- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
lord.lakli #20046 üzenetére
Bár csak az 1st kiadást próbáltam, de nem is azok voltak a csengőhangok abban amik a gyáriak, vagy a korábbi kiadásokban lévők.
-
mgTerminator
veterán
válasz
lord.lakli #20046 üzenetére
Ez a cm9-ben lévő autó fényerőre vonatkozik
-
noxon
őstag
válasz
lord.lakli #20040 üzenetére
Fogalmam sincs, énis most próbálom ki először
-
mgTerminator
veterán
válasz
lord.lakli #19955 üzenetére
Youtubeon van videó hogy xp-t meg win7et futtatnak androidon
ki kéne próbálni
-
Quqesz
nagyúr
válasz
lord.lakli #19955 üzenetére
van olyan acer netbook,amelyen fent van a win7 starter és az android is (asszem a 3.0).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
lord.lakli #19949 üzenetére
amúgy meg van aki már megoldotta a JB-t Nokián is(asszem Lumia 900-ra).van akinek nem elég a wp és talált megoldást és jobb oprendszert
ami meg a hw igényt illeti az első androidos telóra is szintén felrakta vki a jb-t(jó nem úgy fut mint nekünk,de....) -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #19936 üzenetére
Win7 egy 1.5 GHz-es celeronon fut 3 GB Ram társaságában.
Alap dolgokra tökéletes, mondjuk mikor 30 odlal nyitva van firefoxban és fut egy virtuális xp is, akkor már lassú nagyon, de ezt nem is erre tervezték.
Win8ra nem váltok, nincs kedvem újrarakni a gépem, no meg minek, win7 teljesen bevállt, az egyik netbookomon 2 és fél éve fut a win7, hibátlanul.
Ipad mini lehet annyi lesz, maglátom még, hogy veszek-e táblát, igazából 10" lenne szimpi, de egy ilcsóbb laptop árát nem akarom kaidni azért, hogy a fotelből teljes kényelemben netezhessek. -
margithid
veterán
válasz
lord.lakli #19915 üzenetére
2-3 év és menni fog hidd el. A mobilhardverek gyors tempóban fejlődnek, az apple is 2-3 évre teszi az asztali és a mobil OS egybegyúrását. És microsoft se fog lemaradni mögötte. Onnantól androidnak reszeltek szvsz!
Applenek meg 100k alatt kell adnia az ipad minit, különben nem elsz rá kereslet, kicsivel drágábban ott az ipad 3.
Itt nem a fogyasztói társadalomról van szó, hanem arról, hogy elidegenitik meguktól igy a vevóket. Ez vicc azért ami most van. A zsebszámológéppel túloztam nyilván, de egy asztali win7 tényleg teljesen jól elfut nálam win7-tel, vistáról nem szóltam egy szót sem, az egy hatalmas baklövés volt.
Itt egyszerűen nem is a hardverről van szó, erről nem samsung tehet, egyszerűen ha még a referenciakészülékre se tudják optimalizálni akkor mit várjon az ember a gyártóktól?
Ezért is fogok wp irányába nyitni későbbiekben. Frissítés 2 évig ahhoz lesz szvsz, ezek új masinák lesznek. Az más kérdés persze, hogy a nokiát jól megszivatták az idei készülékeivel.
Ja és ismerős wp-n hírből se ismeri a lagot, fagyást, szépen folyik neki a rendszer.Ez a nem mindegy kedves google... -
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #19914 üzenetére
+1
(#19895) margithid: Az a fél giga pontosan 342
Ami elég karcsú. Ezt csak a GPU rovására lehet növelni. Ami egyenlő az öngyilkossággal. Direkt még jobban laggoltatni a telót. Köszi de nem
Csak olvassatok bele az SGS III forumokba, ott a 768 a karcsú!Ha viszont a gyártói oldalt nézem persze hogy nem teszek 4 gb ram-ot a telómba, meg 64gb rendszer particiókat, mert akkor több készüléket sem kell készítenem mert nem veszi meg senki
-
lord.lakli
őstag
válasz
lord.lakli #19681 üzenetére
Most jutottam el az egyel fentebbi havri1 linkhez. Köszi havri1.
-
Jannn
aktív tag
válasz
lord.lakli #19516 üzenetére
ÉN is tegnap szenvedtem a tsm rom miatt, kb 2 órán át próbálkoztam, mire meglett... Azóta viszont szépen muzsikál a JB ;-)
-
palesz53
senior tag
válasz
lord.lakli #19516 üzenetére
de így nem lehet sikeresnek lenni, ezt nem értik?
-
FőDudu
veterán
válasz
lord.lakli #19348 üzenetére
live wallpaper meg egyeb buzi widgeteket is minimalizalni kell - ami a hatterben tekeri a procit vagy kommunikal az fogyaszt.
Az ilyen kis szepsegek mint weather widget meg egyeb cuki kis progik miatt tart fent 'feleslegesen' halozati kapcsolatokat es tekeri a procit. Mindjart csokken az uzemido.
Nalam a statikus wallpaper is hozott par szazalek uzemido javulast.
Most 14 ora hasznalattal 80%-on all az akku. Ezt mar jonak minositem.
Wifi/3g/2Gmail/szinkronizacio/Bt mindig bekapcsolva. Plusz G+ foto es video szinkronizalas. Igaz, hogy az Nstoolsban felhuztam a full toltest igy mar 98%-ig felmegy. Szoval 14 ora 18%. -
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #19188 üzenetére
Igen.
Annyi kérdésem lenne, hogy mit jelent: Low power mode CMDHD /wi-fi kártya/?
Az azt jelenti hogy kevesebb feszültséget kap a wifi kártya hogy kevesebbet fogyasszonÚj kernelben várható dolgok:
cpu idle2: v0.213
crt-off animation fix (fix)
Enable idle2 all the time, not just when music is play
Add NULL pointer check in s3c24xx_i2c_irq -
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #19141 üzenetére
Köszi, hát ott nem néztem.
-
RexpecT
addikt
válasz
lord.lakli #19137 üzenetére
BW hibája lesz, elvileg már javítják.
-
mandju
senior tag
válasz
lord.lakli #19099 üzenetére
A nexus S hirtelen fellángolás volt... sajnos ilyen vagyok... ha valamit akarok, vagy kell, akkor azt mindig egyszerre...
a galaxy S-t kellett volna rögtön S2-re váltani... utólag okos az ember
a galaxy s-ből "elfogyott a lendület" meguntam. Egyébként mindegyik telefon nagyon jó szerintem. Csak a kíváncsiság, ami néha felülkerekedik rajtam...
eddig csak hetekre voltak meg a telefonjaim, az egy hónap már nagyon soknak számított... ha azt mondom, a galaxy s-t egy éven keresztül használtam, az mindent megmagyaráz... nagyon szerettem.
-
mandju
senior tag
válasz
lord.lakli #19097 üzenetére
Kb egy hete cseréltem le a galaxy S-emet, erre a telefonra. sajnos nem tudta a szívembe lopni magát ez alatt az egy hét alatt... közben a galaxy s-t elvitték, így új telefon után akarok nézni.
még egyszer viszont nem lépek ugyanabba a hibába... ugyanolyan hardverrel szerelt készüléket nem veszek még egyszer.
ha a nexus s erősebb lenne, mint a galaxy s, akkor nagyobb eséllyel maradhatott volna..
-
mandju
senior tag
válasz
lord.lakli #19094 üzenetére
Az S3 már hatalmas tepsi... nem bejövős...Ha akkora kezem lenne, mint Toldinak, akkor lehet bepróbálkoznék vele...
motorola razr xt910 et nézegettem még, de valószínű S2 lesz a befutó...méretben talán az elfogadható kategória... sensation lenne még, de az meg s2-höz képest marad el... tudásban
s2-t most fogdostam meg, azzal még tudnék élni... jó lenne, ha lenne lehetőségem itt Sopronban Nexust tapicskolni...
-
b3Ro
senior tag
válasz
lord.lakli #19082 üzenetére
Kipróbálom, ha lesz, idom. Kosz a tippet.
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #19077 üzenetére
Mi?
-
forintuser
őstag
válasz
lord.lakli #19071 üzenetére
Igen.
-
slice14
veterán
válasz
lord.lakli #19071 üzenetére
Nemtom, nekem a Stock-OTA_I9023-TSM-4.1.1-JRO03E /Nexus S/ volt fent.Én full wipe-al raktam fel.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
lord.lakli #19034 üzenetére
Amióta droid fronton mozgok, fél-egy évet használok egy telefont
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
lord.lakli #19030 üzenetére
1 év teljes körű és egy év csak készülék gari van. Hasonlóképpen állok én is, de lassan már túladnék a HTC-n, kell vmi új
Begyere lenne egy Nexus 7 is, meg is tudnám oldani a beszerzést, de akkora vágy nincsen, nekem nem begyere annyira a Tegra 3, inkább akkor GS3
mp
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #19009 üzenetére
De, mert semmire sem jó.
Közben felraktam a thalamus kernelt, ezzel már nem eszik annyit a JB! -
eftepe
tag
válasz
lord.lakli #18943 üzenetére
Melyik JB-vel állt be a rendszer az óránkénti 1,%-ra????
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18960 üzenetére
A twitter-emen van pár kép az újdonságokról.
-
noxon
őstag
válasz
Nekem csak 1x indult újra, ezen kívül eddig szerencsére még nem csinált semmi ilyesmit... 1x újra indul utána be kéne állnia.
-
gabor72
aktív tag
válasz
lord.lakli #18950 üzenetére
Köszönet!
-
gabor72
aktív tag
válasz
lord.lakli #18946 üzenetére
Hát ez az, hogy szerintem annyira nem használtam. Ha jött egy mail akkor elolvastam, válaszoltam. Plusz még egy kis foursquare, és már meg is döglött.
Nem tudom hogy milyen rom és hogy került fel, tegnap óta van nálam a teló.
Milyen rom-ot érdemes feltenni?
-
gabor72
aktív tag
válasz
Nem igazán vagyok képben, 2 éve nem volt Androidos telóm, szivesen veszek minden jótancsot
-
gabor72
aktív tag
válasz
4.1.1
3.0.31-g3b0c5d2
#1 PREEMPT63%-ot a display visz el, a következő az Android System 6%-kal.
-
noxon
őstag
válasz
lord.lakli #18940 üzenetére
kernel-JB-TSM_v0.30.2.1_signed ami fenn van a legújabb.
-
noxon
őstag
válasz
lord.lakli #18938 üzenetére
Énis csinálok mindig bachupot, akkor visza tehető a jól bevállt rendszer gond esetén
A futó alkalmazásoknál mintha kicsit kevesebb lenne most a memória ( legújabb TSM JB rom+kernel )
-
noxon
őstag
válasz
lord.lakli #18935 üzenetére
Aha ez a 2 wip kell csak, énis mindjárt felteszem a H-ra... de azt irták nincs benne a google maps?
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18906 üzenetére
Eltünnek. Ugyanis ezek a funkciók benne vannak a kernelben.
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18904 üzenetére
2 wipe és install. Ennyi
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18901 üzenetére
Igen csak amiatt. Aki akarja bekapcsolja, akinek nem kell az nem. Egyébként is van a kernelben Deep Sleep!
-
palesz53
senior tag
válasz
lord.lakli #18897 üzenetére
először nekem is az volt, aztán jött az újraindulgatás...
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18894 üzenetére
Az volt a különbség hogy az 1-ben nem volt alapértelmezetten bekapcsolva!
-
lord.lakli
őstag
válasz
lord.lakli #18888 üzenetére
Ha nstools fent van, akkor megy deep idle, de ha leszedem és újra indítom, akkor valamiért vissza áll off-ra (0). Na most nálam is össze omlott a telefon. Nem reagált semmire, csak akku kiszedés segített.
(#18891) palesz53: egyelőre ment vissza v0.30.2.1. Tesztelem azt.
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18880 üzenetére
Jelen pillanatban nem lehet az NSTools-al governors-t állítani. Még nem néztem meg hogy miért.
A v.0.30.2.2-es verzió-ban már nem kell egyszerre a kettő.
Elég a SetCPU -
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #18878 üzenetére
Létrehozza a dalvik cache-t.
Egyébként most töltöm fel a v0.30.2.2-öt. Amiben alapértelmezett induláskor a CPU_Didle
-
mandju
senior tag
válasz
lord.lakli #18797 üzenetére
HD Widget
nálam működik JB alatt is és működött ICS alatt is még Galaxy S-en. Igaz fizetős...
-
slice14
veterán
válasz
lord.lakli #18797 üzenetére
Fancy Widget-et próbáltad?
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #18789 üzenetére
Google Now a search gombbal indul, de kell hozzá netkapcsolat.
Én még mindig Opera-zok, mert a Chrome telefonon még nem győzött meg. -
lord.lakli
őstag
válasz
lord.lakli #18789 üzenetére
Javítok a Beautiful Widgettel kapcsolatban. Az egyedi óra megjelenés nem tetszik neki. Olyan mintha az SD még nem indulna el és ezért ki sem teszi a widgetet. Valaki tapasztalta ezt?
Voodoo-t sikerült valakinek beindítania? Az aktualitások jó valamire? -
volvoguy
addikt
válasz
lord.lakli #18761 üzenetére
De...gyári ICS, 4.0.4, annyi hogy rootolva van...ennyi....
-
bandigyerek
senior tag
válasz
lord.lakli #18752 üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
lord.lakli #18569 üzenetére
Utalom is oket mint a szart....
Ugyanaz a szoftver, tok kulonbozo mukodes androidon es ios-en.
Sugarsync - az ugye tus olyat hogy foto feltoltes a cloudba.
Namarmost ez faxan mukodik droidon - IOS-en ez a funkcio hianyzik.Ennek akar tobb oka is lehet - a szemet apple csak a sajat cloud szolgaltatasaban engedi a kep szinkronizalalsat, illetve ugysem mukodne a hatterben a feltoltes....
-
FőDudu
veterán
válasz
lord.lakli #18561 üzenetére
Az iPhone egy atbaszas. Azert nincs igazi multitaszking meg flash meg anyamkinja, hogy a gui kelloen smooth legyen. Ennyi a tortenet.
-
ShadowX
őstag
válasz
lord.lakli #18532 üzenetére
Ne haragudj, de hol érdekel, hogy minek a versenytársa lett volna...ott van több száz programozójuk a Google irodáiban világszerte, oldják meg. Nem hinném, hogy egy launchert olyan vészes lenne nekik leprogramozni. Mellesleg blackberry-n sem akad a launcher, az érintősökön sem...
Próbáltam nagyon sok mindent, azért is vettem nexus-t, mert messze itt a legtöbb a kipróbálható rom, kernel, tweak, meg miegymás. így volt már bfs és cfs kernelem is, de mindkettőnél ugyanaz a probléma előjött. Darabosak a folyamatok, meg az animációk. 1.6 óta használom és követem az androidot (1.6, 2.1, 2.2, 2.3, 4.0, 4.1) de ezt még sosem sikerült megoldani. -
defymoto
senior tag
válasz
lord.lakli #18538 üzenetére
Igen.... elégé tablet szerűek a mostani csúcskészülékek.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Annyi még az előnye a két magnak, itt most konkrétan a Galaxy Nexusra gondolok, hogy teljesen felesleges főzött romot felrakni, mert így is rettentő gyors a rendszer és 99%-ban hibátlan. A böngészés már Nexus S-en se volt lassú, de Galaxy Nexus-on hihetetlen gyors.
-
defymoto
senior tag
válasz
Nekem is tetszik a Nexus, de akkora a képernyője, hogy már kényelmetlen lenne. Szerintem a Nexus S 4 colos kijelzőmérete pont jó. Mondjuk a pixelsűrűség lehetne nagyobb, de nincs tökéletes telefon. Én eddig megvagyok vele elégedve. Főleg most az új Jelly Bean-el.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #18520 üzenetére
Nem csak azért vettem a Galaxy Nexus-t, hogy ne akadjon a képernyő lapozás. Nekem már kicsi lett a Nexus S, aztán a nagyobb képernyő vonzott a HD felbontásával meg kifejezetten tetszik, hogy a gombok a kijelzőbe helyezkednek el. Hidd el, hogy már megéri két magos telefont venni, anno mikor megvettem a Nexus S-t, akkor én is teljesen feleslegesnek tartottam. (Még csak Gingerbread volt.) Sokkal gyorsabban csinál mindent, szinte egyből reagál az utasításaimra. A futó folyamatok között pillanatok alatt megtörténik a váltás, eddig még nem sikerült beakasztanom a készüléket. Az meg tényleg csak plusz, hogy nem akadnak az átmenetek, egy úgy nevezett felhasználói élmény fokozás.
Amúgy ICS-sel a Galaxy Nexus is laggolt az átmenetek között, de jóval kevesebbet, mint a Nexus S. -
ShadowX
őstag
válasz
Ez számomra nem a magok számáról szól, hanem hogy egy "áll leejtő" grafikás játék szaggatásmentesen fut, míg egy launcher, ami ennek az erőforrásnak kb. 20-adát igényli, szaggat, meg akad. Én sose játszani akartam a telefonon, csak egy dolgot vártam el. Folyamatos működés és akadásmentesség (pl. iPhone). Ezért nem verem a nyálam a tesztpontokra sem. Viszont az tényleg gáz, hogy egy 1 ghz-es procival meg 512 mb rammal egy nyamvadt launcher szaggat...számomra ez elfogadhatatlan.
Amúgy egy dologért tetszik jobban a GN, a kijelző...na azt nagyon eltalálták. -
forintuser
őstag
válasz
Nagyobb e-penis....
Bocsánat.
-
hippo0315
senior tag
válasz
lord.lakli #18184 üzenetére
Tudom, csak bosszant, hogy nem működik rendesen a gyári rom.
-
forintuser
őstag
válasz
lord.lakli #17999 üzenetére
Akkor megoldva a kollégának minden.
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #17870 üzenetére
Root Explorer
BLN Control Pro
Haxsync
Voodoo Control Pro -
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #17845 üzenetére
Tudtommal nem a Samsung határozza meg az árát, hanem a Google. Anno a Nexus S is olcsóbb volt, mint a Galaxy S.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #17780 üzenetére
Proxy-n keresztül lehet csak megnézni.
-
szponzor
senior tag
válasz
lord.lakli #17778 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
lord.lakli #17722 üzenetére
Az a módszer is nyitott...
mp
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #17603 üzenetére
Go keyboard most ingyenes, legalábbis én mindig a freet szedem le. Most így összehasonlítva, maradok a go-nál, mert én azt a bill kinézetet használom, ami úgy néz ki, mint a hagyományos mobil kiosztás, mert így a t9 marha gyors. Másikban sajnos nem találtam ilyen bill kiosztást
-
Slukkica
őstag
válasz
lord.lakli #17525 üzenetére
Na majd kiderül
Ketettem a blogom-ra a gombot -
DemonDani
addikt
válasz
lord.lakli #17057 üzenetére
+1 itt is ilyesmi vagy jobb, és megy még az időjárás is 15percenként éjjel is stb... msnig minden
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli #17057 üzenetére
Nálam is hasonló volt.
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli #16913 üzenetére
Én onnan leszedtem egyet az nem ment. Ez az tuti.
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli #16911 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz
lord.lakli #16732 üzenetére
Ja, én ICS-re gondoltam. Legutóbb ezzel volt gond itt a topikban, úgy emlékszem.
-
havri1
félisten
válasz
lord.lakli #16104 üzenetére
+1 gomb
Illetve akkor a klaviatúrán kell írni, a t9 pedig telefon bill kiosztáson.
Vezetés közben sokkal jobb. -
kerdig
csendes tag
válasz
lord.lakli #14439 üzenetére
Igen én is tapasztaltam. De helyette mit használjak? (Widgettel)
-
eeXaa
addikt
válasz
lord.lakli #14413 üzenetére
....earth-ról van szó.. nem maps-ról...
-
kolosanyi
veterán
válasz
lord.lakli #14392 üzenetére
Egyelőre azt beszélik, hogy a Tango, vagy akármilyen kódnevű következő updateben lesz ilyen funkció. De persze azt is beszélik minden évben, hogy jön az iPhone/iPad mini...
-
forintuser
őstag
válasz
lord.lakli #14207 üzenetére
Ahogy mondod.Netbankolni otthon tűzfal mögül.Akármilyen kishalak vagyunk, az ördög nem alszik.
-
saviola55
tag
válasz
lord.lakli #14195 üzenetére
Sosem...jó darabig...
Erre gondoltam, hogy gondold át, kicsit ellentmondásos
Mint mondtam engem se érdekel sd bővíthetőség nélkül, zune-nal a wp7, nem azt mondtam, hogy felveszi most a versenyt az androiddal, se árban, se szolgáltatáősokban nem.
Viszont jó úton halladnak és a jővő az ővék lesz.Azért elég sok telefont kell mókolni, igaz az újabbak már hazsnálhatók (alsó kategória), de pl egy optimus gt540esel volt dolgom pár napig, égnek állt a hajam, nem tudtam felvenni ha hívtak, midnen baja volt, akadt.
Ilyet wp nem fog megengedni magának. -
saviola55
tag
válasz
lord.lakli #14185 üzenetére
Sosem lesz sd bővítés a wines telefonokban jó darabig.
Ezt a mondatodat gondolod át mégegyszer
Egyébként lesz sd bővítés apollótól és a zune-t se kell majd már használni, főleg win8 alatt.
Máskülönben mit jelentene a plattformok közötti átjárhatóság??
Én se azt mondom, hogy most fogok venn iwp telót, szerintem is túlárazottak, de ez idővel változni fog szvsz. És akkor jön el a nokia ideje. Mégpedig azért, mert egyszerű telefonvásárló bemegy az üzletbe, meglátja, hogy nokia windows azt fogja választani, mivel jó esetben asztali gépén is az fut. De ez az én egyéni szubijektív véleményem.
És amit írtam már, anyám munkatársa elveszik az nadroidban (pedig az se egy bonyulult rendszer szerintem) viszont wp-t könnyedén kezeli, átláthatóbb az egyszerű felhasználók álltal. Sokaknak ez a szempont, nem a mókolhatóság, romolás. Pl én is úgy érzem elég jól elboldogulok infó téren, de rootolni nem tudtam a telefonom -
hallerlaller
addikt
válasz
lord.lakli #14187 üzenetére
Ja, az ios topikra értettem.
Nem lassú a beállítások menü ha erre gondolsz, teljesen jó. Ahol a legjobban érezni a két magot az a gyári böngésző, valami veszett gyors, nem hiába veri a 4S-t is az anandtech böngészős tesztjeiben. Ami meg idegesít az a recsegő hátlap, annyira belefeszül a helyére, hogy a kamera alatt a közepénél be lehet nyomni kicsit és ilyenkor pattanó hangot ad, mint most az új htc one x is az egyik videóban. Páran jelezték hogy náluk is fenn áll ez a hiba de valaki meg az összeszerelési minőségét dicsérte szóval szerintem nem általános, megkérdeztem pólusban samsung boltban, azt mondták bevizsgálnák 4-5nap, mondom kösz nem, felhívom majd hétfőn a szervízvonalat is ez ügyben, állandóan ott nyomkodom amióta felfedeztem.
-
hallerlaller
addikt
válasz
lord.lakli #14185 üzenetére
Enyhe lincshangulat a topikban..
-
saviola55
tag
válasz
lord.lakli #14176 üzenetére
A google valamit nagyon elrontott és mellé még extra rossz kommunikáció is társul valamiért.
Na ebben benne van minden, ezért is megyek majd idővel wp irányába!
Ja és még az, hogy a 4magos cuccon isd képes beakadni android ami valjuk be vicc.
Egy első generáció wp leveri müködési gyorsasában.
Ezért lesz nagyon jó a wp, csak adjanak ki régi hardverrel is majd készülékeket. -
_NCT
addikt
válasz
lord.lakli #14176 üzenetére
Razor XT910 vagy mi, az új penge mobil is ICS-es.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #14173 üzenetére
Azért nem tudtad megvenni másik telefonról, mert a gmail cím a lényeg és gondolom mind a két telefonba ugyan azt adtad meg.
Ha a leírás lépéseit követed akkor tuti sikerrel fogsz járni. Majd írd meg, hogy sikerrel jártál-e! -
saviola55
tag
válasz
lord.lakli #14170 üzenetére
Azért azt nem hiszem, hogy a nokia lumia ne kapná meg az apollot. Szerintem ez csak mendemonda.
Applenél is mi a gond? 3GS még mind a mai napig kap frissítéseket, pedig nem mai darab.
Ráadásul androidnál tényleg szükségszerű a frissítések megléte, jobban mint másik két rendszernél.
Amúgy elleszek én még ics-sel akár 2 évig is, nem ez a gond.
Csak akkor ne adják úgy ki, hogy ez egy referenciakészülék, ami leghamarabb megkapja az új verziókat.
Amúgy se lenne értelme cserélni most semmire nexus s-t. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
lord.lakli #13588 üzenetére
Esetleg nemelyik sms-app tudja az atkonvertalast.
Mp
-
tibz03
őstag
válasz
lord.lakli #12787 üzenetére
Nem nagyon válaszolta meg más, legalábbis nem így, úgyhogy köszönöm, hogy kifejtetted, így már világos.
-
Nescafé
őstag
válasz
lord.lakli #12490 üzenetére
Kár,de azért köszi.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
lord.lakli #12438 üzenetére
Lehet közre játszik az a dolog, hogy legalább 3-or raktam vissza backupból különféle rom próbálgatások miatt?
-
tibz03
őstag
válasz
lord.lakli #12187 üzenetére
Igen, aztán?
-
szucsi
őstag
válasz
lord.lakli #11553 üzenetére
igen, láttam én is... azért csak off topic mérgelődtem, és nem on topic adtam a tudatlant
olyan alap dolgok ezek (blink, %-os aksi, aktív statusbar) amiket azt gondolom, semmibe nem telne a google-nak leprogramoznia, viszont nélkülük irritálóan sutának érződik a telefon...
-
Land
veterán
válasz
lord.lakli #11290 üzenetére
Szerintem ez a legjobb
-
válasz
lord.lakli #11034 üzenetére
az amoled megvan, a kernelből próbáltam egy Glados nevűt, amibe állitólag integrálva van a Voodoo. De úgy sem bukkant elő a menü ..
-
DonMedve
addikt
válasz
lord.lakli #11018 üzenetére
-
toto0569
addikt
válasz
lord.lakli #11011 üzenetére
én nem a kinézet miatt használom,hanem mert használható
-
kisg
tag
válasz
lord.lakli #10983 üzenetére
Ezt a kettőt látod ott:
[SiMi Clock] -
Andris_2
aktív tag
válasz
lord.lakli #10978 üzenetére
Mostmár tényleg az lesz, hogy elviszem gariba...
-
_NCT
addikt
válasz
lord.lakli #10986 üzenetére
Értem én, nincs gond
Tudom hogy akinek nem inge, ne vegye magára, viszont azok közé sem akartam tartozni, akik nem tudnak ész érveket felhozni, hát hoztam fel saját példát, és mások észrevételeit is
Nincs ebből gond. Majd kiforrja magát ICS is, csak azért ne ragaszkodjunk foggal körömmel az újhoz, nem mindig jobb mint a régi
Lásd Vista és XP esete a PC-s világban. Aztán jött a "megváltó", a Windows 7.
Meg amúgy is, ahány user, annyi használati mód, van aki tényleg csak telefonálásra, sms-re, fb, twitter, mail használja a telefont, akkor alátámasztom, hogy az ICS is jó. De ha pl navi, exchange, vpn stb szarságok futnak, nem biztos h mind1 milyen rendszert használsz.
Na urak én megyek megnézem milyen sört csapolnak felénk, további kellemes estét.
bandigyerek:
-
_NCT
addikt
válasz
lord.lakli #10978 üzenetére
Ott vannak a tények is. Előző HSZ-ben. Tények.
Nem értem azt a kérdést, hogy ki mit hogyan tett fel. Full wipe és format alap nálam, nem kell bemutatni ezt. Előfordul a user error is, ez tény, de azért ne általánosítsunk már mindenkire. Nálam 2.3.6 sokkal gördülékenyebb, persze vannak ICS-nek jó oldalai, példáula böngészés nagyon gyors lett. Jó lesz ez, ez a frissítés nem lett jó, ez van, majd jön az újabb és kész.
De ez is megint szubjektív kérdés, kinek mi a jó. Van akinek az összeszerelés minősége szar a telefonban, számomra az is jó, van akinek a fényképezője gyenge, nekem az is tökéletes, van akinek a 2.3.6-nál jobb az ICS, hát istenem, ez van. De nem mindig a user a hülye azért
Land: vagy az ICS nem kompatibilis visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest