- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigmasterg #6 üzenetére
Én is ezen agyalok, mióta a Fortis-t hordom és nem a Garmin instinct crossover-t. Már megszoktam a Garmin öko szisztémát. De nem akarok bal karon automata, jobb karom meg Garmin órával járkálni. Az oura nekem is tetszik, de a havidíjas szolgáltatás miatt elmehetnek a ..., pláne úgy ,hogy a gyűrű is 300€! Xiaomi nekem soha nem jött be, volt az is. Nagyon azon agyalok, ez lesz.
My name is Bond, James... Dean.
-
bigmasterg
addikt
" El tudom képzelni azt is, hogy valaki klasszikus órát hord napközben, az edzésekhez meg van egy sportóra készenlétben, de a lépéseit és pulzusát egész napra vonatkozóan figyelné, ilyenkor pedig a Vivosmart 5 apró kialakításával kevésbé feltűnő, mint két órával a karon járkálni. "
Na pont ezért nézelődök most.
Van egy Garmin fenix 3 HR-em régóta (+mellpánt mellé), sokáig egyetlen óraként használtam, de utóbbi 1 évben elkezdtem több, hagyományos órát hordani napközben, garmin csak sportoláshoz kerül fel, de hiányzik a lépésszám és pulzus egész nap. Viszont nem szeretnék egy teljes méretű okosórát hordani a hagyományos óra mellé.Néztem kijelző nélküli cuccokat pl: whoop band-et, amazon halo band-et és oura ring-et is, de ezekhez meg havi előfizetés kell, illetve a halo band-et nem is nagyon lehet itthonra rendelni.
Innen jutottam most ide a garmin-hoz, de lehet hogy valóban elég lenne egy egészen olcsó mi band 7 szerű eszköz is. -
hegedus001
aktív tag
Pontosan 60 db Mátyás volt januárban az Instinctem tőlük, értelmes forgalmazótól újonnan. Asszem kicsit jobb vétel volt. Abszolút nem látom ennek a célközönségét... A cím találó, tényleg kokain árban van
-
Gabo1990
újonc
Csak az a egy szín... De min1.
-
Gabo1990
újonc
Hol lehet Garmin Venu SQ-t 59 ezért még kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vannak nála szebbek, vannak nála okosabbak, vannak nála olcsóbbak is. A szoftveres oldal viszont be tudja rántani az embert és ha az megtörtént, nincs megállás.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest