- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- [Re:] Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- [Re:] Asus ROG Phone 6 - a sebezhetetlen
- [Re:] Bemutatta a Huawei a Harmony OS 3-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- [Re:] Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- [Re:] OnePlus 8T – fazonigazítás
- [Re:] Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
nagyúr
Mindkét készülék érdekes, pláne a tablet. 8.8 colosban abszolút nyerő. Hiánycikk is ez a méret.
-
bostone
addikt
Ha törik, ha szakad a Lenovo nem adja fel a Legion vonalat.
Hat érintős trigger felület?
Nice!
Végre valaki megértette mire van szüksége a casual gamereknek.
(Mondjuk láttam már példát arra, hogy valaki külső triggert csatolt fel a Rög Phone-ra.)
Az élő helyszínes bajnokságokon ezek a fícsörök egyébként is tiltottak.A tábla üdvözlendő, no meg a nyugdíjas processzor is.
Nem biztos, hogy értem mitől játékosabb, mint a társai.
Ha csak az nem, hogy nem szabályoz le alapból. -
prolad
őstag
Elég jó lett, talán kicsit masszívabbra sikerült, mint az elődje. Ha nem kellene a nagy kijelző még tennék is vele egy próbát.
-
joelke HU
senior tag
A tab ára az elég kemény, mire ideér lesz az 200 is, sőt. Max a mérete lehet valakinek vonzó, mondjuk nekem az sem. Volt szerencsém a napokban a mini ipadhez, hát nagyon meglepett. Olyannak tűnt inkább mint egy szokatlan képarányú telefon vagy egy gyereknek szánt tablet.
Nokia 8 - blue
-
bazsy01
csendes tag
Az árától én is tartok, aliexpressen most 180-190 között lehet előrendelni, pedig most még elvileg olcsóbb és azon áfa sem sok van.
A méret mindenkinek a saját ízlése. Én pont a képarány miatt keresek tabletet pl. 16:9-es videókhoz, böngészéshez vagy képregényekhez bejött a 8" 16:10-es képernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Y90 okostelefonnal és az Y700 táblagéppel bővítette játékosoknak szánt Legion portfólióját Kínában a Lenovo.
- Made in Japan Fujitsu Lifebook E751 i5 2 gen----- Budapest,/MPL/Foxpost
- üzletből, garanciával, HP EliteBook 850 G7 üzleti ultrabook, i5 16RAM 512SSD/15,6" FULLHD IPS TOUCH
- Eladó EVGA RTX 3070 XC3 Ultra NONLHR
- EVGA 1000 GQ 80+ GOLD
- Üzletből, garanciával ultravékony Honor MagicBook Pro 16" Ryzen 5 4600H/16GBRAM/512SSD/FULLHD
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest