Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
volvoguy #22781 üzenetére
Legegyszerűbb,ha XDA-ról lekapsz egy stock romot,recoveryből felrakod(nem tudom milyen recoveryt használsz gondolom CWM),újraindít,ez töröl mindent,rootot is.A bootloader,meg úgy emlékszem ugyanazt kell csinálni mint nyitásnál,csak parancssorba nem azt írod be,hogy "unlock",hanem "lock". De itt a fórumba valaki leírta a pontos menetét.
-
szponzor
senior tag
válasz
volvoguy #22526 üzenetére
Igen, de úgy a legjobb, ha szerzel egy Titanium Backup apk-t (és itt most NEM az nCore webshop-ra gondolok) és azt rakod fel egyből a friss ROM-ra, aztán restore. Ha nincs apk-d, akkor kell neki egy Wi-Fi jelszó, Google fiók, Titanium Backup letöltés és csak utána mehet a visszaállítás. Szóval az apk-val majdnem 5 percet spórolsz
-
RAID 2
aktív tag
-
Szmoki
senior tag
válasz
volvoguy #22291 üzenetére
főzött romhoz szokott tartozni főzött kernel is,de lehet bárhogy keverni őket,ha a rom megengedi és fordítva. ezek általában engedi az overclockot,bigmem(több ram),voodoo(jobb hang),BLN(világít a menü gombok értesítés esetén),és még sok más,az akku időt,a teljesítményt is befolyásolják.
igen lehet mindkét esetben,de a szakácsok munkája általában jobb mint a sima -
Szmoki
senior tag
válasz
volvoguy #22288 üzenetére
MIUI uk-t próbálgattam pár napja,semmi baja nem volt belakva sem,játékok jól mentek,gyorsan megnyitotta az appokat is. de szerintem kernel sokat jelent,marmite v7.2.2 1320ra húzva pöpec
akksi idő is jó,normális használat mellett simán kibír másfél napot
szerintem most legjobb 4.2-es rom viszont HellyBean -
Szmoki
senior tag
válasz
volvoguy #22217 üzenetére
itt mindig a legújabbat teszik fel NS-re,hetente frissül egy nap hát igen okostelefonok hátránya,de ez van
MIUI már 4.1-ön alapul rég óta ha jól tudom,nekem is tetszik a felülete,de a teljesítmény nem lesz olyan mint egy alap droid. mindenesetre megéri kipróbálni,de én úgy vagyok vele,hogy ha megtetszik felrakom,ha megunom cserélem másra
-
bandigyerek
senior tag
válasz
volvoguy #21685 üzenetére
Van olyan programod, ami felülírja a WiFi -sleep-et? Viber pl.?
Vagy próbáld meg, hogy lerakod, megvárod míg bealszik (mondjuk 5 perc), és küldesz magadnak egy emilt. Ha megkapod, akkor gond van, ha nem akkor teszi a dolgát.
De láttam neked gond van az üzemidőddel is. Nekem az első ICS OTA óta (de hülyén hangzik...) egyenletes teljesítményt nyújt. Folyamatos WiFi, Bt, Viber, Skydrive, Időjárás, Naptár, bla-bla. min. napi 2h beszélgetés 2G-n. Mobilnet nincs. 1 napot simán kibír 30% -al teszem töltőre este. -
Asbee
veterán
válasz
volvoguy #21170 üzenetére
Semmi gondod nem lesz belőle. Azt nem tudom így vissza lehet-e flashelni gyári recoveryt, engem az csak zavart mindig is.
Ettől függetlenül elképzelhetőnek tartom, hogy ha megtalálod a gyárit akkor vissza tudod tenni. Az előfordulhatott, hogy a legújabb cwm-et ha felflasheled törli a gyári recvery fájlát, hamit régen átnevezgettünk.
-
-
szponzor
senior tag
válasz
volvoguy #18765 üzenetére
Szerintem rossz ROM-ot szedtél. Szedd le Slukk-ét és ellenőrizz a telefonon MD5-öt.
slice14: Ami a képen van neki az szerintem az új CWM. Annak van most szürke háttere és bedobja ezeket a gyári recovery-s képeket. Viszont már tudja mount-olni a tárhelyet, ha jól emlékszem pár napja azt írtátok, hogy a 6.0.0.7 nem tudta.
-
slice14
veterán
-
KillBorn
senior tag
válasz
volvoguy #18675 üzenetére
Igen fenn van a GG szervereken, de asszem csak direkt link van, ilyen kattinson ide és letölti az OTA-át PC-re olyan sztem nincs, mert ugye telefonra van
Itt vannak összegyűjtve jól, magán oldal, de ha megnézed a likeket google szerverre mutatnak, szal ennél hivatalosabb csak akkor lenne ha GG CEO flashelné a telódra rá(vagy ha megvárnád az OTA-át
)
-
-
Asbee
veterán
válasz
volvoguy #18640 üzenetére
De a készülék hibája küld el szervízbe, hogy nem jön az ota.
Most őszíntén mond már meg mire vársz amikor nyitva van a bootloadered rootolt a telód ? Ugyanazt feltudod rakni manuálisan ami frissítés jönne, még külön recovery se kell. Vagy szokásos kérdezési ingered van? -
bandigyerek
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
volvoguy #16097 üzenetére
Az ICS-nél a fejlesztői lehetőségek igazából az átlag user számára nem annyira hasznosak. A háttérfolyamatok korlátozása pont azt csinálja, amit a neve is sejtet, korlátozza a háttérfolyamatokat. Több lesz a szabad RAM, de a telefon lassulni fog, nem lesz normális multitasking. Ilyenekkel akkuidőt nem spórolsz, azt azzal tudsz, hogy leveszed a fényerőt, kikapcsolsz mindent és nem piszkálod. Persze akkor meg minek ilyen telefon?
-
feliks
senior tag
válasz
volvoguy #16041 üzenetére
Remélem nem válaszolok későn, én pont SGS2-t cseréltem annó a mostani NS-re, megpróbálom összeírni a különbséget:
SGS2 pro:
-Böngésző gyorsabb
-Nincsenek pilanatnyi megállások sem
-Nagyobb kijelző(márakinek ez jó)
-Kamera porba alázza a Nexus S-t mind fotóban, mind videóban.SGS2 kontra:
-ha nem kétmagra optimalizált programot futtatsz, akkor az kihajtja a vasat maxra, és lemerül mint a huzat (Where is my water, ut the rope, ninjump, és mág sok másik)
-kicsit nagy a mindennapi használathoz
-törékenyebb mint az NS
-Nem referenciakészülék, így kevesebb rom van hozzá.NS pro:
-pont jó méret
-mocsoksok rom, mod és egyebek (még az otg is megoldható)
-frissítések
-voodoo sound (nagyobb hangerő, jobb hangzás)
-ezen is elfut minden, és nem merül brutálisan ha használja is valami a procit
-olcsóbb jóvalNS kontra:
-videófelvétel vacak, de "célnak azért megfelel"
-nem jövőbiztos a kevesebb ram és cpu miattÖsszességében én ugye egyértelmű, hogy NS-t ajánlanék, mivel én is lecseréltem NS-re az SGS2-t. Ha átlagfeladatokra akarod használni, esetleg moddolgatni, akkor az NS jobb választás lehet, de ha félmásodperces várakozást nem tolerálsz itt-ott, illetve játékos alklat vagy, akkor érdemesebb az SGS2-t választanod. Ha kérdésed van még vmelyikkel kapcsolatban, szívesen válaszolok PÜ-ben is.
-
válasz
Mivel nem ismerünk téged és az igényeid, ezért elég nehéz ajánlani valamit. SGS2 elég jó készülék és már tényleg egész megfizethető. Az újak közül a HTC One sorozat elég jól sikerült. Az új Sony-k is jók lettek, az Xperia S kamerája kimondottan minőségi (telefon viszonylatban). Ha a fémház vonz, akkor érdemes megvárni a hamarosan kapható Xperia P-t, ami ráadásul ugyanúgy 4"-os mint a Nexus S.
De én mielőtt ennyi pénzt elköltenék, kicsit elmerülnék az adott készülék fórumában, mert SGS2 kijelzőjével is vannak macerák és az Xperia S kijelzője is tud sárgulni...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Attól függ, hogy neked mi a fontos. Én a saját igényeimhez jobbat csak lényegesen drágábban kapnék, ezért marad jó ideig. Számomra nem fontos a sok mag, meg a brutál GPU, persze azért a mindennapos feladatokat lássa el értelmes sebességgel. Ellenben fontos a jó támogatás (közösségi is), jó hangminőség (itt bukik el a legtöbb), viszonylag értelmes kamera, 4"-es méret stb. Ez mindent, illetve majdnem mindent tud, nincs valami hosszú üzemidő, de hát a többi telefon se jobb. Egyedül a Razr maxx jobb, az még tetszik is, majdnem mindent tud, ami nekem kell, viszont drága, annyi pénzem nincs. Ráadásul a hang... Nem hallgattam még OMAP 4-es telót, elvileg a TWL6040- es kodek nem is rossz, de azért a Nexusban levő Wolfson már bizonyított, szerintem tuti jobb is.
-
slice14
veterán
válasz
volvoguy #15868 üzenetére
Ha rootolt a teló, akkor mentsd ki a programok beállításait valamien backup szoftver-el. Gondolom az ICS neked is backupolja az appokat felhőbe. Wipe-olj mindent, mikor újra beállítod a fiókot elkezdi lehúzni az appokat amik voltak a telón. Aztán meg visszaállítod a backupot és kész is vagy. Ha ez nem jön be,akkor egy 2.3.6-4.0.4 újra húzás megoldja. De lehet már van 4.0.4 full rom is.
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
volvoguy #15861 üzenetére
Nézd referencia modell ide vagy oda, ez olyan dolog hogy számítógép operációs rendszerénél is ajánlott volt a szerviz pakkot úgy feltelepíteni hogy szűz rendszerre. Azért mert a feltelepített programok és a frissített rendszer összeakadhatnak. Én idáig minden frissítés után csináltam resetet, és nem volt gondom a rendszerrel, egyedül csak most hagytam ki mert iszonyatosan lusta vagyok
)))
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest