Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
Hát, asszem most egy kicsit ne várjátok az OTA-t. [Link]
Úgy néz ki - legalább is a linkelt cikk erről ír -, hogy egyelőre leállították a felhasználók által kapott visszajelzések miatt.
-
KrissszG
tag
válasz
tdk.112 #10120 üzenetére
Ez tuti? Mármint, hogy az About phone menüből később is el lehet indítani?
Kb. ebben a válaszban bíztam, de részemről csak tipp volt, azért gondoltam, hogy feldobom a kérdést a fórumon, mert itt vannak emberek akik elég rendesen vágják ennek a telefonnak a lelkivilágát.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Szerintem többen furcsán fogtok nézni a következő kérdés után, de vállalom...
Mivel írtátok, hogy ennek a manuálisan és az OTA-ból érkező frissítésnek is van jópár zavaró dolga (pl. nincs stock recovery, sötét a képernyő), tehát nem kizárt, h elszúrtak benne valamit.
Szóval... az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg megérkezik nekem is az OTA frissítés (Stock 2.3.6 ROM van fent, soha nem volt rootolva és a bootloader is érintetlen -- szeretném ha ez így is maradna, legalább is egyelőre mindenképpen) és nem akarom még feltenni, mit csináljak, hogy az OTA frissítés lehetőségét ne veszítsem el?
Úgy értem, ha a taskbar-ban megjelenik, h frissítés és nem kattintok rá, hanem a Törlés gombbal kitörlöm onnan más értesítéssel együtt, később hogyan tudom mégis OTA-ból frissíteni?
Előre is köszi!
-
KrissszG
tag
válasz
csaszi1973 #9875 üzenetére
Amúgy jó az a Viber? Jobb mint a Skype?
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Kollégámnak i9020T-je van. Megpróbálta feltenni a fórumon is linkelt ICS 4.0.3 ROM-ot, de állandóan a "Signature verification failed" hibaüzenetet kapja.
Jelenleg a 2.3.6-os Stock ROM van fent neki...
Valami ötlet?
-
KrissszG
tag
válasz
premete #9651 üzenetére
Asszem slice14 és Premete telibe találták a dolgot. Köszi a válaszokért!!!
Tehát, ha nincs semmiféle adatkapcsolat, csak GSM-en vagyok, akkor világos szürke. (Mint kiderült van sötét szürke árnyalat is, ami mellett bal fent van egy kis x, amikor nincsen GSM vagy airplane módban van)
WiFi, illetve E, G vagy H adatkapcsolat esetén bezöldülnek (ROM-tól függően esetleg bekékülnek) a pálcikák.
Hát megfejtettük!
Köszi még1x.
Nem egészen értettem, hogy akkor most hogyan is műxik.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Előre elnézést, ha h*lyeséget kérdezek...
Mit jelentenek a térető jelző "pálcikák" színkódjai? Úgy értem... mikor szürke, zöld...?
Azt tippelném, hogy amikor szürke, akkor EDGE...Nekem most "Csak 2G hálózatok használata"-ra van állítva a telefonom, mégis mintha láttam volna már, hogy az indikátor szürke színű (pl. most) és ha jól emlékszem zöld is volt már. Érdekelne, hogy mi ennek a jelentősége.
Köszi.
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Lenne egy, a custom ROM-okkal kapcsolatos kérdésem.
Van egy custom ROM - Nexus S tulaj vagyok, de ez most egy mésik készülékkel kapcsolatos -, amibe bele van égetve system app-ként a Launcher Pro.Szeretném feltenni a LP magyarított változatát, mert az aki használja hadilábon áll az angollal. Installnál a telepítés sikertelen hibaüzit írja ki.
Nem lehet valahogy kiszedni belőle a system app-ot és betenni helyé a magyarítottat?Próbáltam már Titaniu Backup-al eltávolítani, az sikerült is, de továbbra sem tudtam betenni a helyére a magyarított verziót...
Valami ötlet?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest