- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
forintuser #22275 üzenetére
Google Now is működik és az Wi-Fi jele is átvált kékre? Azt hiszem, hogy kap egy full wipe-ot, mert csak cache-t és dalvik cache-t töröltem.
Ébresztő és Play nélkül meg nem túl használható nekem a telefon, bár az elmúlt másfél napban úgy használtam. -
szponzor
senior tag
A mai CM nightly már 4.2.1-en alapszik. Ha hazaérek, akkor töltöm is le.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #22263 üzenetére
De a 2 év plusz 2 hónap Samsung garancia még nem is járt le.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #22195 üzenetére
Adj neki te is +25mV-ot...persze ez nem feltétlenül tesz jót a CPU-nak.
Régebben én is húztam, általában 1,2 GHz-en ment, de benchmark-ot futtattam 1460-on is. Viszont előfordult, hogy sima zenehallgatáskor kifagyott, az meg nem tetszett, szóval most 1 GHz-en megy, de pl. a Predators-t így is szépen viszi, az Asphalt 7-nél érzem úgy, hogy megdobná, ha 1,2-n futna.ricsi0307: BFS-es kerneleket próbáltál játékhoz?
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
válasz
kolosanyi #22035 üzenetére
Nekem van pár kérdésem
Gondolom maga a telefon fizikailag nagyon jó, egyben van, nem túl sérülékeny ház, jó kijelző és kamera, gyors rendszer, ugye?
A WP-vel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy mennyire fura egy Android után? Vírusirtó kellene rá? Piactéren mennyire van használható ingyenes app? (amikor néztem, akkor még az Angry Birds is 1 dollárba került)
Bluetooth-os fájlküldést megoldották már? -
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21954 üzenetére
Ha jól emlékszem más hardverű eszközt szimulál, pl. egy Tegra2-t és a megfelelő beállításokkal, finomhangolásokkal lehet futtatni Tegra-s játékokat.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21948 üzenetére
Ez a hivatalos oldal, bár elég sok hülyeséget post-olnak az infók mellett.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21946 üzenetére
Egyszerre ne használj több CPU-s programot, mert összezavarhatja a dolgokat. A MIUI újdonságairól legegyszerűbben úgy tájékozódhatsz, ha like-olod az oldalukat Facebook-on. Oda kiírják mindig az újdonságokat csütörtökön, pénteken meg tölthető a zip.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21928 üzenetére
Alapesetben mindent a telefonra ment. A fizetős verzióban van olyan, hogy azt feltölti felhőbe (Dropbox/Drive/SugarSync stb.), de szerintem azt is a telefonodon tárolja.
-
szponzor
senior tag
Nemsokára a Nexus S-re is jön a CM10.1
Tegnap adták ki a 3.0-s AnTuTu-t, fel is tettem, de el sem indul a teszt. Másnál is ez van?
(CM10-et használok) -
szponzor
senior tag
Ezt a 4.2-t próbálta már valaki?
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21805 üzenetére
A CM-es a CyanogenMod alapú ROM-okhoz van, a CFS verzió inkább multitasking-hoz készül, a BFS inkább játékokhoz. Mehet 1320-ra is, csak egyet kell emelni a feszültségen, én a régi Matr1x-okban 1400-on csináltam vele tesztet. Más kérdés, hogy utána egy sima zenehallgatás közben is kifagyhat.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21803 üzenetére
A sima CFS-t válaszd, aminek nincs a nevében a cm. Jó hogy linkelted, lehet, hogy én is kipróbálom
-
szponzor
senior tag
válasz
havri1 #21746 üzenetére
Én is szívesen olvasnám Slukk részletesebb véleményét. Lehet, hogy a dizájn nem mindenkinek jön be, lehet, hogy másnak jobban tetszik az AMOLED és a legnagyobb hátrány, hogy nem AOSP-s, de ez a vas a most létező (egyik) legjobb és az A-15-ös Cortex-ek szélesebb körben történő megjelenéséig az is marad.
-
szponzor
senior tag
Már kikerül a CM oldalára a stabil elnevezése CM10 a telefonunkra.
-
szponzor
senior tag
Ezek szerint a 4.2-nek még jobb a memóriakezelése, vagyis bőven jöhetett volna a mi telefonunkra.
-
szponzor
senior tag
Buktuk a frissítést.
(legalábbis a hivatalosat)
-There is no support for 4.2 on Nexus S and Xoom. Those devices should
continue using 4.1.2. -
szponzor
senior tag
válasz
bandigyerek #21666 üzenetére
Még nem írták, egyelőre annyit tudni, hogy a takju-s Galaxy Nexus-ra már megjelent...nincs kizárva, hogy megkapjuk, de még semmi infó róla, ami idegesítő. A 4.1-nél a bemutató végén elmondták, hogy megkapja a Nexus S is...most meg semmi infó nincs róla. Nekem biztos, hogy ez marad, amíg meg nem tudom rendelni a Nexus 4-et, jó telefon és még a mai gépek között is megállja a helyét, továbbá az ára sem csökkent sokat. 70-ért vettem, több, mint egy évvel később pedig 45-ért tudom eladni.
-
szponzor
senior tag
válasz
cassius.clay #21624 üzenetére
Akármilyen módosítás is van, bármikor vissza lehet állítani. Ha bekapcsoláskor a Google felirat alatt egy nyitott lakat van, akkor nyitva van a bootloader-e, ha pedig van Superuser nevű alkalmazás, akkor nagy valószínűséggel root-olt. Ha van, akkor még érdemes megnézni a szoftver nevét, mert esélyes, hogy nem is gyári ROM...de a lakattal kezd.
-
szponzor
senior tag
válasz
Steelheart2 #21545 üzenetére
Ez az, amit még mi sem tudunk, de még Galaxy Nexus-ra sem jött ki. A 4.1-nél a beje3lentés alkalmával mondták, hogy megkapja a GN és az NS is, és egy hónapon belül meg is kapták.
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
Van most valami ajánlott kernel CM alá?
4.2-t megkapjuk vagy még erről sincs infó? -
szponzor
senior tag
Android 4.2 What's New? Talán még megkapjuk ezt is.
-
szponzor
senior tag
Ma le van árazva a GTA3 215 Ft-ra, de a Play szerint nem kompatibilis a telefonnal, ami azért meglepő, márt játszottam vele, csak az nem vásárolt verzió volt. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy a telefonra kerüljön?
-
szponzor
senior tag
válasz
solyka #21200 üzenetére
Van valami hibaüzenet is? CWM vagy gyári recovery van rajta?
Én root-olnám a gyári ROM-ot, Titanium Backup-pal csinálnék egy mentést és image-ből raknám fel a 4.1.2 gyári ROM-ot, aztán azt is root-olnám is Titanium-mal visszatölteném az progikat, beállításokat, de ez nem hiszem, hogy a legegyszerűbb módszer.
-
szponzor
senior tag
Tudnátok segíteni abban, hogy hogy tudnám elindítani a Wallet-et? Az ajándék 10$-ból megvennék pár programot. Utána lehet rá valahogy pénzt tölteni vagy még mindig nem megoldható itthon?
-
szponzor
senior tag
válasz
kolosanyi #20927 üzenetére
Szintén részvétem, de nem csak a lopás miatt, hanem mert az LG nyomkodása közben esélyes, hogy visszaemlékezel a Nexus-ra. Haverom kb. idegbajos volt, amikor egy régi gombos LG-t kapott cseretelefonnak a One X helyett.
Amúgy szerintem most mindenki tegye fel az Androidlost nevű programot...bár utólag könnyű okosnak lenni. -
szponzor
senior tag
válasz
ciceroo #20896 üzenetére
OneClick telepítő nincs, viszont ha root-olva vagy, akkor Play-ről felrakod a ROM Manager-t, ahol mondhatni, hogy egy "click" a CWM felflashelése, onnan meg CWM-ből nagyon egyszerű felrakni másik ROM-ot, akár Slukkét...persze kellen majd nyitni egy bootloader-t is, de a sima root-hoz az nem kell.
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
Van hír arról, hogy a Nexus S megkapja-e a mostani frissítést? Hardver elvileg nem lehet gond, ha "JB frissítésről" van szó.
CM-eseknek nehéz dolguk lesz...anno ICS-ből sem volt még stabil, amikor megjelent a JB és most sincs még egy RC kiadás se és lassan itt a 4.2...megint mehetek vissza gyári ROM-ra, amíg nem lesz CM11. -
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #20775 üzenetére
2100 mAh-s...nagyobbra emlékeztem, akkor tényleg jobb a Moto ilyen téren...a supportról meg ne beszéljünk.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #20773 üzenetére
Vagy a mostani HTC One X+ sem lesz rossz szerintem.
-
szponzor
senior tag
Én is eladnám, de a Galaxy Nexus nekem nem ér 100E Ft-ot. Főleg most, lassan jönnek ki a Cortex A-15-ös SoC-cal szerelt gépek, a többi Android-os készülék meg lassan kapja a frissítést. S3-ra még nincs hivatalos JB, mi meg már július óta használjuk. Majd ha kijön egy új Nexus, akkor fogok váltani én is...de lehet, hogy addig beszerzek egy Nexus 7-et, már ipon-on is kapható.
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #20682 üzenetére
Van benne smartassV2, fast charge, voodoo, OC?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20677 üzenetére
Gyorsan merül a telefon, kevés beállítási lehetőség van benne és rosszabb térerőt jelez.
-
szponzor
senior tag
Ki milyen kernellel használja a telefonját? Kellene nekem egy jó kernel CM10 alá.
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #20627 üzenetére
Nem tudsz véletlenül fehér hátlapot Nexus S-re?
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #20622 üzenetére
Razr Maxx?
Más: Lehet erőltetni a háttértár újraolvasását? A problémám az, hogy a Google Play Music csak akkor frissíti az előadókat zenelejátszáskor, ha újra van olvasva a háttértár, de én mindig vezeték nélkül másolok rá fájlokat és ilyenkor nem tölti újra. Van erre valami megoldás?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20436 üzenetére
Megkérhetlek arra, hogy töltsd fel nekem valahova a CyanogenMod-ok alap csengőhangját, a CyanTone-t?
-
szponzor
senior tag
válasz
retroid #20443 üzenetére
Én még gyárit használok...root-olva, másik kernel-lel
Amúgy anno először döntöttem, hogy MIUI-t akarok használni és csak utána választottam ezt a telefont. Örülök is, hogy nem a HTC Sensation-t vettem, ebben a telefonban sokkal több lehetőség van.
Szerintem próbálj ki te is egy MIUI-t, AOKP-t, vagy CM-et, hidd el, sokkal több funkciót megtalálsz benne, ami nem biztos, hogy létfontosságú, de sokkal kényelmesebbé teszi a telefon használatát. -
szponzor
senior tag
Processzor állítására a SetCPU-t használjátok? Van abból ingyenes? Fast charge-ot mivel tudom állítani?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20427 üzenetére
Igazad van, én is a CM10-et nyomatnám, ha nem lennék egyelőre teljesen elégedett a gyárival. CM9-et én is sokáig használtam és funkciókban is jó, másik kernel-lel stabil is volt nekem és az akksiidőm sem volt rossz.
A közeljövőben lehet, hogy váltok én is CM10-re. Titanium Backup-pal vissza tudom pakolni a programokat és a beállításokat, ugye? -
szponzor
senior tag
Feltettem az új Slukk kernel-t, elég gyors, benchmark-ban is jól teljesít, még restart-ba sem futottam bele. A kérdésem az lenne, hogy tudom állítani a feszültséget? NSTools-ban kiszedem a pipát a gyári értékek elől, de nem jelenik meg más lehetőség.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20014 üzenetére
Kb. egy hete olvastam azt a hírt, hogy a Facebook fejlesztőknek Android-os telefont akar adni a cég...hogy lássák, hogy mekkora határ sz*r az Android-os alkalmazás.
-
szponzor
senior tag
Közben 2 napja megjelent a CyanogenMod 9.1 a Nexus S-re, ami már tartalmaz egy NFC fizetésre alkalmas programot.
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #19921 üzenetére
Használtál már Lumiát? Egyik ismerősömnek ha jól emlékszem 610-es van...szerintem egy határ sz*r. Ugyanúgy pár proginál kilövögeti őket, mert elfogy a RAM. Egy sima Angry Birds is 210 Ft rá, ami a többi platformra ingyenes. A custom része meg kimerül annyiban, hogy meg tudod változtatni a csempe színét, de azt is előre definiált színekből csak!
-
szponzor
senior tag
válasz
margithid #19891 üzenetére
Most teljesen támadás és beszólás nélkül írom, csak hogy megértselek.
a google elemhet a büdös francba
A Google sem tudta a Nexus S megjelenésekor, hogy mi lesz 2 év múlva. OK, hogy ennyit eszik a JB, de ahogy múltkor is beszéltük, még mindig megvan az a lehetőség, hogy visszamehetsz GB-re és a programjaid nagy része fog futni, mert még mindig támogatott az a verzió is. GB-re raksz egy Holo Launcher-t és még a Holo felületről sem kell lemondanod.
Inkább szerintem örülhetnénk annak, hogy ez a mondhatni, hogy régi telefon még mindig megkapja a frissítéseket.
A Galaxy S hardverben közel ugyanez és ott a hivatalos szoftver leragadt a GB-nél.
Vagy ott van pár új Sony telefon...2 magos proci, nemrég jelent meg és GB-vel adják, a fórumban meg örülnek, hogy lassan lesz rá ICS...ilyenkor mindig kicsit sajnálom őket, hogy szerencsétlenek vettek egy nem túl olcsó telefont, ami hardveresen sem rossz és még mindig GB-nél vannak leragadva, amikor én (mi) már a JB-t használhatjuk.
A mostani csúcstelefonok (HTC One X, SGS3, LG 4X) memóriája is kevés lesz 2 év múlva.Mindent összevetve...ha ennyi a gondod JB-vel, akkor tegyél vissza egy CM7-et vagy GB MIUI-t, jók azok nagyon, túl sok újítást kinézeten kívül nem hozott a 4-4.1. Az előző telefonom egy X10 Mini volt, ott leragadtak a 2.1-nél, amikor már kész volt a 2.3. Az sokkal nagyobb "érvágás", mivel a 2.2 sok újdonságot hozott, ami nekem kellett volna, de hivatalosan az én telefonomra nem volt elérhető. Akkor kezdtem el ROM-okat cserélgetni
A WP, legalábbis a 7-es meg szerintem jelenleg nem alternatíva Android után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest