Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Tökéletesen működik nálam ez a funkció.
Neked mennyi szabad ram van használat közben?
Mennyire szokott lecsökkenni 1-1 program megnyitása után?
Nálam újraindításkor 1.2 gb, 3-4 alkalom tisztítás után 900mb, és van mikor le megy 300 megára és hiába törlöm a megyitott programokat akkor is max 600-ar megy fel. -
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Bármilyen programmal próbáltam eddig, mindegyik hibát jelez és nem hajlandó megcsinálni. Pedig már gépről próbálom. Megvannak a driverek, de a legismertebb root progik mind elvéreztek.....
Már unom is de nagyon.... A köcsög kis sárga meg csak annyit írt, hogy oldjam meg..... Érdeks, hogy eddig minden telefonnal sikerült, ezzel meg nem bírok....
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszi a választ. Az a baj, hogy a mobileuncle addig nem hajlandó telepíteni a recoveryt amíg nincs rootolva a telcsi, és ebben progiban nem is találtam rá lehetőséget. De próbáltam framaroottal, meg egy csomó Superuser progival, de sajna egyik se volt hajlandó komunikálni vele. Volt egy valamilyen root master progi ami azt íta, hogy megoldotta, de a root checker szerint nem.. Ami furi, hogy akár csak az iNew V3 ez is más szolgáltatók hálózatán hibátlanul megy, csak a Telenorral nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest