Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Azért ott akadt néhány jó ötlet(pl zene vezérlés, meg az amúgy is meglevő értesítések.
Tényleg tetszetős, de nem vagyok benne biztos, hogy annyira nélkülözhetetlen lenne amit pluszban hoz.
Engem a mindennapok során lehet, hogy többször zavarna mint ahányszor hasznát venném.fairi:
"Az opera 20 feletti megnyitott füllel már szépen tud enni, és go launcher 7 telepakolt widgetlappal,..."-Minek, és megint csak minek?
Szerintem erre nem létezik épeszű magyarázat. -
Peterson_
addikt
válasz
Peterson_ #123 üzenetére
Példának okáért:
11 alkalmazást megnyitottam a kedvedért, és ledobáltam háttérbe.
-GTA SA, SketchBook, Viber, Whatsapp, videó, emulátor...anyám kínja.
Közben pötyögöm neked, hogy 1.75 GB a foglalt memória, a rendszer pedig köszöni, jól van.
Ez nem épp természetes használat, szóval végképp nem tudom elképzelni, hogy mit csinálsz a telefonoddal -
Peterson_
addikt
Nem igazán értem, hogy hogy lehet kevés.
Én már lassan egy éve bitorlom, de még nagyon trehány használat mellett sem voltam képes 1,7GB-nál jobban megtelíteni a RAM-ot.
A hasznos újítás nekem inkább egy picit okosabb és letisztultabb UI, lényegesen nagyobb akku, jelentős ráncfelvarrás a hálózati képességek téren(itt a vételi erősségre gondolok), masszív fém keret, és egy jobb S pen...mondjuk a végén radirral mint a Wacom cerkán.
De ez már erősen réteg igény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Vicces képek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest