Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
-
palesz53
senior tag
válasz
doddencs #18200 üzenetére
vagy nstools-sal, vagy a setcpu progival (root kell)...
a #16639-es hszben találsz egy linket, ahol le van írva melyik mire lett megalkotva...
200 MHz csak azért, mert kevesebbet fogyaszt, mint 100-on - 1200-on nincs semmi baja, bírja a proci... én csak rövid ideig húztam túl, így erről majd mások bővebben... -
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17690 üzenetére
Bocs, elfelejtettem választ írni. Mivel új ROM, ezért szerintem kellene egy data,cache, dalvik cache wipe. Ha ez megvan, felraktad a ROM-ot, akkor rögtön mehet is utána fel a kernel és csak utána indítod újra a telefont.
bajnokpityu: Majd írd le a véleményed a ROM-ról!
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17690 üzenetére
Ha új ROM-ot raksz fel, akkor az hozza magával a saját kernelét, szóval utána újra fel kell raknod az eddigi kernelt.
bajnokpityu: próbáld ezzel a gapps-szel gapps-ics-2012-0429
-
Dzsuri89
őstag
válasz
doddencs #17685 üzenetére
Recoveryből kell feltenni, ahogy a leírásban például a Superuser-t.
Ha felraktad a romot, akkor utána célszerű egyből feltenni a kernelt és megúszod a WIPE-olást.Ha kernelt akarsz felrakni, egy már működő rendszerre, akkor Wipe Dalvik Cache és Wipe Cache Partition, majd utána mehet a kernel telepítése.
szerk.:
Rom telepítésnél előtt fontos, hogy legyen
Wipe data
Wipe cache partition
Wipe dalvik cacheBiztonsági mentést nemárt csinálni a működő romról, amit CMW alól megtehetsz.
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17666 üzenetére
CM tuti tud magyarul, mert azzal fogadott...át is állítottam
MIUI-s kérdésekben Slukkica tud válaszolni.
CM-nél az experimental az elvileg egyet jelent az RC-kkel, vagyis a kiadásra jelölt verziókkal. Ez és a stabil ROM is csak CM 7-es, vagyis GingerBread alapú.
A nightly-k nem a legstabilabb ROM-ok, bár nem nagyon panaszkodok rájuk. Minden reggel töltenek fel egyet ilyet, mindig kis hibajavítást csinálnak rajta. CM9-ből még csak nightly elérhető, de szerintem egy próbát megér, csak cseréld le az alap kernelt. -
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17662 üzenetére
Apex-et tudod tölteni itt. Matr1x kernel pedig a matr1xkernels.com -ról tudsz szedni. Én a legújabbat használom, de a 19.5-öst ajánlom még.
Magyar nyelvet nem nagyon tudom (angolul használom), CM-ben tuti van, Slukk fordítja a MIUI-t, de ha jól tudom, akkor a magyar verzió nem frissül OTA-n keresztül.
-
szponzor
senior tag
válasz
doddencs #17660 üzenetére
- ROM-okról itt tudsz kérdezni, de érdemes nézni a Nexus S Hacks-et is.
- Különleges kapcsolat szerintem nincs.
- Az új verziók hibajavításról, új funkciókról szólnak. CM naponta ad ki nightly verziót, MIUI-nál hetente jönnek az új ROM-ok, a többi ROM relatív lassan frissül.
- MIUI-nál elvileg működik az OTA, többinél nem nagyon.
- Ha visszaállítasz mindent (gyári ROM, zárt bootloader, gyári recovery), akkor nem lesz gond, nem tudják megnézni, hogy mi volt előtte rajta.A legjobb választás még mindig az Apex ROM egy Matr1x kernel-lel szerintem.
-
lord.lakli
őstag
válasz
doddencs #15924 üzenetére
Pár telefonnal ezelőtt volt windows 5.1-es az is így működött, sőt egyre később kezdett el csengeni
. Eddig több android 1.5-4.0.4-ig csinálja ugyanezt. Meg kellene nézni a kódot, hogy hol kezd számot keresni. Előfordulhat, hogy először a hívások között, mert az jó darabig kisebb méretű, mint a névjegyzék. Ha ott nincs, valószínűleg csak akkor nézni meg a névjegyzékben. De ez csak egy okoskodás
-
lord.lakli
őstag
-
mgTerminator
veterán
válasz
doddencs #8508 üzenetére
Ezt már használtam korábban, de már nem emléxek hogy miért cseréltem le, de most megint kipróbálom, köszi!
rionpulya: Most is ezt használom és sajnos soxor nem megy el amit írok, és soxor meg se kapom... :/
vamosip: Ezt is kipróbálom
neked is köszi!
slice14: köszi a linket!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
doddencs #6694 üzenetére
Akkor bedobom a Simple Calendar-t is, mint lehetőséget. Nálam eddig ez a nyerő.
Jöhet minden lényegi infó.
Mondjuk először kellene végre feltenni egy vudut. -
nexusking
aktív tag
válasz
doddencs #6694 üzenetére
Szerintem az ilyen naptár vidgetek közül a Pure Grid Calendar Widget a legjobb, én imádom, nagyon jó, és könnyen áttekinthető.
Főleg a heti nézet miatt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest