Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Moldova György szavait idézve: "-Egy Mercedes-ből nem lehet alázatosan kiszállni..."
Ennyit a méretről és a hype-ról és a Note tulajok nagyképűségéről.
Aki érti, érti. -
winhelper
tag
Azért ne felejtsük el, hogy az SPen sem véletlen van a Note-hoz.
Én mellékállásban egy szoftverfejlesztő cég designere vagyok. Tudom, hogy vannak kapacitív styuls-ok, de kényelmesen nem használhatók sem 4,3 de főleg nem 3,5 colon.
Szóval designerként épp a kijelző méret és az SPen miatt jöttem vissza Androidra. És nagyon is használható grafikai célokra, skiccekhez, épp a mérete miatt.
Mikor előszőr kibontotta az eladó az üzletben én is ledöbbentem kicsit, de mint írták, két nap és kifordítja a világnézetet ez a méret. Többször leírtam, mikor S2 került a kezembe, azt hittem hamisítvány... Hiszen emlékeimben egy nagy, 4,3 colos teló élt...
Amúgy S3 és Note között vacilláltam, de nem bánom, hogy a Note mellett döntöttem.
S szerintem a többi 9.999.999 ember sem.
Mint fentebb írták, a Note mindent aláz.
SGN power!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest