- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1846 üzenetére
Hát nem tudom, nekem napról napra jobbnak tünt
De lehet, hogy a fülem szokott hozzáFóliát meg ha akarto krendelni nagyon nem midnegy milyet!
Németből ne rendeljetek, ami itt is a fórumon linkelve van.
Én most egy olyasmit rendeltem, amit a bőrtokhoz kaptam, 2$, 5db
Sajnos tokhoz csak egyet kaptam, azt meg elcsesztem feltevésnél -
tdk.112
aktív tag
válasz
fi:zi'k #1835 üzenetére
Nálam is van ilyen, szerintem olyankor van, amikor kikapcsolod a kamerát, vagy a WiFi-t (esetleg a hátlapi LED-et). A hirtelen terheléscsökkenés miatt egy pillanatra megnőhet a leadott feszültség.
Egyébként nem kifejezetten nexus-os hír, de lassan kijön végre az androidos Total Commander! Ha valóban ingyenes és reklámmentes lesz, akkor a többi fájlkezelő napjai meg vannak számlálva.
-
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1835 üzenetére
Nekem 2 és fél nap amit eddig maxon bírt, de ababn volt sok mp3 és angry birds, meg csak úgy birizgálás
De szeritnem tök korrekt az üzemidő, nincs egy rossz szavam se.
Ami gáz az szerintem az új 2 magos 4.3"-os telók üzemideje, amikben ekkora aksi van mint ebben és némelyik alig bírja egy napot..
Nincs mese, kell fejleszteni az aksikat. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k #1811 üzenetére
Végéhez közeledik a "teszt".
Jelenleg:
4n 5ó
7% töltöttség
1ó 20p duma
4ó kijelző ébrenlét
1ó játékEzek alapján minimális használattal kb 5-6 napot lehet kihúzni.
Amin azonban érdekesség, és már korábban is megfigyeltem, hogy a gyári töltöttség grafikon szerint van, hogy emelkedik az akku feszültsége anélkül, hogy ténylegese tölteném. Tapasztalt már más is ilyet?
-
DemonDani
addikt
válasz
fi:zi'k #1795 üzenetére
fi:zi'k jackbacsi87 fattyu
ti milyen romot használtok hogy ennyire jól bírja??
azért a 2,5nap az számomra hihetetlen...fényerő automata
3g letiltva
folyamatos szinkron facebook/g+/gmail/msn-ezés max 1 óra
időjárás 15 percenként
napi 1-2 telepítés/letöltés
fél-1óra gps tracking
kevés wifi zene film játék (aknakereső...) és ez olyan 12óra... -
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1795 üzenetére
Nekem elégé merül de sok vackot telepítettem is amit nem lehet kilőni és eszi az aksit.
Használva 1 nap alatt tölteni kell, lazább használat mellett 2 napig is simán elvan.
Most volt egy 18 perces beszélgetésem az kb olyan 3-4%-ot vett le. Szeritnem korrekt.
Mp3 se meríti annyira. -
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1741 üzenetére
Parancsolj:
[link]
Igy lehet nem néz ki szépen, de ugye hazsnálat közben ez fel sem tűnik és igy tényleg nagyon jó!
Ez igy nekem bőven elég, fóliázva van és védi a karbontok, ha mégis olyan védelem kell, akkor meg ott a bőrtok. Annyi, hogy karbonborítással már nem fér bele a bőrtokba -
-
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1714 üzenetére
Egy tok jött még csak meg, az nem jó, hülyén is néz ki benne, meg elcsúszik benne a telefon, nem öleli körbe ugyebár és azért.
Remélem a karbontok legalább jó lesz, az nem ilyen körbeölelős, plussz rendeltem becsusztathatós bőrtokot, talán azzal se elsz gond.
Mindenesetre figyelni kell ilyenre, eladni meg tuti nem fogom tudni, itthon ugye szinte csak i9023-at forgalmaznak.Kínai eladókkal nagyon kell vigyázni, állandóan törlik őket, mivel hamis dolgokat árulnak, akitől az autós töltőt meg tartót rendeltem, őt is törölték, ezzel csak az a baj, hogyha nem küldte akkor még az emailjét se tudom, hogy rákérdezek.
Ezért felejtős nekem ebay... -
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1701 üzenetére
Nekem is jött stylus, de szeritnem teljesen felesleges ehhez a telefonhoz.
minimális az elütések száma nálam.
A tok meg repült a kukába...
Az egyik ebayes eladót emg akitől rendeltem már törölték is, nem tudom miért..
Pedig sokan vásároltak nála, 99%os elégedettséggel...
Amúgy adakábel nekem is jött ma, jó is, nem árt tartalékba egy! -
robertel
senior tag
-
csabibmx
tag
válasz
fi:zi'k #1649 üzenetére
Letöltöttem indításnál felajánlotta,hogy szedjem le a magyar nyelvi csomagot.Azt is letöltöttem.De a nyelvi csomagoknál nem találtam magyart és bár a többit engedélyeztem így már csak az ő és ű fogyaszt sok karaktert.
Hogy lehet bele "varázsolni" a magyar betű készletet,mit csinálok rosszul? -
hallerlaller
addikt
válasz
fi:zi'k #1639 üzenetére
-A legbosszantóbb, hogy a hangerőszabályzó gombok alatt nyöszög a keret. Van kb egy 0.5mm-es mozgása. Remélem a szilikon tokkal megszűnik.
Nekem nem nyöszörög
Nem lehet h soxor vetted le a hátlapot és letört ott egy fülecske?
(#1656) fi:zi'k
Vmi villog értesítő fény jelzés megvalósítható a telefonnal?
ezt én is furcsállom, blade-en a vissza gomb ledje 4 színű volt, alapból fehér, nem fogadottnál smsnél zölden villogott, töltés közben folyamatos zöld, lemerülten piros, és még volt narancssárga is csak azt már nemtudom mikor
-
bosa
tag
válasz
fi:zi'k #1639 üzenetére
hy
fél éve van i9020 nekem és különösebb bajom nincs vele.
gmaps az eleve online navigáció net nélkül nem sokra mész vele (tudom az uj már valamennyit tárol), agps nélkül minden gps lassú, ha van net akkor baromi gyors.
az egyedi csengöhang az csak user error leírták hogyan kell beállîtani
nekem csak az usb és a jack aljaztnál lehet kicsit benyomni de ott az ember nem nyomkodja...
router probléma nálam nincs.
-
nagyúr
válasz
fi:zi'k #1636 üzenetére
Akkor ami eddig kijött:
-A legbosszantóbb, hogy a hangerőszabályzó gombok alatt nyöszög a keret. Van kb egy 0.5mm-es mozgása. Remélem a szilikon tokkal megszűnik.
-Ez és a következő dolog lehet a routeremmel függ össze. A Market elég kiszámíthatatlanul működik. Kezdve azzal, hogy nem mindig tölt be, gyakran kell kapcsolódási hiba miatt újra próbálkozni keresésnél. Idegesítő, mikor harmadjára-negyedjére sem működik jól.
-A gyári böngészőt használtam eddig csak. Alapvetően elégedett vagyok vele, de időnként mintha kifagyna egy új oldal beöltésénél. Kimerevedik a kép és nem történik semmi látható. Aztán egyszer csak betöltött. gombnyomásra reagál ettől függetlenül.
-GMapsen nagyon lassan, vagy egyáltalán nem talál meg net kapcsolat nélkül.
-A korábban említett egyedi, kontakthoz rendelt csengőhang problémája.Hirtelen ennyi.
-
Bada Bing
tag
válasz
fi:zi'k #1636 üzenetére
Ha már a hibák szóbajöttek, elmondom én mit találtam. A Bluetooth fülesem nem működik megfelelően a telefonnal. Olykor, ha leállítom a zenelejátszást, szétkapcsol, majd újracsatlakozik. Máskor a képernyőzár hatására némul el. Megint máskor egyszerűen nem szól, noha állapota Paired and connected. Ilyenkor csak lecsatlakoztatás, csatlakoztatás kombó hatására javul meg, nem mindig első lépésben. Úgy nagy általában véve szól, csak ezek a naponta 2-3x felbukkanó, kiszámíthatatlan és megérthetetlen dolgok zavaróak. A hibát külföldi fórumokon is leírták már.
Az említett füles N95-tel problémamentesen működik.
-
nagyúr
válasz
fi:zi'k #1400 üzenetére
Ha esetleg vkit érdekel "carbon" tok.
-
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1400 üzenetére
Én is rendeltem többfélét, de szerintem én mindet megtartom ,amúgy se hiszem, hogy nexus s tokokat kapkodnák az aprón
Fateless:
Nekem is tiszta a kezem, de akkor is ott a maszat
DonMedve:
A tárhely meg a Ram az két különböző dolog, szerintem nem átjárható, de neked legyen igazad!
Procihúzás máskülönben lehet frissítésnél, habár én nem igénylem, főleg ha gyengülne az üzemidő. -
DonMedve
addikt
válasz
fi:zi'k #1310 üzenetére
Behozod a címtárat,kiválasztod a személyt,bejön ugye az adatai.Telefonszám,email stb.!Nyomsz egy menü gombot,alul feljön egy lista,szerkesztés;beállítások;megosztás,névjegy törlése.
Rányomsz a beállításokraés ott lesz egy olyan menüpont,hogy csengőhang.Ott ki tudod választani ami kell.Remélem érthető és működik is. -
Szancsó
aktív tag
-
molnarpeter
nagyúr
-
kerjani
aktív tag
válasz
fi:zi'k #1264 üzenetére
Pedig élőben nagyon begyere
A 2. is védi körben teljesen, ha hátulról nézed, nem lóg ki a telefon széle. Csak a gombok és csatlakozók helye van kihagyva, gyakorlatilag nem lehet úgy leejteni hogy a kivágásnál betörjön. Masszív, nagyon jól véd az ütésektől, kellemes a fogása, nem csúszkál a kezedben
-
mkRoland
senior tag
válasz
fi:zi'k #1242 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor egy héten belül a kezemben volt!
Május 10-én adtam le a rendelést délben, azonnal rendezve is lett a számla PayPal-lel (köszönet Winner_hun fórumtársnak ismét!), 11-én 9 órakor írtak e-mailt, hogy feladták postán és talán azon a héten még nem (13. péntek volt), de jövő héten már nálam volt a levél! -
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #1240 üzenetére
Ha jól emlékszem arra sokat kellett várni, talán 3 hetet is, de azt ebayről vettem.
Dealextreme volt, hogy egy hét alatt is ideér, igaz ebayen is volt már ilyen, eladótól függ.
Remélem jó lesz ez a müanyag fólia, engem ez a szilikonos videó nem gyözött meg..
A müanyag mondjuk lehet vastagabb lesz. -
DonMedve
addikt
válasz
fi:zi'k #1232 üzenetére
Ha találsz valamit megosztod velem?Nagyon hálás lennék.Ide,hátha mást is érdekel.
robertel:Nézegetem amit mondasz,de nem tetszik!
Mármint a dealextreme.
De ez,amit először linkeltél érdekelne.Ilyen volt a wave telómon,nekem megfelelt.Kicsit nehezebb volt az oldalsó gombokat nyomkodni rajt,de jó volt. -
mkRoland
senior tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
fi:zi'k #1198 üzenetére
ez gonosz
amúgy jól rémlik, de hozzátenném nehéz szívvel válnék meg a defy-tól. bár valamelyik nap megtapizom élőben ezt a nexus s-t és ha még utána lesz tré akció akkor úgy érzem végem (nehezen tudom elképzelni hogy élőben elrettentene). szóval végül lehet hogy jön pataki attila és hűtlen leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- Yettel topik
- Trollok komolyan
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest