Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Redmi Note 7 - nota bene
- Apple Watch
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Csak jelezném, hogy az általad linkelt cikk totál baromság. Vannak taxatív felsorolások, mivel hol közlekedhetsz. A cikk érvelése alapján egy kamion is mehetne a kerékpárúton, hiszen az sem segédmotoros kerékpár.
A valóságban a 13. § (1) e) elég egyértelműen fogalmaz: "„Kerékpárút” (26. ábra); a tábla a kétkerekű kerékpárok közlekedésére kijelölt utat jelez; a segédmotoros rokkantkocsi, a gépi meghajtású kerekes szék és a kétkerekű segédmotoros kerékpár lakott területen kívül a kerékpárutat igénybe veheti, ha ezt jelzőtábla nem tiltja. A kerékpárúton más jármű közlekedése tilos;"A tej élet, erő, egészség.
-
Korrektor
Azt sose hittem volna, hogy egy roller be tud ázni... maradok a biciklinél
-
fogselyem
aktív tag
35 kmrt lerollerezni nem semmi teljesítmény szerintem, egy lélekvesztőn annyit lelketveszteni megsüvegelendő teljesítmény.
Nem gondolkoztál el egy robogón?
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos.
-
Mustaros
aktív tag
Szerintem túl komolyan veszed a magyar szabályokat.
Ne legyen 25 kg-nál több, és ne tudjon 25km/h nál gyorsabban menni.. kb ennek kell megfelelni.
Kutya se fogja nézni, hogy 350 vagy 500 watt a motor teljesítménye szerintem.
De javítsatok ki, ha tévedek.. -
joghurt
addikt
A realitások talaján állva kb. annyira fogják nézni/betartatni, mint hogy egy segédmotoros kerékpár (szó szerint ilyet amúgy már csak múzeumban látni) tervezési végsebessége max. 45 km/h, és 50 cm3 a lökettérfogata. Avagy ami 70-nél előz az Árpád hídon rendszám nélkül, az vajon mi?
A tej élet, erő, egészség.
-
joghurt
addikt
A fizikai kivitelezhetősége nyilván megoldható. Itt inkább a tényleges végrehajtása kérdéses.
Itt a környéken pl. hónapok óta egyetlen rendőrt sem láttam az utcán. Nem hogy ellenőrizni, intézkedni, de még gyrost enni sem. Pedig hetente többször megyek el két kerületi kapitányság mellett is.A tej élet, erő, egészség.
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Külpolitika
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Redmi Note 7 - nota bene
- További aktív témák...
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 5 2600
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen