- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
premete #9100 üzenetére
Mindig igy csinalom. Rom manager valoban ugat, hogy kell neki root, de a fastpush feltolja a recoveryt es abban ugyanugy barmit meg tudsz csinalni ahogy a rom managerbol inditott valtozatnal. A rootolas nem vonatkozik a recoveryre, hiszen ott tok mas image indul el.
Ezert is nem rootolok mint az orult...
-
FőDudu
veterán
válasz
premete #9098 üzenetére
Biztos, hogy kell a root?
Nekem is vegig megy hiba nelkul a CWM backup es meg is van rendesen az SD-n a megfelelo konyvtarban.
En csatlakoztatom a telot a notihoz, reboot to recovery console, majd notin fastpush-sal ratolom a recoveryt, majd kivalasztom a recoveyt es mentes. Azaz eddig nem volt rootolva es a mentes elott rakom ra a recoveryt - mivel az ujrainditas utan ugyis visszarakja a gyarit.
Ha lement a mentes az SD-t fullra lemasolom a notimra es utana wipe es johet a masik rom.
Eddig ezt csinaltam. -
válasz
premete #9034 üzenetére
Köszönöm. Még egy kérdés ami megerősíthetné az elhatározásomat.
A beszélgetés hangereje, minősége milyen? Mindkét oldalon jól hallani, esetleg metrón, stb.?
Ahol dolgozom elég gyenge a térerő, most i4-em van, annak általában 2 pálcika, néha semmi. Nexusnál nincsenek gondok? -
kolosanyi
veterán
válasz
premete #8950 üzenetére
Nem haldoklik az akksi, dobozból kivéve is ilyen. Egyszerűen megy a háttérben a Gmail snyc, a GTalk, Facebook, Facebook Messenger és egy időjárás widget óránkénti frissítéssel. Ha ezeket kilőném, nekem is mindjárt a fele lenne, de szeretem ha ezek mennek, mert így mindig minden friss info eljut hozzám, amire azonnal tudok reagálni. Lehetne hosszabb is az üzemidő ha úgy használnám, mint például te, de én így szeretem. Ez pusztán csak felhasználói szokások kérdése.
-
mgTerminator
veterán
válasz
premete #8943 üzenetére
Én is vettem egy bladet apámnak, hát én is vért izzadtam vele
Nem értem sok embernél ezt a nagy problémát hogy miért nem megy napokat a teló… Olyan nehéz minden este odatenni a töltőre? A villanyszámlától nem kell félni, nekem extrém használat mellett 0.160kW-ot evett a töltő 2 hét alatt!
-
bandigyerek
senior tag
-
orrlyuk
aktív tag
-
rcsaszi
csendes tag
-
szucsi
őstag
válasz
premete #8906 üzenetére
csak arra referáltam, hogy mi mire való és hogy mit mire "kell használni". most mit piszkálsz, remekül kezelem a készüléket. Stabil, megbízható, csak az ikonokat kell böködni, meg néha letörölni a tapis részről a maszatot. Töltőre tenni. Szerinted milyen kezelést igényel ezen kívül, ha átlag user vagy?
egy stabil rom kellett, ebben segítettetek. (köszönöm még egyszer!) innentől kezdve részemről vége a romok bogarászásának, nem kifejezetten ez a hobbim.
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
premete #8806 üzenetére
Nemtoma 4 napot hogy lehet elerni.. de a 2 nap se megy. Este toltom.. 7 kor bekapcs levelek szinkron wifi
.. 5 perc es elmegyek otthonrol..utana 2G halozat folyamatos netkapcsolat..gmail, idojaras orankent frissul, viber bekapcsolva.. 25% fenyero mindig fixen. Napkozben 0 perc telefon , es sms se..nem erre hasznalom arra ott a ceges telo. Napkozben neha ranezek facebookra. Hirolvasas 1 h ebed kozben online.. fenykepezes max 10-15 kep.. aztan irany haza. Othon wifi be netezes 1 h kb meg jatek 3D s 20 perc 2D s 45 perc kb. Aztan 22h kor mar csak 5-10 %.. marad a 95% bol.. szoval nekem max 1 nap.. gps es telefon nelkul.. Aki 3-4 napig tudja eletben tartani annak nem valo ilyen telefon mert nem hasznalja ki a kepessegeit. Egy ilyen telefont net csomag nelkul ki se adnek.. -
brendoncsopi
tag
válasz
premete #8806 üzenetére
Persze tudom h.használatfüggő,de az energy gazdálkodása azért gondolom sokkal jobb mint a gyári 2.1es x8amnak :-)
De úgy látom amugy ez a teló az egyik,ha nem a legjobb droidos kütyü.Hangminőség is rendben van?
Wifit ugyis kevesebbet használnék a 3G miatt,max tetheringre, arra remélem fain. -
imitto
csendes tag
válasz
premete #8661 üzenetére
A kamerával egy gond van csak, hogy a hátára tett telefon legalsó pontja a lencse (illetve üveg...műanyag...akármi amin kilát), így elkezd karcolódni, ami meglátszik a képeken is. Nekem egyszer pókhálósra tört, akkor tűnt fel hogy nincs süllyesztve, ráadásul nem a hátlapon van, hanem egyben a kamera modullal - 10 darab ezresembe került a csere a Pólusban a Samsung képviseleten.
-
csabibmx
tag
válasz
premete #8650 üzenetére
Szerintem egy korábbi hozzászólásodba linkeltél valamit aminek a linkje már nem működik és azt szeretné megtalálni.
Az,hogy melyik hozzászólásod volt és mi volt a link,fogalmam sincs mert ez ebből nem derül ki.Lehet próbálta bemásolni csak nem sikerült vagy csak gondolt rá,hogy bemásolja.
-
BoB
veterán
válasz
premete #8613 üzenetére
"Nekem csak HTC Dream, Hero, Desire, Desire HD, Motorola A1200, Milestone, Defy, SE X10, X8, Z71, Pulse (lehet, hogy párat kifelejtettem) volt az androidos készülékek közül, ezekhez képest nem gyengébb sem a gps, sem a wifi, sem a térerő a GNS-en, sem gyakorlati használatban, sem kiírt -dBm értékekben, sem hátlappal, sem hátlap nélkül."
Nekem pedig gyengébb a GPS és a wifi is, mind gyakorlati használatban mind kiírt értékben. Már megbocsáss de ha jól emlékszem csak otthon használod a wifit, ahol a router a szobában van. Jóhogy nem fog neked sosem feltűnni hogy gyenge. Ha eljárnál külföldre rendszeresen, ahol amúgy is gyenge hotel-es wifikkel találkoznál, meglepődve tapasztalnád hogy más telefonok jobban fogják és nem dobálják el, különösen nfc-s hátlappal.
GPS dettó, ha autókázol néha attól nem fog feltűnni. Menj nyugodtan ki hegyes erdős terepre megtalálni egy rohadt gödröt majd akkor meglátod mennyire jó a GPS vagy nem, szintén más telókhoz képest. (segítek ebben nem az) Bírom azokat akiknek attól függ hogy mennyire jó a GPS vagy nem hogy beül az autóba és a szabad ég alatt jól leteszteli ahol még a pontosságra sem kap releváns adatot mert a navigációs progik azt nem mutatják.
-
kolosanyi
veterán
válasz
premete #8613 üzenetére
És (#8614) atosz24
Nos nekem rendszerint egy csíkkal kevesebbet mutat mindenhol, mint az Optimusom (GT540), de gond még nem volt belőle. Megszakadt hívás nem volt, vagy ilyesmi. Kint a pusztában persze előfordult, hogy nem volt semennyi térerő, de ott másik telefonnal se volt. Konkrét mért értékkel nem tudok szolgálni pontosan azért, mert problémám még nem volt belőle. Viszont sokan panaszkodtak már erre, szóval lehet, hogy van benne valami, de tény, hogy mind az én, mind a bátyám Nexusa hibátlanul működik.
-
-
tybsen
addikt
-
havri1
félisten
válasz
premete #8150 üzenetére
Köszi
Win7 driver már fent van.
Most ha jól értelmeztem Slukica írását, kell szereznem egy működő recovery.img -t, amit parancssorból tudok telepíteni.
Gúglizva elég sok félét találni. Mind1 melyik megy rá?Szerk.: Én is csak a recovery telepítést csináltam, és backupolni akartam..
-
mgTerminator
veterán
válasz
premete #8014 üzenetére
A 259-est most tettem fel, de mindenki 5*-ot adott rá és jók a hozzászólások
Azelőtt viszont a 255-ös volt fent. A gombok meg először villognak, aztán 5 perc után folyamatosan világítanak. Ezt be is lehetett állítani, de a mostani verziókban le van tiltva, nem értem hogy miért, de végülis nekem jó így. Egyébként nekem csak akkor fagy a teló ha húzom a procit 1.2-re vagy feljebb, de mélyalvást nem csinál
-
Nundee K.
tag
válasz
premete #7939 üzenetére
Üdv!
Korábban érdeklődéssel olvastam a zárt bootloader-es root-ról szóló hozzászólásodat. Megnéztem a linkelt anyagot, tényleg nem tűnik bonyolultnak, viszont feltűnt az unroot folyamata [link].
Szóval azt kérdezném a tapasztalataid alapján, hogy a fent említett unroot-hoz kell-e a sz.gépes összekapcsolás, vagy megy-e a "hagyományos" módon a root eltávolítása (root explorer-su apk eltávolítás, bin-ek törlése...)?
Remélem érthetően fogalmaztam.Köszi előre is!
-
Nundee K.
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest