Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Persze szep lenne, ha butorba raknak kapasbol, na de milyen butorba hova? Es akkor a butorhoz kell kabel, konnektor. A Nokia elmozdult mar erre. Van NFC/Qi/BT-os hangfal, es autoba is töltö-tarto a 920-hoz.

Ket Lumia 920-as van nalunk otthon, kapasbol 3 vezetek nelküli töltöt vettem. Egyet a munkahelyemre, egyet-egyet meg otthonra.
Bejövök dolgozni, szepen rateszem a telefont, dugig töltve viszem haza. Este lefekves elött nyugodt szivvel nyomkodom, mert masnap a munkahelyen ugyis ujra kenyelmesen tölthetem, annyira nem is tudom egy este lemeriteni, hogy gaz legyen.
Reggelente egy szep NFC/BT-os vezetekmentes füleshez koccintom (szinten Nokia, szoval meg a gombok is passzolnak), es meg a BT-ot sem kell manualisan kapcsolgatnom mindket eszközön.
En sem gondoltam volna, de ez a ket dolog igy együtt annyira kenyelmes, hogy ezentul mar biztosan nem mondanek le rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi