- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
premete #7854 üzenetére
Nyilván rendelkezésükre áll minden elképzelhető erőforrás a fejlesztéshez, ez alapján akár holnap is kiadhatnák.
Inkább üzletpolitikai döntésen múlik: az új telefont mennyire akarják az új élménnyel összekapcsolni és ezzel turbózni az eladásokat? Ha inkább az ICS népszerűsítésére helyezik a hangsúlyt, csak akkor érdemes a Nexus S-re is hamar kidobni. -
orrlyuk
aktív tag
válasz
premete #7848 üzenetére
Úgy nézem, a legutolsó infó itt található, itt "hetekről" beszélt az ürge október végén, illetve az újságíró szerint "shortly after" a galaxy Nexus után. Mit mondhatnánk:
ÚGY LEGYEN. -
Slukkica
őstag
válasz
premete #7831 üzenetére
GLaDOS-nál úgysem reális képet mutat a quadrant
1.5 ben üríti rendesen a memóriát? 1.4-ben gondom volt vele.
BFS vagy CFS-t használod?
(#7832) bradam:A pixelhibát nézd meg az sok embernek okozott fejfájást. Cserélték de vissza kell menni. Megspórolhatsz magadnak egy utat.
-
Slukkica
őstag
válasz
premete #7764 üzenetére
Szép trükk
Pont ezért csináltam a Stock rom-omat hogy ne csak a gyári Recovery-ből lehessen a gyári rom-ot telepíteni és ne keljen olyan embereknek trükközni akiknek ez nem megy
Én nem gyalultam meg a rendszert. Igen ha minden olyan dolgot kivenénk ami felesleges
akkor hihetettlen sebességet és ram-ot lehetne elérni!
UI.: TWblan-TSM
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
premete #7441 üzenetére
Az a 6 nap elég vicces, az Expansysnak nem szabad ilyenben hinni. 163-ért még jó is volna. Mondjuk jó tudni azt is, hogy Franciaországból kapod, francia számlával, és meghibásodás esetén is oda kell vissza küldeni.
Bár hozzá teszem, hogy Motorolától nem is szabad itthon sokat várni, hiszen nincs január óta hazai márka képviselet, support és garanciális szerviz...Egyébként a Droid RAZR nekem is nagyon bejön, még szemezgettem is vele. A gari miatt viszont számomra elég kérdéses. Ha szóba is jön majd később, csak akkor, ha már kiadja rá a Motorola az ICS-t.
-
Toobee
veterán
válasz
premete #7356 üzenetére
Pont ma voltam. Sajnos nem tudom a mikéntjét a dolognak, csak annyit olvastam róla, amennyi a Wallet program FAQ-ban van.
A történet a következő volt: nem vettem olyan sok dolgot, tudtam, hogy 10 dollár alatt lesz. Láttam, hogy a sorban szinte kivétel nélkül csak mamikák vannak. Na mondom, majd befenyítek nekik, hogy mire is képes a mai technika. Mondom a nőnek, hogy paypassal szeretnék fizetni. Na most ugye nem is kell a Walletnek futnia, de a biztonság kedvéért elindítottam. Beélesítettem az NFC-t, meg a kártya is aktív volt (Google gift). Elhúztam lassan, elhúztam még lassabban. Kicsit ott is tartottam, de semmi. Már senki se nézte jó szemmel, hogy kb 3 perce bénázok, úgyhogy megszégyenülve kotortam elő a "rohadt" kp-t
Mit csináltam rosszul? Mennyi ideig kell ott tartani a telefont? Ja és XX. ker Interspar.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
premete #7321 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nincs értelme a főzött romnak. Jelenleg számomra nem szükséges, mert a nexus s hasít, mindent tud amit kell. Persze elég sok telefon van, amire inkább ajánlott a főzött, mint a gyári.
Pl. a felsoroltak közül számomra egyik sem kell, vagy nem olyan funkció, amit használnék.
De igények mérik a lehetőségeket.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
premete #7138 üzenetére
Két hajóban evezünk, az SDK-s kérdésem az OneClickRoota vonatkozott, amire meg is kaptam a választ az imént, amit xnace fórumtársnak köszönök.
A linkelt unroot leírással kapcsolatban azt kérdeztem, hogy próbálta-e valaki, és nem jelentkezik-e az i9023-i9020 különbség okán valami gubanc?
De ha nem tudod, vagy nem tetszik, ahogyan / amit kérdezek, nem muszáj pont Neked válaszolni, van még itt sok ember. Csak lazán
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
premete #7133 üzenetére
Ok, köszönöm, hozzánk is be van vezetve a Google - a kérdés az, hogy az OneClick-módszerhez is kellenek-e a gépre az SDK-k, mert az ottani leírás / videó nem is utal erre?
Emellett a "gyári állapot visszaállítása ügyében" is keresek még infót. Csak hogy nagyon pozitív legyek, természetesen találtam erről leírást, csak a szokásos kérdések nyitva maradnak: i9023 esetében ugyanígy megy-e, illetve, van-e, aki már kipróbálta, és mik a tapasztalatai?
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
premete #7128 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy nekigyürkőzöm, de ez bizony így elsőre nem tűnik valami felhasználóbarátnak, pl. a két SDK telepítése már önmagában olyasmi, amit szívesen kihagytam volna az életemből. Dehát a hangminőségért mindent. Kár, hogy nincs valami egyszerű kiskapu a rootoláshoz. (Tudom, lehetne még rosszabb is... )
-
-
Andris_2
aktív tag
válasz
premete #7068 üzenetére
Egy régebbi ZTE modemem van.
Egyébként az a furcsa a telefonnal, hogy sokszor azt tapasztalom, hogy a mobilnet megszakadása után nem kapcsolódik vissza automatikusan, hanem kézzel kell ki-be kapcsolnom a mobilnetet ahhoz, hogy működjön. Reménykedem benne, hogy ez esetleg valami szoftveres gond lehet, ami esetleg az ICS-sel meg fog szűnni.Azt nem tudja valaki mit jelent ha térerő ikon neonzöld vagy szürke?
Valaki korábban azt írta, hogy akkor neonzöld ha a google szerverrel kommunikál, de én nem látok ilyen összefüggést. Valójában többnyire neonzöld, időnként beszürkül és olyankor hol van net, hol nincs. Szóval nem értem a dolgot....
-
Andris_2
aktív tag
válasz
premete #7059 üzenetére
Nálam is vannak ilyen gondok és én is Telenor-os vagyok, de még sem tudom teljesen a Telenor számlájára írni a problémákat, ugyanis van egy ugyancsak Telenor-os USB modemem is, és azzal ugyanakkor, ugyanazon helyen nem jelentkezik ugyanaz a probléma, mint a telefonnal. Továbbá az előző telefonomon nem volt gondom a hangminőséggel, hívás megszakadásokkal, pedig már akkor is javában zajlottak a fejlesztések.
-
kolosanyi
veterán
válasz
premete #6900 üzenetére
Hm... Mi a helytet vajon a gyümölcslé készítőkkel? Vagy azért ilyen drága az almalé, mert licenszdíjakat kell fizetni?
-----------------------------------------------------------------
(#6899) Land
Ez nekem új. Gondolom ugyanolyan lehet. Egyébként rákerestem, szerintem így csúnya. Akkor az előlap is fehér kéne legyen, nem fekete. Szerintem... -
kolosanyi
veterán
válasz
premete #6745 üzenetére
Én is kipróbáltam gyorsan. Alapvetően tetszik az új felület, hasznos dolgokat építettek bele. Mondjuk a billentyűzettel kezdhetnének már végre valamit, mert egyrészt csúnya, másrészt még mindig nem az igazi. Én inkább maradok a Multiling Keyboard nevezetűnél, nekem az jött be legjobban.
(#6750) DonMedve
Olvastam, csak kipróbálni raktam fel. Meglesni a felületet.Egyébként a wifi ment, viszont a mobilhálózatra nem tudott felcsatlakozni, hívások lebonyolítása így lehetetlen. Kamera is működött, igaz kicsit lassan. Nem lesz ez rossz egyébként, várós.
Ja a screenshot tényleg elég béna lett.
Ezen még dolgozhatnának kicsit, mert ez így gáz.
-
DonMedve
addikt
válasz
premete #6753 üzenetére
Gondolom wifi nálam is csak azért nem volt,mert manuális ip-t nem lehetett neki megadni,amúgy látta a routerem.Nálam fixre van lőve a router nincs DHCP.Amúgy tényleg faja tetszik,de restart ebben sincs.Telefonálni tudtam vele.Land álltal linkelt oldalon le van írva mik nincsenek,vagy nem megfelelően működnek.
-
kolosanyi
veterán
válasz
premete #6733 üzenetére
Akkor nem Kaposvárra rendelem, mert jövő héten otthon leszek a szünet miatt. Viszont addig nem érkezik meg.
(#6735) Slukkica
Ez marha jó. Alig várom.(#6736) DonMedve
Már szedem is le kipróbálásra.(#6738) Pter_
Bele. Akkor 6-ot rendelek.(#6740) fi:zi'k
Roothoz leírás Dzsuri89 fórumtárs volt olyan kedves és elküldte, én is ez alapján csináltam.Innentől meg csak recoveryből kell pakolgatni a romokat. Illetve ott a Rom Manager nevű program is, azzal is fel lehet rakni a kiválasztott romverziót, de ez elvileg csak akkor működik, ha csak egy rom van bemásolva a belső memóriába. Így szemléletesebb.
8$ az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest