- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
bandigyerek #21666 üzenetére
Még nem írták, egyelőre annyit tudni, hogy a takju-s Galaxy Nexus-ra már megjelent...nincs kizárva, hogy megkapjuk, de még semmi infó róla, ami idegesítő. A 4.1-nél a bemutató végén elmondták, hogy megkapja a Nexus S is...most meg semmi infó nincs róla. Nekem biztos, hogy ez marad, amíg meg nem tudom rendelni a Nexus 4-et, jó telefon és még a mai gépek között is megállja a helyét, továbbá az ára sem csökkent sokat. 70-ért vettem, több, mint egy évvel később pedig 45-ért tudom eladni.
-
lord.lakli
őstag
válasz
bandigyerek #18755 üzenetére
Ez volt már ICS-nél is, tudja a ménkő miért, de valamit nagyon elrontanak.
-
lord.lakli
őstag
válasz
bandigyerek #18751 üzenetére
Mióta kijött, azóta többen írták hogy nem megy.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #17951 üzenetére
Szerintem a te szemeddel lehet gond.
Tegyél a telefonod mellé egy WP7-es készüléket vagy egy iPhone és nézd meg, hogy a Nexus S ICS launchere mennyivel darabosabb az animációk között.Mindenesetre számomra ez tűnik az eddigi legjobb android frissítésnek.
-
szponzor
senior tag
válasz
bandigyerek #17948 üzenetére
Akkora szemmel látható változás nem is lesz, hiszen ez inkább ICS bugfix szerintem pár új szolgáltatással, pl. Google Now. Az értesítési sáv is változik, lehet blokkolni a nem kívánt értesítéseket. A kamera még gyorsabb lesz és kicsit változott a felülete is.
Nagyjából ennyi lehet a JB fontosabb újítása, mert az arab nyelv használata gondolom nem érint itt senkit. -
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #17948 üzenetére
Nem vettél észre semmit?
Végre nem fog laggolni az oldalak közötti lapozás, ahogy írta Kolosanyi, a fix 60 fps-es szemem végre kielégül.
Újdonságok: Katt!
(#17947) kolosanyi
Szerintem nagyon jó lesz ez a rendszer.Mondjuk, ha sikerül összegyűjtenem egy kis pénzt, akkor átváltok a Nagytestvérre, de lehet annyira gyors lesz a Nexus S is, hogy maradok itt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #16178 üzenetére
Hányszor mondjam még el hogy megértsétek, hogy annak a kék színnek semmi köze a googlehoz meg a szinkronizáláshoz???
Ha nem hiszitek el akkor töröljétek a google fiókotokat, vagy tegyetek fel egy cyanogen romot gapps csomag nélkül és menjetek fel wifire.... -
XTaki
tag
válasz
bandigyerek #15793 üzenetére
ugyan maceras mindenkinel beallitani, de ezt kerestem!
koszonom! -
XTaki
tag
válasz
bandigyerek #15791 üzenetére
az utobbi...
wifi-vel minden alkalmazas mehet kifele, 3G-vel viszont csak azok, akiknek en megengedem
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandigyerek #15773 üzenetére
Fájl/beállítások/Multi-Sync/és ott pipáld be hogy hivások frissítése. Utána csinálj egy sync-et és elvileg kell hogy működjön.
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandigyerek #15771 üzenetére
Beállításokat nézd meg, én most direkt lecsekkoltam a hiváslistát (töröltem pár hivást, majd visszatöltöttem vele), és működik, de a gyári beállításokkal nem szinkronizálja a hiváslistát csak ha beállítod neki.
-
F_Gergely
őstag
válasz
bandigyerek #15768 üzenetére
én a myphone explorer-t használom szerintem az ezeket a mentéseket tudja. Nézd meg, én nagyon kedvelem a programot, igaz én csak outlook szinkronizációra használom, de egy próbát megér, hátha.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #15734 üzenetére
van fent custom recoveryd? mert akkor oldal alja és recovery flashable zipre nyomj.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #15731 üzenetére
Most mit használsz?
4.0.4. csak 4.0.3-ról és 2.3.6-ról frissíthető verzióban van hivatalosan. A 4.0.4. megjelenésekor volt egy "full házi barkács" 4.0.4. is, de inkább az előzőek közül tedd fel valamelyiket.
Üres telefonos írásodra reagálva, akkor rakjál fel egy 2.3.6-ot és az frissül, majd OTA-n 4.0.4-re.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #15725 üzenetére
-
forintuser
őstag
válasz
bandigyerek #15722 üzenetére
Mondtam...
-
bandigyerek
senior tag
válasz
bandigyerek #15721 üzenetére
mennyit számít egy szájbatekert pontosvessző.... @&#@{]
-
forintuser
őstag
válasz
bandigyerek #15719 üzenetére
Akkor valamit elgépeltél.Működnie kell.
-
Slukkica
őstag
válasz
bandigyerek #15716 üzenetére
Egyébként a CWM-ből is van touch verzió is.
Tehát már három féle is van -
Slukkica
őstag
válasz
bandigyerek #15713 üzenetére
Clockworkmod Recovery alternativa (CWM)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bandigyerek #15708 üzenetére
Cwm kell minden nem gyári cucchoz.
mp
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #15708 üzenetére
Minden főzött rom alapvető követelménye a CMW.
Te raktál már fel gyári recoveryvel főzött romot?
-
jofiucska
tag
válasz
bandigyerek #15337 üzenetére
Avi-k...
De pont az a lényeg hogy ne kelljen konvertálni, felteszem és lejátssza, legalábbis nekem. -
jofiucska
tag
válasz
bandigyerek #15330 üzenetére
Nekem nem játszott le egy filmet se azokból amik a telon voltak...
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #15251 üzenetére
Hát igen, így már én sem... ennek így nemsok értelme van. Azt hittem hogy cm9-en bugos.
-
_NCT
addikt
válasz
bandigyerek #15222 üzenetére
Én tettem fel manual
-
kolosanyi
veterán
válasz
bandigyerek #15198 üzenetére
Köszi.
Próbáltam minimálra venni a figurát. Igaz, én még csak tanulgatom ezt, a témázós topikban vannak nagyon elborult művek.
-
tibz03
őstag
válasz
bandigyerek #14979 üzenetére
Android 3.0-tól felfelé. Igaz, rosszul fogalmaztam: vannak olyan widgetek (kapcsolók), amik betehetők oda (pl. Elixir 2, Extended Controls).
(#14980) kolosanyi:
Külön appal, de ezt eddig is lehetett.
- 2.3 alatt? Kétlem.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #15110 üzenetére
Mindegy, már megoldódott.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #15085 üzenetére
Ha a kezdőlapon megnyomom a nagyítót alul, akkor semmi nem történik. Lehet, hogy ez a nexus beam kiváltsága volt...?
Szerk.: A telefonkönyvben működik, de ahhoz pluszba be kell lépni.
Más: A recoverym most visszaállt a cwm-ről gyárira?
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #15081 üzenetére
Várjál, én is így szívtam meg, mert azt nem írtátok, hogy aztán nem is fog működni a keresés. Neki és nekem is csak a kereső sáv bántotta a szemem. Most viszont nem tudok egyáltalán keresni, az összes alkalmazások közül pedig eltűnt a google kereső. Azt hogyan tudom visszaállítani?
Más.: A magyar Any soft keyboard működik valakinél a gyári 4.0.4.-en, mert nekem nem akar működni. A beállításokban a Magyar (qwerty, 4 soros) van kiválasztva, e mégsem működik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bandigyerek #14982 üzenetére
Nekem alapban még gyorsabb a gyári 4.0.4, mint a gyári 2.3.6
Ellenben nem tudom,h a buzereálásnak köszönhető-e, de az akksiidő drasztikusan csökkenni látszik.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #14979 üzenetére
Ha widget kapcsolót akarsz, arra külön app kell.
Látom lassú voltam.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
bandigyerek #13861 üzenetére
Egy hozzászólás erejéig beállok az Android vs. WP7 témába.
Az utóbbi pár hétben, amikor megfordultam elektronikai üzletekben, mindig megnyomkodtam a Lumia 800-at. Igaz ami igaz, hogy valami hihetetlen, hogy milyen gördülékeny az egész rendszer, egyszer sem laggolt, még minimálisan se a menüben való mozgáskor, animációknál. Körülbelül ennyi volt, ami tetszett a telefonban, semmi más!!!
Nekem még meg se fordult a fejemben, hogy WP7-re váltsak, mert Android után olyan érzésem lenne, mintha börtönbe zárnának.Szerintem az optimalizációban jobb a WP7, semmi másban.
-
saviola55
tag
válasz
bandigyerek #13853 üzenetére
Van otthon 5.1-es hangfal, de néha nexussal is hallgatok zenét, főleg este, ha úgy van és edzek főleg. Ne zavarjon senkit a családban.
Buszon ülva, meg futás közben meg az a fontos, hogy ne halljak külső zajokat
Legalábbis számomra, de mikor pesten a körúton mentem egyszer fülhallgatóval a fülemben, na az nem buli, ott tényleg számítanak a külső zajok, bringázásnál meg pláne.
Ne aggódj ,egy darabig nem fogom lecserélni a nexus s-t, de ha veszek újat akkor is ezt meg fogom hagyni, már csak azért is, mert 1 év múlva 20e Ft-ért nem szeretném eladni.
Az, hogy mikrov eszek wp-s telót az árakon is múlik, de wp8 előtt semmiképpen és ugye az még idő, talán 1 év is. De akkor se esnék kétségbe ha 2-3 évig ez a telefonom lenne még.
Félreértés ne essék, a készülékkel meg vagyok elégedve, magával az nadroiddal is, de szerintem wp-é a jővő és az akadásmentes használatéslice14
Számomra még az is drága.
-
saviola55
tag
válasz
bandigyerek #13850 üzenetére
Otthon, futás közben, néha buszon.
Mindenhol jól müködik -
saviola55
tag
válasz
bandigyerek #13848 üzenetére
Gyári zenelejátszóval érdekes módon jobban érzem a hangzásbeli különbséget mint neutronnal. Régen próbáltam neutront és kb erre emlékeztem. Mondjuk a mélly valami überbrutál
1000-1000 Ft-ot megér a neutron is és a voodoo is, főleg akik sokat hallgatnak zenét.
Egyébként icsben sokat javult a sima gyári lejátszó is, voodoo nélkül is. -
saviola55
tag
válasz
bandigyerek #13844 üzenetére
Az újítások miatt se árt a frissítés, azért elég sok újdonság volt ics-ben. Meg érted, referenciakészülék, elvileg ezen kellene demonstrálni a dolgokat, miylen gyorsan tudnak kiadni egy rendszert. Na most googlenek kb 2 hónapba telt ics kiadása után kiadni nexus s-re (az is bugosra sikeredett), mig microsoft 1 hónap alatt az egész wp7 palettára kiadta a mangot. Én érzem kicsit furcsának csak?
A frissítések pedig igenis kellenek. Win7re is kapod, iosre is, symbianra is.
Rootloni meg csak voodoo maitt rootoltam a telefonom, semmiféle romolásba nem kezdek bele, főleg mert nem is értek hozzá, rootolás is segítséggel ment csak.
Nekem gyári szoft kell, lehetőleg hibamantesenlupus_l
engem nem igazán érdekel wp egyszerűsége, nem gyerek vagyok már, akit a háttérképek, meg a különböző felesleges appok vonzanak. Akadásmentes megbízható rendszert akarok, jó supportot és ennyi. Nekem bejönnek a csempék amúgy, teljesen egyszerű, az átlag ember számára jobban is hazsnálható mint pl android. Anyám munkatársai pl mikor néztek egy wp telefont el voltak ájulva miylen egyszerű, nagy csempe, nincs félrenyomás, midnen egyszerű, galaxy minin meg szenvedtek mint állat. Egy ár miatt nem választják még wp-t.
-
Asbee
veterán
válasz
bandigyerek #12885 üzenetére
Itt semmi.
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #12722 üzenetére
Maintenance Release 1
-
janika1988
tag
válasz
bandigyerek #12722 üzenetére
"kőszolgálati"
-
keyol
aktív tag
válasz
bandigyerek #11982 üzenetére
okè,jò lett.köszi
-
DonMedve
addikt
válasz
bandigyerek #11052 üzenetére
Viszont Neked és egész családodnak.Ezúton kívánnék én is Áldott Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek.
-
toto0569
addikt
válasz
bandigyerek #10996 üzenetére
én ma egész nap a hozzászólásaitokat olvastam ,én a mai napig a MIUI-TSM 1.12.2 verzióját használom,ezt Slukkica rendesen össze rakta napi használati szintre.Párszor már feltettem kíváncsiságból az ICS-et de nekem még nem kézre álló,nem is fogom erőltetni amíg azt nem olvasom tőletek,hogy f@sza. az biztos,hogy mindenkinek ki kell próbálni nagyon sok appot,hogy tapasztalatot szerezzen mit érdemes használni állandóra...
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #10994 üzenetére
T-Mobile Pulse mini, Nexus S, Motorola XT910, ZTE Blade, és mindegyik működik.
-
dobost
senior tag
válasz
bandigyerek #10984 üzenetére
Érdekes a dolog, mert nekem stock van mindenből és flottul működik, nincsnek fagyások, egyedül az akksi bírja kevesebb ideig. Még a gyári üzenetküldőt se cseréltem le, mert a handcent nem ICS ready... Próbáljatok gyári beáll. visszaállítását csinálni és csak olyan appot használni, ami tuti ICS ready...
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #10984 üzenetére
Azért ez mégiscsak a google fejlesztői telefonja. Nem egy Galaxy3, vagy ilyesmi, amit átlag userek megvesznek. Ilyen telefont szerintem az vesz/annak kellene venni, aki szeret vele foglalkozni és akar is. Aki csak használni szeretné a ne a Google referenciakészülékeiből válogasson.
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #10969 üzenetére
Küldj nekem egy full listát és leírom. Fejből nem emlékszem.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bandigyerek #10849 üzenetére
Először én is vártam még a Galaxy 3-as ideimben a 2.2-t, mint zsidók a Messiást, de pont aznap pakoltam rá custom ROM-ot, amikor kijött... Tegnap már kisujjból raktam vissza a gyári 2.1-et, és frissítettem 2.2-re, megjegyzem ez akkoriban egyáltalán nem ment
mp
-
Asbee
veterán
válasz
bandigyerek #10849 üzenetére
Szerintem, ha nagyon vissza akarod tenni, akkor nyugodtan állj neki. Eleinte én se akartam aztán utána jöttem rá, hogy semmiség volt az egész.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bandigyerek #10843 üzenetére
A legegyszerűbb módszer sajnos bootloader nyitással jár... Bootloader nyitás, CWM, gyári ROM felrakása. A másik a bootloader nyitás, CWM, root, ROM Managerből 2.3.3... Vagy szervíz. (ha van kedvük, talán megcsinálják.)
mp
-
Asbee
veterán
válasz
bandigyerek #10843 üzenetére
Akkor viszont bootloadert kell kinyitni, fastbootból flashelni cwm recoveryt és onnan feltenni a romot.
-
Asbee
veterán
válasz
bandigyerek #10840 üzenetére
Ezt a kettes gombot én se értem
.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bandigyerek #10840 üzenetére
Bootloader nyitva van?
mp
-
Asbee
veterán
válasz
bandigyerek #10836 üzenetére
Bootloader zárva vagy nyitva van? Ha van rootod, akkor rom managerrel.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Flashelj CWM Recovery-t, és abból. Esetleg ha rootoltál már, akkor ROM Managerből rakj fel egy 2.3.3-at, és az majd frissít.
mp
-
_NCT
addikt
válasz
Hogy érted a nagy büdös semmit? Feltetted az ICS-et, megint beléptél bootloader-be, majd megnyomtad a Recovery menüpontot (hogy visszatedd a 2.3.6-os stock-ot), felvillant egy felkiáltó jel, és azután csak alul a LED gombsor világít? Ha igen, nyomja meg a 2es gombot.
-
ciceroo
tag
válasz
bandigyerek #10489 üzenetére
kicserélni ki lehet, de csak addig marad úgy, amíg le nem törlöd a képet a belső tárhelyről vagy újra nem rakod a telót (névjegyeket)
tehát kéne egy külön mappa, csak profilképekkel, és azokat mind csak manuálisan tudom hozzárendelni :S pff...
jó lenne a gmail sync, ha engedne kicsit nagyobb felbontását
-
válasz
bandigyerek #10489 üzenetére
Egyedül még azt nem próbáltam, hogy a telefonból tallózok be képet. De hát azt meg csak azért nem akarom, mert ha valaki cserél profilképet, azt nem látom és nem cserélődik nálam.
Nem haraptam én át a torkod! -
ciceroo
tag
válasz
bandigyerek #10486 üzenetére
de az a baj, hogyha pl a pc-n Gmailbe állítom be a képeket, vagy csak törlöm a telót és Gmailből húzza le újra a névjegyeket, akkor csak a kisfelbontású kakik vannak
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9675 üzenetére
Szerintem várnunk kell még hogy optimizálják több telóra. Végülis ez az első verzió
-
nexusking
aktív tag
válasz
bandigyerek #9656 üzenetére
Na erröl beszéltem kb 1-2oldallal ezelött...
slice14: hát szerintem ha a nexust lecseréled egy neo-ra, akkor elgurult a gyógyszered. egyrészt sokkal jobb telefon az XS, másrészt csomó pénzt vesztenél a telefoncserével
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
bandigyerek #9638 üzenetére
Tölthetőre gondoltam, a sima az tényleg 1.5V.
Amúgy elgondolkodtató, így van-e értelme a dolognak. Cipelni a kábelt, 4db elem+tartó... -
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #9636 üzenetére
Tölthető ceruzák csak 1,2V-osak.
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz
bandigyerek #9616 üzenetére
Jólvan köszönöm!
-
hallerlaller
addikt
válasz
bandigyerek #9454 üzenetére
olyankor a launcher indul ujra.
-
Nescafé
őstag
válasz
bandigyerek #9493 üzenetére
5-ös ingyenes.a 6 meg megvan.5-öt pròbàlom nem akarja szedni azt a 100 megàt
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
bandigyerek #9486 üzenetére
A Nexus SLCD-je tud olyan lapos betekintési szöget, ahol az LCD tulajdonságai miatt színhelyesen látszik még minden, csak maga a betekintési szög gátol meg abban, hogy bármit is lássak...
Hát igen, ez nem plazmatévé, ami előtt öten ülnek sorban, és a szélsők is látni akarnak valamit...
-
Nescafé
őstag
válasz
bandigyerek #9443 üzenetére
Nekem is az van hogy lemegy a videó és kilép a játékból.Én is várom a megoldást.
Asphalt 6HD -
lord.lakli
őstag
válasz
bandigyerek #9438 üzenetére
Jót kérdezel
ICS-et még nem próbáltam. Amit írtam azt is csak a frissítések alapján írtam, de tudtommal ott már menni fog. A google ingyenes wallet kártya úgy is megszűnik.
-
ShadowX
őstag
válasz
bandigyerek #9420 üzenetére
Ezek szerint megint a 6-os lesz akkor...
-
ShadowX
őstag
válasz
bandigyerek #9418 üzenetére
A múltkor is a 6-os volt? Akkor nem láttam még az akciót így nem tudom...
-
premete
veterán
válasz
bandigyerek #9409 üzenetére
Az ügyfelekét lopják, az megszokott dolog, de az, hogy megveszik a devizát az MNB-től, és olcsóbban adják tovább, az szokatlan dolog.
Az ÁFÁ-ról nem is beszélve, mert az vagy van, vagy nincs, nem pofára megy. -
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #9370 üzenetére
ó, ez elkerülte a figyelmemet. Csak oldalt kerestem.
Köszönöm szépen! -
kolosanyi
veterán
válasz
bandigyerek #9370 üzenetére
Nálam is látszik.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #9365 üzenetére
Telefonon az opera minivel és mobilal sem látom azt a sávot.
-
RAID 2
aktív tag
válasz
bandigyerek #9363 üzenetére
Természetesen itt, mivel azt a sávoz már nem mutatja a böngésző.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9321 üzenetére
Az aszfaltnak könnyebb az irányíthatósága. Az nfs nagy precizitást igényel. Szinte kézügyességen múlik az egész…
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #9323 üzenetére
-
nexusking
aktív tag
válasz
bandigyerek #9323 üzenetére
valaki tud rája warez, vagy letöltési linket? MErt nincs bankkártyám.
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #9321 üzenetére
Szerintem az NFS.
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #9319 üzenetére
Nem unom , csak az árrés kicsit nagy.
-
lord.lakli
őstag
válasz
bandigyerek #9307 üzenetére
A warezek (a kézzel telepített szoftverek) esetén nem mindig van meg a market link. Ha nincs meg, akkor nem tudod frissíteni a marketen keresztül. Ekkor nincs is gond, ha a link érvényes, akkor a market-en látszik a szoftver. Meg tudod te is nézni, hogy a rendszer szerint mik voltak, vannak telepítve.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9304 üzenetére
Jah, amúgy is fáradt vagyok, hosszú volt a mai nap... Csak azt nem értem hogy a régi marketen meg tudnám venni csak ott meg nem tetszik neki a kártyám. Ki látott már ilyet??
-
lord.lakli
őstag
válasz
bandigyerek #9304 üzenetére
Jó lenne, de szerintem nem. Ezért javasoltam egy másik google acc-ot.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9301 üzenetére
Már leszedtem, már régi market vissza, már mindet próbáltam... Ja most annyi előrehaladás van hogy behozza a fizetés ablakot, de a kártyámmal nem lehet fizetni... ami amúgy otp junior.
-
lord.lakli
őstag
válasz
bandigyerek #9301 üzenetére
Nekem úgy nem engedte meg, hogy legutoljára két hónappal ezelőtt volt telepítve vagy öt rom verzióval korábban. Más megoldást nem találtam, mint másik google fiók.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9275 üzenetére
Volt már nem 1x, le is szedtem, semmi... A probléma ott kezdődik hogy a market szerint megvettem, mail nem jött a tranzakcióról, letölteni nem tudom mert meg kell venni..... de ha 1x azt írja hogy megvásárolva
természetesen gépen is telón is próbáltam. Gépen csak lazán fel lehet telepíteni, persze telóra nem indul meg a telepítés...
-
toto0569
addikt
válasz
bandigyerek #9106 üzenetére
tegnap este olvasgattam rengeteg fórum bejegyzést,az olvasottak alapján kíváncsiságból átkapcsoltam 3G-röl 2G-re,és láss csodát azóta nem ingadozik le és fel a térerő.Az a baj,hogy a nexus mindig a 3G-t erőlteti,fogyott is néha reggelre az aksi 15%-ot.Ma telefonáltam,wifiztem ,youtube videókat néztem és 04.00-16.15-ig csak 24%-ot merült.Azóta a térerő kijelzőm maximumon áll,szóval akinek a 3G nem létszükség az kapcsolja át és +1 pont a telónak.(lefedettség kérdése,nem telo hiba)
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
bandigyerek #9173 üzenetére
inkább vágd ketté, mielőtt beleharapnál. nehogy jogtalanul használd a logojukat
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #9173 üzenetére
Köpöd ki!
-
kolosanyi
veterán
válasz
bandigyerek #9167 üzenetére
Hímivarsejtre, csak vulgárisabban? Egy kib****tt hímivarsejtre?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
bandigyerek #9167 üzenetére
bibíííí, te kimondtad, megyek és beköplek...
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9163 üzenetére
Az tuti, mert mostanában ilyen az alma:
-
slice14
veterán
válasz
bandigyerek #9141 üzenetére
Az Asphalt 6 HD-ra gondolsz? Kb. 1 GB-t tölt le az sd-re azt a részét simán tudod menteni gépre a gameloft mappa tartalmát.
TooBee: Nekem a VISA kártyámat simán betudtam állítani...
-
mgTerminator
veterán
válasz
bandigyerek #9141 üzenetére
A data/app mappában van az apk fájl, azt csak ki kell másolni. De ha 1x megvásárolod akkor örökre le tudod utána tölteni ingyen... Én is ezért vásároltam meg minden szart, hátha később majd kelleni fog
A másik meg az hogy van ami ellenőrzi a licenszt... Pl a poweramp unlockerjét is hiába adnám oda bárkinek is, a lejátszóban írná h nem kóser valami.TooBee: milyen kártyát akarsz hozzáadni, hova?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bandigyerek #9109 üzenetére
CM9 menyire hasznalhato?
Kiprobalnam, bar flek, meg nagyon kezdetleges. -
FőDudu
veterán
válasz
bandigyerek #9096 üzenetére
Feher hatteres. Ha kinyomom a wifit, akkor azonnal elmegy a GSM terereje is es feher lesz a hattere. Nektek is ilyen?
-
FőDudu
veterán
válasz
bandigyerek #9091 üzenetére
Olyankor pont nem probaltam...
-
FőDudu
veterán
válasz
bandigyerek #9089 üzenetére
Es mi a helyzet a GSM tererovel?
Nalam az is kiszurkul kompletten. Pedig nincs nalunk terero problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Gamepad
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest