Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
cassius.clay #22183 üzenetére
Minden működik, stabil, és eddigi legjobb rom.
marmite 7.2 cm kernel ajánlott hozzá. -
havri1
félisten
Este újraraktam a slimet meg az új 7.2-es kernelt, megemelve 1200 mhzen a feszt 1325 mv-ra.
MeglátjukMás:
Megvettem a Black exDialer themet este, fel is raktam.Pont azért, mert eleve tetszik a fekete téma, na m,eg ennek a leírásában (pontosabban a képeiben) ott vigyorog a MIUI hívás közbeni képe :
Emiatt vettem meg, de persze nem rakja ki. Írtam a fejlesztőnek, aki ráállt a problémára, nagyon készséges
Esetleg van valakinek ötlete?
Ezért a képért bármit megadok, eddig csak a MIUI romokban volt, nagyon jól használható számomra..havri
-
havri1
félisten
7.2 és marmite kernel nálam 1200 on baromira fagy.. Másnál?
-
havri1
félisten
Slimhez melyik kernel kell? CM vagy all other? Sose tudom..köszi!
-
havri1
félisten
MIUI-ból kiszedtem az email.apk -t, és felraktam limbe, teljesen jól működik.
Ebből kiindulva, mi lenne , ha a tárcsázót is kiszedném? Működne vajon?
Szokott itt valaki mélyebben romolgatni?
Hogy lehetne kiszedni 1-2 dolgot miuiból, és átrakni slimbe?:-)
Pl a telefon része 1:1 -ben tökéletes lenne... -
havri1
félisten
Nálam ez is bugzik.
Pl wifi file transfer pro..megvettem még fél éve kb. Indítanám, elfelejtette a licenszet..na mondom reinstall..eltávolítanám, erre restartol a telefon.. -
havri1
félisten
Helló!
Az normális, ha bejön egy hívás, akkor eldobja a (2g) hálózatot, és nincs net a hívás közben?
-
havri1
félisten
válasz
Szmoki #21774 üzenetére
Nekem a telefon része nagyon bejön.
Mármint a funkciók, illetve a kinézet. A hívás közbeni háttér, képek, név kiírás, minden. A tárcsázó is marha jó, már megszoktam. Az ICS óta kalap szar sztem a gyári...
Meg, hogy a MIUI-n kívül senki nem tudta még megoldani az automatikus újratárcsázást ha foglalt a hívott fél, illetve az automatikus hívás fogadást, teszem azt BT csatlakozáskor.
Ezek alapfunkcióknak kellene hoyg legyenek! -
havri1
félisten
Én nem tudom mit jelent a zárt driver, de ha lesz alá miui meg slim meg cm rom..nagy baj nem lehet..
A burkolatról meg : nem kell dobálni
De mintha valahol olvastam vna egy hsz-t, hogy csak a teszt példányoknak volt üveg a hátlap, hogy ne lehessen forgalomba hozni őket.
Nem tudom van e valóság alapja. Én amúgy is veszek rá másikat, ns-re is vettem, gyári nfc-s fóliával a hátán figyel, várja az új tulajdonosát majd -
havri1
félisten
válasz
forintuser #21734 üzenetére
Erről pár szót írhatnál, mert Slukkica nekem is írta, hoyg kalap szar az lg nexus 4.
Nekem mindene tetszik, láttam azt a google hd videót róla, az alapján 1:1 bejön. Mi az ami szar, mert LG?
quad, 2gb ram, 16gb memória, 4.6 vagy 4.8" kijelző, nagy akksi..ha ennnyire szar lenne az lg gyártó, sztem google nem bízta volna rá a gyártást.. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #21723 üzenetére
Nexus 4 még nem kapható sehol sem?
-
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #21600 üzenetére
Ez normál méretű, vagy extra hátlapos akksi?
-
havri1
félisten
válasz
Szmoki #21596 üzenetére
Nah, köszi. Azért sajnálom, mert nekem a miui mindig is nagyon tetszett, sok dolog van, ami csak miuiban elérhető (újratárcsázás ha foglalt, auto hívásfogadás BT csatlakozáskor, jegyzet ami szinkronizál, stb).
Kérdés, hogy most vissza tudom e rakni a slimbeanet a recovery mentésből úgy, hogy az tényleg flottul pörögjön, vagy rakjam e szűzen újra?! -
havri1
félisten
válasz
forintuser #21594 üzenetére
Én is.
App Remover.zip ez jött le, és ebben van a App_Remover_v2.2.0_mgTerminator.zip
Utóbbival ment a telepítés, vagyis azzal indult, vagy hogy mondjam, érted.
Vissza kell raknom a slimet, az bajnok volt, ergo mindent visz memóriakezelésben.
Biztos vagyok pedig benne, ha a sok felesleges appot ki lehetne szedni a miuiból, simán használható lenne NS-en is. -
havri1
félisten
válasz
forintuser #21591 üzenetére
Hát, egyszer alapban zip, az már tömörített, és egyszer be van még1x zipelve
-
havri1
félisten
Basszus, be van tömörítve duplán
Csoda, hoyg recovery nem szereti
-
havri1
félisten
Kellene egy herél, szabad ramra optimalizált MIUI rom.
Most szedem le mgTerminator herélőjét, ráeresztem, teszek még 1 próbát, első randik nem volt valami fényűző
Mert ez tuti azért zabál ennyi ramot, mert tele van hülyeséggel..antivírus, ilyen meg olyan security bizbasz, xaomi fiók stbstb, remélem meg tudom csonkítani.
200 mb szabad rammal bőven használható a készülék, ezt slimrom bebizonyította.
Csak azt nem értem, miért laggol be 100mb szabad ramnál, amikor még 100mb van neki szabadon?! ezt sose fogom megérteni.
Mi köze a szabad ramnak a összteljesítményhez...Szerk.: Hát a második randink meg el sem kezdődött az app remove-al.
Install aborted recoveryben... -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #21585 üzenetére
Kevés neki a memória, legalábbis ennek az új miuinak már minimum 1 gb kell ahogy látom.
NSTools-t leszedtem, magról lekaptam setcput, ezzel simán megy a governor állítás.
Beépített kernellel baromira akadozik, de air bigmem-el tényleg smooth, addig, ameddig a böngészőt el nem indítod....agyhalál ha az fut.
A home gomb hosszan nyomására előjön ez a futó programok, meg a clean app, na itt pl a legjobb állapot narancssárga, ha megy a böngésző már piros, és ilyen 470-480 mb memóriát ír..
Nexus 4-en tuti ezt fogom használni, ha meglesz végreMIUI 2.11.5 - AIR bigmem R2
-
havri1
félisten
Sajna nem hozott eredményt a fix premissions . Ugyanúgy Governor : not available
-
havri1
félisten
válasz
forintuser #21578 üzenetére
MIUI : 2.1.2 alap, AIR kernellel.
370-460 mb között ingázik "kiherélve", de nem röccen meg, érdekes. Most ma tesztelem.
Felraktam mellé egy memory programocskát, ami nem tudom mit csinál a háttérben, de egyelőre smooth a rendszer. -
havri1
félisten
Volt egy időszakban, hogy NStools-al nem lehetett gorvenort állítani. Most az új MIUI-ban nekem sem lehet, mi volt a megoldás, emlészik valaki rá?
-
havri1
félisten
Kint van a 2.0.9 -es slim. Ebben már elvileg jó kernel van a BLN-hez.
-
havri1
félisten
slimbean alatt mi volt a megoldás az értsítési sáv villogására ha esemény van?
Felraktam a bln controlt, de hibát ír ... -
havri1
félisten
válasz
margithid #21431 üzenetére
1200 - 3%
1000 - 1%
800 - 2%
400 - 1%
200 - 4%
100 - 0%
Deep Sleep - 87%51:42:58 üzemidővel. (ez nem 1 töltés, csak ennyi ideje volt restart)
Ma azaz kb 20 órája nem használtam a készüléket, 3 telefonhívás (összesen kb 10 perc beszélgetés), és pár email. Este (tegnap) 44 % -al hoztam haza, most 36% -on áll. Ez nem rossz azt hiszem..
havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #21308 üzenetére
Szerintem ez nagyon összetett. AMi esetleg jobb képet tud adni, az egy cpuspy screen.
Hiszen az megmutatja, teljes üzemidő alatt mennyit milyen frekin ment a cpu, ebből a használat is kikövetkeztető. Nekem ondemandba úgy érzem jobb an akadozgat a telefon, mint smartassv2-ben. Talán így jobban is hajtja (1200/200).
Persze erre még rájöhet az extra akksizabálás, pl telefonhívás, amit ebből a cpuspyból nem tudsz meg.
Én 2-3 órát beszélek egy nap kb. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21297 üzenetére
Mivel életemben nem hallgattam zenét telefonon...
-
havri1
félisten
SlimBean 2.8.0
Hm, nyúztam ma eleget azt hiszem, jó lesz ezÜzemidő : Levett fényerővel , 1200mhz/200mhz/smartassv2 -n hajtva (1200on beépített kernellel 1300mV van állítva, nem kevés! ), 1 gmail szinkronizálás, 3g-n, óránként 1x körbenézve neten gyári böngészővel, 21ó üzemidőnél 21% -on tartok. Hozzáteszem, tegnap este 88% ig volt csak töltve.
Teljesítmény : Eddigi leggyorsabb rom amit láttam nexus s -en. GB, ICS, JB, (MIUI, AOKP, CM)
Szabad memória : : Swiftkey3, maps, exdialer, ezek amik +ban jelentek meg futó alkalmazások között, viszont letiltottam sok apró szart, így 160-225 mb szabad rammal megy a készülék!
Amit hiányolok : villogó értesítősáv, időjárás a statusbaron, digitális óra widget, nincs autoanswer a romban, illetve foglalt jelzésnél nem hív újra (MIUI-t ilyenkor sírom vissza! ),
Remélem stabilitásban fogja hozni amit kell.
havri
-
havri1
félisten
A DSPmanager mi célt szolgál, tudja valaki?
Tiltható? -
havri1
félisten
válasz
doddencs #21266 üzenetére
Hm, ebben benn evan alapból a villogó fény elvileg, de nem bírtam működésre bírni.
BLN-t meg nem tettem fel, az kb 5-10 mb memóriát zabál, érzékeny vagyok rá
Tesztelem. Full formatra ment, csak az alap 2.8 zip, meg a gapps.
Alap kernel, 1200/200/smartassv2. Szép, gyors, launcher sem akad. Swiftkey3 bent marad szépen
210-re raktam a DPI-t, illetve mgTerminator fényerejét beállítottam.
Holnap teszt.. -
havri1
félisten
A widgetek is eltűnnek restartkor slim alatt..
-
havri1
félisten
Remélem az új verzió már jó lesz :-) 182 azt hiszem a slim alap dpi, nem rossz, ha az ember irodában vagy hasonló helyzetben használja, de vezetés közben necces :-)
-
havri1
félisten
Most átállítottam 200-ra a dpi - t, ez így kb az én ízlésemet is kielégítí :-) tetszik, hogy szabadon állítható..
-
havri1
félisten
Feltettem a SlimBean 2.7 -et, beépített kernelel.
Visszaállítottam a DPI-t, mert sok programot nem tudtam telepíteni play-ről. Pl exDialert.
Eddig úgy néz ki jó lesz, bár majd melóban aktív használat ellett kiderül
Azt már látom, hogy a Swiftkey3 restart után nem indul, tehát ez nem 4.1.2 hiba, hanem rom bug!
De látom, már csinálják a 2.8 -as slimet, amiben full 4.1.2 integrációt ír, vélhetően a 2.1.7 -ben csak félig meddig sikerült ez.
Mivel AOKP-n simán működik (tehát restartkor marad a swiftkey3 az alapértelmezett billentyűzet). -
havri1
félisten
Új AOKP ROM van fent, és ez már megjegyzi a telepített billentyűzetet :-D
(SwiftKey3) -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21140 üzenetére
(#21141) KrissszG : Ennek nagyon nem örülök. Engem is nagyon bosszant.
AMúgy nálam most úgy máködik ez, hogy csak a swiftkey3 van feltelepítve, és restart után elég a beállítások/bevitelt megnyitni, majd vissza, és már aktív is a keyboard..de ha ezt a lépést kihagyom, nincs billentyűzetem. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21137 üzenetére
Tehát ha jól értem, Titanium backuppal meg lehet azt csinálni, hogy az összes személyes dolgot lementi, és romcserénél visszaállítja?Appok, mailok stb?
Leírnátok hogyan? 1 éve használom a TB-t, de nem jöttem rá hogyan lehet.
A programokról külön lehet mentést csinálni, de ezeket nem vágom, hogy hogyan tudja romcsere után visszarakni..komplett rom mentést se láttam..
Pro van, "megvettem" majdnem.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21065 üzenetére
Meglesem, köszi!
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21061 üzenetére
Dropboxról.
Az a baj, pont ma du formáztam sd-t, és nem tudom megnézni, melyik verzió volt, amivel szenvedtem du. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21059 üzenetére
Így van, hibát írt, bár én azt is recoveryben próbáltam, indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest