- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Nem azzal van a gond, hogy neked nem igényed a vékony kialakítás; szerintem az a probléma, ha az ember feleslegesnek tartja, hogy időnként kiadnak olyan mobilt -10ből 1 ilyen-, aminek ez a legfontosabb újítása.
Így már más, remélem.
Igen láttam olyat, hogy vérszegény az üzemidő a karcsúsítás miatt, de mostanság ez nem igazán jellemző.
-
D@niel
addikt
Klassz véleményeket olvastam, az a gond, hogy nem találtam meg benne az intelligenciát.
1) Jó, hogy vannak ilyen mobilok, amik a vékonyságot viszik előre. 20-ból mondjuk van 2 ilyen, de zászlósnak is kell lennie valakinek, mert akkor e téren nem lenne fejlődés.
2) Értelmetlen mondani, hogy az akkumulátorra gyúrjanak. Ezek a gyártók nem fognak fejleszteni, hogy eljöjjön az új akkumulátorok reneszánsza! Értsétek már meg: Nokia, Samsung, Motorola, stb. mobil gyártók, nem technológiai, innovatív fejlesztők. Ez másnak a reszortja, pl. nem rég volt hír arról, hogy hol és milyen új aksit dolgoztak ki.
3) Igen, el fog menni 1 napot, hisz erre oda figyelnek, mivel ha gáz lenne az üzemidő nem adnák ki a mobilt. Az átlag értéket hozza, a Moto Razr-al sincs gond. Nem az aksit karcsúsítják, hanem a bevonatot, felhasznált anyagokat, valamint törekednek a megfelelőbb elrendezésre.Összefoglalva: tessék más észrevenni, hogy a vékonyság felé halad a piac, már az 1. generációs iPhone-nál is ez volt a lényeg: okos, de nem túl vastag. Mindig is erről volt szó, és ez a jövőben is így lesz. Annyira logikátlan "nem hogy aksit fejlesztenének.." dumával jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest