- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
fi:zi'k #22670 üzenetére
ha romot frissítesz,nem fog elveszni semmid HA csak a 2 wipe-t nyomod(cache és dalvik cache)
kernel cserélnél meg sehogysem veszik el,mert ott mindig csak ez a 2 wipe kell,ugyanez frissítésnél.
rom cserénél pedig 3 wipe kell(factory reset-> ettől tűnik el minden beállítás,app stb. , cache és dalvik cache)
remélem ki tudod választani melyik kell neked -
lord.lakli
őstag
válasz
fi:zi'k #22666 üzenetére
Nem jól emlékszel. Kernel csere esetén nem kell full wipe, csak elegendő a dalvic-cache és a cache wipe. Rom esetén ha csak frissítés, akkor sem kell full wipe, csak cache ürítések. Viszont, ha teljesen más rendszer, akkor előtte kell full wipe, azaz minden adatod, programod ugrik.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fi:zi'k #20188 üzenetére
Biztos te is tapasztaltad, hogy vannak bizonyos számok, amik halkabbak, mint a többi. Egy halkabb szám nem fog olyan szépen szólni, ha nincs már elég hangerő hozzá. Nem szoktam üvöltetni én se a fülembe, de azért még is csak jobb, ha tudom, hogy van még egy kis tartalék hangerő, ha szükség van rá.(#20189) slice14
Ilyenről nem tudok sajnos, viszont az tuti, hogy a külső hangszóró és a füles hangerejét teljesen külön kezeli a telefon. Beállítom mondjuk maxra a fülessel a zenét a lejátszón, majd kihúzom, akkor arra a hangerőre vált, ahogy legutóbb hallgattam a hangszóróval.Ne offoljuk tovább az NS topikot GN-nel.
-
palesz53
senior tag
válasz
fi:zi'k #19917 üzenetére
ha még nincs, flashelj fel egy cwm-et (vagy twrp-t), ezzel lecseréled a recoveryt...
ezután töltsd le a kiválasztott kernelt (az egyszerűség kedvéért az sd gyökerébe), majd kikapcs...
ezután bekapcs + hangerő fel gombbal belépsz a recoverybe, csinálsz egy wipe cache-t + wipe dalvik cache-t, ezután kiválasztod az install pont alatt az sd gyökeréből a kernelt, telepíted, majd a recoveryből rebootolsz - és kész is!slukk - tessék a felhőben/külső vinyón biztonsági másolatot tartani...
margithíd - lépjünk túl ezen, hogy ebben az országban drágának találtatik egy apple... csóró ország ez, tessék tudomásul venni!
-
szponzor
senior tag
-
slice14
veterán
válasz
fi:zi'k #19542 üzenetére
Nekem 21 ó 57 p-e megy, és 79%-on van az aksi. Jelzem vasárnap nemigen nyomkodtam.
Air kernel r153 NS: Én ezt használom a stock TSM-el.
-
hallerlaller
addikt
válasz
fi:zi'k #12139 üzenetére
Engem pl zavarna, hogy még noti.bart is le kell húznom.
hát pedig sokkal kényelmesebb ha ott van, gondolj bele mindig vissza kell lépkedi a főképernyőre, engem baromira idegesítene. 4.0 alatt ugye oda van rakva rögtön a beállítások, de még a zárképernyő feloldása nélkül is lehúzható az értesítési sáv.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
fi:zi'k #12139 üzenetére
Azt a Widget soid-t próbáltam régebben, de nem annyira jött be.
Te a főképernyőre kihelyezhető widgetet szereted? Ha arra gondolsz, akkor nekem a gyári beépített tökéletesen megfelel. Hidd el, hogy jó dolog ez a notibaron lévő kapcsoló, mert csak lehúzom és nem kell 3-4 oldalt átlapoznom, hogy a widget kapcsolós oldalra menjek.
Sokan hiányoljuk a Nexus gyári romjából a notibaron lévő kapcsolókat. -
Dzsuri89
őstag
válasz
fi:zi'k #12135 üzenetére
Az a különleges benne, hogy ez igen kultúráltan néz ki, úgy alakítod a színeit, háttereit, ahogy te akarod. Amiket én próbáltam azok úgy működtek, hogy amikor rányomtam a wifi-re, akkor nem kapcsolta be, hanem előhozta egy új ablakba ezt a kapcsoló részt, majd azon kellett bekapcsolni a wifi-t.
(#12136) kolosanyi
A GPS kapcsoló itt is úgy működik, hogy átdob a beállítások menübe és ott kell kapcsolgatni.
A Btw mit jelent?
Nálam is szünetel a képfeltöltés, csak én a képet felraktam a képfeltöltés.hu-ra, majd az ott kapott linket [IMG] tag közé raktam. A Link beszúrás gomb melletti Kép gombbal valósítható meg. -
hallerlaller
addikt
válasz
fi:zi'k #12135 üzenetére
szeressük a noti bar-on a dolgokat, mert ott mindig kéznél vannak, btw ez minden custom romban benne van, azoknak alternatíva ez az app akik gyári romot használnak. ha tudtok ilyen appokat amik noti barba beépülnek ne tartsátok magatokban, a főoldal lapozást sem lassítja mint a mindenféle widgetek.
icup kernelnél tudja valaki mi ez a sok új verzió?
kolosanyi
kepfeltoltes.hu
-
premete
veterán
válasz
fi:zi'k #6779 üzenetére
Meg van határozva, hogy hány darabon felül kereskedelmi mennyiségnek számít, értékhatártól függően a cucc, ez esetünkben (500-5000 Ft között) maximum 10 darab, illetve az érték:
Vámmentesek a harmadik országból magánszemélyek által magánszemélyeknek küldött olyan küldemények, melyek nem kereskedelmi jelleggel érkeznek, vagyis
alkalmi jellegűek,
kizárólag a címzett, vagy családtagjainak személyes használatára szolgálnak,és jellegüknél, vagy mennyiségüknél fogva nem tükröznek semmilyen kereskedelmi szándékot
a feladó a címzettnek mindenféle pénzbeli ellenszolgáltatástól mentesen küldi. (Ebből következően a manapság igen elterjedt, interneten keresztül történő árumegrendelés esetében a vámot és nemzeti adókat az általános szabályok szerint meg kell fizetni.)
a küldemény értéke a 45 EUR összértéket nem haladja meg (Amennyiben az ajándék cikkek összértéke meghaladja a jelzett értéket, a mentesség azon árucikkekre adható meg, amelyek külön történő behozatal esetén mentességet élveznének, ugyanakkor az egyes áruk értékének megosztása nem lehetséges.) -
kolosanyi
veterán
válasz
fi:zi'k #6708 üzenetére
Nos ha érdekel a főzicske, akkor ajánlom Slukkica romjait. Live OC, Deep sleep módok, a Carbon TSM rom nagyon frankó, azt használom jelenleg. Tényleg nőtt az üzemidő, mióta használom. Voodoo alapból benne van, ráadásul nagyon stabil, gyors, és jól is néz ki.
Ajánlom még esetleg a SuperAOSP romot kipróbálásra. Ez is fent volt egy ideig nekem. 1,4-ig húzható proci, Voodoo, DSP manager benne van. Ráadásul a gyári lejátszó át van alakítva kicsit, simán viszi a FLAC formátumot (szerintem többet is, de én csak azzal próbáltam). Ez is jó rom, szintén gyors és stabil, viszont ezzel nem túl jó az üzemidő. -
Dzsuri89
őstag
válasz
fi:zi'k #3752 üzenetére
Szerintem elég sokan kíváncsiak arra, hogyha elviszik szervizbe akkor megjavul-e. Kérdeztem telefonon, hogy vittek-e be már ilyen hibával Nexus S-t? Mondta a csávó, hogy igen, csak ő nem tudott nyilatkozni arról, hogy javult-e a helyzet, mert ő küldi tovább a műhelybe. Egyik ismerősöm vidéken volt Samu boltban és mondták neki, ha a wifi csere nem oldja meg, akkor alaplap csere. Én a végére járok ennek az ügynek az tuti. Az év elején kijött Nexus S-eknél nincs ilyen hiba, ahogy én olvastam.
-
-
DonMedve
addikt
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
fi:zi'k #2611 üzenetére
kicsit off de ahhoz képest hogy a nokiát benyelte a Microsoft, ez nem is akkora meglepetés. a moto google házasság sokkal korrektebb, mert a moto-tol nem fog a vevőkör akkora pofont kapni, mint amekkorát a nokia kiosztott a sajátjának, a Microsoft házassággal. mindkettő amerikai cég, ráadásul az utóbbi években közös uton jártak, az OHAt közösen alapitották.
-
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #2527 üzenetére
Jah, én a 180asat néztem
Abban nincs 1 GB-os videókari.
Mindegy, ennyiért felejtős, majd ha jönnek a 8 magos cuccok, akkro talán leesik normális árra, amúgy meg corei3 is bőven jó szinte midnenre, játékon kivül.amúgy, hogy a témához is visszatérjünk, szeritnetek miylen hamar fogja megkapni icecreamet nexus s? Még októberben?
xnace
Bruttó árakat nézz, akkor már 180
-
-
robertel
senior tag
válasz
fi:zi'k #2257 üzenetére
Jó nekem is volt olyan egyszer hogy képernyőfeloldásnál beröcent pár másodpercre, de szeritnem ze belefér.
Win7 is a kétmagos 4 GB Ramos gépemen volt már hogy belassult, de alényeg, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányszor.
És ki tudja lehet Icecream még jobb lesz
De mondom, nekem ez már igy is tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest