Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
én twrp-vel tettem fel... simán letöltöd a zip-et a romoldáról (vagy flash-elhető verzió is van, ha azt jobb szereted), újraindítod recoverybe (még gyáriból telepítésre is írt slukk megoldást), aztán telepíted a zipet (aromás telepítést kapott) - tökmindegy milyen recoveryd van most...
slukk a cwm6-ot módosította, ezzel kevered... -
Slukkica
őstag
Értettem a kérdést, csak lehet hülyén válaszoltam
A JB-TSM v32.4.1 Stable verzió marad. Ebben a rom-ban ha van hiba, akkor bugfix formájában javítva lesz.
A JellyB-TSM vonalra koncentrálok. Jelen pillanatban ez a vonal megy tovább
Mondjuk lesznek kitérésekPl.:
recovery-TSM-touch-6.0.1.3-crespo.img -
slice14
veterán
Kiteszek egy screent. Amúgy ma nem igen böngésztem, viszont 3G és Wifi is be volt kapcsolva.
-
joestone
addikt
Valóban nem nyomogattam sokat . Alapvetően mint telefon funkcionál (ezért sincsen piszkálva) , viszont sem a 3g sem a BT sem a wifi nem volt kikapcsolva . Zömében telefonálásra és emailek ellenőrzésére használom.Időnként megnézem a híreket rajta . Ugyanezekkel a használati szokásokkal az ICS sem bírta jobban .
@fodudu : Nincs kikapcsolva a wifi , hanem elalszik a teló és ezért alszik a wifi is . Mivel napközben a városban autókázom csak ügyfélnél vagy az irodában csatlakozik wifire. Amúgy meg 3g -n megy. -
-
Slukkica
őstag
Nem kérdeztél hülyeséget. Jogos!
Avval sehogy. Viszont NSTools és SetCPU együtt nem jó ha fenn van.
Alapértelmezetten nincs engedélyezve a CPU_Didle.Frissítem majd a kernelt. Viszont addig annyit tudsz tenni hogy telepíted az NSTools-ot, bekapcsolod a funkciót majd törlöd. A következő újraindításig úgy marad.
Úgy tudod ellenmőrizni hogy ennek a file-nak megnézed a tartalmát.
/sys/class/misc/deepidle/enabledHa 1 akkor be van kapcsolva, ha nulla akkor nem.
-
mandju
senior tag
Elég "fapados" a galaxy s-n megszokott ICS romokhoz képest... de adok még időt a deveknek. gondolom idővel itt is jönnek ki főzetek szép számmal.
a rom egyébként stabilnak tűnik. tegnap délután óta van fent. a kikapcs animáció tűnt el, más buggal nem találkoztam ez idő alatt. mondjuk én nem használok vibert... inkább csak telefonálásra, emailezésre használom a telefont a munkámból adódóan. én azt mondom, eddigi tapasztalat alapján, hogy mindennapi használatra nekem alkalmasnak tűnik. néha meg meg röccen, de semmi extra beakadás.
várom a komolyabb custom romokat.
-
FőDudu
veterán
Akkor egyjotanacs: hasznalj Chrome bongeszot az kepes azoldal tartalmat online leforditani.
Eleg jo forditast csinal a lenyeget megerted belole.Extensionkent fel kell tenni a Google translate-et.
Android CPU kormányzók magyarázta
1: OnDemand
2: OndemandX
3: Teljesítmény
4: energiatakarékos
5: Konzervatív
6: Felhasználóhely
7: Min Max
8: Interaktív
9: InteractiveX
10: nagyokos
11: SmartassV2
12: Scary
13: Lagfree
14: Smoothass
15: Brazilianwax
16: SavagedZen
17 : Lazy
18: Lionheart
19: LionheartX
20: Intellidemand
21: Hotplug1: OnDemand kormányzó: Ez egy kormányzó haj kiváltó fellendítésének órajele a maximális sebességet a felhasználó által megadott. Ha a CPU terhelését, a felhasználó által abates, az OnDemand kormányzó lassan lépjen vissza végig a kernel frekvenciát steppings amíg nem rendezi a lehető legalacsonyabb frekvencia, illetve a felhasználó hajt végre egy másik feladat, hogy a kereslet egy rámpán. OnDemand kiváló felület folyamatosságának miatt A magas frekvenciájú elfogultság, de ez is egy viszonylag negatív hatása az akkumulátor élettartamát összevetve más kormányzók. OnDemand gyakran választják okostelefont gyártók, mert jól bevált, megbízható, és gyakorlatilag garantálja a lehető legegyenletesebb teljesítményt a telefont. Ez azért van így, mert a felhasználók sokkal nagyobb valószínűséggel szuka a teljesítmény, mint a néhány órányi extra akkumulátor-élettartam további kormányzója lehetett volna adni nekik. Ez az utolsó tény azért fontos tudni, mielőtt olvastam a kormányzó Interactive: OnDemand annak órajele a mérleg a mű sor összefüggésben. Más szóval, ha a feladat, hogy a kiváltó órajele rámpa elkészült, OnDemand megpróbálja mozgatni a minimális órajele vissza. Ha a felhasználó egy másik feladatot hajt végre, ami elindítja OnDemand a rámpán, majd az órajele ugrál minimális és maximális. Ez akkor fordulhat elő, különösen, ha a felhasználó gyakran többfeladatos. Ez is rossz hatással van az akkumulátor élettartamát.
2: OndemandX: Alapjában egy ondemand a Suspend / Wake profilokat. Ez a kormányzó állítólag egy akkumulátor barátságos OnDemand. Ha a képernyő ki van kapcsolva, max frekvencia felső határa 500 MHz-es. Bár OnDemand az alapértelmezett kormányzó számos kernel és biztonságosnak tekinthető / stabil, a támogatás OnDemand / ondemandX függ CPU képes megtenni a gyors frekvencia váltás, amelyek nagyon alacsony késleltetésű frekvenciájú átmeneteket. Én is olvastam valahol, hogy a teljesítménye OnDemand / ondemandx szignifikánsan eltérő a különböző I / O ütemező. Ez nem igaz a legtöbb más kormányzók. Én személy szerint úgy érzem ondemand / ondemandx megy a legjobban a SIO I / O ütemező.
3: Teljesítmény kormányzó: Ez a telefon zárolja a CPU maximális frekvencia. Bár ez úgy hangzik, mint egy csúnya gondolat, egyre több a bizonyíték arra, hogy a futás egy telefon a maximális frekvencia mindenkor lehetővé teszi a gyorsabb verseny-to-tétlen. Race-to-idle az a folyamat, amely kiegészíti a telefon egy adott feladat, például e-mail szinkronizálás, és visszaadja a CPU a rendkívül hatékony, alacsony fogyasztású állapotba. Ez továbbra is szükség van kiterjedt tesztelésen, és a kernel, hogy a megfelelően hajtja végre az adott CPU-C-államok (alacsony fogyasztású államok).
4: energiatakarékos kormányzó, az ellenkezője a teljesítmény kormányzó, a Powersave kormányzó lezárja a CPU frekvencia a legalacsonyabb frekvencia által meghatározott felhasználó.
5: Konzervatív kormányzó: Ez torzítja a telefont inkább a lehető legalacsonyabb órajele amilyen gyakran csak lehetséges. Más szóval, egy nagyobb és tartós terhelést kell helyezni a CPU mielőtt a kormányzó konzervatív program kérni fogja emelni a CPU órajele. Attól függően, hogy a fejlesztő már végre ezt a kormányzót, és a minimális órajele a felhasználó által kiválasztott, a konzervatív kormányzó ingadozó teljesítményt lehet bevezetni. Másrészt, lehet jó az akkumulátor élettartamát. A kormányzó konzervatív is gyakran nevezik "lassú OnDemand," ha ez segít, hogy az Ön teljes képet a funkciót.
6: Felhasználóhely kormányzó Ez kormányzó, kivételesen Ritka a világ mobil eszközök segítségével tetszőleges programot hajtja végre a felhasználó számára a processzor működési frekvenciája. Ez a kormányzó körében gyakoribb szerver vagy asztali PC-k, amikor egy alkalmazás (például egy teljesítmény profil app) kiváltságokat kell állítani a CPU órajele.
7: Min Max is él ez a kormányzó csak min és maximális frekvencia alapján munkateher ... nincs köztes frekvenciát használják.
8: Interaktív kormányzó: Hasonlóan a OnDemand kormányzó, a kormányzó Interaktív CPU órajele dinamikusan mérleg válaszul a munkateher helyezett a CPU a felhasználó. Ez az, ahol a hasonlóság ezzel véget. Interaktív lényegesen rugalmasabb, mint a OnDemand, mert gyorsabb, méretezés maximális frekvencia. OnDemand ellentétben, amit majd felidézni mérleg órajele keretében a mű sor, a mérleg Interactive órajele folyamán egy időzítőt meg önkényesen a kernel fejlesztői. Más szavakkal, ha egy alkalmazás megköveteli a földi maximális órajele (azáltal, hogy 100%-os terhelés a CPU), a felhasználó végre tud hajtani egy másik feladat előtt a kormányzó kezd csökkenti a CPU frekvenciáját. Ez megszünteti a frekvencia pattogó tárgyalt OnDemand részben. Emiatt időzítő, Interactive is jobban felkészült, hogy kihasználja köztes clockspeeds közé eső minimális és maximális CPU frekvencia. Ez egy másik pro-akkumulátor üzemidő előnyeit Interactive. Mivel azonban Interactive engedélyezett több időt tölteni a maximális frekvencia, mint a OnDemand (a készülék teljesítménye miatt), az akkumulátor-megtakarítás előnyeit a fent tárgyalt hatékonyan áthidalta. Hosszú történet rövid, interaktív jobb teljesítményt nyújt, mint a OnDemand (egyesek szerint a legjobb teljesítményt bármilyen kormányzó) és elhanyagolhatóan különböző akkumulátor élettartamát. Interactive is teszi a feltételezést, hogy a felhasználó fordul a képernyő hamarosan követi a felhasználó kölcsönhatásba néhány alkalmazás a készüléket. Emiatt a képernyő elindít egy rámpán maximális órajele, majd az időzítő fent leírt magatartás.
9: InteractiveX kormányzó Készítette kernel fejlesztő "Imoseyon," a kormányzó InteractiveX épül erősen az interaktív kormányzója, fokozni hangolt időmérő paraméterekkel jobb egyensúlyának akkumulátor teljesítménye vs. A InteractiveX kormányzó egyik meghatározó jellemzője azonban az, hogy lezárja a CPU frekvencia a felhasználó legalacsonyabb meghatározott fordulatszámon, amikor a képernyő ki van kapcsolva.
10. nagyokos épül a koncepció az interaktív kormányzó. Én mindig egyetértettek abban, hogy elméletben az utat interaktív munkák - átvételével a tétlen hurok - nagyon vonzó. Én még soha nem sikerült csípés így rendesen fog viselkedni az életben. Nagyokos egy teljes újraírása a kódot és így tovább. Azt hiszem, hogy sikeres legyen. A teljesítmény azonban eléri a "régi" minmax nagyokos, és azt hiszem egy kicsit rugalmasabb. Az akkumulátor élettartama is nehéz pontosan számszerűsíteni, de ez sokkal több időt töltenek az alacsonyabb frekvenciákon. nagyokos is lezárná a max frekvencia, amikor alszik a 352Mhz (vagy ha a min frekvencia magasabb, mint a 352 - miért?! - ez lesz a tetejébe Ön min frekvencia). Lehetővé teszi, hogy például a 528/176 kernel, akkor aludni 352/176. Nincs szükség többé alvás profilok! "
11: SmartassV2: 2-es verzió az eredeti nagyokos a kormányzó Erasmux. A másik kedvenc a sok ember. A kormányzó cél az "ideális frekvencia", és futtatják fel agresszívebben felé, ez a frekvencia és a kevésbé agresszív után. használ különböző frekvenciák ideális képernyő és képernyő kikapcsolása, azaz awake_ideal_freq és sleep_ideal_freq. A kormányzó skálák lefelé nagyon gyors CPU (a hit sleep_ideal_freq hamarosan), míg a képernyő ki van kapcsolva, és mérleg-ig gyorsan awake_ideal_freq (500 MHz GS2 alapértelmezés szerint ) ha a képernyőn van. Nincs felső határa a frekvencia, míg képernyő ki van kapcsolva (ellentétben a nagyokos). Így a teljes frekvencia tartományban áll rendelkezésre a kormányzó során használt képernyő-on és a screen-off állapotban van. a mottója ennek a kormányzó egy egyensúlyt a teljesítmény és az akkumulátor.
12: Scary Egy új kormányzó írta alapuló konzervatív néhány nagyokos funkciók, mérleg ennek megfelelően konzervatívok törvények. Így indul az alján, hogy egy terhelés mintát, ha ez meghaladja a upthreshold, rámpa-ig csak sebesség 1 egy időben, és a rámpa le egymás után. Ez automatikusan ki lezárná a képernyőn sebességek 245Mhz, és ha a min frekvenciája mindig magasabb, mint 245mhz, akkor visszaállítja a perc, míg a 120MHz képernyő ki van kapcsolva, és visszaállítása után ébredés képernyőn, és még bővíteni ennek megfelelően konzervatívok törvények. Így tölti a legtöbb időt alacsonyabb frekvenciákon. A cél az, hogy ez a legjobb akkumulátor-élettartam a tisztességes teljesítményt. fog adni ugyanazt a teljesítményt, mint a konzervatív most, elõbb-utóbb get csípett az idő múlásával.
13.: Lagfree: Lagfree hasonló ondemand. fő különbség az, hogy a optimalizálási váljon elem barát. gyakoriság kecsesen csökkent és nőtt, ellentétben OnDemand ami ugrik 100%-os túl gyakran. Lagfree nem hagyja olyan frekvencia lépés míg a felzárkózás vagy lefelé. Ne feledje, hogy ha van egy feltétele hirtelen tört a hatalom, lagfree nem tudja kielégíteni, hogy mivel kell emelnie cpu keresztül minden nagyobb frekvencia lépés a jelenlegi. Egyes felhasználók azt jelenti, hogy a videó lejátszás lagfree akadozik egy kicsit.
14 : Smoothass: Ugyanaz, mint a nagyokos "kormányzó" De sokkal agresszívabb és az egész fórumon ennek van egy jobb akkumulátor élettartama, amely körülbelül a harmadával jobb, mint a szokványos kernel
15: Brazilianwax: Hasonló a smartassV2. agresszívabb ramping, így nagyobb teljesítményt , kevesebb akkumulátort
16: SavagedZen: Újabb smartassV2 alapú kormányzó. elnyerte a jó egyensúlyt a teljesítmény és akkumulátor-hoz képest brazilianwax.
17.: Lazy: Ez a kormányzó Ezekeel alapvetően egy ondemand egy további paramétert min_time_state adja meg a minimális idő marad a CPU frekvencia méretezés előtt fel / le. Az elképzelés itt az, hogy megszüntessék a instabilitást okozott a gyors frekvenciakapcsolási a ondemand. Lazy kormányzó szavazások gyakrabban OnDemand, de a változtatások csak a frekvencia min_time_state befejezése után egy lépés felülbírálva mintavételi intervallum. Lusta is van screenoff_maxfreq paraméter, amely ha engedélyezve hatására a kormányzó, hogy mindig a maximális frekvencia, míg a képernyő ki van kapcsolva.
18.: Lionheart: Lionheart egy konzervatív alapú kormányzó alapuló Samsung update3 forrása. A tunables (mint például a küszöbök és a mintavételi frekvencia) is megváltozott, így a kormányzó, sokkal inkább a teljesítmény 1, azon az áron, mint az akkumulátor méretezés nagyon agresszív.
19.: LionheartX LionheartX alapul Lionheart, de van néhány változás a tunables és egy pihenő profil alapján nagyokos kormányzó.
20: Intellidemand: Intellidemand aka Intelligens OnDemand a Faux még egy kormányzót, ami alapján ondemand. Ellentétben néhány felhasználó hinni, ez a kormányzó nem helyettesíti a OC Daemon (miután különböző kormányzók az alvás és az ébrenlét). Az eredeti intellidemand másképp viselkedik szerint A GPU használatát. Amikor GPU nagyon elfoglalt (játékok, térképek, benchmarking, stb.) intellidemand viselkedik ondemand. Amikor GPU "üresjárat" (vagy mérsékelten forgalmas), intellidemand korlátozza max frekvenciát egy lépéssel függően frekvencián elérhető a készüléken / kernel mentési akkumulátort. Ezt hívják böngészés módban. Láthatjuk néhány "nyomait" interaktív kormányzó itt. Frekvencia scale-up döntés alapja az üresjárati CPU idő. Alsó üresjáratban idő (<20%) okoz a CPU-skála fel a jelenlegi frekvencián. frekvencia skála lefelé történik lépés = 5% max frekvenciát. (Ez a paraméter csak a konzervatív hangolható között a népszerű kormányzók) Összefoglalva, ez egy intelligens, hogy belép ondemand böngészési módba, hogy korlátozza max frekvencia ha a GPU alapjárat, és (kilép böngészést üzemmód), amikor úgy viselkedik, mint ondemand GPU van elfoglalva, hogy a teljesítményt és az ilyen játékokhoz. Intellidemand nem ugrik a legmagasabb frekvencia képernyő ki van kapcsolva.
21: Hotplug kormányzó: a Hotplug kormányzó végez nagyon hasonlóan Az OnDemand kormányzó, a hozzáadott előnye, hogy pontosabb arról, hogyan lépéseket végig a kernel frekvencia táblázatot a kormányzó méri a felhasználó CPU terhelés. azonban a Hotplug kormányzó egyik meghatározó jellemzője, hogy képes kapcsolni nem használt CPU magot ki időszakokban Az alacsony CPU kihasználtsága. Ezt nevezik "menet közben." Nyilvánvaló, hogy ez a kormányzó csak a multi-core eszközök. Referenciák (másolás / beillesztett:-P): Android CPU kormányzók és te! (SetCPU, Tuner rendszer, TegraK) - Icrontic [REF] [Tweaks] Kernel elnökök, modulok, I / O ütemező, CPU Tweaks [átrendezése Feb3] - xda-developers http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663809
-
FőDudu
veterán
Ez epp a slukk fele TSM.
Stock-OTA_I9023-TSM-4.1.1-JRO03E_NEW-Bootloader_signed.zip
http://romolda.blogspot.hu/2012/07/stock-otai9023-tsm-411-jro03e-nexus-s.htmlNekem is nagyon durvan merult az elso nap aztan vagy a force 2d gpu rendering vagy a szinkronizalas befejezodese miatt javult meg.
Azt azonban nem ertem, hogy a munkahelyemen miert nem intezte el a szinkronizalast. Ott a wifin 70-100Mbit jon laptopon, szoval van savszelesseg is boven (30GB per ora jon le a kabelen)....
Ez meg ha 3 GB-ot kap is le akkor sem lehet tul sok ido...
oleg hogy nem a teljes kepeket hanem csak az index kepeket szedi le szerintem.... -
slice14
veterán
STé: A Bootloader elindítása után rámész a recovery-re. Majd Power nyomvetartása és Vol+. És ott is a gyári recowery.
-
Sifre
senior tag
Ez a hardver ennyit tud. Szintén pár óra nyomkodás után én arra a következtetésre jutottam hogy sokkal használhatóbb mint az ICS, sokat dob a "felhasználói élményen" hogy az alkalmazások jóval gyorsabban indulnak mint korábban.
Sosem gondoltam azt hogy nem fog beszaggatni néha, de azért a 60fps sok esetben megvan.
-
szponzor
senior tag
Mindenekelőtt a feszültségállítás nem tesz jót a telefonnak, akkumulátornak és csak saját felelősségre csináld! A reset-elés lehetősége mellett azért tuningoláskor állítsd be, hogy ne jegyezze meg a beállításokat.
Nekem csak 1460-on fagyott, így csak ahhoz adtam 25 mV-ot. Nekem ez performance governor mellett volt, szóval végig ekkora frekvencián ment, viszont nem olyan sok ideig.
Én nem javaslom a feszültség állítását. Szerintem értett hozzá az a fejlesztő, aki beállította az alapértékeket az adott kernel-ben.
A fagyást pedig több dolog is előidézheti, pl. GTA 3 MIUI-n pár perc után fagyott nekem is...nem Play-ről szereztem be -
feliks
senior tag
Arra majd én is, ha az ára lemegy addig, ameddig kell, hogy épeszű vétel legyen..Remélem az S3 letolja majd az árát, és akkor már megéri majd megvenni (bár az akkuüzemideje aggaszt, hogy rövidebb lesz mint ennek)
Hogyhogy/miért te is a nagy Nexusra akarsz majd átváltani, és nem sgs2-re?
-
feliks
senior tag
Amire válaszoltál, az a válaszom volt egy korábbi NS vagy SGS2 kérdésre, és azért bontottam ki a véleményt részletesen, mert volt mindekettő sokáig(NS van is), és a specifikáció meg az MA teszt azért nem ugyanaz, mintha mindkettőt használta valaki sokáig..
Neked volt mindkettő? Te tapasztalatból mondod?
Nézőpont kérdése. Tény, hogy majdmindenben jobb az SGS2, de nem mindenben(Nekem szempont a kb végtelen custom rom, a Voodoo, és hogy ne merüljön agyatlanul), és szerintem nagyon nem éri meg a kettő közti árkülönbséget, mert kb nem tudsz olyat mondani, amire kellene az a HW, ez meg nem elég.. -
OberMotz
aktív tag
Nekem a gyári 4.0.4-es ICS-sel a fő problémám a T9-es tárcsázás hiánya, illetve a Cyanogen beépített kényelmi szolgáltatásainak hiánya volt. Kipróbáltam és kicsit fapadosnak találtam, ezért visszaraktam a legutolsó Cyanogenmodot. Egyébként: de gustibus non est disputandum
-
tibz03
őstag
Nem akarok vitát indítani ebből, csak annyit mondok, hogy nálam (és sokan mások is írták ugyanezt) a stock 4.0.4 egyrészt újraindulgatott (ami szerintem nagyon gáz bug, mert ha órákig a zsebemben van a teló, és nem veszem észre, hogy mit történt, akkor nem érnek el), másrészt iszonyatosan zabálta az akksit. Most főzött ROM-ot használok már pár hete, ami azon túl, hogy ezekkel a hibákkal nem rendelkezik, még plusz funkciókat is nyújt. Nem cserélgetem a ROM-ot, nem cserélgetem a kernelt, nem rinyálok, hogy ez szar meg az szar, csak használom, és sokkal jobb, mint a stock 4.0.4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest