Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

félisten

válasz puskint #64 üzenetére

Azt csak kölcsön kaptam egy hétre. Én a 800x480-at 3,5colon nézem, 7 colon már öklömnyi méretűek a pixelek...

Soronként? Mert? Mivel jobb mondjuk a 176x220, mint a 220x176? 176 szélesnél agyontördeli a mondatokat, 220-nál kicsit hosszabb egy sor. Szöveg meg nem fér több...

Aztán meg a webet is fekvőre tervezik. 800 széles vagy 480, nem mindegy. 480nál muszáj nagyítani... Egyébként meg 320x240-es módot is használtam sokat. A fekvő elrendezés gyorsabb, praktikusabb volt.

Aztán, látom neked nagy teher az alsó fekete sáv. Gondolkozz el. Mikor nincs rá szükség? Játékok, navigálás. Jobb táblákon már a gyári rendszerrel is ki-be kapcsolható...
    Mire jó? Bal oldalt vannak a hardvergombok pótlásai, egy lusta ujjmozdulattal eléred. Jobb oldalt meg egy toronnyi cucc gurítható fel. Hardverkezelés(BT wifi kapcsoló), e-mail lista beleolvasási lehetőséggel, sms úgyszint. Fényerő állítás. Nomeg az értesítősáv ikonjai.
    Hogy néz ki ez a tab3-mon? Fent a tetején van egy keskeny mobilos állapotsáv, lent meg egy csak álló módra kitalált vegyes gombsor. Hát nem túl flexibilis megoldás... Ráadásul fekvő módban röhejesen néz ki, meg nem áll kézre még annyira sem...
    Ehhez képest a tab2 meg normális UI-val van ellátva. Na ezzel van a baj. Meg azzal, hogy most az összes modell ilyen kialakítású lesz, és még véletlen se tudnék samsungot venni, mert nem egyezik a felhasználási célommal a kialakítás.
    Ha valakinek jó ez az óriásteló, akkor vegye, de ne legyen kizárólagos... Különben a cég magának csinálja a piaci rést.

• quailstorm

félisten

válasz puskint #56 üzenetére

Sose tudnám elképzelni a böngészést állva, vagy az olvasást, így szoktam meg. És ezzel remélem nem vagyok egyedül. Mert azt remélem belátod hogy fektetett használatra meg teljesen alkalmatlan, a hülye kialakítás miatt. Nem a fizikai gombokkal van bajom hanem a helyükkel, és a milyenségükkel. DPS dream 7 v1-en meg pl van opciók gomb pont a hibák kikerülésére. Sok jó megoldás van, a Samsung egyiket sem választotta. Ő döntött, hogy lenyomja a userek torkán ezt a rétegvackot...

• quailstorm

félisten

válasz puskint #51 üzenetére

És a nexus7-et éjjel nappal állítva tartod? Belegondoltál milyen kényelmetlen úgy két kézzel fogni a tabot, hogy ívesen el kell tartanod a tenyered az opciók, vagy a vissza gombtól? Mert ha mint hardvergomb lenne egy szót se szólnék...

Új hozzászólás Aktív témák