- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
válasz
nexusking #17368 üzenetére
Tok, fólia nélkül zsebben, övtáskában, természetesen nem kulcs és ilyenek mellett.
1 éves a teló, múlt héten lett egy félcentis kis vízszintes karc a kijelzőn + jobb oldalon a kereten van egy hangyaf@sznyi ütődés. Vigyázok rá amúgy, nem tudom hogy sikerült
Persze icipici hajszálkarcok biztos vannak, de kb. még egy évig használni szeretném, utána meg úgyse ér fabatkát se az egész... Csak le ne essen.
-
havri1
félisten
-
forintuser
őstag
válasz
nexusking #17183 üzenetére
Nem, nem kicsi. Egyetlen hibája az, hogy Tablet mode-ban nem minden alkalmazást lehet telepíteni.Mondjuk nekem csak egy nem ment fel, az a híres navigáció.De vissza normál mode-ba, és okés lett.Stabilitásról csak jókat tudok mondani.Air kernel 4.2.No reboot, aksi is jól bírta.Szóval mindenkinek ajánlom egy próbára.
-
Asbee
veterán
válasz
nexusking #17141 üzenetére
Azzal kell feltenni az ilyen invisible shieldes fóliákat ha nem adnak hozzá külön spray-t. A tapadós felét bekened finoman hogy ne legyen habos, így szépen el tudod rendezni, közben a löttyöt kitolod alóla és letörlöd. Hagyod száradni egy napot és az le nem jön onnan egy jó ideig.
-
havri1
félisten
válasz
nexusking #17071 üzenetére
Nem tudom, lehet valahogy videót csinálni a használatról?
Nekem a megnyitáskor egy nagyon kicsit lehet látni akadást, de tényleg csak 1 pillanatra.
A görgetés szép folyamatos.
Nekem most build37 van fent, saját kernellel.Szerk.: Jobban megnézve, nem is lag van megnyitáskor, hanem a kint lévő (értsd főképernyő) ikonokat amikor "átcseréli" a listában levőre, akkor van kis villanás.
Lehet ki lehetne küszöbölni, de annyi beállítás van benne, még nem jöttem rá egy tizedére sem kb.. -
Domy
aktív tag
válasz
nexusking #17010 üzenetére
Ezek szerint annak a romnak is kell az idő, hogy megtanulja az akksit
Nálam most APEX van fent AIR Kernellel, de az első napja gyalázatos. Szokásos használat mellett 10-11 óra volt a készenlét. Nem mondom, elég sok hívásom volt ma, és ebben benne van 1,5 óra képernyőidő is.
-
szponzor
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
nexusking #16921 üzenetére
Mindjárt visszakeresem, van pár buildom apk-ban
720p teszt
Ezt csekkold le pls! -
-
KillBorn
senior tag
válasz
nexusking #16892 üzenetére
Milyen voltage beállításokat használsz? Én is próbáltam a 20.0-át de, volt, hogy be sem bootolt vele a teló, és bootolás közben újraindult 1x random módon...ha visszatettem alap nexus feszültésgre akkor sem volt mindig jó. Az OC-t egyáltalán nem bírta, se 19.5-tel, se 20.0-val. Most Air 4.2 van, azzal meg simán viszi a 1.2Ghz-t, pedig alacsonyabb a feszültség abban alapból, mint amit 20.0-nál adtam neki. Érdekes, hogy csak bootolás közben indult újra 1x (ha 1Ghz, ha több, ha Matr1x voltage, ha stock NS, mindig), ha sikerült bebootolnia semmi gond nem volt utána
Stock 4.0.4.
-
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #16650 üzenetére
Ok, eddig ketten vagyunk. Ha még leszünk páran, nem is lesz olyan nagy munka.
Az angol miatt nem kell aggódni, nem kell profinak lenni hozzá. Én is csak középfokon beszélem, de azért el lehet boldogulni vele.
Tehát akkor jelentkezőket várunk a fordításhoz, persze csak ha többek szerint is van értelme.
(#16651) Slukkica
Szuper, alig várom. -
szponzor
senior tag
válasz
nexusking #16639 üzenetére
Jó kis leírás, át is állítottam a governort ondemand-ról smartassV2-re, a legkisebb frekit meg 100-ról 200-ra. AnTuTu-ban kaptam 3562 pontot 1300 MHz-en performance governor-ral, 1460-on már lefagyott a telefon. Láttam a listában, hogy vannak, akik 6-7000 pontot is csinálnak Nexus S-sel, nagyrészük 2.3-as Android-on...kicsit érthetetlen, hogy hogy lehet ennyit kihozni a telefonból, ráadásul nagy részük alig volt OC-olva (bár volt egy 1800 MHz-en járatott NS is, ott értem a 7000 pontot
).
-
nexusking
aktív tag
válasz
nexusking #16630 üzenetére
Itt van egy elég részletes leírás, ahhoz hogy a lényegét megértsd az NSToolsnak.
-
havri1
félisten
válasz
nexusking #16622 üzenetére
Én nagyon érzékeny vagyok az akadozásra, mert hozzászoktam a tökéletes rendszerhez (Slukkica PureMiui1.12.12 talán). Na az hihetetlen sebességgel futott, trinity kernellel nálam.
Szóval törekszem én is a tökéletes programfutásra. Nagyon részletesebben nem tudom leírni.
Telepíted a kernelt, újraindítasz, telepíted az nstools-t, majd restart meg root jogok kiosztása után, a megadott dolgokat beállítod.
Lehet amúgy jól fogyaszt, csak sokat használom azóta..
Elég sok nyomkodás mellett, nekem reggel 8tól 18hig bírta, akkor esett le 18%ra az akksi.
Ebben volt kb 10-20 perc telefonálás, 1-2 óra wifi, 1 kernel csereés a wifit leszámítva HSDPA net, ami egész nap pörgött. Viber smsm, faceook, netezés
-
havri1
félisten
válasz
nexusking #16620 üzenetére
Arról én sem találtam, nagyon de nagyon kínai oldalról szedtem le én is
Nyugodtan felteheted, jól működik. 1.2 és 1.4 is tesztelve, semmi különbséget nem vettem észre, mind miuiandroid oldalról leszedett romon. (2.5.11 és 2.5.18)
Talán a most használt Steve Garon rom annyival jobb, hogy 1100mhz CPU/220mhz bus sebességes, és hogy deep idleből híváskor a lock screen nem akadozva jelenik meg..
Ami lényeges és látványos sebességnövekedést hoz, az a deadline beállítása az Active Scheulder-ben, illetve a CPU fülön a Governor, smartassV2 beállítása.
Ezekkel gördülékeny az ICS MIUI.
Viszont a GB MIUIhoz képest majdnem másfélszeres az akksi fogyasztásom.
1 napot nálam nem bír ki sajna, GB MIUI elment estig.. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
nexusking #16614 üzenetére
Amit kérdeztél, azt Slukkica ajánlotta, A srác nevét már elfelejtettem sajnos, de xda-ról kaptam le. Jelenleg is ezt használom, a spark kernelek, és ez, kb ugyanazt tudja, vagyis majdnem tökéletesek
Trinityt még nem próbáltam, De már leszedtem mind2-t
Ha nem is OC-zol, a programot szedd le, ugyanis a kernelt ezzel tudod tweakelni.
A CPU dolgait is ezzel állítod, defaultban nem biztos, hogy jól fog menni. -
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #16534 üzenetére
Most üzemidőről volt szó.
Amúgy csere... Szerintem nem érdemes cserélni, legalábbis a saját szempontjaim szerint. Mindegyik, az általad felsoroltak közül szarabbul szól, ráadásul egyik se hoz annyival többet, mint amennyivel többe kerül. Ha kell az erősebb vas, akkor ok, de semmi nem használja ki. Egyedül a 1080p-t tudom mondani, mint előnyt, meg esetleg a One X nagy ppi értékét, de ezek nélkül el lehet lenni. Szerintem.
-
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
nexusking #16490 üzenetére
Szerintem nem kell össze-vissza állítgatni a lejátszót, hogy jó hangot kapj. Egy értelmes füles mellé semmiképp, akkor kell hangszínt, egyebeket állítani, ha mondjuk szarul van masterelve a felvétel (utóbbi időben egyre inkább terjed ez sajnos). Pl most jött ki az új Sonata Arctica album, illetve még meg se jelent, de leszedtem gyorsan mp3-ban, belehallgattam és kegyetlenül elcseszték a masterelést, vagy ez a verzió ilyen rossz, nem tudom, de itt utána kellett nyúlni az eq-nak. Érekes, utána úgy voltam vele, hogy "helló hangszerek, ti is itt vagytok? hol voltatok eddig?"...
(#16491) Dzsuri89
Az a vicc, hogy én már megszoktam a Neutron kinézetét, ha nem is látom szépnek, de olyan "komoly" hatást kelt. Színvilágban tök ugyanaz, mint a PowerAMP, de valahogy "profibb" az összhatás. Mondjuk tényleg nem szép, de pl gépen is a Foobar2000-et használom, az se egy szépségbajnok.
Most jelenleg Go Launcher van fent. Erre tudtam ráhegeszteni a Concept ICS nevű ikonpakkot (illetve ez egy Go és MIUI téma), ami nagyon megtetszett nekem. Egész gyors, ezzel a témával szép is, illetve amit régen is nagyon szerettem benne, hogy lehet mappákat csinálni az alkalmazáslistában. Rendezettebb lesz az összkép.
(#16493) rerros
Amúgy az audiofilek anno már a CD-t is ellenezték, mert ugye az se teljesen veszteségmentes. Na most az a vicc, hogy a legtöbben Youtuberól streamelik a zenét... És a legtöbb embernek fel se tűnik a dolog, fogalmuk sincs, hogy lehetne jobb is, pedig szerintem bűn így zenélni (na nem mintha nagy hifis lennék). Viszont érdekes, eddig kivétel nélkül minden ismerősöm meglepődött azon, hogy milyen fos minőségben hallgatnak zenét. Semmi extrát nem csináltam, a fülükbe dugtam a kis Xears XE200-amat, ami nagyon nem egy high end darab, illetve kikerestem egy olyan zenét, amit ismernek. Alapból furcsa volt nekik, hogy jé... itt ennél a résznél van billentyűs kíséret a vokál alatt? Stb...Szóval úgy veszem észre, hogy igény lenne a jobb minőségre, csak nagyon sokan nem is tudnak róla, hogy kicsit több ráfordítással már lényegesen jobb hangot is lehet kapni.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
nexusking #16486 üzenetére
PlayerPRO-t használok, mert az könnyen beszerezhető, ha érted mire gondolok.
Amúgy nem nagyon veszek észre hangzásbeli különbséget a PlayerPRO és a Power AMP között. A Neutronról nem tudok nyilatkozni, mert akárhányszor megpróbálkoztam vele, inkább letöröltem a gusztustalan kinézete miatt, egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy beállítsam.
(#16488) kolosanyi
Melyik launcherrel nyúzod szegény készüléket? -
N_A_S
veterán
válasz
nexusking #16469 üzenetére
Üzemidőről nem tudok még nyilatkozni, ahhoz túl friss még a rendszer, még az akksi se lett bekalibrálva. Most rengeteget játszottam a DeadSpace2-vel, így viszonylag hamar lemerül, de normál használat mellett simán tartható az 1 napos üzem 1300as proci mellett pedig még egy kis feszt is emeltem (1200@1350mV, 1300@1425mV, 1460@1500mV).
szerk.:
de majd úgyis meglátod... a lehetőség a te kezedben is ott van. Majd írd meg hogy mik a tapasztalatok.Neked amúgy hány V-on stabil az 1300? SetCPU-t meg hasonló okosságokat ne tegyél fel, csak jó tanácsként mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest