- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
MichaelScott #50985 üzenetére
Szerintem megkapjuk a N-t és vége, többet már nem.
-
szpali
addikt
válasz
MichaelScott #50985 üzenetére
Nem baj, azért én ősszel veszek egy 5X-et
-
( V )
veterán
válasz
MichaelScott #50408 üzenetére
AOSP-ben elvileg még kijavították a hó végén folyton eltűnő "ne zavarj a következő riasztásig" hibát
-
magicbox
senior tag
válasz
MichaelScott #47089 üzenetére
A rendszer gyorsaságát senki se vitatta... Az sajnos még előfordul, hogy az emberek néha telefonálnak is a telefonnal
Sztem a nesux-os tulajoknál nyitottabb felhasználókat nem találsz sehol, hiszen anno nem véletlenül szavaztak erre a brand-re. Viszont itt jelemzően, ha hibákat/gondokat beszélünk meg, akkor azok léteznek és zavaróak.
-
zolka95
őstag
válasz
MichaelScott #46703 üzenetére
Ezt valaki leírná pontosan hol kell???
Mert én a 'Beállítások > Alkalmazások > Messenger > Értesítések > Betekintés engedélyezése (ON)'
akartam volna bekapcsolni, de már alapból be volt, mégsem ugranak fel a chat fejek
-
miroon
aktív tag
válasz
MichaelScott #46703 üzenetére
Nekem akkor se működik, pedig engedélyeztem
-
gery2123
őstag
válasz
MichaelScott #46398 üzenetére
Angol nyelven megy, magyaron sajnos nem...
Nekem nem szinkronizálta a profilképem a jobb felső sarokba ami lezárt képen képernyő mellet is látszik.....
-
TOZ
addikt
válasz
MichaelScott #25955 üzenetére
Aztaká, nekem ugy van meg a 2.5 ora ma, hogy amikor eszembe jutott dobtam a qi-ra a melohelyen. Es igy all most 21%-on. LolliFrancoR66.
-
adamka1313
tag
válasz
MichaelScott #23036 üzenetére
Ez most milyen rom ?
Android L ? Vagy valamilyen téma ,mert nagyon jól néz ki ?!!
-
Madoc
veterán
válasz
MichaelScott #23048 üzenetére
Dolphin nagyon jó!! Dolphin jetpack-al baromi gyors . Ráadásul Flash-t is lejátszik.
-
válasz
MichaelScott #23045 üzenetére
Chrome-ot használsz?
(#23046) Carasc0: a hétfői árlistájukban benne van, csak online nem lehet rendelni.
-
válasz
nekem ennyi se szokott lenni
-
válasz
Nekem tegnap (az első teljes nap, amikor használtam az N5-öt), 4 óra kijelzőidő jött ki úgy, hogy 10% kraft maradt, kb másfél óra böngészés volt (4G + wifi vegyesen), kb másfél óra játék (ez jobban ette az akkut, mint a böngészés), a maradék 1 óra meg nyomogatás, telepítgetés, meg némi telefonálás volt. Stock 4.4.4 és CodeBlue kernel. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, jobb, mint N4-en volt.
-
HREH
senior tag
válasz
MichaelScott #21856 üzenetére
Nekem átlagba simán megvan a 4-4,5 óra, de nem ritka az 5 se.
Stock ROM + CB r276 kernel.szerk: Synapsehoz ért valaki? Kiírt valami szöveget mikor indítanám, de lövésem sincs, hogy mit jelent...
szerk2: XDA-n megtaláltam a megoldást, tárgytalan(#21859) LSAlex: stockon nem tudom, hogy kell, GravityBoxban benne van
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Ha 1,5 napig megy a telefon akksiról, akkor csak 2-2,5 óra fér bele, viszont ha beérem egy nappal, akkor 1 óra kijelzőidő után még csak 80%-on áll az akksi teljesen stock rendszeren (Chrome, Facebook, Index, Google+, Twitter, Levelezések, Naptárak, Feljegyzések appokat használom ha hozzányúlok a telefonhoz), tehát 4 óra simán kihozható belőle.
Most pl: 2 óra 16 perc kijelzőidőm van, 1 nap 6 óra akksiidő mellett, és 18%-on áll a töltöttség. Ez reggelig, lemegy még 13-14% körülire (tegnap éjjel pl 2%-ot merült ~7 óra alatt), de addigra már 1 nap 16 óránál fogok járni akksiidőben.
Hozzá kell tenni, hogy közben volt egy csomó Fotó szinkronizálás, ami nem egészen akksi-barát. Szóval tud ez ennél többet is.
-
m_dawe
senior tag
válasz
4 óra nekem mindig megvan.
-
Scooter74
őstag
válasz
MichaelScott #21845 üzenetére
Én nem csináltam vele semmit úgy hagytam ahogy van!
-
Scooter74
őstag
válasz
MichaelScott #21840 üzenetére
Én is francot-t mondanék első körben és ha nem jön be akkor wipe után jöhet a többi!
-
HREH
senior tag
válasz
Én stockon vagyok r276-os CodeBlue kernellel, semmi gond vele, semmi lagg, akksi is jól bírja (persze az én szememmel), úgyhogy tudom ezt is javasolni!
-
Viper26
nagyúr
válasz
Mondjuk a gyári?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest