- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
-
zooole
senior tag
A DAC miatti sírást sem értem. Kicsit olyan, mint mikor valaki egy komolyabb kompakt gép teljesítményét várná el egy telefontól. Nyilván ha valakinek számít, annak ott van otthon egy komolyabb. Akinek nem. Annak tökéletesen elég az "átlagos" minőség
GS2-n szinte sosem hallgatok zenét. Van ilyen izém... iPod.. az! Nano, olcsó volt és tökéletesen teljesít. Ettől függetlenül ott már kicsit gáz volt, hogy a flagshipbe egy szar került. Egy normális Snap. SoC szerintem bőven kielégíti az átlag júzert, aki mondjuk nem akkora zenebúza. A kuka pedig nagyon erős túlzás.
-
zooole
senior tag
válasz
Cyberpunk #26 üzenetére
Pedig a legtöbb játék sokkal jobban fut GS3-on, mint egy Nexus 4-en. Bár egyik sem valami jó. Nexuson Vice City rosszul fut, GS3-on pedig a textúrák undorítóak (ahogy a többi Exynoson).
Az Exynos CM-es játékosoknak lehet hatalmas érvágás. Még mindig borzalom. Persze takargatni lehet, de sosem lesz project butter ha így mennek a dolgok Samuékkal. Instabil cucc, ami éppen megfelel napi használatra, de ha megerőlteted, szépen jön a kernel panic. Nagyon szeretem a CM-et, de inkább stock-on maradtam GS2-n.
Az S4 Pro pedig spec alapján gyakorlatilag csak órajelben különbözik? Ez kicsit furcsa. Valaminek kell lennie még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest