- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
nexusking #11663 üzenetére
Ha csak fixelt frissítésről van szó, egyáltalán nem biztos hogy ota-n értesítést kapunk. Akkor lenne bizto az értesítés, ha mondjuk egy 4.0.4 jönne ki... vagy másik kernel, stb, más sorszámokkal.... Tehát a kérdést ezért tettem fel...
Ha ugyanezt, a mostani 4.0.3-at adják ki, ugyanezekkel a számokkal, mindennel, csak javítva, kapunk-e értesítést...ez a kérdés..
Más dolog, hogy én úgyis friss, teljes telepítést végzek majd megint, recoveryből, stock-al, xda-ról...
Aki még nem tudja, itt követheti nyomon a változásokat, ha lesznek:
-
szabeska
addikt
Engem is érdekelne, ha stock 4.0.3 van fent, vajon kapok-e értesítést telefonon a javított frissítésről
-
szabeska
addikt
Ez zsír, megnézegetem
-
szabeska
addikt
Az a kérdés merült fel bennem már régebben is, vajon csak az ota tartalmazza a hibákat, vagy legalábbis többet mint a stock, és a stock, ha frissen, mindent felülírva van telepítve, elvileg hibamentes? Lényegében mit cseszett el a google, a frissítést, vagy magát a rendszert?
Apropó, sikerült a bootloader ReLock, tehát minden gyári újra
Valaki tapasztalt amúgy pixelhibát? Nekem a vásárlás napjától számított 5. napon jött elő 2 hibás pixel, de emiatt nem viszem vissza, garival sem, mert nem lett több rajta..Majd esetleg 11 hónap elteltével, hátha kapok egy új kijelzőt
-
szabeska
addikt
Ennek ellenére igazán boldog lennék, ha kijönne mondjuk egy 4.0.4, fixekkel, mindennel
Úgy ma, vagy holnap
-
szabeska
addikt
válasz
janston #11583 üzenetére
És mi az, amit kikapcsoltál? Én alapból letiltottam az alkalmazások felét, mint pl. hangtárcsázó, élő háttérképek, google kereső (ami mellesleg eltünteti a felesleges keresősávot a főoldalról),... így, persze kevés telefonálással és egyébbel, lett 4 nap... éjjel, készenléti állapotban, kikapcsolt 3g és kikapcsolt wifi mellett 1%/óra merülést tapasztaltam
-
szabeska
addikt
Csak azért mert szép, kevesen tesznek fel egy recoveryt
-
szabeska
addikt
Ez lesz az, keresgélek, köszi
-
szabeska
addikt
szerk: a gpu gyorsítást hol találom? csak megnézném, hol van, ha elérhető teljesen gyári állapotú telefonon...
-
szabeska
addikt
Üdv! Én ma tettem vissza a 2.3.6--os stock-ot, alapvetően semmilyen hibát nem tapasztaltam ICS alatt, talán egy kicsit akadozósabb a 2.3.6-nál, és az akku is bírta 3-4 napig, visszafogott használattal. Az egyetlen gond a térerő volt, készenlétben maximumot jelzett, de telefonálás közben, ha egyáltalán nem szakadt meg a vonal már a tárcsázás közben, vagy megszakadt a hívás, vagy recsegett-ropogott...és utána szakadt meg
Mellesleg teljesen tiszta, full stock rom-ot telepítettem nem unlockolt, nem rootolt telefonon, mégis rossz volt, egyértelműen google hiba...legalábbis a térerő biztosan. A gond ott lehet, akinek sok más hibája is van, hogy 2.3.6-ra települt a frissítés. Érdemes mindig frissen telepíteni, már ha valaki babrál kicsit a telefonnal...
Még valami, kérhetek egy linket a google fórumról, amit fent említett valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest