- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Trevize1987 #53 üzenetére
Hopsz...
-
persil
nagyúr
Hát én nem tudom, de ha "olcsó" tabletet akarnék, akkor megvennék valamit 20-30 ezerért(ami persze olyan is), ha viszont rászánnám az 55 ezret, akkor már eleve nem vettem olcsó tabletet, szóval inkább gyűjtenék hozzá 10-20 ezret és vennék "normálisabbat".
Szerintem az "olcsó tableteknek" egyszerűen nincsen létjogosultsága ebben az árszegmensben.
Ennek is az egyetlen előnye, hogy 10inch, mert ekkora tényleg nem nagyon van az olcsók közt, de mivel minden másban(és itt gondolok arra is, hogy Ghoo-ról van szó, nem tudom milyen support járhat mellé) gyengébb, mint egy "márkás" ezért az egész készüléknek semmi értelme.
Az ember inkább benyeli a -3 inch-et és vesz egy nexus 7-et.
Aztán persze lehet, hogy teljesen rosszul látom, de szerintem az 50-60 ezer forintos "olcsó tablet" egy teljesen feleslegesen létező kategória. Vagy olcsót veszek, vagy tabletet, együtt nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest