- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Azt csakis kizárólag Clockworkmod recoveryből lehet feltenni, vagyis nyitott bootloader kell hozzá.
Ha bootloadert szeretnéd kinyitni, akkor első hsz-ben találsz róla pár leírást, többek között az enyémet is.
Keress fel levélben és segítek szívesen, de ha keresel a topikban rom felrakásról, tuti találsz jó pár hszt.Nincs ODIN, szerintem nem egy nagy dolog. (Először nekem is annak tűnt.
)
Majd nemsokára neki állok felrakni a romot, de akkor a 2.3.6-os gyári recovery menüit leírom szépen, hogy mi hol található és ha szerencsénk van, akkor ugyan úgy vannak ICS alatt.
-
Halihó!
Jópofa az APEX, de van vele két gondom:
1. Négynél több képernyőoszlop esetén az istennek se engedi a widgeteket teljes szélességre nyújtani, ha széthúzom, egy oszlopnyit visszaugrik.
2. Nincsenek saját widgetjei, így nem tudok egy normális, egészképernyős SMS-litát kitenni.
Mennyiben lenne jobb a GO Launchernél?
Üdv: MaCS
-
molnarpeter
nagyúr
Chrome+clickable links desktopon, Opera Mobile mobilon, és jóság van.
Amúgy így van a link:
[L:http://prohardver.hu][link][/L]Na, valaki tok+akku? Senki?
mp
-
Quqesz
nagyúr
sajnos várni kell.nekem is csak ma ment fel.....na beelőztek jobb ötlettel: )
lord.lakli
nos én a maps-ban hasonlítottam össze a kettőt.lehet hogy az sem a valóságot mutatja,de ez a lehetőségem volt.a huawei a voda845 volt és a gps test programban is jobb adatokat mutat mint a nexus(vszínű érzékenyebb a vevője v tudomisén......).amúgy gyorsabban is pozicionál a kis kínai.de a wifije is érzékenyebb.......ettől fügetlenül a nexus is jó és szerintem az ics-ben jobb lett a gps. -
Quqesz
nagyúr
mikroszálas szemüvegtörlő bármilyen típusu. ha rálehelsz és utánna törlöd még jobb az eredmény fólián(tudod reggel a szájszag mindent lemar).amúgy nekem is gyorsék rakták fel a 780-as fóliát az első pillanatban és no bubi,no karc és mukszik.a szélén egy mili tényleg nem tapad de ez nem okozott problémát soha(5 hónapja van fent).
-
kolosanyi
veterán
Akkor nem lehet, hogy a háttérben futnak webes dolgok, amik terhelik az adatforgalmad? Mert ha nem igény szerintire van állítva a flash a böngészőben, akkor az is megjelenik állandóan, szóval kb hasonlóra kéne kijönnie az egésznek. Vagy csak én tudok valamit rosszul, de akkor valaki homályosítson fel legyen szíves.
-
kolosanyi
veterán
Az attól függ. Telefonon engedélyezve van a flash megjelenítés? Mert ha igen, az elég szépen megdobja az adatforgalmadat (gépen, meg ugye alapból megy a flash). Illetve az sem mindegy, hogy milyenre van állítva a user agent. A desktop oldalak nagyobb forgalmaz generálnak a mobilos oldalaknál. Meg ugye az se mindegy, hogy telefonon milyen böngészőt használsz, mert az Opera mini akár 90%-kal tömörít.
-
tibz03
őstag
Megy is rendesen, pár apró hibája van (böngésző-bug, rossz memóriakezelés, egyeseknél "eszi" az akksit - ez utóbbit én nem tapasztaltam). Ergo aki nem sűrűn böngészik a telón, annak nem sok problémája lehet vele.
Én úgy jártam egyszer vele, hogy telepítés után már első boot-oláskor dobálta az FC-ket, pedig még semmi app-ot nem telepítettem rá. Hiába wipe-oltam mindent telepítés előtt, valami elb@szódott. Újrahúztam az egészet, és másodjára már jó lett. -
BoB
veterán
Önmagában nem, de a Diceplayer-el igen max 720p-seket, ami fizetős alkalmazás a marketen.
-
mgTerminator
veterán
-
Quqesz
nagyúr
nekem is csinált már hasonlót,húzd ki a routert kb 10s aztán bedug,majd nézd meg.néha meghülyül a rendszer,beakad.ha nem megy telefont is indítsd újra.nálam wpa2 a security,de ha már ip címet kér le akkor már az azonosításon túl vagy.esetleg nézd meg nem kapcsoltad-e be a fix ip címet a telón véletlenül az esetleg okozhat még akadást.általában inkább a router hülyesége a hiba(dlink 524 volt most 635)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest