- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
FragMaster #115 üzenetére
Igen egyetértek.
Lehet, hogy papíron olcsóbb (valósznűleg maga a snap600 valóban az), de ha maga Samsung gyártja a procit az minden szempontból jobb nekik. Egy csomó adminisztrációs és egyéb költséget megspórolnak. Szállítás, hibás darabok cseréje, szervíz. Stb.
-
AMD Power
titán
válasz
FragMaster #99 üzenetére
Mondjuk engem ez csak annyiból zavar ,hogy 4+4 maggal könnyebb lesz/lett volna eladni őket. Amúgy az életben nem vennék.
-
AMD Power
titán
válasz
FragMaster #97 üzenetére
Nekünk még a Samsung oktatáson is ki lett emelve ,hogy Exynos 4+4 mag... így meg úgy. Vesszem észre.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FragMaster #75 üzenetére
Nem hallottam róla, majd utánanézek. Köszi, hogy említed.
(#76) zooole
Nem sírás, jogos elvárás. Még ha rétegigény is a minőségi zenehallgatás - amit nagyon jól tükröz a hozzászólásod, kifejezetten a zenebúza tetszett -, az SGS1-ben, 3-ban nagyon jó a zenei rész. Pluszként ott a tényező, hogy csúcsmodell, ne legyen már átlagos. Pláne ne abban, amit a legkönnyebb megoldani jóra egy telefonban. -
kolosanyi
veterán
válasz
FragMaster #12 üzenetére
Az a Yamaha botrányosan szar. A snapdragonos DAC-ok meg khm... Átlagosak... Bár ne így lenne, de eddig egyetlen jó hangminőségű snapdragonos telefonról tudok, az S4-es One S az. A többi mind kuka. Az meg pláne nem mindegy, hogy milyen AMP kerül bele.
(#46) Dare2Live
Legyen igazad. -
maximilian4
addikt
válasz
FragMaster #68 üzenetére
Akkor is vicc kategória, ennyi...
-
HUNPablo
tag
válasz
FragMaster #68 üzenetére
Én úgy tudom nagyon büszkék arra az Octa-ra ,de én azt mondom már pár hónapja véleményem szerint nem nagyon fogják tudni megoldani a fogyasztás(kisebb gond) illetve a melegedést . Végülis csak egy Samsung...
-
maximilian4
addikt
válasz
FragMaster #56 üzenetére
Dede. A nagy unpacked event elött az összes hírben kiemelt szerepet kapott az Exynos 5 Octa, a samsung "8 magos"(ami igazából 4) proceszora. Aztán jött az unpacked után a hidegzuhany.
-
BenHans
addikt
válasz
FragMaster #34 üzenetére
Oké, meglátjuk. Én szurkolok hogy egy kiválóan optimalizált cuccot adjon el a reklám ennyi pénzért, és ne csak vakítsanak a számokkal... Csak arra leszek kíváncsi hogy hogy fogják majd sokan megmagyarázni a +200MHz szükségességét. Nekem ez csak egyszerű és felesleges fölényeskedésnek tűnik, mert én abból szeretek kiindulni ami a napi használatban igazolódik csak.
Egyetértek (#22) KillBorn véleményével hogy nem lesz tapasztalható különbség, és az órajelnövelés csak azért kellett hogy nehogy véletlen "túlságosan" elmaradjon valamilyen szintetikus tesztben az Octától. -
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #31 üzenetére
Ja valamiért Mali rémlett, de így már más.
-
BenHans
addikt
válasz
FragMaster #12 üzenetére
(#14) Bavid, FragMaster: Ebben megkövetlek titeket valóban így igaz.
Akkor viszont a Snapdragonnál láttak lagot, ami meg azért elég ciki, mert a Samsungban mint írtam emelt órajelen dolgozik +200MHz a One hoz képest, viszont annál, még így sem tapasztaltak ilyet. Ez akkor lehet annak a számlájára írható, hogy a HTC amúgy is mindnél jobban preferálja a Qualcomm chipeket, és a régi barátságból kifolyólag jobban tud rá optimalizálni.
Azért a One üzemidejét tekintve szvsz nincs ok nagyon szomorkodni... [link] Ami meg a megemelt órajelet és ennek a fogyasztását illeti a Samsungban, hát ott lehet egy kis előnye az Octának, de nem hinném hogy komolyan számottevő lenne(szerintem azonos terhelés mellett max 15-20perc), viszont nézzük a jó oldalát, aki abban leli örömét hogy 500 ponttal többet mért a bench majd büszkén mutogathatja főleg a One ellen.
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #21 üzenetére
Nem, pont ezért várnék, ha Octa kéne. Ha tegyük fel nálunk hivatalosan is lenne mindkét verzió, de első körben csak az qualcomm jönne, akkor kivárnék. Majd később megvenném olcsóbban az octa-t ami még erősebb is. Vagy ha nálunk csak qualcomm lesz, akkor megvárom, amíg legalább külföldről tudok hozatni. A fenti csak példa, tudom, hogy itthon (elvileg) csak a qualcomm lesz kapható. Csak arra mutat rá, hogy mindenképpen várnék.
-
joey04
titán
válasz
FragMaster #12 üzenetére
De több piacon is kapható lesz (elvileg) mindkét verzió. Plusz, ott ahol nem kapható hivatalosan az Octa, már szervezgetik, hogy külföldről rendelik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest