenetére
Az adatbarangolás gondolom a data roaming akar lenni (én angolul használom, nemtom magyarul mit ír). Ez pedig nem más, mint hogy külföldi hálózaton is tudsz internetezni, ha be van kapcsolva, viszont ez nagyon drága. És mivel a határ közelében előfordulhat hogy a külföldi hálózatra jelentkezik fel a telefon, mert erősebb a jel, és autómatikus hálózatválasztás be van kapcsolva, az adatbarangolást célszerű kikapcsolni. Ha pedig szeretnél külföldön is internetezni, akkor a spéci roaming csomagok közül érdemes választani (T-mobile esetén a travel & surf csomagok, de ha jól tudom a Vodafone-nál is van már ilyen).
A mobilnet ki-be kapcsolására ha jól tudom van vmi widget, ha jól emlékszem az apn ddroid progié alkalmas erre., De ebben nem vagyok biztos, én eddig nem próbáltam még ki.
-
csabibmx
tag
válasz
robertel #1515 üzenetére
Ha jól tudom az nfc a hátlap alatti részen van.Ha leveszed két kis érintkezőt látsz de lehet tévedek.?
Én fólia nélkül használom 1 hónapja de semmi karc csak maszat.
Zsebbe nem teszek mellé semmit.Korábbi telóimon se volt fólia.Ahogy itt valaki korábban írta az emberi hülyeség ellen még a gorilla glas sem véd meg. -
petiked
tag
válasz
robertel #1502 üzenetére
sziasztok,
másik topicban kérdezgettem hogy galaxy s vagy Nexus S
a kijelző is szóba került, és elvileg az itthon kapható Nexus-ok többsége slcd-s, de van amoled-es is (ami erősebb üvegű, csak mások a színek, azt mondják rá,. hogy a fekete nem olyan szép, és szőrösek a betűk, de másban meg jobb - ezt mindenki maga döntse el)
szóval, az slcd-s állítólag gyengébb mint az amoled, szóval könnyebben sérül, és nagy a valószínűsége, hogy slcd-s van neked is, mert a T csak ezt forgalmazza, és főként máshol is ezeket nyomják, nem az amoledeseket.
hsz és ezek táján, előtte és utána olvasgassál ha bővebben érdekel
üdv.
Peti -
DemonDani
addikt
válasz
robertel #1505 üzenetére
én rendeszeresen ebayről veszek, ilyen 3 rétegűt, 1 lehuzód feltapasztod 2.at 3.at megint lehuzod így nem lesz zsíros pl felrakás közben, haveromnak az SGS-én fél éve van ilyen de az az SGS kapja az ívet
és semmi baja.
ScreenGuard márkájúak ezek. Sokat vettem már... Most az enyémre is ilyet vettem, remélem az jó lesz... 1,07$ volt 3db... -
DemonDani
addikt
válasz
robertel #1502 üzenetére
honnan szedted azt a fóliát?
amúgy gondolom ennek is Gorilla Glass az üvege, nem hiszem hogy komoly gond lesz de tuti több esély van rá mint fólián keresztül
(#1503) kano
Valaki írta már valamerre, hogy az összes kint levő NS vissza lett hívva raktárra, gondolom hogy webshopot ki tudják szolgálni, de lehet hogy nem így van. -
-
hallerlaller
addikt
válasz
robertel #1420 üzenetére
Hát ez a telefon is nagy hasonlóságot mutat a blade-el, csupasz android szóval ez is mókolásra született!
Láttam valahol quadrantba 3500-at kihoztak oc nélkül..
Szervíz kódokat nem tudja valaki? Tesztelném hogy minden jó működik-e benne, kerestem már de sehol nem találtam..
(#1450) petiked
[link] oldal közepén, idézem: "Alapértelmezés szerint kártyafüggetlen
A Nexus S kártyafüggetlen, ezért bármelyik mobilszolgáltatóval használhatja. " -
robertel
senior tag
válasz
robertel #1439 üzenetére
Mondjuk ezek a töltők nem tudom mennyire használhatóak még:
[link]
komloskaroly
Akkro inkább a gyári, főleg úgy, hogy most mit linkeltem és mennyiért. Mondjuk kérdés, hogy mennyire gyári ez
Meg ugye a nagy hátlappal a tokokat se lehetne használni, szóval inkább ez a külső töltő ha tényleg konektor/usb mentes körzetben van az ember. -
komloskaroly
tag
-
tonerz
aktív tag
-
-
hallerlaller
addikt
-
tonerz
aktív tag
válasz
robertel #1281 üzenetére
Valóban nem olcsó, de úgy vagyok vele hogy sikerült a webshop révén 3 ezret megspórolnom, és ez a 3990-es tok bitang jól néz ki és igen masszívnak tűnik.
Nem sokára útra kelek és megtekintem személyesen, és ha élőben is olyan tuti akkor részemről megéri azt a + ezrest hozzácsapni és hadd szóljonDonMedve: Igen ő az
-
mkRoland
senior tag
válasz
robertel #1226 üzenetére
Innét is lehet rendelni, állítólag egész megbízható oldal + FREE SHIPPING!
DX Nexus S Silicone Case - 1
DX Nexus S Silicone Case - 2 -
csabibmx
tag
válasz
robertel #1131 üzenetére
Ilyet rendeltem.
De csak Angliába postáztattam,onnan egy barátom hozta el aki épp jött haza.
A tok jó bár a hang gomboknál a +t nem tudtam használni (túl közel volt a tok és nem maradt hely benyomni) de egy kis darab papír megoldotta a problémát.Illetve a lezáró gombot kicsit határozotabban kell megnyomni mint tok nélkül.De simán együtt tudok élni vele és használom a tokot.1-2 hetente érdemes leszedni és kitakarítani a berakódó port.De összességében megért 3£-ot (én még ennyiért vettem),fõleg,hogy itthon 6000+ lett volna a gsmhome-ba.
[link] -
knyitogato
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest