- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
volvoguy #8126 üzenetére
Ezzel a progival megnézheted a jelerősséget, úgy esetleg észrevehető lesz a különbség
mp
-
kali8n
aktív tag
válasz
volvoguy #7618 üzenetére
Már számtalanszor be lett linkelve ide, keresővel rögtön megtalálható, de belinkelem még1* neked, tehát NFC nélküli hátlap.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #6510 üzenetére
A ThinkOffice-t senkinél nem jelzi a menüben, az csak úgy szimplán előjön valahonnan és megnyitja az office, stb.. fájlokat.
A Google Earth-et kéne látnod, mert az az egyik progi, ami a Gmail fiók megadása után érhető el a menüben.Marketet nyisd meg, majd nyomj egy vízszintesen csíkozott gombot és SAJÁT ALKALMAZÁSOK-kat válaszd ki. Ott ki kéne jeleznie, hogy van-e elérhető frissítés. Nekem speciel nem jelzi az értesítési sávon a frissítéseket, úgyhogy az előbb leírt módszer alapján nézem meg az esetleges frissítéseket.
-
slice14
veterán
válasz
volvoguy #6493 üzenetére
Ha simán marketen rákerestél volna, akkor megtaláltad volna és frissítheted volna. Szerintem mióta elérhetők a fizetős appok, nincs szükség appbrainra.
Nálam a Stupid Zombie van beragadva, azt állítja van rá frissítés de mikor rányomok akkor csak a megnyitás és az eltávolítás gombok vannak.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
volvoguy #6493 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást, az hátha megoldja a problémát.
Én tegnap találkoztam ezzel a jelenséggel, de az mondjuk CM 7.1-es Rom-nál volt.
Most jelenleg van Google Earth alkalmazásod?
Anno nekem egyszer nem látszott a menüben gyári visszaállítás után, de amint újra megcsináltam a gyári visszaállítást, már jó lett.
Ha jól emlékszem, akkor az ilyen Youtube meg társai csak akkor fognak látszani, ha aktiváltál egy Gmail-es fiókot a telefonodba, de írtad, hogy a Market se jelezte ki a frissítések között az appokat, viszont akkor már volt aktiválás is, úgyhogy nem tudom.nexusking
Nekem múltkor olyan minőségi matricát ragasztottak az aksis részre a szervizben, hogy 5 percembe telt mire levakartam róla.
Hála isten vigyáznak a telefonodra, úgyhogy nem lesz baja. Ha meg igen akkor reklamálj.Valaki szervizelést követően kapott már külön SZERVIZLAPOT?
Tudtommal azt is kéne adniuk, vagy ezt kiváltja az az egyszavas leírás a garancialapon, hogy mit műveltek vele? -
mgTerminator
veterán
válasz
volvoguy #6183 üzenetére
Hosszabb folyamat hogy mindenki szépen vegye meg a primeot....
kolosanyi: Nekem is a szívemheznőtt így lassan másfél hónap után a wifi hibával együtt(mondjuk az nfc antenna nélkül meg cm7.1-el úgy vettem észre hogy nem szakadozik és a nagyon gyenge jelet is tartja), de azért egy GS2-re bármikor lecserélném sztem
Vagyis, kitudja
-
nexusking
aktív tag
válasz
volvoguy #6149 üzenetére
Én egy appot használok erre ugyanezen a néven.
Van az appnak fekete témája is(csak mert marketen a képeken mindegyik fehér témás kép)
Szerintem nagyon praktikus, és csak azt mutatja amit kell. -
frisco
aktív tag
válasz
volvoguy #6081 üzenetére
Én is Defy-ről váltottam, egy klasszissal jobb.
Épp a minap a kezembe fogtam az öcsém Defy-jét és olyan fura volt, mintha egy gyerektelefont fognék.
Gyorsabb, kevésbé hajlamos meg-megakadni úgy általában, az egyetlen dolog amiben nekem jobb volt a Defy, az a képernyő felbontása.
De már megszoktam. -
lupus_l
aktív tag
válasz
volvoguy #5960 üzenetére
A Nexus S jelenleg 2.3.6-on fut, de mivel referencia készülék, ezért az elsők között kapja meg a frissítéseket (mint a Nexus One).
Én Desire felhasználó voltam, de szerencsére váltottam. Sokkal jobbnak érzem a Nexus-t, ami viszont igaz, hogy kézben tapintásra a Desire minőségibbnek tűnt, viszont a HTC kispórolta a tárhelyre szánt memóriát (ami nagyon kevés lett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest