Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- iPhone topik
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
ma Vastagsága okán az egykezes használat mondjuk kérdőjeles az Armor Mini 20 és 20T Pro esetén.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani993
senior tag
Biztosan nem az anyagköltsége magasabb annyival, csak gondolom horror árat akartak elkérni a pár dolláros alkatrészért
-
-
csaabz
őstag
Túléljük a hiányát...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Maxentius
addikt
A 32GB+microSDXC kombó amúgy is hatalmas fegyvertény a legtöbb mai tárhelyes készülékkel szemben, a 64GB tényleg értelmetlen árnöveléssel járt volna.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Gold_fish
tag
Oké, csak alkalmazásokat nem lehet a kártyára telepíteni, a 16 gigából meg gyakorlatilag 12 sem hozzáférhető, és elég nagy rész alapból használatban van. Nem vagyok hardcore user, elég volt 5-6 komolyabb játék, és 1 giga alá megy a szabad hely.
-
Beri78
őstag
sok játékot, alkalmazást át lehet tenni az sd-re...vannak rá programok a store-ban
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
HardRic
addikt
Bővíthető telefonnál alapból felesleges volt bejelenteni is.
-
[WND]Rage
csendes tag
Az AndroidCentral megkereste a Samsung PR-osztályát, ők azt mondták nekik, hogy nincs törölve a modell, valamikor a 2. félévben lesz elérhető.
forrás: [AndroidCentral]
[ Szerkesztve ]
This is not vengeance...Punishment
-
Remus389
veterán
1. van 32 gigás sgs3 is
2. simán lehet játékot is telepíteni a microSD-re, jó elvileg lassabban tölt be
az a megoldás hogy a microSD-re pakolod a zenéket, filmeket, képeket stb, arra elég a microsd sebessége(abból is van már egész gyors), és a belső sd-re a játékokat
azért 32 giga elégnek kell lennie a gameloftos játékoknak, legalább 25-öt vagy többet feltelepíthetsz, annyi nem elég? és utána még a microsd-re is
szóval nincs ezzel gond
[ Szerkesztve ]
-
socialkiller
tag
Szerintem felesleges 64gb! Nekem az xperia s 32gb-ja bőven elég. de taláán még a fele is elég lenne
Üdv, Patrik
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen