- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Viper26 #8175 üzenetére
Tényleg durván beindult a fejlesztés. Ha lesz megfelelően stabil (1 hetes tapasztalat) voodoo kernellel, akkor én is benevezek...
zseniális: "What may not work:
GPS (it's really fucking cold outside, and I don't wanna go find out if GPS works)" - az ilyesmiért érdemes ide járni...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Viper26 #5863 üzenetére
Azon vettem észre magam, hogy amióta fent van, zenét hallgatok a telefonomról. Még a nem túl acélos gyári füles hangminőségén is sokat javít. Asszem marad ez a rom egy ideig.
szerk: Csak egy dolog zavar. A zenelejátszó widget elég ronda szerintem, bár ez a gyári dizájn.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Viper26 #5680 üzenetére
Magát a telefont nem fogják kicserélni, csak az LCD kijelző részt, ha ő szerintük is "gázos".
Gombok szerintem mindenkinél lötyögnek valamilyen szinten. Nálad melyik irányban mozog túlságosan is? Nekem fel-le irányban van egy kis játéka, de rohadtul nem zavaró, mert csak akkor veszem észre, ha direkt mozgatom. -
-
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
Viper26 #3476 üzenetére
Bár engem hidegen hagy ez a százalékos dolog, de ha már ennyien pörögnek itt rajta: nekem is 94-5-6%-ig töltött, de általában 94%-ig, de tegnap elérte a várva várt (?) 97%-ot.
Töltőn volt, és közben nyomkodtam (tehát nem standby), így tudta feljebb tornázni magát (ezt már valaki írta előttem, de most én is írom, hogy tényleg így van). -
Slukkica
őstag
válasz
Viper26 #3376 üzenetére
"Nem bántam volna,ha bennt hagyják az alkalmazások menüt,tehát nem minden progi kinnt az asztalon/okon van.Defy-n nagyon bejött."
"Ezekbe nem lehetne valahogy alkalmazások menüt beletenni?"
Nos az alkalmazások menü defy-n szerintem a launcher pro volt. De ha nem is cserélsz launchert mert mondjuk a miui-s bejön akkor is meg lehet oldani.
Ha cserélsz miuin launchert akkor bármelyik hayználható, viszont egy dologra kell csak figyelni, arra hogy első indítás előtt a superuserben engedélyezni kell utánna már nem lesz vele gond.
Vagy ha nem cserélsz launchert akkor a sok ikont az asztalon mappázni lehet. A mappát asztalra is meg tálcára is rakható. Akkor kb ugy viselkedik, mintha alkalmazások menü lenne. Mondjuk szerintem pont ez a szép a miui-ban hogy nincs külön menü. De hát mondjuk izlések és pofonok.
-
slice14
veterán
válasz
Viper26 #3236 üzenetére
Én ha megveszem jövőhéten, biztos nem foglalkozok a rootolásal egy jó darabig. Desiremet is csak azért rootoltam mert kevés volt a telepítéshez a hely, ami a Nexusnál nem áll fent. Más hasznát nem igazán vettem a dolognak. Jó ha már rootoltam, persze hogy kipróbáltam néhány romot. Amik közül a Cyanogenmod jött be leginkább, de az sd/ext kezelése miat amit leginkább használtam az a Leedroid volt. Tehát egyéb hasznát nem igazán használtam ki a rootolásnak. Nézhettek hülyének, de nekem a Google által kiadott android jön be.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Viper26 #3211 üzenetére
Azt egy szóval nem mondtam, hogy bármi értelme lenne. User szinten semmi. Szerintem mire kijönnek a progik,játékok a 2magra, a most árult készülékek mér rég nem kapnak támogatást.Oszt majd lesnek.
Azért írtam, amit írtam, mert ha már mindenféle benchmark progi eredményt hasonlítgatunk össze, akkor az legyen naprakész. (Ha friss, csak a progi nem támogatja még a 2magosokat, akkor én kérek elnézést.)
(Monnyuk sztem ezeknek sincs sok értelme.Húzzák a procit, állítanak feszt, olyan romokat tesznek fel, kicsit kinek nagyobb a micsodája játékra hasonlít. Egyszer leteszteltem kíváncsiságból, oszt kész.)
Ez jutott eszembe, pár napja olvastam -
hallerlaller
addikt
válasz
Viper26 #3045 üzenetére
Felesleges, gyárival sem tölt 100ra, ez nem bug ez feature
(#3046) jackbacsi87
ebben a topikban az ilyen steven jobs meg iphone emlegetése igazi szentségtörésnek számít.
inkább olvassátok csak ezt, ilyet tud a mi telefonunk is, meg is említik a cikkben:
nfc_elesben_mobillal_fizettunk_a_szigeten(#3047) DonMedve
gondolom úgy sikerült hogy folyamatosan nyomogattad töltés közben és világított a kijelző.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
Viper26 #3041 üzenetére
Ha már itt tartunk,Steve Jobs lemondott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest