- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #20231 üzenetére
Két napot simán kihúzott. Leginkább csak szinkronizálással, + minimális böngészéssel.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #20229 üzenetére
Semmi bajom nem volt az air kernel-lel. Mielőtt lecseréltem volna az NS-t, 1 hónapig ezt a kernelt használtam.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #20227 üzenetére
Persze. kernel-JB-TSM v0.36.6 :-)
-
_NCT
addikt
válasz
mgTerminator #20165 üzenetére
Értem, köszi
Szerencsére működik rendesen, már Primo is rajta virgonckodik normális TTS hanggal.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #20104 üzenetére
Te már tudsz valamit
(#20106) KillBorn:Ha követed az eseményeket amig ki nem kerül az oldalra addig minden verziót "th" jelzővel írtam. Megjelenéskor megkapta a szabályos végződést!
-
margithid
veterán
válasz
mgTerminator #20062 üzenetére
Igen, csak utána nem fagyasztja az egész telefont.
-
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #20050 üzenetére
Köszi. Akkor azért nem találom a marketen
(#20052) KillBorn: Köszi. A csengőhangok tényleg mások, csak ne lenne annyira halk.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #20014 üzenetére
Kb. egy hete olvastam azt a hírt, hogy a Facebook fejlesztőknek Android-os telefont akar adni a cég...hogy lássák, hogy mekkora határ sz*r az Android-os alkalmazás.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #20014 üzenetére
Egyetértek, híg fos az egész.
Gyári böngészőben sokszor szétcsúszik, operában a fele nem jelenik meg, az alkalmazás meg hihetetlen sokat eszik. -
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #19999 üzenetére
Persze, hogy azt mondtam, mivel az is nagy előre lépés volt akkor és nem állt meg az idő, amivel az igényeim is nőttek.
Valljuk be, hogy a Nexus S 2.3-mal volt igazán jó és gyors telefon. Kíváncsi vagyok, hogy a következő android verzió hogy fog futni a Galaxy Nexuson. Szerintem annyira nem lesz gáz a helyzet, mert az már egy elég erős hardverrel ellátott készüléknek mondható. Bebas*na, ha 4 magos procival és 4 GB Rammal menne akadás nélkül a rendszer.
(#20000) margithid
Neked meg gratulálok, te vagy a 20.000. hozzászólás írója! -
margithid
veterán
válasz
mgTerminator #19999 üzenetére
Ha jön ki megfelelő árban wp8-as teló, lehet én is megválok a nexus s-től.
Habár most, hogy levakartam pár állandóan futó appot, jobb a helyzet, facebook, twitter, viber, ezeket alig, illetve útóbbit egyszer használtam. Face meg twitter ha annyira kell akkor meg böngészőből. Anúgy az vicc azért, hogy gyári böngésző 50 mb-ot elvesz a memóriából..
Egyébként a minden tökéletes az még 2.3 alatt volt. -
Jannn
aktív tag
válasz
mgTerminator #19964 üzenetére
Kell venni egy Windows Slate-et ha megjelenik, és nem mókolni. Az legalább működni is fog
[VIDEO] (kicsit szmúút)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
mgTerminator #19958 üzenetére
Linuxot én is kipróbáltam:-):-):-):-):-)Egész jól müködött.
-
Jannn
aktív tag
válasz
Biztos nagy élvezet lehet 4"-on...
-
lord.lakli
őstag
válasz
Na ezt jó tudni. Keresem is a videókat. Egy próbát megérne poénból.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19867 üzenetére
Sirály!
Sok dolgot nem tudok micsoda benne, persze már elfelejtettem az appok nevét
Mindjárt meglesem, addig nem merek törölni. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19860 üzenetére
okés, köszi
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19858 üzenetére
Huh, nekem a romolda nem átlátható, de megkeresem, köszi !
Szerk.: Már szedem is a 2.0 köszi
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19856 üzenetére
Ez mi ez az app installer, kipróbálható?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #19762 üzenetére
jogos az érvelésed..nem értem én sem miért jó a 4 feletti kijelző.tényleg nyáron hogy rakod be zsebbe?v kilóg v kiesik v könnyen kikapják v gatyád a bokádon landol.miért jó ez.......
madarasban én is néztem a G3-at,de nagy. -
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #19759 üzenetére
az enyém egy nappal fiatalabb,akkor az hatvanat ér nem?
én is sokat agyalok a továbblépésen,de nem tudom merre(vagy csak az újdonság élménye hajt)lehet érdemes várni egy kicsit ha htc is érdekel
http://m.mobilarena.hu/hir/hatalmas_arvagasra_keszul_a_htc.html -
jackbacsi87
senior tag
válasz
mgTerminator #19755 üzenetére
Jaja, pár napja jöttem rá....
Vaterára tettem fel egy tokot, a többieknél picit magasabb áron. Ők főleg bp-i eladók voltak, én meg győri. 2 nap múlva leütötték a cuccot...
A vevőm szintén győri volt és jobban megérte a drágább cucc, mert megúszta a postaköltséget, a várakozást, meg tudta nézni, stb.Szóval sok (elsőre hülyeségnek tűnő) apróság is fontos lehet.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
mgTerminator #19753 üzenetére
(#19752) Quqesz: jaja, ott néztem meg először
Azért mondtam 55.000-t, mert itt hardveren jellemzően 50-55-ért vannak, alkudozzanak picit
Persze sok minden befolyásolja az ára: karcok, mennyi gari van rá, i9020 vs i9023,tartozékok, melyik városban hirdeted... -
hippo0315
senior tag
válasz
mgTerminator #19565 üzenetére
Köszi a helpet, közben megtaláltam.
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #19565 üzenetére
Zram helyett! Memória bővítésre. (Linus Swap) Csináltam hozzá speciális kernelt, flashert valamint portoltam SGS III cuccot. De akármivel particionálom meg az SD-t, maga a JB rendszer hibásnak jelzi! Pedig nem lenne rossz mer plussz 512-őt adna.
Találtam bizonyos "Gerrit Code"-ot de azt meg a ROM-ba kellene forrásból beleforgatni de nem vagyok benne biztos hogy működne. Illetve nem is biztos hogy bele tudom forgatni
-
hippo0315
senior tag
válasz
mgTerminator #19557 üzenetére
Ha megtennéd hogy újra elérhető legyen és írnál pár szót hogy használjuk (vagy teljesen egyértelmű?), nagyon megköszönném.
-
hippo0315
senior tag
válasz
bocsi beduplázott a forum -
hippo0315
senior tag
válasz
Az hogy működik? Mert a Romoldában szemeztem már vele.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #19529 üzenetére
Mennyi az alap érték?
-
kaft001
csendes tag
válasz
mgTerminator #19506 üzenetére
Paranoid android 1.9.7. XDA-n. Nem is tudom hogy van e több tablet/hibrid rom.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #19506 üzenetére
Elvileg csak át kell írni a build.prop-ban a ro.sf.lcd_density-t. Ha 160-ra átírod, akkor elvileg a tablet UI-t kapod, de kipróbálhatod a Paranoid Android ROM-ot, mert az direkt erre van kitalálva.
-
KrissszG
tag
válasz
mgTerminator #19425 üzenetére
De ez már JB kompatibilis. Én is ezt használom.
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #19401 üzenetére
Na elvileg ma is frissült, mostmár Jb kompatibilis
-
mandju
senior tag
válasz
mgTerminator #19404 üzenetére
Ilyen választ még nem kaptam... előtte a galaxy s-sel is hasonló problémám volt.. én azt gondoltam bug... majd akkor télen meglátjuk...
-
Asbee
veterán
válasz
mgTerminator #18367 üzenetére
Jól van le lehet nyugodni, csak valamiért azt hittem az az utolsó hozzászólás nem olvastam tovább, nekem még reggel van.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
mgTerminator #18329 üzenetére
Mi volt a probléma?
Lejárt a szerkesztési idő.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18332 üzenetére
Én csak dalvik wipe-ot és cache wipe-ot nyomtam, és install után rögtön fel a Matr1x, de eddig nincs gondom vele. Érzésre valamivel talán picit gyorsabb, mint az előző RC, de lehet, hogy még nem töltődött be annyi program a háttérben.
CM10-hez egy linket tudnátok adni?
Továbbá az új Google Play Music is kijött ma, ha esetleg lenne, aki azt használja. -
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18330 üzenetére
Wipe-oltál előtte? Én Matr1x 22.0-val használom. Mivel most már tényleg csak a bugfix-ekre mennek rá, így elég érdekes, ha nálad bug-osabb, mint az RC1.
CM10 miért csak 10 percig volt fent?
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #18315 üzenetére
Mondjuk ugy, hogy a regebbi az en celjaimank jobban megfelel (azaz kepes vagyok elmasolni es letorolni is a kulonallo menteseket).
-
FőDudu
veterán
válasz
mgTerminator #18311 üzenetére
Csak akkor, ha a tarhelyen sporolni akarsz.
Nalam a komplett mentes fel van toltve a cloudba - szoval jobb ha minden menteshez tartozo file egy adott konyvtarban van (a regi modszer szerint).Igy tudom, hogy aprilis kozepen raktam fel az ICS-t es arrol van is egy komplett mentesem.
Ezt a telefonrol letoltve es konyvtarat torolve a hely felszabadul.Ilyen deduplikalt esetben azonban nem derul ki melyik file melyik menteshez tartozik, igy a blob konyvta tartalmat nem hiszem hogy le lehetne torolni ugy ahogy egy regi mentessel tettuk eddig...
Szoval lehet hogy faxa dolog a deduplikaci, de en azert nem erzem akkora fontossagunak...
Van eleg hely a laptopon/felhoben... -
joestone
addikt
válasz
mgTerminator #18308 üzenetére
Vodafone Smarttab 10 (ZTE V11A).
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
mgTerminator #18296 üzenetére
Igen, írták is, hogy a mount nem megy... Hát a mi kivehetetlen sd-kártyás telefonunknál az eléggé halál...
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18294 üzenetére
Gondolom inkrementális mentés, szóval csak azt menti, ami változott az előző mentés óta.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #18266 üzenetére
Sajna lejárt a szerkesztési idő, és azt akarom még kérdezni hogy bfs vagy cfs? Meg az otg az tényleg működik? Mert ha igen akkor rendelek egy kábelt aztán kötök rá valamilyen áramforrást
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #18255 üzenetére
Ha egy ideig jó volt fogyasztásban az adott rom+kernel kombó és egyszer csak elkezd a telefont merülni, mint a Titanic, akkor csinálj egy újraindítást.
Én már majdnem megvettem múlthéten a Galaxy Nexust, csak 1 napon múlott... SpeeSHOPban volt 115.000 Ft-ért, aztán csütörtökön nem akartam megrendelni, mondom majd pénteken, hátha addigra lesz készleten. Lett készleten, csak 130.000 Ft-ért, most 125.000 Ft, de remélem mihamarább lekúszik 120.000 Ft alá.
Matr1x 19.5 nekem bevált.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #18238 üzenetére
Én az RC1-et használom, de most már jöhetne a 2. Matr1x 22-es kernel-lel hajtom, kicsit jobban merül, mint amit eddig kipróbáltam, de amúgy nagyon jó rendszer.
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #18238 üzenetére
Igen, én a CM9 120710-et használom. És elég jól muzsikál.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #17332 üzenetére
Nála, ha leveszem a töltőröl, és nyomogatom (viber stb), kb fél óra alatt 94% körülire esik. Lehúzás után pár perc, és máris 99% csak..
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17332 üzenetére
Ennyi Dungeon Hunter mellett az a feloldó nem oszt, nem szoroz.
Az AOKP-ban van egy olyan lehetőség, hogy a futó app-okat hogy jelenítse meg (alap ICS, WebOS, Sense). Ez AOKP feature vagy a Nova Launcher-t lehet így beállítani?
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17330 üzenetére
Igen, de az animáció tetszik.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17304 üzenetére
Jaaa, most már eszembe jutott, hogy mire gondolsz. AOKP-ban is volt olyan, hogy kiírta, hogy hány fok. Ami nekem kellene, az viszont ebben a videóban van, 4. percnél indul--> [link]
szerk.: bár ez 3-as Sense, az újban is kb. ugyanígy néz ki ez a weather lockscreen.
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #17305 üzenetére
Én az AOKP-s zseblámpánál azt vettem észre, hogy csak akkor működik(a lezárt képernyőről hosszan megnyomott bekapcsológombbal-fícsör), ha úgy csinálom, hogy felold,lezár, és ezután hosszan. Ezt a lehető leggyorsabban, és így működik nálam.
ParanoidAndroidban viszont nekem sem működött, sem widgetről, sem statusbar-ból, még az elkalmazásból sem.
Ha zseblámpa alkalmazást keres valaki, akkor meg ezt töltse le, végtelenül egyszerű és praktikus. -
bajnokpityu
félisten
válasz
mgTerminator #17305 üzenetére
Próbáltam az 1.2Mhz-t. nálam fagy alapfeszen. Mivel semmi sebességbeli gyorsulást nem tapasztaltam az uccsó Romolda rommal hétköznapi alkalmazásoknál, nem görcsölök.
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #17235 üzenetére
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #17290 üzenetére
Abban benne van ez a feloldó?
Lehet, hogy kipróbálom majd, anno a rövid aksiidővel volt bajom, de akkor a saját kernelével használtam. -
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #17271 üzenetére
GPU
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #17268 üzenetére
Jó is lenne.
Ám tényleg annyi...
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #17265 üzenetére
Gondolod?
Csak nem....
-
Asbee
veterán
válasz
mgTerminator #17241 üzenetére
Melyik cm9-et használod?
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #17241 üzenetére
Párhuzamosan három ROM-t használok.Miui, Paranoid, Nexus MW. Egyikkel sincs se gyorsasági, se stabilitási gond.
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #17233 üzenetére
Pendrive al próbalom, nem sikerül.
Kiírja hogy kábel csatlakozva, gyökérhubot talált, usb hoszt mód aktív, de hiába dugom rá a pendriveot, nem jeleniti meg a csatlakoztatott eszközöknél.
ötlet? -
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #17229 üzenetére
A médialejatszó arról megy amibe a vinyó van.
Vagy fel kell rakni még vmit? -
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #17194 üzenetére
Abban a file-ban vannak a beállítások. Nem infó tárolásra van. :-)
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #17194 üzenetére
ezzel is lehet: [link]
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #17191 üzenetére
Gyorsul a ROM :-)
-
Slukkica
őstag
válasz
mgTerminator #17120 üzenetére
Ha nem vagyok otthon akkor wifi kikapcs. rögtön mert az is fogyaszt mivel a beállításokban lévő időközönként keresi hogy van-e elérhető hálózat.
Ha otthon vagy akkor a wifit ajánlom mer jóval kevesebbet eszik a 3G-nel. Főleg ha meg be is állítod hogy csak töltés közben menjen folyamatosan. -
lord.lakli
őstag
válasz
mgTerminator #17061 üzenetére
Akkor az már 2% óránként. Sokkal jobb és már reális is. Ezek szerint a setcpu mókázott.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #17053 üzenetére
Egy foltban sárgás, valaki linkelt már képet.
Megvan: [link]
Ha az egész kijelző tűnik sárgásnak az szerintem nem gond. -
bajnokpityu
félisten
válasz
mgTerminator #17046 üzenetére
A stock rom ilyen volt. Vagy inkább még rosszabb...
-
hallerlaller
addikt
válasz
mgTerminator #16970 üzenetére
az felfogja dobni az ota-t?
(#16972) Asbee
király, kösz, elszoktam kicsit az xda nexus s fórumtól
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #16956 üzenetére
Igen, most visszaraktam alapra, majd meglátjuk hogy szuperál így az MX player.
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #16925 üzenetére
Asszondod?
Most az előbbi 1080-as videót ugyanúgy 1300MHz-en néztem, az előbb leírt eredményekkel.
Miből gondolod hogy a húzás lehet a gond?
Nemtudomhogy
, de megszereztem a Dice 1.4-es verzióját, ha kell valakinek a teljesen törvényes megszerzés, az szóljon.
-
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #16888 üzenetére
Nem vitatom, de ha valaki amúgy is használja az ES File Explorer-t, akkor neki jobb, mint másolgatni.
Nexusking: Az első képen az alsó kettő biztos, hogy a kijelző színét, fényerejét állítgatja, cache ürítés egyértelmű, a cron pedig Linux-on az ütemezett feladatokat jelenti, itt nem tudom, hogy mi lehet. Szvsz az sd gyorsítást próbáld meg, többit hagyd.
Asbee: Jó kernel a 19.5-ös Matr1x, már használom egy ideje, de még nem volt reboot. Van már belőle 20.0-s verzió is, azt használta már valaki?
-
medium84
aktív tag
válasz
mgTerminator #16881 üzenetére
Basszus, miért kell ezt bonyolítani? S2-ben simán ki lehet választani, akárhová rakom....
Na és hol van az a mappa?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #16854 üzenetére
25megás feltelepítve ez a nyavajás alkalmazás
-
Asbee
veterán
válasz
Én lg-mel rohadt sokat tököltem hasonló programokkal, meg mindenféle akku kalibrálással állítással. Sose lett jobb, de rosszabb annál többször.
-
havri1
félisten
válasz
Én nem hiszek az ilyenekben..
A gyors töltők meg a normál között sem vettem észre soha különbséget. -
janika1988
tag
válasz
mgTerminator #16583 üzenetére
köszi a beállításokat!
2 kérdés: melyik baterry kijelző fut nálad?
illetve miért más a szövege a tiédnek? nálam is magyar de tök mások a dumák.. kijelző fényerő szint helyett pl kijelző tompítási szint. ez miért van? -
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #16640 üzenetére
Na annyit sikerült leszűrnöm hogy ez a lemez írás/olvasását ütemezi, és a 4 közül amit korábban írtam a bfq a legjobb, mert mindig az kap nagyobb prioritást amit épp használsz, tehát fájlok másolásánál, videófelvételnél, HD videó lejátszásánál 30%-os teljesítménynövekedés érhető el. A cfq meg ha jól emléxek az összes feladatnak ugyan akkora prioritást ad, ami csökkentheti a teljesítményt.
Az igazság az hogy mindegyiknek van előnye, de sajnos hátránya is.... -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #16624 üzenetére
Még én is keresem a leírást, de az már körvonalazódik, hogy a memória chipek írás/olvasás, illetve a kezeléséhez van köze.
Ezzel párhuzamosan a sebességre, és gondolom élettartamra.
Várom én is hozzáértő válaszát -
Sifre
senior tag
válasz
mgTerminator #16583 üzenetére
Szuper, köszi az infókat. Ha jól látom ez a beállítás teljesen fokozatmentesen állítja a fényerőt.
Más:
Régebben már kérdeztem, most megpróbálom megint, hátha... nem tudjátok mitől lehet az hogy a telefont usb-n a gépre kötve megszakad a kapcsolat egy teljesen másik porton lévő szintén Samsung gyártmányú nyomtatóval?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
mgTerminator #16526 üzenetére
elvileg
/data/system/batterystats.bin -
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #16461 üzenetére
Öcskös
-
kasee
aktív tag
válasz
mgTerminator #16461 üzenetére
Hát Én úgy gondoltam mindent felrakok Stockra, aztán mentek mindent, majd customon visszaállítom és ha nem jön be a Rom akkor visszaváltok Stockra
Gondoltam megúszom a telepítgetéseket, beállításokat.
Az utolsó mondatod nem értem, Deodexes Romot Odexelsz vele?
Akkor elvileg futnának a programok? -
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #16394 üzenetére
Dehogynem számít. Ha kevés a RAM, akkor pl engem az őrületbe tud kergetni azzal a droid, hogy a böngésző bezáródik és meg kell várni, mire újratölti az oldalt. Pedig lehet, hogy épp csak egy emailt olvastam el és már váltanék is vissza az Operára mondjuk, de nem tudom azonnal folytatni a folyamatot, mert a hülyéje bezárta a böngészőt, utána meg újra betölti az egészet. De pl a Neutron lejátszó se szereti a kevés RAM-ot, ha ilyen eset áll fenn, akkor elkezd szaggatni a lejátszás, az meg eléggé lerontja a zenei élményt.
(#16399) Dzsuri89
Délelőtt 10 óta van fenn a ROM. Matr1x 19.5 cfs kernel, stabil és gyors eddig a ROM. Sok szabad memória van, úgy látszik, hogy jól sikerült optimalizálni a dolgokat. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #16394 üzenetére
Pedig én úgy vettem észre, számít.
Ha nem is a ram, hanem az egyszerre futtatott appok száma.
Mert ha belassul, és kilövöd az appokat , felgyorsul..
Mondjuk ezt csak laikusként mondom. -
szponzor
senior tag
válasz
mgTerminator #16365 üzenetére
Changelog-ot írnak kiadásonként? MIUI-nál mindig van egy heti changelog, de itt nem találom.
-
nexusking
aktív tag
válasz
mgTerminator #16352 üzenetére
Ez mire jó, és hogy kell használni?
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #16352 üzenetére
Köszi, amint hazaértem, már ki is próbálom.
-
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #16233 üzenetére
Ötletes, ez tetszik.
(#16237) forintuser
Nekem is, jó kis ROM ez. És az üzemidőm ugyanolyan jó, mint a 4.0.3-nál volt. Nem tudom, hogy mi történt megint, de ez bazi jó. -
forintuser
őstag
válasz
Kabbe komám....
-
slice14
veterán
válasz
Szép...
-
slice14
veterán
válasz
mgTerminator #16227 üzenetére
Ez valami custom rom, vagy ilyen hamar jön a 4.0.5?
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #16227 üzenetére
4.0.5?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mgTerminator #16181 üzenetére
Szerintem meg van köze a Gmail-os szinkronizációhoz. Suliban úgy van beállítva a wifi, hogy csomó oldalt letiltottak (Facebook, Youtube, játék oldalak és még sorolhatnám) és amikor felcsatlakozok rá telefonnal, akkor mindig szürke marad a wifi & térerő ikon. Gondolom valamit leblokkoltak, és ezért nincs szonkronizáció. A PLAY-ről simán le tudok tölteni ingyenes appokat, DE amikor egyszer vettem fizetős játékot, akkor semmilyen értesítés nem jött meg és a játékot se tudtam letölteni. Amikor olyan wifire csatlakoztam, ahol volt szinkronizáció, ott minden további nélkül lejött a játék és kaptam róla levelet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mgTerminator #16181 üzenetére
hát most nem kekeckedésből,de nekem csinált olyat,hogy a szokásos wifi kapcsolatnál wifi bekapcsoláskor a nyilt hálózatos dumát dobja fel értesítőben,nem kékül el az ikon és emellett simán megy a böngésző bármelyik oldalon(opera).akko most mivan.....
-
bandigyerek
senior tag
válasz
mgTerminator #16173 üzenetére
Hát ezt csak úgy lehetne kideríteni, hogy valaki Netezik egy frissen telepített telóval, google login nélkül. Nekem már frissített úgy a SIMI Clock időjárást, hogy szürke volt minden...
-
palesz53
senior tag
válasz
mgTerminator #15761 üzenetére
gratulálok, csak így tovább! :-)
más - operát újraraktam, és most már nincs nagyhalál... :-) -
kolosanyi
veterán
válasz
mgTerminator #15761 üzenetére
Kipróbáltam én is, jó cucc.
-
forintuser
őstag
válasz
mgTerminator #15705 üzenetére
Ohhhh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- TV antenna és jelerősítés
- Háztartási gépek
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Honda topik
- Gamepad
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest