Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

válasz Rav3n02 #15 üzenetére

Nem azzal van a gond, hogy neked nem igényed a vékony kialakítás; szerintem az a probléma, ha az ember feleslegesnek tartja, hogy időnként kiadnak olyan mobilt -10ből 1 ilyen-, aminek ez a legfontosabb újítása.

Így már más, remélem.

Igen láttam olyat, hogy vérszegény az üzemidő a karcsúsítás miatt, de mostanság ez nem igazán jellemző.

• D@niel

addikt

Klassz véleményeket olvastam, az a gond, hogy nem találtam meg benne az intelligenciát.

1) Jó, hogy vannak ilyen mobilok, amik a vékonyságot viszik előre. 20-ból mondjuk van 2 ilyen, de zászlósnak is kell lennie valakinek, mert akkor e téren nem lenne fejlődés.
    2) Értelmetlen mondani, hogy az akkumulátorra gyúrjanak. Ezek a gyártók nem fognak fejleszteni, hogy eljöjjön az új akkumulátorok reneszánsza! Értsétek már meg: Nokia, Samsung, Motorola, stb. mobil gyártók, nem technológiai, innovatív fejlesztők. Ez másnak a reszortja, pl. nem rég volt hír arról, hogy hol és milyen új aksit dolgoztak ki.
    3) Igen, el fog menni 1 napot, hisz erre oda figyelnek, mivel ha gáz lenne az üzemidő nem adnák ki a mobilt. Az átlag értéket hozza, a Moto Razr-al sincs gond. Nem az aksit karcsúsítják, hanem a bevonatot, felhasznált anyagokat, valamint törekednek a megfelelőbb elrendezésre.

Összefoglalva: tessék más észrevenni, hogy a vékonyság felé halad a piac, már az 1. generációs iPhone-nál is ez volt a lényeg: okos, de nem túl vastag. Mindig is erről volt szó, és ez a jövőben is így lesz. Annyira logikátlan "nem hogy aksit fejlesztenének.." dumával jönni.

Új hozzászólás Aktív témák