- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
jackbacsi87 #19387 üzenetére
Nálam nem, mert tango-t használok.
-
slice14
veterán
válasz
jackbacsi87 #18542 üzenetére
Nemtom. De most én is ezt tettem fel, de nálam nincs ez a tv-s animáció.
-
slice14
veterán
válasz
Én a TSM-et raktam fel, de ott nincs. De nekem ez annyira nem is hiányzik.
hallerlaller: Nemtom, de a TSM az meghadja cwm recovery-t
-
hallerlaller
addikt
válasz
ez deodexed rom? a cwm recovery-t meghagyja?
-
ShadowX
őstag
válasz
jackbacsi87 #18493 üzenetére
Az az egy app, ami összeomlik. Gondolom nemsokára javítják.
-
forintuser
őstag
válasz
jackbacsi87 #18493 üzenetére
Most rakták ki nem rég...Szerintem nem.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #18115 üzenetére
Volt fenn nálam, különösebben nem gyorsabb vagy smoothabb a forgalomban lévő ICS-knél. Nyilván, ez egy amolyan "tákolmány", az OTA jobban optimalizált lesz várhatóan. De teljesen használható, amire én kíváncsi voltam: now és hangalapú keresés mennek, és egészen gyorsak, használhatóak. A now-hoz semmit nem kell felhúzni, a nagyító gombra eleve ez jön be. Az áttűnési animációk cukik. Ja, és az idegesítő screen flicker sincs.
Többet ne kérdezzetek, ment vissza recoveryvől a jól bevált ICS-TSM-062812 (respect Slukk!)
-
kasee
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #17898 üzenetére
Én is két napja nyúzom , jólműködik.
a smájlit hogy csalod elő vele?:-) -
defymoto
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17894 üzenetére
Köszönöm
Még annyi kérdésem lenne, hogy ti milyen tokot, és fóliát használtok a készülékhez?
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #17896 üzenetére
Már teszteltem én is, nekem nem nagyon ismerte fel.
Általában egy mondatban 1-2 szót elrontott, és ezeket később már nem tudtam javítani, így számomra használhatatlan. -
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #17894 üzenetére
Az csak az antenna , a chip az a készülékben van
-
Slukkica
őstag
válasz
jackbacsi87 #17883 üzenetére
Letudja de a beállításokat nem. Tehát mindent lehet vissza beállítani. Én emiatt nem használom.
MyBackUp Pro-t ajánlom. Avval vissza lehet tölteni a program beállításait is. -
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17807 üzenetére
Én az új kernelt használom, 22.0 a verziószáma. Az előzőkkel volt néha gond, de ez tényleg jó, ajánlom neked is. CM 9 RC1 ROM-mal használom, nem volt még gond vele.
A helyedben először csak a kernel-t cserélném le az újra, mert az Apex szerintem még stabilabb, mint a CM.szerk.: Én is váltanék, de jelenleg nem találok olyan telefont a 60-80 E ársávban, amire megérné váltani. Lehet, hogy gyűjtök az 5-ös Android-dal érkező referenciamodellre, az már biztos erősebb vasat kap, mint a mostani.
-
Slukkica
őstag
válasz
jackbacsi87 #17807 üzenetére
Kész van:-) Tegnap óta nyúzom hiba nem jelentkezett! Senki nem szólt, hogy kellene neki vagy csak nem olvasta a blogomat.
Pedig szerintem odaverős ;-) -
Slukkica
őstag
válasz
jackbacsi87 #17717 üzenetére
Köszi a linket
De durva érzés nézem a Nexus 7-et közben meg forog az életem első ROM-ja forrásból
-
szponzor
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17717 üzenetére
Júliustól OTA-n jön Nexus S-re is a Jelly Bean!
-
kolosanyi
veterán
válasz
jackbacsi87 #17339 üzenetére
Azért egy magyarázat érdekelne, hogy mitől lehet az, hogy ugyanaz a szoftver másképp fut egy ugyanolyan, de másik hardveren. Ezmiez?
-
forintuser
őstag
válasz
jackbacsi87 #17097 üzenetére
A hálózati töltő miatt indul újra?
-
forintuser
őstag
válasz
jackbacsi87 #17072 üzenetére
Tènyleg jó.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17066 üzenetére
És lehet változtatni a csaj kinézetét
-
kasee
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #17064 üzenetére
Nekem nem indul ujra Apex + MAtr1x 19.5 bfs.
Az S voice t melyiket szedted le? Nekem Fc .-zik ez: [link]
-
palesz53
senior tag
válasz
jackbacsi87 #17052 üzenetére
xda-ról le tudod tölteni az apk-t...
nálam 2.-3. telepítés után volt hajlandó rendesen működni, addig állandóan hálózati hibára hivatkozva nem csinált semmi...
csak mobilnettel megy (wifi nem!), az ébresztőt nem lehet vele beállítani, néha nem érti mit akarok... navit (gmaps), időzítőt stb jól kezeli, az időjárást nem mindegy hogy kérdezed, mert lefagy...
érdekes, hogy angol angollal nagyon nem akaródzott neki megértenie, us angollal viszont sokkal jobb az arány...
kezdésnek jó, potenciál rengeteg van benne - de szerintem magyarul irtó sokára lesz ilyesmi, pedig hasznos volna... angolul, spanyolul, németül tudóknak jól jöhet - bár neten lehet hamarabb találok választ a kérdésemre... -
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16700 üzenetére
Nálam egyszer se indul újra a telefon, vagy csak nem tudok róla. Használok PIN kódot, de még egyszer sem oldottam fel úgy a képernyőt, hogy váratlanul kérte volna azt.
(#16715) szponzor
Nálam nem jelentkezett ez az idővel kapcsolatos hiba.Egy hibával találkoztam eddig összes, mégpedig a zenelejátszás közbeni hangakadozás, ha basztatom a telefont, de azt megoldottam egy proci átállítással. A Scaling governor-t átállítottam lulzactivera ás hibátlanul működik a telefon. Nem akad a hang és más folyamatokat is fürgén tudok csinálni, pl a Where is my water? nevű játékkal akadás mentesen tudtam játszani.
-
forintuser
őstag
válasz
jackbacsi87 #16700 üzenetére
Ha utólag jöttél rá nem mindegy?Engem is zavarna.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16570 üzenetére
Amúgy lehet benne valami, mert Mgterminator is pont ilyen értékbeállításról beszélt nekem privátban.
Szerintem a többieknek fel se tűnik a hiba, azért nem szóltak még.Mi ketten vagyunk ilyen sasszeműek.
Vajon a gyári romban, hogy van meghatározva az érték?
(#16572) havri1
Szerintem a te és az én bajom teljesen más. Itt nem reagál lassan, csak egyszerűen hol felerősödik a kijelző fényereje, hol lecsökken.
-
N_A_S
veterán
válasz
jackbacsi87 #16562 üzenetére
Úgy emlékszem hogy azt írtad más rommal is csinálja, nem lehet hogy hardveres baja van a fényérzékelődnek?
Dzsuri89
Ez neked is szól, ha tényleg hardveres baj van amikor lökdösöl valamit a lyukba, akkor nagy sz@rban vagy cimbora---------------------------------------------------------------------------
Tudnátok ajánlani valami jó zenelejátszó progit? Hogy tudom a legjobban kihasználni a Wolfson audiochipet? Mivel érem el a legjobb hangzást?
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #16562 üzenetére
Nah, megnéztem, össze vissza ugrál..
Van, hogy 45 mb van szabadon, és most pl 146..
Bár hozzá kell tennem, hogy fut 2 alkalmazás, ami sok memet eszik.
messenger+viber + go keyboard
Ezek alapból 22+18+14 mb -
N_A_S
veterán
válasz
jackbacsi87 #16541 üzenetére
Mennyi idő után jön elő ez a jelenség? Tegnap este próbálgattam full sötét szobában, Dead Sapce, meg Opera alatt, de nem jött elő. Szépen vissza vette a fényerőt és úgy is maradt 20-25 percig.
RAID 2
Rom csere után minek wipeolsz? Szerintem fölösleges, viszont érdemes lehet úgy csinálni ahogy havri1 is írta, én is leformáztam mindent, utána, rom, gapps, kernel, superuser.szerk:
nem lehet hogy valamiből a nexuss4g-t szedted le véletlenül? -
N_A_S
veterán
válasz
DEL PLS
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #16538 üzenetére
100mb körül ingadozik (80-120) a szabad ram, amikor figyelem, de nem szoktam figyelni..mert jól pörög a rendszer
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Én voltam az, de még nem találtam rá gyógyírt.
-
N_A_S
veterán
válasz
jackbacsi87 #16538 üzenetére
Köszönöm már fenn is van!
(#16542) kasee
neked is!Én 45-ért vettem, mert van 1 db pixel hiba, ami alig észrevehető, viszont fullos, garis, kaptam hozzá tokot, fóliát is
-
N_A_S
veterán
válasz
jackbacsi87 #16528 üzenetére
touch cwm zip-et tudnál linkelni?
-
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #16530 üzenetére
MIUI ROM 2.5.11 teszt :
Rom : MIUI ROM 2.5.11
Kernel : SG-NS-ICS - Steve GaronTelepítés :
- Full format (SD, System, Data, Cache, Boot)
- Wipe data factory reset
- Wipe cache
- Wipe dalvik cache
- Rom telepítése + kernel telepítése
- Újraindítás, 2 percet várni, majd újraindítás
- NsTools telepítéseNstool beállítások :
- Active Scheduler : deadline
- CPU Governor : smartassV2Restart
Na innentől lehet azt mondani, hogy kész az alap telepítés, és az eddig legfürgébb ICS MIUI
Így, 1 nap kőkemény mélyvízi teszt után ki merem jelenteni, maximálisan használható, és gyors -
kolosanyi
veterán
válasz
De még mennyire, hogy javul... Eddig ez a harmadik ROM, az összes általam próbált közül, ami simán kihúz egy napot az én felhasználási szokásaim mellett. A legelső ilyen a stock 4.0.4 volt, aztán jött az alap MIUI, amit a múltkor mondtam, most meg ez. Tiszta jó.
-
nexusking
aktív tag
válasz
Én is tegnap óta használom, minden fain, a tegnap este leírt wifi-lassulást kivéve(csak a Play áruház letöltései lassulnak le). A minimalizmusra pedig +1, hiszen én is inkább a megszokott appjaimat használom, mint mindenféle beépítettet.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16528 üzenetére
Örülök, hogy örülsz!
Lassan 24 órája fent van a gépezeten és eddig hibátlan, ráadásul 1200 Mhz-re raktam a procit. Kicsit szegényes a rom egy MIUI vagy CM9-hez képest, de a hiányzó dolgokat PLAY-ből tudom pótolni.
Nincs mit!szerk: Azért nagyon kemény, hogy milyen sok szabad ramot termel a rendszer. Pont egy ilyen verziós ICS volt az álmom.
-
mgTerminator
veterán
válasz
jackbacsi87 #16513 üzenetére
Elérési út esetleg?
Amúgy köszi
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16510 üzenetére
Szedd le a gapps-t is az oldalról, majd CMWből flasheld fel. A gmail, youtube, maps és társait a playből tudod leszedni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jackbacsi87 #16504 üzenetére
Onnan töltöttem le, amit linkeltél.
Amúgy ebben a romban a fejlesztői lehetőségeknél az áttűnési animáció 0,5-re van rakva, míg a gyáriban 1, szóval tuti, hogy számít a gördülékenységben.
Felraktam 1-re és akadósabbnak éreztem, de már lehet beképzelem.
A képernyő elforgatás az valami hihetetlen gyors lett.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #16006 üzenetére
megy rendesen."any"-nál feldobja anyukámat és anyósomat is.
-
válasz
Halihó!
Nálam a DW furcsa egy kicsit:
Az Y-nal mondjuk nincs problémája -- mint ahogy az alaptárcsázónak se.
Viszont: elkezdem beírni, hogy KRISZ -- jönnek is a Krisztinák és a Krisztiánok, aztán amikor elérem a KRISZT állapotot, eltűnik az összes találat, de KRISZTI-nél vissza is jön mind!
Üdv: MaCS
-
F_Gergely
őstag
válasz
nalam mukodik rendesen, most megneztem
-
kolosanyi
veterán
válasz
Csúnya Google. Ez negatív diszkrimináció, bizony ám. Jelentsd fel őket, hogy nem megfelelő bánásmódban részesítik az "Y" betűsöket.
(#16007) bajnokpityu
Hát most is van már kész Sense. A ROMoldában megtalálod, szerintem én is feltelepítem, egy ideje nem nézelődtem ROM ügyben, de most meglepődve láttam, hogy már kész is van. -
kolosanyi
veterán
válasz
jackbacsi87 #15808 üzenetére
Úgy érthető, viszont én inkább városban mászkálok sokat, meg ott is használom sokat, ezért kéne a durung akksi.
-
kolosanyi
veterán
válasz
jackbacsi87 #15794 üzenetére
Ez marha jó. Ceruzaelemes töltő...
Én is gondolkodtam akksis töltőn, de szerintem durung akksi lesz, akkor nem kell még plusz egy kütyü. Mondjuk fogalmam sincs, hogy mennyire befolyásoló tényező a használatnál, az persze biztos, hogy ronda lesz tőle.
-
kolosanyi
veterán
válasz
jackbacsi87 #15737 üzenetére
A nyelv és bevitelnél van. Simán ráböksz a gyári bill. beállításaira és ott lesz.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #15690 üzenetére
Root explorerre keress marketen.
mp
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jackbacsi87 #15185 üzenetére
mukodik.de ujabban fölfele csak 1.6al másol.lefele 13-14el
-
Asbee
veterán
válasz
jackbacsi87 #15185 üzenetére
Nálam rendben van.
-
palesz53
senior tag
válasz
jackbacsi87 #14459 üzenetére
avast antivirus nem produkál hasonlót...
-
forintuser
őstag
válasz
jackbacsi87 #13977 üzenetére
Jó dolog.
Még ha teljesen értelmetlen is.
-
Echoo
senior tag
válasz
jackbacsi87 #13677 üzenetére
Azt én csak az OEP-es ProDoki sw-vel használom, ha már nagyon tele a hócipőm a TB azonosítókkal.
-
Nescafé
őstag
válasz
jackbacsi87 #13507 üzenetére
Köszi
néha jó lefuttatni sztem.
Felraktam -
asimon
tag
válasz
jackbacsi87 #13271 üzenetére
Lyukacsos kemény tok?
Mármint ilyenre gondolok: [link]
Ha igen kérlek írd meg mennyi az annyi! -
lord.lakli
őstag
válasz
jackbacsi87 #13054 üzenetére
Nekem a -12 - -14 °C fokban tökéletesen működik napok óta. kopp-kopp.
-
esanyi72
csendes tag
válasz
jackbacsi87 #13056 üzenetére
A vodafon 845 megy is vele. az is androidos.
-
esanyi72
csendes tag
válasz
jackbacsi87 #13056 üzenetére
Nem csak nokiához van. telepítettem két félét konkrétan androidhoz.
-
tibz03
őstag
válasz
jackbacsi87 #13040 üzenetére
Én is tapasztaltam ilyet kb. 2 napja, kint a hidegben (konkrétan a képernyőt nem tudtam feloldani, mert nem akart a kör a lakat irányába menni). Én arra gyanakodtam, hogy párás lett a kijelző, ezért nem jól érzékeli az érintést. Aztán pár perc múlva nekem meg is javult, miután bementem a melegre.
Mondjuk az érdekes, hogy a WiFi-d magától bekapcsolódott. Minden esetre ha kint voltál a telefonnal a hidegben, akkor lehet, hogy attól hülyült meg, várj egy kicsit, míg felmelegszik.
-
slice14
veterán
válasz
jackbacsi87 #13040 üzenetére
Megfázott a Nexus hápS a hidegben?
-
mgTerminator
veterán
válasz
jackbacsi87 #11742 üzenetére
CWM-ban battery wipe...
-
mgTerminator
veterán
válasz
jackbacsi87 #11733 üzenetére
Lehet.
-
BoB
veterán
válasz
jackbacsi87 #11629 üzenetére
Lehet páran poénosnak gondolják az NFC-tlen hátlap használatát merthogy csak a hülyék szerint jobb úgy a wifi, de én akkor sem fogok NFC-set használni, mert azzal rosszabb. Nem azért mert olyan érzésem van, hanem azért mert tényleg. Mérésekkel bizonyítva.
Nem tudom mi mást mondhatnék még. Ha az egyértelmű, mérhető tény nem elég és csak egy hülye vagyok, ez van.
Edit: Persze az "ősidők" óta nem lett másik wifi benne. LOL
-
_NCT
addikt
válasz
jackbacsi87 #11379 üzenetére
Milyen Rom-ot használsz? 2.3.6 alatt nem megy az NFC, tehát gondolom Wallet sem.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #11375 üzenetére
Nem lehúzni kell, hanem ott tartani. Majd rezeg egyet és kiírja, hogy sending, vagy valami ilyesmit.
Intersparban működik, csak lefagy tőle az egész rendszer, és az áramtalanítás után se indul újra, csak lefagy megint. Szóval a pénztárosnak össze kell számolnia az aznapi összes kártyás vásárlást, hogy megbizonyosodjon a pénz levételéről. Hiába mutatod neki, hogy tőled levette, annyira retardált ott a népség, hogy nem fogja fel. Én először 1 órát voltam ott, majd utána be kellett mennem még 10 percre, második alkalommal már megismertek, ezért 15 perc alatt lezajlott az egész. De megérte...
-
válasz
jackbacsi87 #11305 üzenetére
Mindenki rinyál az akksi miatt. Ha ti is megtennétek azt amit én, szerintem ti se rinyálnátok.
-
mrfire08
tag
válasz
jackbacsi87 #11189 üzenetére
szia sajnos nem mukodott de mint kiderult csak a superuser zipje volt hibas igy egy masikkal mar megy minden
-
mgTerminator
veterán
válasz
jackbacsi87 #11180 üzenetére
Én is gondolkoztam rajta hogy megveszem, de 700huf
jó tudom nem sok, de hát nah...
-
szkorhetz
őstag
válasz
jackbacsi87 #11180 üzenetére
Egyébként tényleg. Gyakorlatilag teljesen jól fut.
-
szkorhetz
őstag
válasz
jackbacsi87 #11178 üzenetére
És akkor nem lesz hang? :S
na lementettem, kipróbálom. -
szkorhetz
őstag
válasz
jackbacsi87 #11175 üzenetére
Nálam ICS-en élvezhetetlen.
-
gilfoyle
őstag
válasz
jackbacsi87 #10919 üzenetére
Emlékeim szerint a cikkhez kapcsolódó fórumok címeit nem tudjálk módosítani.
-
hallerlaller
addikt
válasz
jackbacsi87 #10938 üzenetére
jackbácsi, SP!T és dobost, ti milyen romot használtok? erre gyanakszom még h vmi app beragadt. ja jack megy pü.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
jackbacsi87 #10919 üzenetére
Köszi. Szólok is modiknak, hogy írják bele.
-
dobost
senior tag
válasz
jackbacsi87 #10819 üzenetére
Engem is ez húzott fel... teljesen lehúzták az Androidot... mindenhol becsúszhatnak hibák, ezt jól megértheti az, aki szoftverfejlesztésben dolgozik
Mivel ez egy teljesen új/átszabott verzió, így természetes, hogy becsúsznak hibák, a különbség a Google és egyéb gyártók között, hogy ők már el is kezdtek dolgozni a problémán és szerintem max 1 héten belül itt a 4.0.4 -
DonMedve
addikt
válasz
jackbacsi87 #10819 üzenetére
Igazság az,hogy leszarom,hogy a szomszéd gyümölcsösébe mi van.Ezért fizettem ettől várom a minőségi szolgáltatást.Ha ott vettem volna,ott reklamálnák.Ha a szomszéd kiugrik az ablakon,attól én nem ugrok ki.
-
dobost
senior tag
válasz
jackbacsi87 #10813 üzenetére
Nevezhetnék az oldalt akár iCompuputerworld-nek is.
Azért ennyire nem gáz a helyzet. Az akkumulátor üzemidejének csökkenésén kívül csak apró kis bugok vannak. Van egy olyan érzésem, hogy a wifi használ túl sok (többet, mint a Ginger alatt) kakaót, mert mióta élesítettem a Juicedefenderemet azóta nem merül annyira...4 óra ~ 10% kevés használattal
-
Asbee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10808 üzenetére
Igen megmaradt, lényegében a gmail acc-odra veszed.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10592 üzenetére
Ha engedélyezed neki, akkor csinálja. Ha nem, akkor nem.
(#10594) dobost: miért nem teszed fel magadnak?
-
DonMedve
addikt
válasz
jackbacsi87 #10572 üzenetére
Mi lenne?Dobost-al várnánk rá húsvétig!
-
válasz
jackbacsi87 #10530 üzenetére
Igen, valahogy nem akarja nekem sem azt hinni a wallet, hogy US vagyok.
Pedig market enablerben kiválasztom...
-
kisg
tag
válasz
jackbacsi87 #10413 üzenetére
jéé
köszi -
premete
veterán
válasz
jackbacsi87 #10392 üzenetére
Nekem is kiírta a wallet egy perc homokórázás után, hogy a te országod nem támogatott.
Még szerencse, hogy az ajándék 10 dolcsit már eltapsoltam GB alatt. -
DonMedve
addikt
válasz
jackbacsi87 #10379 üzenetére
Az accom nem DonMedve,ott T-vel kezdődik,az viszont a vége fele van!
-
kisg
tag
válasz
jackbacsi87 #10159 üzenetére
Jackbacsi87! ezekután, hogy tudnám visszazárni a bootloaderem?
-
frisco
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #10191 üzenetére
Köszi, akkor meg a túró tudja, lehet, hogy tényleg a renderelés okozza.
Megnézem ezt az olasz oldalt meg megnézek még 1-2 másik böngészőt.
Érdekes, amikor feltettem az ICS.t akkor alapból ott volt az UC browser ikonja. [link] -
montyx
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #10050 üzenetére
Na csak meglett! Elmesélem, hogy hogyan sikerült megoldanom:
Először is volt egy beszart recoverys stock 2.3.6om. Ezt fastboottal sikerült unlockolni, és rárakni egy clockworkmod recoveryt nagy nehezen. Erre egyedül a stock 2.3.4 ment fel. Az rendbe vágta a recoveryt. Jött az fastboot, majd a cwm megint. Reboot után kellett felmásolni a 2.3.6ot, majd cwmből egyből ment is fel. Erre viszont már a stock recoveryből ment fel a 4.0.3, és eszméletlen jó! Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
keyol
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #10136 üzenetére
ez nekem sem akaródzik menni
szkorhetz:3g is jó a lényeg a netkapcsolat
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10136 üzenetére
batot kéne futtatnom? Nem igazán akar menni.
Egyébként azért kellett újraraknom már vagy 4x, mert az istenért se tudtam bekapcsolni a hívószám mutatását és a hívásvárakoztatást. Csak töltött, de nem kapcsolta be, nekem meg ezek a funkciók nagyon fontosak.
-
DemonDani
addikt
válasz
jackbacsi87 #10099 üzenetére
nincs ott. de a market meg kiirja hogy telepítve, de amugy meg nem találja a toolbox, a google searchről van szó
-
Nescafé
őstag
válasz
jackbacsi87 #10094 üzenetére
Én is inkább vártam volna ota-ra
recovery nállam is sötét i9023. -
frisco
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #10089 üzenetére
Igen, tudom, olvastam amikor írtad.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki az OTA-frissítéssel tette fel az ICS-t, nekik homályos-e a kép?
Azt hiszem Te nem így tetted fel. -
FőDudu
veterán
válasz
jackbacsi87 #10078 üzenetére
CWM-bol probalod a recovery-t vagy a gyari szivat?
Nekem a CWM siman visszarakta, miutan eszre vettem, hogy a wallet szar...(osszeomlasok meg hasonlo gondok).
Siman visszaraktam az elozoleg keszitett mentest.
Persze en mindig fastpushsal frissen tolom fel a CWM-et, az a biztos. -
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #10071 üzenetére
Nem tudom ti mit szerencsétlenkedtek. Én 2.3.6. custom kerneles, kitakarított ROM-omra feltoltam a Slukk féle szervizest, mentettem a rootot, majd recoveryből a 4.0.3 és ment. Nem wipeoltam semmit, mert gondoltam megpróbálom megmenteni a cuccaimat. Szép kis karácsonyi live háttér van bent, nagyon gyors a kicsike.
-
kolosanyi
veterán
válasz
jackbacsi87 #10000 üzenetére
Na mikor lesz a Nexus találkozó?
-
frisco
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #9987 üzenetére
Nekem is homályosan jön be a böngésző, a Dolphin is és a gyári is.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #10000 üzenetére
10000 hsz az ICS-ért
mp
-
Nescafé
őstag
válasz
jackbacsi87 #9987 üzenetére
Ez a böngészős dolog volt nállam is a gyári bongészővel.
-
_NCT
addikt
válasz
jackbacsi87 #9686 üzenetére
Telenornál már veheted is
-
Viper26
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #9686 üzenetére
Basszus, ennyiért más autót vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Outlook topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest