- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Januárban startol a OnePlus 13
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy94
tag
Jól csinálják, ezt most nagyon eltalálták Remélem maradnak is ezen a vonalon...egyre többet nyomogatva egyre jobban magával ragad az S7
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
janes1976
őstag
Azért ez az USA-ban elég nagy szó, mert eddig nem nagyon tudták megfogni az Apple-t.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
törölt tag
Ez komoly. USA-ba nem a szifon az első.... GG samu.
A másik örömteli hír, hogy a harmadik az LG... hát igen, baromi jó telefonjaik vannak. -
enginev3.0
félisten
Nem kéne, de az biztos hogy nagyon jo lett mind a két verzió
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Hobbbyt
őstag
Ez nem jó hír, ezek után még véletlenül sem lesz az S6 edge méreteihez hasonló ívelt kijelzős nagy aksis telefon.
Nekem az 5.5 col már nagy.. de minden más kéne az S7-ből.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
MODERÁTOR
Go, Android, go!!!!!!!
Xiaomi 13T
-
madgie
titán
Az S6 Edge-dzsel megmutatta a Samu, hogy kell a saját pályáján elverni az Almát (design), most az S7 Edge meg korrekt folytatás lett, valós fejlődést kínálva. Egy éve még fikáztam ezerrel a Samsungot, de nagyon összekapták magukat
-
Ixion77
addikt
Ha minden igaz, ez egy hónappal ezelőtti hír... Érdekes, hogy LG-ről nincs szó az eredetiben, pedig kiváncsi lettem volna hogy azok az "igen jó számok" mekkorák valójában, és milyen kategóriából erednek.
Az S7 meg tényleg jó, beérett készülék. Ha az akksi cserélhető lenne, és lenne benne egy jó DAC, meg is vettem volna. Így viszont maradt az LG.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
hemaka
nagyúr
Feketében és fehérben tényleg jól néz ki, jól eltalált design.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
janeszgol
félisten
Ez örömteli. Én mnidig is kedveltem a Samsung telefonokat, bár a gyári rom okozott néha bosszúságot (hálózatdobálás a legdurvább, a többi apróság).
Pont tegnap láttam egy S7 Edge telefont. Vajsimán hajttta végre a tulajdonos utasításait. Szép telefon, az fix! (Bár a sima S7 még jobban tetszik külsőre.)
[ Szerkesztve ]
-
stutga
tag
Bakker, hihetetlen hogy 200 000Huf os telefonok jonnek minden 3. hónapban és mindig tobb fogy beloluk mint legutóbb. Ez válság B+?!
És akkor még én néztem magamat hujének, hogy 80 000-ért vettem egy használtat.
-
MODERÁTOR
-
doooo
veterán
Sehol sem írnak róla (vagy csak eddig sehol se vettem észre), de nekem minden kép után, sőt élőben is úgy tűnik, hogy az S7 előlapján a mások által 2.5D-nek nevezett üveg van, vagyis egy parányit kerekített, minden oldalán.. Csak nekem tűnik úgy?
Egyébként jó újra az élen látni őket, meg is érdemlik az új modellekel.
[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
Tőlünk nyugatra a válság 2010-re véget ért... 200k huf pedig kevesebb, mint a német minimálbér fele... Kevesebb, mint egy amerikai átlag programozói havi nettó fizetés egy tizede...
Vannak, akik szerint nem Magyarország a világ közepe...[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Fejvadi
nagyúr
Jól sikerült az S7, nekem is jól jönne egy.
-
kengyel
nagyúr
Nem csodálkozom rajta, szépen megcsinálták a szériákat.
kengyel
-
MartOOn
addikt
Akksi csere nem hoz lázba de egy jobb (sokkal jobb) dac valóban elfért volna bennük. De akkor mi lenne az s8-ban?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
edward2
addikt
Nem rég néztem s7 edget boltban elég komoly lett. Főleg hogy 7.7mmes vastagságban van 3600as akksi.
-
Ricardo
titán
A hetes szériát nagyon eltalálták. Hallgattak a piac hangjára. Látszik is az eladásokon.
-
fairi
addikt
Igazából nem tűnik fel senkinek azért 200k+ az ár mert szar a magyar forint. Régen se voltak ezek olcsóbbak csak akkor egy dollár 150 Ft volt, kb 8 éve. Most mennyi is 270?
Régen a 700 dolláros telefon indult 105 000 Ft-ról+áfa, most 190 000 Ft-ról+Áfa és az áfa is volt egyszer 20%.
nem a telefon a drága hanem a fizud a kevés és azt is Ft-ban kapod. -
Beri78
őstag
tény, hogy egy jól sikerült telefon - de azért a marketingben is elég erős a Samu
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest