- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Milyen GPS-t vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
Sziasztok.
En is rendeltem egy power bankot, 5600 mah-os.
A termek uj es brutalisan olcso volt.
Ezeknel a cuccoknal nem kell attol tartani hogy a valos teljesitmenye esetleg nem haladja meg a feltuntetett adatokat?XD alias IKSZDé
-
gabesz839
senior tag
Aki vett ilyet, az meg tudná mondani hogy hol lehet hozzá kapni töltőt? Mert a sima univerzális hálózati adapter nem jó.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
I5-öt vagy iPad 4-et hogyan lehet tölteni a 11000mAh típussal. Lighting csatlakozót nem adnak hozzá. Vagy vennem kell valami átalakítót hozzá?
-
xors
senior tag
ha lehet a számítógép USB portjáról tölteni akkor tuti hogy erről is lehet. nem tudom milyen a csatlakozója a Nintendo DS -nek mert nem ismerem, de vagy micro USB átalakítóval vagy sima USB-portból átalakítóval lehet szerintem. de nagyon sokféle átalakítót adnak hozzá mobilokhoz, lehet hogy valamelyik jó hozzá..
de szerintem nézd meg mi van ráírva a töltőjére, mert ez 5Voltot és 1000mA vagy 2000mA tud leadni akárcsak a számítógép USB potja. -
Ooooo
csendes tag
Nintendo DS-t tudnék erről tölteni? Honnan tudnék olyan kábelt szerezni, amivel rá lehet kötni?
Üdv!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
A címben szereplő akksikat mindegy hány mA-es hálózati adapterről töltöm? Használhatok pl. 500 mA-eset, legföljebb lassabban tölti?
Nem fenyeget az a veszély, hogy a túl kis teljesítményű adapterek tönkremennek? -
almafaaaa11
csendes tag
Kb. 3600 mAh-t tudok kiszedni az 5200-esbol. De meg csak 1x volt feltoltve.
Ez normális? -
petrow
csendes tag
üdv!
Olvastam hogy valaki rendelt külföldről rendelt ghoo power akkumulátort. Szeretném ha valaki segítene, hígy honnan rendelhetek, vagy akár meg is rendelné nekem, amit persze kifizetek. ghoo power 11000 néztem ki. Tudna valaki segíteni. Előre is köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
http://prohardver.hu/tema/milyen_kulso_akkupackot_mobilhoz_tablethez_egyeb_u/hsz_1-50.html ajánlom feltötltésre
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
DrM
csendes tag
válasz
Axe Miskolc #63 üzenetére
Mi lett a sztori vége? A one x / 6000 kombó nekem sem akar normálisan működni. Elvileg ugyan azt az 5V 1A -t adja le mint a fali töltőm ennek ellenére nagyjából 15%/óra sebességgel tölt amikor éppen van kedve működni... A helyzetet bonyolítja hogy esélyem sincs visszavinniva közeljövőben...
'Trust the pilot'
-
hero01
csendes tag
a vásárláshoz katintson idelinknél a ghoo tab 7000 van.
-
xors
senior tag
ma én is vettem egy 6000 -es példányt, és eddig tök jól szuperál! az elején nem akarta tölteni a mobilt, hiába nyomkodtam
, de aztán rájöttem, h először hosszan kell nyomni a gombot, és csak azután rádugni a mobilt, mert különben nem működik
. nagyon meg vagyok elégedve vele, csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz
Axe Miskolc #63 üzenetére
Hát, ráadásul, amit Te vettél, annak az egyik portja már tud 2A-t leadni, aminek elégnek kellene lennie egy normális töltéshez. Ha nem tudja, akkor kapd fel a One X-et és az akksit is, ballagj be a Speedshopba, és kérdezd meg, hogy akkor merre hány méter. Korrektek szoktak lenni, biztos, segítenek...
Z.
-
vasii
senior tag
Jó a cucc, de nem értem, hogy a hálózati töltőt hogy lehetett kispórolni belőle..vicc
-
ZooLee
senior tag
válasz
Axe Miskolc #60 üzenetére
Lehet, hogy tölti az, csak nagyon lassan. Próbáld ki, hogy rácsatlakoztatod, képernyőt kikapcsolod és békén hagyod, majd ránézel egy félóra-óra múlva. Menni fog az, csak nem tud akkor áramot leadni, mint amit a készülék saját töltője, és ezért nem tölti teljesen. (iPad-el is ilyen, kiírja, hogy "Nem töltődik", de attól függetlenül, ha kikapcsolt képernyővel békén hagyom, akkor lassan, de emelkedik a töltöttsége)
Z.
-
Axe Miskolc
tag
Nem tudom,mi lehet a baj,de nekem a ONE-X-et nem akarja tölteni.
Feltöltöttem teljesen a Ghoo-t,rádugtam az X-et,kipróbáltam bekapcsolt és kikapcsolt állapotban is,a töltés felvételét jelzi a HTC,de semmi nem történik vel.Próbáltam mindkét kimenettel is.
Ötlet?
Mit csinálok rosszul?Szerk.:ezt vettem meg:[link]
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
ha töltés közben villog a Low led az azt jelenti hogy már nagyon lemerülőben van, és tölteni kéne a külső akksit? evidensnek tűnik de azért megkérdem, mert a leírásban nem találtam, és hátha más többet tud.
-
SkyLaci
őstag
-
SkyLaci
őstag
most vettem egy ilyen akksit (5200), USB-s falitöltöre tettem ( 5V, 1 A, 2000 HUF) az akksihoz kapott kábellel, majd 15 perc múlva eldurrant a töltő ami egy éve jól működőtt... na most akkor mit csináljak? merjem tölteni más töltöttről, vagy laptopról, és merjem róla tölteni a telefonom?
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Teszteltem a Ghoo Power akksicsalád 5200 mAh-es változatát, írtam egy cikket róla:
http://logout.hu/cikk/ghoo_power/bevezetes.html
Bátran írjatok a fórumába kérdéseket, észrevételeket.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
válasz
<Adamsky> #48 üzenetére
jó lenne ha csak vicc lenne... de sajnos ahogy ő is írta nem vicc, mivel télleg félretájékoztatták. ez sok helyen így van, a nagyobb elektronikai áruházakban is megeshet, hogy az eladó arról beszél amiről fogalma sincs
és aztán az eladót nem lehet felelősségre vonni, mert nem tudod bizonyítani. h valóban azt mondta. benne van a használati utasításban, és te nem úgy jársz el: innentől kezdve a te hibád ha valami gond lesz a cuccal. ezért kell mindig elolvasni a használati utasítást, mert néha hasznos lehet!!!
-
radicspeter1
őstag
válasz
lsebestyen #50 üzenetére
Ilyen nekem is kell!!! Ahj pedig azt hittem hogy már egy nyugodt éjszaka elé nézek...
[LG NEXUS 5]
-
lsebestyen
addikt
Én is szerváltam egyet, és meglepett, hogy a csomagban van 7db töltőfej: iphone, SE, mini usb, galaxy tab, nokia 2mm, nokia 2,5mm, samsung! szerk.: most látom, hogy ez a cikkben is le van írva
A cucc, azt hittem hogy kisebb, de így sem vészes!a képen egy Samsung Galaxy S, és a Ghoo Power 5200mah látható!
[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz
anglergab #45 üzenetére
Szerintem ne használd, ha a júzergájd azt írja, hogy nem lehet. A Li-akkuk töltése jóval bonyolultabb és veszélyesebb, mint a Ni-alapúaké, valószínűleg nem akartak beletenni bonyolult védőáramkört, ezért inkább így mennek biztosra. (Ez a jobbik eset, hogy legalább benne van a leírásban)
Az akksit pedig vidd vissza nyugodtan, és keresd meg az eladót (rosszabb esetben, ha el akarnak hajtani a vezetőt) és a kézikönyv megfelelő fejezetének elemzésével beszéljétek meg, hogyan is volt az az (félre)tájékoztatás, és hogy akkor szeretnél kérni egy olyan terméket, ami megfelel az elvárásaidnak, vagy elállsz a vásárlástól. A gyorsboltban normálisak szoktak lenni, szerintem nem lesz gond.
Z.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azért ezt remélem tényleg csak viccnek szántad. Mi van ha egy ilyen félretájékoztatás miatt tönkremegy valami (akár a termék akár a készülék)? Akkor tuti, hogy menne a vaker, hogy én nem úgy, és nem azt ...
Arról nem is beszélve, hogy itt felmerül a vevő félretájékoztatásának esélye. Neki ugyanis fontos lett volna az említett funkció. Lehet, ha tudja, hogy a készülék nem képes erre, akkor meg sem veszi.[ Szerkesztve ]
-
rol33
aktív tag
gondolkodom a Ghoo Power, 11000mAh-s külső akksin, viszont annyi a dilemmám, hogy a márkát még életemben nem hallottam, és nem szeretnék mellé fogni.Kérdés nyugodt szívvel megvehetem vagy inkább nézelődjek másfelé?
®
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy 5200 mAh-ás verziót a Speedshopnál. Vásárlás előtt megkérdeztem tőlük, hogy az akkupakk töltése közben tölthetek-e róla eszközöket. A válasz az volt, hogy igen, "átengedi" [gondolom a töltőáramot].
Mikor kicsomagoltam, egyedül az angol nyelvű használati útmutató foglalkozott ezzel a kérdéssel. Magyar nyelvű is volt hozzá, ám az amolyan kivonata az angolnak.
Idéznék az angol nyelvű manualból:
Do not connect the power pack to a device and do not attempt to supply power to a device while power pack is being recharged.
Ez magyarul: Ne csatlakoztasd az akkupakkot semmilyen készülékhez és ne táplálj semmilyen készüléket az akkupakkról, miközben az töltődik.
Tehát az ellenkezője, mint amit vásárlás előtt közöltek velem.
Nekem ez a funkció viszonylag fontos szempont lett volna, mivel Bike2USB adapterről bicajon tölteném az akkupakkot, majd aközben használnám a töltését pl. a bicikli lámpáinak üzemeltetéséhez és USB eszközök töltéséhez. A megoldás hasonló lenne, mint egy autó esetében: az agydinamó a Bike2USB egységen keresztül töltené az akkupakkot, (és akár) közben a fogyasztók arról üzemelnének, nem pedig direktben a Bike2USB egységről.Mi a véleményetek a problémámról? Azaz miért mondta egy eladó, hogy tölthetem az eszközeimet, miközben az akkupakkot is töltöm, ha ennek ellenkezője szerepel az akkupakk leírásában?
Különösen érdekelne a tesztelő, Bocha véleménye is; a tesztidőszakban esetleg sor került az akkupakk töltésére, miközben az is töltött más eszközt?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Thanks Man!
Annyira kellenek ezek a felhasználói tapasztalatok, mint egy falat kenyér!
Kicsit szomorú vagyok ugyan, mert ez jobbnak tűnt, mint a Ghoo Power.A napelemes résztől mondjuk én sem vártam csodát, de ez, hogy szinte semmit ...
És mekkora akksival bírt az a telló, amit csak félig bírt feltölteni?Igazából én azt vártam volna, hogy pl. egy 1500mAh-s akksival bíró tellónál (feltöltött akksikat feltételezve) megháromszorozódjon (1500 + 2 x 1500 ) az üzemidő. Vagy ez hiú ábránd?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DarknessHope #36 üzenetére
Oks. Kössz szépen a választ!
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
DarknessHope #33 üzenetére
Boccs, de kicsit elvesztem a részletekbe.
Akkor azt mondod, hogy a napelemes jobban megérné?
Én csak attól tartok, hogy annak a teljes feltöltéséhez kell kb. két teljes nap. Magyarán nem biztos, hogy nagyon ki tudnám ezt használni. Míg ez a "Ghoo"-s cucc ugyanennyiért jóval nagyobb kapacitású. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az 5200-as tetszik.
Mennyi idő alatt merül le egy ilyen telep magától, ha fel van töltve és nem vesz róla áramot az ember?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
DarknessHope
senior tag
válasz
<Adamsky> #29 üzenetére
nekem van hasonló.. bár kisebb mint ez.. nos röviden.. ha töltésjelzés 10-15 percig a cél akkor okés. mert ennél többet nem tud.. még akkor se sokra jó ha többet tud mint az enyém.
Én egy zselés 12V-os akksiban gondolkodtam... rá egy szivargyújtó aljzat.... és abba autós töltő...
nos pl egy 6Ah akksinál 12*6=72Wh
míg ebből a 6000mAh vagyis 6Ah-s csak 5V os nem? tehát csak 30Whszóval sokkal többet tudna... és napelemmel is lehetne tölteni.
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
Neurotoxin
őstag
Még a végén feltör a Ghoo, mint a víz.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Matthu
aktív tag
Jó kis cumók!
Én nemrég vettem az Aldiban egy Tevion márkájú, alu borítású, 7400-as akksit 10 ropiért. 4x feltölti a szifon 4-et
-
vince
őstag
Ha valami nagyon nem tetszik, írjatok privátot, átírom
Jogos! De legalább nem falra hányt borsó volt a kommentszámnövelő hsz-em
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez nekem is jókor jött.
Én ezen gondolkoztam, mert lehet napenergiával tölteni. Viszont azt olvastam róla, hogy tisztán napenergiával feltölteni több mint egy nap. És ugye csak 200mAhs. Itt viszont ennyi pénzből kijönne az 5200-as.
Tapasztalat / vélemény?Ja, jobbára tellóhoz / GPS-hez használnám.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Ez a "csontra húzni" meg főleg a "csutkára tolni" nekem eléggé bántja a szememet. Végképp nem szakmai, sőt pl. ez a "csutkára tolni" már kifejezetten idióta és nevetséges megfogalmazás. Ráadásul minden oldalon ellövi... Jesszus, ilyen magyar mondatoknak nem is szabadna lézetniük
Nem tudom miért kell ennyire csavarni, lehet hogy a kedves cikkíró nagyon trendi akart lenni, talán az "arckönyvön" ez még jópofa is, de itt
Ettől eltekintve jó írás, a termékek pedig hasznosak, főleg az a böhöm tízezres
Keelah Se'lai!
-
Maxentius
addikt
Elég neki egy óra HDMI+billentyűzet+egér kombó, hogy 73%-ról 41%-ra merüljön és közben nem is nagyon ment (más) procizabáló program rajta.
(A többes számot csak azért írtam, mert több akkut teszteltek a cikkben, de amúgy meggondolandó lehet valahol...
)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
sir fg
aktív tag
válasz
macilaci78 #18 üzenetére
De a 10Ah már egy nettopnak is bőven jó hosszú utazásokra.
Teljesen igaz. De sajnos netbook-hoz 10Ah-s pótakksit pusztán műszaki okokból is kb. 3-szor ekkora méretben és 3× ennyiért lehetne kapni. (Nem csak az Ah számít, hanem a feszültség is. A netbook 12V-os töltéséhez 2-3× több cella kell ugyanakkora kapacitás mellett. Tárolt energia: feszültség × Ah-ban kifejezett "kapacitás", ami fizikailag a tárolható töltésmennyiséget jelenti.)
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Remus389
veterán
A HTC One X mellé dukál egy ilyen
https://hardverapro.hu/apro/iphone_se_2016_minosegi_kijelzo/friss.html
-
gagaracer
csendes tag
Ha 1 amper-rel tölt akkor egy 1500mAh-s akksit elvileg 1,5 óra alatt tölt fel.Sztem 2óra alatt biztos felnyomja mert nekem defy-t battery monitor szerint 800-900mAh val feltöltötte a hálózati töltőm kb. 2óra alatt.
Én egy 5200-asra tuti befizetek..
iPHONE 4 8gb white iOS 6.1.3
-
xors
senior tag
Nah, ezek télleg hasznosak, és megérik az árukat. A kérdés: milyen hosszú a kábel, amivel a mobilt lehet tölteni? mert az úgy tök jó, h az akksi ott van a zsebben, azt közben a mobilon nézem a filmet ;D
-
macilaci78
nagyúr
Telefont még töltök róla, de olyan akkus ketyerét, mint egy fényképezőgép például?
Fotós táskában, vagy akár nadrágzsebben egy ilyen külső akku, és madzaggal a tükörreflexeshez. De ott még töltőaljzat sincs, mert saját kivehető akkuja van...
Vagy vakuhoz hozzábiggyeszteni egy 10Ah-at.
De a 10Ah már egy nettopnak is bőven jó hosszú utazásokra.
Telefon mellé, cöh. Vagy elvonulok az elektromos hálózatoktól távol és nem a high-end okostelómat viszem, hanem egy TELEFON-t arra az esetre, ha TELEFONÁLNI kell.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
orrlyuk
aktív tag
"a legnagyobb pedig az extravagáns kialakítása miatt nem kapja meg tőlünk az ajánlott értékelést" - hát, nem tudom.
A három hagyományos kialakítású: egy újabb kis kütyü, amit "Úristen, hová raktam".
A lapos: beteszem a táska oldalzsebébe a noti (ipad) mellé, és hajrá. Szóval nekem pl. ez volna az igazán praktikus.
Fontos lenne tudni, mondjuk egy 1.500-as telefonakksit mennyi idő alatt töltenek fel felesről és halottról!!!
Ja, és a jobb külső vinyókhoz hasonlóan egy kihúzható usb-kábel dobna még nagyot a funkconalitáson...
[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
törölt tag
Kicsit slendrián lett most a megfogalmazás, nem ehhez szoktunk.
Egy bekezdésen belül 3 "tolni". -
Bocha
HÁZIGAZDA
A feltölteni szót ötvenszer használni sem épp elegáns. De továbbra sem értem, hogy miért kell valakinek esetleg kevésbé jól hangzó félmondatok kapcsán nyelvészt játszania a fórumban.
Ha valami nagyon nem tetszik, írjatok privátot, átírom, akkor nem fog itt porosodni a termékek szempontjából teljesen irreleváns hozzászólás még hosszú évekig.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
vakondvok
tag
Ezek valoban megerik az arukat. Most i4S-hez ebay-en rendeltem 2000~ft-ert tok-akksit, de anno galaxy S-hez sok penzert vettem gyari cuccot. Ez jobban megeri es tovabb birja
jut meg aram a baratoknak is
-
JanFe
aktív tag
Jo es hasznos kutyuk, koszi a tesztet.
"There is nothing permanent except change"
-
anubys1984
aktív tag
A 10.000-es kifejezetten barátinak tűnik, utazáshoz igen praktikus kellék lehet.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
vince
őstag
Hasonlóan fura nekem a Csatlakozókból kettő van, egy microUSB és egy normális félmondat is, szerintem szebb lenne így: Csatlakozókból kettő van, egy normál és egy microUSB
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
SkyLaci
őstag
a kisebbek ugye tölthetők egy mezei microusb-s hálózati telefon töltővel is?
-
vicze
félisten
Nyaraláshoz kempingezéshez nagyon jól jön egy ilyen.
Már csak az a kérdés, hogy egy 4ezres Artic C1 vagy valamelyik a cikkben szereplőkből. -
debrejo
senior tag
Annak aki sokat utazik musthave egy ilyen kütyü. Inkább ez a megoldás mint a pótakksi. Utoljára pótakksiban akkor gondolkodtam mikor ceruzaelemes Alcatelem volt. Ha valaki leaggastyánoz, halál fia
[ Szerkesztve ]
-
Maateeo
aktív tag
Hasznos kütyü, okostelefon mellé nem feltétlen haszontalan.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
mrlujoak
veterán
Hiánypótló írás.
A termékek pedig korrekt árazásúak.
Én egy 2000-es Power bankkal tolom, ellenben most cserélem - ami úton van - egy 5000-esre.
A meglévőt itthon magyar kereskedőtől vettem kicsivel 8E forint felett, míg a leendőt már netről rendeltem, 20 dolcsiért...(#2) NxAlex: -rossz helyen kérdezhettted...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Misály
addikt
Jo cikk, de a csutkara tolni kisse pongyola megfogalmazas
-
Kal-El
senior tag
De jó, hogy jött ez a cikk, még régebben kérdezgettem a fórumon, hogy lehetne megoldani, hogy egy videofelvevővel kombinált diktafonom tovább bírja és ne kelljen fél óránként elemet/akksit cserélni benne. De senki nem válaszolt.
És végre itt egy megoldás.Köszi a cikket!
-
Xaels
félisten
A 10.000mAh-s tetszetős példány. Lehet ha úgy hozza a sors akkor benevezek egy hasonló termékre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elképzelhető, hogy a Ghoo neve mostantól a megfizethető termékekével lesz egyenlő. A táblagépük után most a külső akkumulátoraikat vettük szemügyre.