Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Persze szep lenne, ha butorba raknak kapasbol, na de milyen butorba hova? Es akkor a butorhoz kell kabel, konnektor. A Nokia elmozdult mar erre. Van NFC/Qi/BT-os hangfal, es autoba is töltö-tarto a 920-hoz.

Ket Lumia 920-as van nalunk otthon, kapasbol 3 vezetek nelküli töltöt vettem. Egyet a munkahelyemre, egyet-egyet meg otthonra.
Bejövök dolgozni, szepen rateszem a telefont, dugig töltve viszem haza. Este lefekves elött nyugodt szivvel nyomkodom, mert masnap a munkahelyen ugyis ujra kenyelmesen tölthetem, annyira nem is tudom egy este lemeriteni, hogy gaz legyen.
Reggelente egy szep NFC/BT-os vezetekmentes füleshez koccintom (szinten Nokia, szoval meg a gombok is passzolnak), es meg a BT-ot sem kell manualisan kapcsolgatnom mindket eszközön.
En sem gondoltam volna, de ez a ket dolog igy együtt annyira kenyelmes, hogy ezentul mar biztosan nem mondanek le rola.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest