Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
válasz
FőDudu #19701 üzenetére
Call Master a barátod, nekem ez van fent már egy ideje, mindent tud amit akarsz, JellyBean alatt is csapat szépen.
-
raytrace
csendes tag
válasz
FőDudu #19701 üzenetére
Régebben én is használtam egy darabig hívásszűrőt, és szépen tette a dolgát, de sorry már nem emléxem a nevére (akkro még nem volt app history a play-ben). Viszont rákerestem a google play-en hátha megtalálom, de most nagyon sok féle verzió van.
Egyébként találtál már valami jót? -
Slukkica
őstag
válasz
FőDudu #19715 üzenetére
Nem teljesen frissek az információid. A miui nyílt forrású. Bárki elerheti a github-on a kódokat!
Valamint kb annyi köze van az iphone - hoz mint a Stock androidnak (JB)
Ugyanazt a Google által nyomott holo-t használja. Különbség fekete-kék helyett a fehér-narancs a színe. -
lord.lakli
őstag
válasz
FőDudu #19363 üzenetére
Nics live wallpaper, mindig sima képet használok. Egy időjárás widget van a fancy widget, amely 2 óránként szinkronizál most. Az exchange szinkron csak 10 percenként. Sajna nem jön be mint neked. ICS + Slukk kernellel jött ki kb. ugyanez. Slukk "H"-s JB rom + v0.30.1-es kernellel is hasonló jött ki. Te is az utóbbit használod, nem?
-
havri1
félisten
válasz
FőDudu #19274 üzenetére
Én a Wifi Transfer Pro-t használom. Fullos.. van free-je is
-
ShadowX
őstag
válasz
FőDudu #18562 üzenetére
Nálad valami gáz lesz...reggel 9kor vettem le a töltőről. 94%-ig töltötte. Ma volt kb. 2 óra zenehallgatás, wifi folyamatosan be volt lőve amikor itthon voltam, amúgy meg volt kb. 15 perc 3g-n netezés is. Telefonáltam 10 percet, play store-ból telepítgettem. Temple Run-oztam kb. 40 percet és most van 46%-on. Nekem ICS-el sem ment jobban.
-
ShadowX
őstag
válasz
FőDudu #18490 üzenetére
Érdekes, én délután (kb. 3 óra felé) 60%-on cwm backupot csináltam a régi rendszerről, majd felraktam a JB-t. Temple Run-oztam, zenét hallgattam, neteztem, az összes appomat újratelepítettem play store-ból, meg próbálok valami normális dizájn-t alkotni, szóval nyomkodom rendesen. Este 11:30 körül 20%-on raktam töltőre.
Soha nem voltam híve a régi rendszert frissítsük az újra dolognak (nálam windows-nál is csak problémákat okozott). System format, cache/dalvik cache format, data format, sd format, majd egy teljesen tiszta telepítés kellene szerintem. Én így csináltam.Fentiek után: Androis OS 9%, Screen 20%, Wi-Fi 30% fogyasztás. Valamint a 60 fps is nagyon szépen szaladgál. Még nem láttam akadást, pedig épp a múltkor "panaszkodtam", hogy az ICS alatt nagyon idegesített. Itt rögtön a lockscreen feloldás után is folyamatos minden, nincs gondolkodás.
-
Slukkica
őstag
válasz
FőDudu #18299 üzenetére
Megnézem a könyvtárat. Ott van a hiányzó adat mennyiség. Viszont még egy kérdés mindig van. Mondjuk 8 mentés után 8 giga felett lesz mint eddig vagy mindig azt a 10 akármennyire mb - ot hoz csak létre.
Na majd kiderül. Ha az utóbbi lesz akkor viszont nekem nagyon jól jött az új verzió. A mount-ot nem próbáltam , de ha gond is van vele akkor úgy is hamarosan javítják. -
tibz03
őstag
válasz
FőDudu #15585 üzenetére
Szerintem ezek a rendszer által megadott fogyasztási értékek enyhén szólva is pontatlanok.
Egyébként nálam már másodjára indult újra a stock 4.0.4, úgyhogy még ma megy fel a Pixel Rom, amiről egyébként csak jókat tudok mondani, amikor még nem volt hivatalos 4.0.4-ünk, az akkori Pixel Rom verzió (1.60) a 4G-s Nexus S-re kiszivárgott 4.0.4-re épült, és több hétig használtam, és érdekes ugyan, de jobb volt, mint a hivatalos 4.0.4, mivel nem voltak random újraindulgatások, plusz az akksi se merült ennyire emlékeim szerint. Ráadásul ebben a ROM-ban el lehet helyezni az értesítési sávban kapcsolókat, ami nem egy rossz dolog (nekem valahogy a külső alkalmazásos megoldások nem jöttek be, nem az igaziak).
-
vamosip
tag
válasz
FőDudu #15499 üzenetére
Nekem is az első pár napban drasztikusan merült, de betudtam annak, hogy a picsás képeimet syncelte. G+ ilyenkor lehúz vagy 2GB-ot. Ez 4.0.3 óta van így. Pár nap után egész jó már az akksi.
Annyi még, hogy a zene nálam is jobban szívja az akksit, szerintem a hangszínszabályzó miatt.
-
volvoguy
addikt
válasz
FőDudu #15443 üzenetére
Mit nem egyszerű??? OTA Rootkeeper appal (Supercurio neve ismerős???
) elmented a ROOT-od, a progival ideiglenesen un-rootolhatod a készüléket, majd OTA telepítése után visszaállítod a ROOT-ot...
Nem kell flashelgetni...
-
válasz
FőDudu #13743 üzenetére
Normális a driver, csak nem használja ki az összes feature-t.
Kaptak egy jó árat, egy jó minőségű DAC chipre, aztán megcsinálták a kötelezőt. Minek fektessenek bele energiát, ha a felhasználók nagyobb részét ez nem izgatja? Illetve az analóg rész piszkálása veszélyes lehet az érzékeny fejesekre, ahogy már írtam. IEM-hez ráadásul teljesen elég a teljesítmény Voodoo nélkül, és a hangminőség is felveszi a versenyt a kategóriatársakkal.
Igen, azért szeretik a régebbi Ipodokat, mert abban még ugyanez a Wolfson DAC van, az újakban már nem.
bajnokpityu: eltérő az ízlésünk, de ez számomra már a fejes topikban is kiderült. -
Dzsuri89
őstag
válasz
FőDudu #13561 üzenetére
Fogadjunk, hogy van rajta karc.
Majd este kis asztali lámpa alatt vagy verőfényes napsütésben (ha lesz ilyen valamikor mostanában) nézd meg jó alaposan a kijelzőt, miután teljesen letisztítottad és fogsz látni rajta mikrokarcokat. Fólia nélkül tokban hordtam 2 hónapot és az enyémen is volt 2-3, pedig aztán vigyáztam rá rendesen.
Az a fólia szerintem nagyon gagyi lehetett, ha zavart a használatban, mert én Jackbácsitól vásároltam pár hónapja és egyáltalán nem zavaró, szépen csúszik rajta az ujjam.
-
-
hallerlaller
addikt
-
Asbee
veterán
válasz
FőDudu #12965 üzenetére
Én a nexusbeam első változatát használom nekem az nagyon bevált akksi szempontjából.
Wifin egész nap csatlakozva vagyok, 3g hálozat, szinkronizálások is vannak (facebook, folyamatos email, időjárás) napi pár telefon , kis böngészés, emaileket nézem rajta, este zene és így pont elmegy 2 napot. Android OS 20%, wifi 24% , cella készenlét 20% többi alacsony. Alap kernel, semmi húzás.Más: tegnap volt oprea mobile frissítés és mintha javult volna tőle.
-
molnarpeter
nagyúr
-
Nundee K.
tag
válasz
FőDudu #11256 üzenetére
Először is: peace!
Én 3 dolgot tiltottam le, a Térképet, a Wallet-et és a Hírek és időjárás app-ot, mivel egyelőre nincs rájuk szükségem.
Saját tapasztalataim:
- az alkalmazáskezelőben azt vettem észre, hogy az ICS telepítése után minden programnál aktív a "kényszerített leállítás" lehetősége. Ez a Ginger-nél nem így volt. Olyan, mintha minden progi-t futtatna, bár őszintén szólva láma vagyok a dologhoz. Azért biztos, ami biztos alapon a számomra nem szükséges progi-kat így kilőttem.
- kikapcsoltam a képernyő-forgatás lehetőségét (jut eszembe,a Watchdog app tud real-time CPU fogyasztást monitorozni, nem kell semmit számolgatni fejben)
- a CWM-ben nyomtam egy wipe battery stats parancsot is, hátha.Jelenleg 2 napot így karcosan elmegy a telefon és gyakran lóg a teló wifi-n, vagy 3G-n, tehát kezd beállni a fogyasztása.
Bő 1 éves android tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy a jelenleg elérhető "gyári" ICS-ünk csalódás, de hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem.
(-Többek között olyan ForceClose-t nyom, hogy csak lesek. A legutóbbi: android.phone leállt
. Nagy élmény mondjuk tömegközlekedésen előadni egy akku ki-be produkciót.
-Ha egy alkalmazásból visszalépek a főképernyőre, akkor egyesével rakja ki azt a sok /2 db/ widgetet.)
stb.A lényeg, hogy remélem hamarosan lesz egy kiforrott sw, amit normálisan lehet használni, mindenféle "mókolás" nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest