- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
bajnokpityu #13290 üzenetére
néha nem árt leformázni mindent és újrarakni, végül is ez is csak egy operációs rendszer mint a többi, iphone-os ismerősök is panaszkodnak mikor némelyiknek belassul, ez ilyen.
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #13290 üzenetére
Érdekes én nexus s-en lassulást még nem vettem észre, főleg nem ginger alatt. Néha egy-egy újraindítás szerintem segít.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13287 üzenetére
Wipe cache Stock recoveryben is van, még ugyebár napi egy reboot.
Mp
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #13287 üzenetére
Szerintem hetente egy újraindítás nem árt neki. Amúgy milyen rommal lassul?
-
Slukkica
őstag
válasz
bajnokpityu #13284 üzenetére
Memoria scriptelés
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13284 üzenetére
Cache+ dalvik cache wipe mondjuk havonta, meg napi egy reboot.
Mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13013 üzenetére
CyberGR. De, kell root... viszont van egy klikkes root is már, onnantól egész könnyű
Lásd 1. hsz.
mp
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #13013 üzenetére
Főzött romhoz cwm recovery kell. Ha kicsit visszaolvasol pár pont ajánlva volt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #13005 üzenetére
Volt, visszavonták, de már van főzött jó. 4.0.4-et várunk pár héten belül.
mp
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #13009 üzenetére
Szüneteltetve van az OTA frissítés a visszajelzések miatt. Úgy tudom még a gingert se frissíti magától. Manuálisan lehet pakolgatni jelenleg romokat.
-
Asbee
veterán
válasz
bajnokpityu #13005 üzenetére
Jó ideje van már hivatalos ics, csak vannak hibái.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bajnokpityu #7862 üzenetére
Én is a médiába vettem és szerintem 2 év teljes körű gari van rá, amit 2 hónappal meghosszabbítottam.
-
slice14
veterán
válasz
bajnokpityu #7862 üzenetére
Hát nemtom, szerintem a szlogenje meggyőző, "Mert hülye azért nem vagyok." hogy ne ott vásároljak.
-
knyitogato
őstag
válasz
bajnokpityu #7857 üzenetére
igen, a második év a szoftvergari gsmboltoknál, ami gyakorlatilag annyi, h frissítik, ha akarod...
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #7857 üzenetére
Általában szoftveres. De olyan is akad, hogy 1 év gyártói mellé ad a bolt is 1 évet. Bár a Samsungnál ez nem lehetséges, mivel Ők alapból 2 évet adnak.
-
FőDudu
veterán
válasz
bajnokpityu #7849 üzenetére
A GSM resz hibatlan es a GPS is eleg jo az IGO-val. Mult heten probabol elnavigaltattam magam a magyar nagykovetsegig - siman odavitt.
Szerintem olyasmi lehet a baj a wifivel, hogy valamiert a kapcsolatot megsem tartja fent - hiaba van Never-re allitva a Wifi sleep policy.
Ezt majd jol kivizsgalom - beallitom valamelyik routeremnel a DHCP lease time-ot mondjuk 10 percre, aztan ha lekapcsolt kepernyonel nem ujitja meg az IP cimet.....
Meg egy kerdes: az Gmail es e-mail alkalmazasoknal hogyan lehet beallitani az automatikus csatolmany letoltest? Eleg sok csatolmanyt kapok, jo lenne nem rajuk bokdosni.... utana meg open... Remelem ertitek mire gondolok! Jon az e-mail, benne a Word document. Szeretnem, ha az mar le lenne toltve es nem akkor kezdene el letolteni amikor az e-mailt megnyitom.
-
premete
veterán
válasz
bajnokpityu #7851 üzenetére
Nekem sincs fólia, se tok, mégsem karcos. Volt gorilla glass az előző telefonomon, az karcosabb volt, ugyanilyen használat mellett. Eddig a hátlap is hibátlan, pedig attól tartottam, mert eléggé samsungos, gagyi, hajlékony műanyagból van. Nekem az sd slot hiányzik belőle mondjuk, egyébként használható, amire kell.
-
premete
veterán
válasz
bajnokpityu #7849 üzenetére
GPS, ha van rálátás műholdakra, és van mobilnet, akkor mire az igo feláll, ott vannak a műholdak is. ne gondolj nagy adatforgalomra, kb. 20 kB a pozicionáló fájl, amit letölt induláskor.
Gsm gondom még nem volt, jellemzően Telenorosoknál előfordul, amíg napi szinten baxtatják a rendszert. Ami még előfordulhat, ahol nincs/akadozik a 3G, ott az akkut 3G-n drasztikusan meríti (ahogy mindegyik 3G képes cucc, lehet android, vagy ios is).
CM7-nél is zajlanak a dolgok: cm: Bump to 7.2.0-RC0 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest