Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
ma Vastagsága okán az egykezes használat mondjuk kérdőjeles az Armor Mini 20 és 20T Pro esetén.
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
Na ez egy jó ötlet! De sajna nem birok menni...
-
agabe
addikt
ha hazaérek addigra, akkor elmegyek
-
Bastee
tag
Úgyszintén kihagyom sajnos... Sajnos pont 18:00-tól dolgozom. Ettől függetlenül még tervezem majd a beruházást, csak így sokkal könnyebben el lehetett volna dönteni megéri e a beruházás!? Persze a "megéri" relatív és nem is anyagilag értem De hátha lesz még lehetőség máskor, más helyen tapogatni a készüléket...
[ Szerkesztve ]
-
Einstvan
aktív tag
Én viszek kis szárazkiflit... ha szabad etetni a Samukat.
Ha gyereket is viszek, akkor részére csak félig kell megnyomni a gombocskát? Kis helyen is elfér...! -
mrhitoshi
veterán
250km nagy távolság, pedig elmennék egy ilyenre.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Chosen
addikt
Meglepődtem a szavazás arányán. Minden Mobilarénás esemény instant get. (számomra)
-
novinyul
veterán
Ott a helyem!
Pixel 8Pro - Retro telefonok
-
TripleM
tag
valaki nem tudja véletlenül mikortól lehet itthon megvásárolni a készüléket?
-
lacix76
őstag
Csalóka ez a %-os arány mert sok olyan ember is szavazott köztük én is akik messze laknak és nem tudnak elmenni.
-
mucsácso03
csendes tag
Ez ingyenes?
-
bok92
addikt
válasz mucsácso03 #15 üzenetére
Az sgs3 nem...
A sör nem...
A rendezvény már igen... -
RaveForce
veterán
sajnos nem tudok menni, mert.... aznap Gárdonyban leszek Samsung céges WorkShopon nagyon tuti kis gép, remélem a fanyalgók elmennek és rájönnek!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Dr. X
aktív tag
Kicsit meglepő, hogy ilyen szerény lesz a magyar bemutató. Azt hittem nagy csinnadrattával fogja a Samsung az arcunkba tolni, hogy "megjött, vegyétek!".
Mi az hogy "a megjelenés előtt egy nappal május 31-én..."? Május 29-én jelenik meg globálisan szóval a szaküzletekbe akkora várható a szolgáltatóktól meg később. -
szezso15
addikt
16 vagyok, sörözök szívesen, de csak ha nem hívjátok rám a zsarukat, vagy a szüleimet! Egyébként mindenképp ott leszek, megnyomkodom a szerkezetet!
*Hajrá Loki!* i15+
-
addikt
73% nem jön???
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
lacix76
őstag
válasz Jeanne d'Arc #20 üzenetére
Erre írtam ,hogy csalóka ez az arány.Inkább darabra kellett volna számolni az igeneket és a nemeket
-
cousin333
addikt
Budapest: 20%
Magyarország többi része: 80%Szerintem jó ez az arány...
Én elmennék, megnyomkodnám... ha Veszprémben lenne. De csak ezért nem utazok Budapestre.
Ha az érdeklődésre vagytok kíváncsiak, akkor kellene egy harmadik szavazati lehetőség is "mennék, de nem tudok / messze van". Bár az is igaz, hogy nektek mindegy, ki miért nem megy el.
"We spared no expense"
-
buktagt540
senior tag
Ha valaki megveszi a sört(mert nekem a szerény 17 évemmel) nem adják ki ott leszek
Viszont az új samut "letapiznám"[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Én budapesti vagyok, de a "nem"-re nyomtam.
Pedig elégedett GS2 tulaj vagyok, tehát elvileg ott lenne a helyem.
Ez a telefon nem olyan lett, amiért akár 5 métert is érdemes lenne sétálnom hogy megtapizzam.A fícsörök nagy részét portolják, ill. portolni fogják GS2-re is, ráadásul amiért érdemes lenne váltani egy GS2 tulajnak, azt sem javították. A videó felvétel alatti fókuszálási gondokat örökölte a GS3 is.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Wave86
tag
válasz buktagt540 #23 üzenetére
Ezen ne múljon...
-
feliks
senior tag
Én megyek.. Kíváncsi vagyok, hogy változik-e az előzetesen kifejezetten negatív véleményem..(elvégre az S2 sem tűnt kifejezetten szépnek képen, élőben viszont tetszett, még volt is olyanom)
[Be Happy]
-
callmeakos
veterán
Én 80%hogy megyek. 10 percre lakom onnan
All→M8
-
aram01
nagyúr
válasz callmeakos #29 üzenetére
mázlista,én meg 100km-re
(#31):
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Franklin
addikt
73% vidéken lakik??? Hihetetlen mi? :-)
-
IkszIpszilon
aktív tag
HTC One X simogatásra mennék...
X.Y.
-
g3d
tag
Jó a kezdeményezés. Igyekszem ott lenni!
Ma a tmobileban azt mondták, hogy kb. két hét és bent lesz a kínálatban. Valamint lesz egy árcsökkenés is a már kapható csúcskészüléknél :-) -
g3d
tag
válasz IkszIpszilon #32 üzenetére
Gyorsboltban talán megteheted.
-
Pete55555
addikt
Ez egy hatalmas
De Debrecenből nem megyek el...Szeretem leracsniztatni...
-
GALARDO
addikt
Simogató....ezen jót mosolyogtam.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Kereszhaver
tag
Én mennék,de a 14 évemmel nem hiszem,hogy beengednének
-
Tirexi
addikt
Én nem megyek mert elő van rendelve a telefon. Majd megtapizom itthon.
-
RaveForce
veterán
többen érdeklődtek...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
BDave
őstag
Jó az ötlet, ott leszek!
-
enginev3.0
félisten
Na igen, milyen jó is azoknak akik nagyfaluban laknak
Bár pont nem S3 látogatóba mennék, de One S vagy X-re már inkábbA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
=Mentor=
őstag
Csak finoman simogassátok, mert elkopik
-
feliks
senior tag
IkszIpszilon/enginev3.0: Speedshopban ki van téve, simogathadod zárásig..
Szerk: Speedshop Klapka utcai raktárában láttam, most jutott eszembe, hogy van már valahol máshol is..[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
micimacko
aktív tag
S2 tulaj vagyok, elsőre nem igazán fogott meg a teló, de mivel pesti vagyok és éppen ráérek így adok egy esélyt a telefonnak, hogy megismerkedjek vele. Hátha megváltozik a véleményem.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
feliks
senior tag
Az lenne jó, ha valakinél lenne egy One X is, hogy lehessen anyagminőséget is hasonlítani..
[Be Happy]
-
che 1990
tag
Húú Ott leszek
Bár, őszintén szólva a SGS III-tól csak azt várom, hogy lejjebb nyomja a SGS II árát
Persze azért kíváncsi vagyok, mert már a képeken is nagyon szép darabnak ígérkezik...
-
törölt tag
Menni fogok,jó ötlet.
Igaz hogy már előrendeltem a telefont,de hátha nem tetszik,amit kétlek,de ott a helyem.A hátlapra leszek kiváncsi élőben,mert képeken nem tetszik ahogy kinéz.És most járt le az előfizetésem,szóval valószinű ez lessz a következő telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
Mennék, de nem tudok... messze van. Szóval nemet kattintottam, de nem azért mert nem érdekel. :S
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
aram01
nagyúr
válasz callmeakos #36 üzenetére
legközelebb olyanra is szavazni kéne:hogy melyik nagyvárosban szeretnétek
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazon Fire TV stick/box
- eBay
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ingyenes az Epic Store-ban a Sniper Ghost Warrior Contracts
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen