- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Kösz, elolvatam!
mrlujoak
-
törölt tag
Dehogy túlzás. Én pl. az mp3 lejátszóm telefonba migrálását tervezem, s egy 8 gigás kártya már megfelelő alapot biztosít erre. Igaz, még drágállom, ezért is örülök a nagyobbnak: talán jótékony hatással lesz a kisebbek áraira.
Bár a lejátszóm nagyobb kapacitású, merevlemezes, de ügyes szervezéssel nem fog gondot jelenteni a kevesebb tárhely. -
mrlujoak
veterán
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Akár ez is lehet.
Majd utánaolvasok...mrlujoak
-
-
mrlujoak
veterán
Eljön az az idő, amikor mobil eszközön - direkt nem mobiltelefont írtam - DVD filmet, vagy messzebb megyek HD-DVD vagy Blue-ray filmet nézünk.
Ha netán ezt kicsit parasztvakításnak tartanánk, hisz ugye miért akarnék én kb.3-4 inches kijelzőn FULL HD-s filmet nézni, akkor csak annak mozgatását, adattárolását oldhatnánk meg így könnyedén disk nélkül...Egy szó mint száz, a memóriakártyáknál is elindult az a kapacitás-láz, ami a PC HDD-knél már évekkel ezelőtt.
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Szerintem - SD kártyákban nem vagyok májer - az adatelérésben való felsőbbrendűséget jelzi. Egyik kollégám szerint hárdkor-t jelent
,de hasonló mint a Sony/Sony Ericsson Memory Stick Duo és PRO Duo esetében, ahol a PRO előtag a professionális jelzőből jön, hisz a kártya adatmentése gyorsabb, mint a "sima" Duoé...
mrlujoak
-
tc2014
aktív tag
Azért ez már túlzás.
-
NagyMesterB
tag
jöjjenek csak had menjen le a 8 gigás ára
fura hogy régebben (64MBtol 1gigáig) ugy voltak árazva a memoria kártya árak hogy kb a négyszeres kapactásért kellet kétszeres árat fizetni, most meg a 4gigásért 2,5x a 6gigás 3x a 8 meg 5x-es a 2 gigáshoz képest aminek az ára csak éppenhogy csak csökkent tavasz óta, vmiért megrekedtek az árak
-
a 16 gigás ms pro duo-t nem kapta meg a gigantikus jelzőt... (lehet mert az méretben is nagy, ehhez képest?)
egyébként meg örvendetes tendencia, bár az lett volna meglepő, ha nem növelik tövább a memkártyák méreteit, de ez alternatívákat állít a beépített bagy kapacitású memóriával szerelt eszközöknek (pl. 8gigás iPhone, vagy SE W960)
mmint tárhely szempontjából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest